• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • contactlenzen

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Contactlenzen

Fabrikant/producent
 1. INGENERIC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  INGENERIC ontwikkelt en vervaardigt optische componenten voor high-power toepassingen en optische systemen voor onderzoek, geneeskunde, meettechniek en diverse industrietakken. INGENERIC werd opgericht in 2001 en heeft vandaag ongeveer 100 mensen in dienst. In 2019 fuseerde INGENERIC met Aixtooling, een gereedschapsfabrikant voor precisie-optica. INGENERIC biedt de complete procesketen van lens- en systeemontwerp tot prototype en kleine serieproductie tot massaproductie wereldwijd. De volgende producten worden vervaardigd: Snelle en langzame as-collimatie, collimatiemodules, bundelvormende optica, microlens-arrays, asferen, acylinders, freeform-optica. Met een uniek technologieprofiel heeft INGENERIC zich ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier van straalvormende optica voor halfgeleiderlasers. De zeer nauwkeurige microlenzen worden gebruikt in groeimarkten zoals medische technologie (endoscopie) en optische datacommunicatie.

 2. WILHELM-PLASTIC GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn uw partner voor zowel designonderdelen als technisch hoogstaande oplossingen, die wij begeleiden van prototype tot serieproductie. Wij zijn sinds 1958 actief in de verwerking van kunststoffen en beschikken over een schat aan ervaring en een uitgebreide knowhow op het gebied van de ontwikkeling, vervaardiging en serieproductie van thermoplastische onderdelen. Oppervlakteontwerp en gereedschapsontwerp behoren tot onze specialiteiten. De uitvoering van de door de klant gevraagde kwaliteitsnorm is onze topprioriteit. Wij zijn gecertificeerd volgens IATF 16949-2016 en hebben ons ten doel gesteld ons kwaliteitsborgingssysteem voortdurend tot dit niveau te ontwikkelen. De beste kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid zijn de basis van onze goede reputatie. De bekende klanttevredenheid wordt verder verzekerd door een vriendelijk en competent technisch advies en een uitgebreide ondersteuning bij bestellingen.

 3. LÖSCH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bij Lösch staan we bekend om het aangaan van uitdagingen.Niets stimuleert ons meer dan een project dat een oplossing behoeft om deze waar te kunnen maken.We zijn ervan overtuigd dat bijna niets onmogelijk is.Deze houding heeft van ons een branche-expert gemaakt die internationaal bekend staat om zijn kwaliteit.Onze medewerkers maken Lösch tot wat het is.Hun vindingrijkheid, hun technische vaardigheden en de wil om topprestaties te leveren, bepalen dag na dag de cultuur van ons bedrijf.Excellentie vereist een duidelijke focus.Alleen degenen die de grondstof, de processen en hun machines kennen, kunnen voortdurend de grenzen van het haalbare verleggen.De basisvoorwaarde hiervan is precies de klant en zijn branche begrijpen.

 4. LABORATOIRES DENCOTT

  Frankrijk

  Het laboratorium DENCOTT is de Franse leader binnen de vervaardiging van oogprotheses en de verkoop van contactlenzen. Laboratorium voor de aanpassing van contactlenzen op maat en van oogprotheses. Het laboratorium Dencott is de grootste fabrikant van oogprotheses in Frankrijk. Sinds de oprichting in 1955, is de activiteit van het laboratorium Dencott volledig gericht op het perfectioneren van alle technieken voor oogapparatuur. DENCOTT is gespecialiseerd in de aanpassing en de handel van contactlenzen (contactlenzen op maat, contactlenzen voor kinderen, keratoconus contactlenzen voor het repareren van de iris, enz.) en verzorgt de distributie van contactlenzen van alle merken en van voor deze lenzen geschikte onderhoudsproducten. Het laboratorium Dencott heeft, dankzij een door de technische knowhow en de efficiëntie verworven reputatie, het vertrouwen van de medische sector.

