• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • garagedeuren

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Garagedeuren

Fabrikant/producent
 1. PAW INDUSTRIAL DOOR SYSTEMS

  Turkije

 2. INDUSTRIETORBAU SVEN SCHÜRER

  Duitsland

  Schürer betekent kortweg individualiteit. Wij staan al sinds 1991 garant voor volledige bekwaamheid op het gebied van deuren en deursystemen, met name voor bijzondere en individuele oplossingen. Als gevolg van onze ervaring in de meest uiteenlopende projecten voor de industrie maar ook privématig zijn wij uw specialist, als het gaat om de juiste beslissing voor complexe projecten rondom poorten, toegangssystemen en zakelijke speciale constructies.Het begint altijd met een idee. Vanaf de optimale planning en het advies over de exacte kostencalculatie en de tijdige montage begeleiden wij u naar de uitvoering van het project. Onze omvangrijke knowhow op het gebied van materialen, aandrijving en ontwerp, net als onze investeringen in permanente ontwikkelingen om duurzame technologieën te integreren maken ons tot een proactieve partner van uw vertrouwen.Schürer is een middelgrote onderneming en staat onder leiding van Sven Schürer, de eigenaar.

 3. PERSIANAS PERSAX

  Spanje

 4. SANDRINI SERRANDE SRL

  Italië

 5. RS TORSYSTEME GMBH & CO KG

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FOTH BAUELEMENTE DIMITRI FOTH

  Duitsland

 2. JOSTEN TORTECHNIK GMBH

  Duitsland

 3. STE STORE VOLET FRANCE

  Frankrijk

 4. BALU WILLERING ZAUN- UND TORANLAGEN GMBH & CO.KG

  Duitsland

 5. MENOUNOS D. LTD

  Griekenland

  De firma "Dimitris Menounos Ltd" werd in 1970 opgericht voor het ontwerp, de vervaardiging, installatie en distributie van metalen veiligheidstralies, rolluiken, garagedeuren, motoren voor schuifdeuren voor industrieel en particulier gebruik in Griekenland en in het buitenland. Onze producten worden ontworpen met bijzondere aandacht voor veiligheid en duurzaamheid voor dagelijks gebruik. Als u al een product van een andere firma hebt laten installeren, kunnen wij onze diensten bieden voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Wij zoeken groothandelaars en importeurs voor onze producten.

 1. MULTI-DEUR SERVICE

  Nederland

  Als producent en leverancier van industriële en garagedeuren heeft u in Multi-Deur Service uw deuren leverancier gevonden. In ons uitgebreide leveringsprogramma vindt u ongetwijfeld de passende oplossing. Naast de Nederlandse markt bedienen wij ook diverse buitenlandse markten. Als producent zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.De ontwikkelingen worden continue toegepast in onze deuren. Dit brengt onze producten op een steeds hoger niveau, waarbij de geldende wet- en regelgeving in Europa in acht wordt gehouden.

 2. ROGER BELGIUM

  België

  ROGER BELGIUM - SPECIALIST IN AUTOMATISCHE POORTSYSTEMEN Schuifpoorten, draaipoorten, garagepoorten, ... ONZE KWALITEITSMOTOREN EN SUPPORT ZOEKEN TEVREDEN KLANTEN ! ! Bij Roger Belgium vindt u als installateur en dealer krachtige motoren en beveiliging voor poort-en hekautomatisaties. Dankzij onze technische support kunnen we u altijd de meest geschikte motor aanraden voor elke residentiële of industriële toepassing van uw klant. Roger Belgium streeft naar een unieke relatie met zijn installateurs en dealers. Wij streven naar een fijne samenwerking waarbij we u de nodige support aanbieden dankzij onze technische kennis over onze producten. We denken in elke fase met u mee. Daarom zorgen we voor een handig stappenplan om de motor perfect te installeren. Nog vragen? Bel ons supportteam en zij helpen u verder. Roger Belgium garandeert zo dat elke installatie verloopt volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden. Zo worden uw klanten ook tevreden klanten ! Door onze grote voorraad kunnen we u een snelle en correcte levering garanderen. Doet u vandaag nog een bestelling, dan kan u de volgende dag al aan de slag.

 1. VACO

  België

  Vaco is de specialist is inzake garagepoorten en hekwerk. Naast het residentieel gamma richt Vaco bvba zich ook op de industriesector voor zelfstandigen en bedrijven. Een totaalconcept kan hierdoor voor elke type klant worden voorzien. Vaco realiseert garagepoorten, schuif- en draaipoorten, toegangsbeheer, maatwerk, industriepoorten, en biedt ook onderhoudsproducten voor garagedeuren.

 2. HAROL

  België

  Harol is gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en garagepoorten. 285 medewerkers zorgen vanuit de hoofdzetel in Diest elke dag opnieuw voor innovatieve producten. Niet voor niets evolueerde het familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten van Europa.

 3. HORMANN

  België

  Op de markt van de bouwelementen is de naam Hörmann vandaag de dag een begrip op het gebied van garagedeuren, huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen voor woning en industrie. De Hörmann-groep is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding.

 4. SICILIA HERMANOS

  Spanje

  Wij zijn gespecialiseerd in automatische deuren, garagedeuren, oproldeuren, hekken voor toegangscontrole, automatische deuren e.d. Bezoek onze online winkel.

 5. JM EXIM EXTERIEUR

  Polen

  Wij fabriceren, verkopen en installeren pvc-kozijnen en deuren. Wij hebben een modern machinepark, waardoor wij orders in zeer korte tijden kunnen leveren – binnen maximaal 4 weken. Onze producten zijn leverbaar in een groot aantal kleuren. Wij leveren ook metalen hekken en garagedeuren. Al onze producten zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en voldoen aan de strengste warmte- en geluidsisolatienormen.

 6. ADK

  België

  Groot-en kleinhandel van garagepoorten en deuren voor de woning-en industriebouw.

 7. LIFTMASTER (CHAMBERLAIN GMBH)

  Duitsland

 8. MOE TOR- UND ZAUNSYSTEME GMBH

  Duitsland

 1. GERHARDT BRAUN RAUMSYSTEME GMBH

  Oostenrijk

 2. DOORSAN OTOMATIK KAPI SISTEMLERI

  Turkije

 3. FRANZ MUSCH & CO. GMBH

  Duitsland

 4. SARL CHATAURET AUTOMATISMES

  Frankrijk

 5. ATELIER STEPHAN ZEYEN

  Luxemburg

 6. BRANDSCHUTZTECHNIK VONGEHR INH, MARIO VONGEHR

  Duitsland

 7. SILVELOX S.P.A.

  Italië

 8. HANBUD

  Polen

 9. PUERTAS ROPER SL

  Spanje

 10. VITRAQ

  Roemenië