 5. LIGHT AVENUE GMBH

  Duitsland

  Light Avenue is een fabrikant van LED-componenten en LED-modules.Wij zijn leveranciers van LED-chips, detectoren, LED- en laserdiodes.Wij bieden diensten zoals rapid prototyping, lens- en printplaatontwerp, ray tracing, LED-chip en lasersortering, meetservices, laserkarakterisering. We leveren ook kleine en middelgrote volumes. Fabrikant van LED-componenten en LED-modules, klantspecifieke ontwikkelingen met hoogwaardige LED- en detectorchips. Anything „off the market standard“! Neem contact met ons op voor uw aanbod en persoonlijk advies.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KARL JUNGBECKER GMBH & CO

  Duitsland

  Als bedrijf heeft Jungbecker twee pijlers: Creatieve ideeën voor het richten en begeleiden van licht en innovaties voor elektromechanische componenten voor de hoogste eisen. Lichtsturende optische elementen met microprisma's van Jungbecker maken eenvoudig vervormbaar, efficiënt en intelligent. Licht is ook een kleuractivator, kan stemmingen beïnvloeden, zorgt voor ergonomie en dient als veiligheidsfactor. Jungbecker's drive is om deze grenzen te verkennen en nieuwe toepassingsgebieden te openen in de verschillende optische disciplines. Overal waar processen plaatsvinden of processen worden bewaakt door sensoren, wordt elektrotechniek gebruikt. Micro-elektronisch gestuurde aandrijfelementen en sensoren zorgen voor een efficiënt motormanagement, nemen veiligheidsfuncties over en zorgen voor comfort en welzijn. De trend neemt toe.Hiervoor ontwikkelen en produceren we hoogtechnologische composietonderdelen van kunststof en metaal waarin elektronische schakelingen zijn geïntegreerd.

 2. CIBA VISION

  België

  CIBA-Vision ontwikkelt en produceert contactlenzen en onderhoudsvloeistoffen die tegemoet komen aan de veranderende behoeften op het gebied van oogzorg van contactlensspecialisten en gebruikers. Onze producten verbeteren niet alleen het gezichtsvermogen, ze verhogen ook het zelfvertrouwen en komen het uiterlijk, het welbevinden en de levenskwaliteit van de klanten ten goede, omdat contactlenzen meer vrijheid bieden evenals een optimaal comfort dat bij de actieve levensstijl en de eisen van deze tijd past. Het productassortiment is vooral gericht op diverse strategische merken zoals DAILIES®, AIR OPTIX® en FreshLook® contactlenzen, maar ook op onderhoudsvloeistoffen zoals AOSEPT® PLUS en SOLOCARE AQUA®.

 3. LABORATORIO OTTICO VARESINO SNC

  Italië

  Laboratorio Ottico Varesino snc is een erkend bedrijf in de sector van de vervaardiging van ooglenzen voor elk gebruik. Dankzij onze rijke ervaring en het gebruik van geavanceerde productietechnologieën zijn wij in staat multifocale en bifocale glazente produceren van zeer grote kwaliteit

 4. ALCON

  België

  Alcon ontwikkelt en produceert innovatieve geneesmiddelen en apparaten om de volledige levenscyclus van oogzorg behoeften te dienen. Wij bieden het breedste spectrum van chirurgische, farmaceutische en producten om veel oogziekten en aandoeningen te behandelen, waaronder de cataract, glaucoom, leeftijdsgebonden maculaire degeneratie, retinale ziektes, droge ogen, ooginfectie en oogontsteking, oculaire allergieën, de behandeling van refractieafwijkingen, en andere oculaire problemen.

 5. SÜD-OPTIK SCHIRMER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SÜD-OPTIK SCHIRMER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren contactlenzen, en vlak glas. Het is gevestigd in Kaufbeuren, Duitsland.

 1. OAG WERK OPTIK

  Wit Rusland

  Het bedrijf OAG WERK OPTIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Optische componenten, optische prisma's, en contactlenzen. Het is gevestigd in Lida, Wit Rusland.

 2. CHANCE4CHANGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf CHANCE4CHANGE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële vormgeving. Het is tevens aanwezig in de sectoren optische filters, Gezichtsbescherming, en contactlenzen. Het is gevestigd in Bingen, Duitsland.

 1. JVS SALES & TECHNICAL CONSULTANTS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JVS SALES & TECHNICAL CONSULTANTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren spiralen, microveren, lasersnijden, en contactlenzen. Het is gevestigd in Bad Honnef, Duitsland.

 2. WIELANDTS UPMT

  België

  Het bedrijf WIELANDTS UPMT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren contactlenzen, en optische spiegels. Het is gevestigd in Seraing-Belgium, België.

 3. OMICRON-LASERAGE LASERPRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OMICRON-LASERAGE LASERPRODUKTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reflectoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lasers - medische toepassingen, laser, contactlenzen, nd-yag laserbronnen, en Lasers - medische toepassingen. Het is gevestigd in Rodgau, Duitsland.

 4. OPTYK ANNA PISARSKA

  Polen

  Het bedrijf OPTYK ANNA PISARSKA, is een Multi-Category, en actief in de sector Brilleglazen. Het is tevens aanwezig in de sectoren oogglas, contactlenzen, werkbril, en zonnebrillen. Het is gevestigd in Kraków, Polen.

 5. OPTYCORP

  Polen

  Het bedrijf OPTYCORP, is een Multi-Category, en actief in de sector Brilleglazen. Het is tevens aanwezig in de sectoren contactlenzen, en werkbril. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 6. SPECJALISTYCZNY OŚRODEK OKULISTYCZNY SP.JAWNA

  Polen

  Het bedrijf SPECJALISTYCZNY OŚRODEK OKULISTYCZNY SP.JAWNA, is een Multi-Category, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren werkbril, lenzen en optische glazen, contactlenzen, en hoornvliesonderzoekers. Het is gevestigd in Wrocław, Polen.

 7. POLOPTYK

  Polen

  Het bedrijf POLOPTYK, is een Multi-Category, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loepen, contactlenzen, zonnebrillen met lensglazen, contactlenzen, en Loepen. Het is gevestigd in Opole, Polen.

 8. OPTIK HERINGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OPTIK HERINGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, Brilleglazen, Etuis voor fotoapparatuur, Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, Brilleglazen, en Etuis voor fotoapparatuur. Het is gevestigd in Gevelsberg, Duitsland.

 1. LASER UND COLOUR

  Duitsland

  Het bedrijf LASER UND COLOUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, Brilleglazen, Foto- en filmmaterialen, Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, Brilleglazen, en Foto- en filmmaterialen. Het is gevestigd in Fürstenzell, Duitsland.

 2. NO7 CONTACT-LENSES (DEUTSCHLAND) E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf NO7 CONTACT-LENSES (DEUTSCHLAND) E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische grond- en hulpstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brilmonturen en accessoires, Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, Optiek - instrumenten, Brilmonturen en accessoires, Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, en Optiek - instrumenten. Het is gevestigd in Wehrheim, Duitsland.

 3. 2M CONTACT, OCELLUS

  Frankrijk

  Het bedrijf 2M CONTACT, OCELLUS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Contactlenzen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 4. ITAL LENTI SRL

  Italië

  Het bedrijf ITAL LENTI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Contactlenzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brillen - accessoires, Glazen en lenzen - optiek, Brillen - accessoires, Glazen en lenzen - optiek, en progressieve glazen. Het is gevestigd in Alpago, Italië.

 5. DER FASSUNGSMACHER

  Duitsland

  Het bedrijf DER FASSUNGSMACHER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brilmonturen en accessoires, Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, Brilleglazen, Brilmonturen en accessoires, Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, en Brilleglazen. Het is gevestigd in Rottenburg, Duitsland.

 6. MODA OPTICA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MODA OPTICA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, Brilleglazen, Foto- en filmmaterialen, Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, Brilleglazen, en Foto- en filmmaterialen. Het is gevestigd in Wendelstein, Duitsland.

 7. HETYCH KONTAKTLINSEN KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf HETYCH KONTAKTLINSEN KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glazen en lenzen - optiek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Contactlenzen, Optiek - instrumenten, Kantoorartikelen - papierwaren, Kantoorartikelen, Contactlenzen, Optiek - instrumenten, Kantoorartikelen - papierwaren, en Kantoorartikelen. Het is gevestigd in Vösendorf, Oostenrijk.

 8. CHAMPION BRILLEN AG

  Zwitserland

  Het bedrijf CHAMPION BRILLEN AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, Brilleglazen, Foto- en filmmaterialen, Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, Brilleglazen, en Foto- en filmmaterialen. Het is gevestigd in Baar, Zwitserland.

 9. LUNOR AG

  Duitsland

  Het bedrijf LUNOR AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, Brilleglazen, Foto- en filmmaterialen, Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, Brilleglazen, en Foto- en filmmaterialen. Het is gevestigd in Althengstett, Duitsland.

 10. OPTIC CENTER SCHAUMBURG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OPTIC CENTER SCHAUMBURG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brilmonturen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, Brilleglazen, Foto- en filmmaterialen, Glazen en lenzen - optiek, Contactlenzen, Brilleglazen, en Foto- en filmmaterialen. Het is gevestigd in Obernkirchen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis