• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • glas

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Glas

Fabrikant/producent
 1. IRLBACHER BLICKPUNKT GLAS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH is al meer dan 80 jaar een innovatief bedrijf op het gebied van glasverwerking. De vervaardigde producten worden gebruikt in de machinebouw, de bouw- en sanitaire techniek, de houtkachelindustrie, de huishoudelijke apparaten- en verlichtingsindustrie, evenals in de technische industrie. We zien onszelf niet alleen als een leverancier van brillen, maar ook als een probleemoplosser voor veeleisende taken. We ontwikkelen nieuwe systeemoplossingen voor en samen met onze klanten. Wij produceren speciale brillen volgens individuele ontwerpvereisten en de hoogste veiligheidsnormen. Dankzij onze tientallen jaren knowhow kent glasbewerking slechts enkele beperkingen.

 2. STEINERT INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Steinert Industries GmbH: Pioniers in glas- en baksteenproductie met Europese kwaliteit. Steinert Industries GmbH kan terugkijken op een trotse en lange geschiedenis van succes in de productie van bouwproducten. Onze expertise strekt zich voornamelijk uit tot de productie van glaswerk en bakstenen: • Belangrijkste producten: Floatglas, spiegelglas, gelaagd veiligheidsglas, isolatieglas en gehard veiligheidsglas. Met productiefaciliteiten in Centraal-Aziatische landen zoals Kirgizië en Oezbekistan hebben we ons sinds 1990 gevestigd als een van de grootste investeerders in deze regio. Belangrijke cijfers: • Meer dan 3.500 toegewijde werknemers wereldwijd. •Dagelijkse productie van tot 600 ton floatglas. Kwaliteit is onze topprioriteit. Onze productiefaciliteiten zijn uitgerust met ultramoderne machines en apparatuur van topfabrikanten. Al onze producten, van glas tot baksteen, voldoen aan strenge Europese kwaliteitsnormen en zijn dienovereenkomstig gecertificeerd in de EU. Naast onze kernactiviteiten zijn we ook betrokken bij tal van andere projecten die onze toewijding aan innovatie en kwaliteit aantonen.

 3. LLC ASL OYNA

  Oesbekië

  Verified by europages badge

  "ASL OYNA" LLC is de toonaangevende glasfabriek in Centraal-Azië, opgericht in 2009. De fabriek is gevestigd in de Republiek Oezbekistan, district Sergeli, Tasjkent. Kwartszand en dolomiet voor de productie van ASL OYNA goederen worden verkregen uit eigen steengroeve. De productiecapaciteit van de fabriek is gebaseerd op apparatuur van Europese oorsprong: • Oven nr. 1 - Heye Int. Gmbh (Germany) • 8-sectie IS-machines - Heye Int. Gmbh • Oven nr. 2 - Stara Glass S.p.A. (Italië) • 6-sectie IS-machines - Bottero S.p.A. (Italië) De totale dagelijkse capaciteit van de ovens bedraagt 270 ton glas, waarmee dagelijks 560.000 flessen en jaarlijks 200 miljoen flessen worden gemaakt. De geavanceerde NNPB-technologie wordt sinds 2014 toegepast en helpt het gewicht van de geproduceerde flessen met gemiddeld 15-20% te verminderen. Tot op heden zijn er meer dan 450 verschillende vormen van glazen verpakkingen en combinaties daarvan geproduceerd. In 2018 stapte de glasfabriek in een nieuwe fase van haar groei en past sindsdien internationale kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen toe: ISO 9001: 2015, (FSSC) 22000, ISO 45001: 2018, en ISO 14001: 2015. In 2022 werden decoratielijnen voor glaswerk gelanceerd, die het mogelijk maakten veiligere en milieuvriendelijkere soorten decoratie en combinaties daarvan aan te bieden: - Hot foil stamping - Vacuüm metalliseren van flessen - Glazen verpakkingen coaten - Flessen decoreren door zeefdruk Kies voor hoge kwaliteit en innovatieve technologie van ASL OYNA!

 4. QUARZGLAS KOMPONENTEN UND SERVICE QCS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf QUARZGLAS KOMPONENTEN UND SERVICE QCS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren lensglazen, en kwarts. Het is gevestigd in Maintal, Duitsland.

 5. INGLAS VETRI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INGLAS VETRI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas, gehard, anti-inbraakglas, gelaagd glas, Glas, gehard, deurglas, gehard glas, en montage van glas. Het is gevestigd in Santa Maria a Monte, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VIDRIOS ANJUMARPA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIDRIOS ANJUMARPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas, gehard, Vensterglas en spiegelglas, Meubelglas, Veiligheidsvlakglas, GLAS, Glas, gehard, Vensterglas en spiegelglas, Meubelglas, en Veiligheidsvlakglas. Het is gevestigd in Mancha Real-Jaén, Spanje.

 2. HALM STRAWS GMBH

  Duitsland

  HALM is in 2016 opgericht door Sebastian Müller en Hannah Cheney met als doel een verstandig alternatief te creëren voor plastic rietjes. Als pionier op het gebied van duurzame drinkrietjes biedt HALM een breed assortiment aan producten voor alles wat met glazen drinkrietjes te maken heeft.Wij produceren 100% van ons glas zelf in een Thüringer glasblazerij.In tegenstelling tot import uit het Verre Oosten wordt ons glas vervaardigd volgens de Duitse kwaliteits-, arbeidswetgeving en milieunormen.Dit maakt ons glas ook een van de meest stabiele drinkrietjes op de markt.Voor handelaren in reclameproducten: HALM is het ideale duurzame bedrijfsgeschenk met langdurige werking. Individuele logo-gravures op de drinkrietjes zijn net zo goed mogelijk als uniek ontworpen verpakkingsconcepten. Voor de gastronomie: HALM heeft een vaste plaats in de luxe gastronomie. Onze drinkrietjes zijn vaatwasmachinebestendig, smaakloos en talloze keren herbruikbaar.

 3. HERO-FIRE GMBH

  Duitsland

  Sinds 2007 ontwikkelen en produceren wij in eigen huis brandwerend glas, na sinds 2001 te hebben gewerkt aan de productie van brandwerend glas bij het moederbedrijf, de Hero-Glas groep. Vandaag zijn we een van de grootste onafhankelijke leveranciers van brandwerend glas en kunnen we competenties bundelen en synergie-effecten benutten binnen de bedrijvengroep. Hero-Glas houdt zich al meer dan 40 jaar bezig met glas.Alle stadia van de productie en verwerkingsdieptes bevinden zich op één locatie.Dat spaart tijd en moeite en wij werken continu aan innovatieve brandbeveiligingsoplossingen.Met gewichtsvoordelen ten opzichte van vergelijkbare producten van andere fabrikanten, uitstekende geluidsisolatiewaarden van onze glasblokken en een volledig glazen deur met een EI-30-functie, willen we maatstaven stellen en hieraan afgemeten worden.

 4. MELNIR LLC

  Rusland

  Melnir biedt sinds 2011 bedrijfsklare verpakkingsoplossingen voor levensmiddelen en produceert hoogwaardige, praktische plastic en glazen verpakkingsmaterialen voor specerijen en kruiden. Onze molens zijn geschikt voor het vermalen van de meeste specerijen en kruiden, inclusief zout en zijn recyclebaar. De specerijen en kruiden worden op evenwichtige wijze aangevoerd ongeacht de korrelgroote en het ontwerp zorgt ervoor dat deeltjes tot op 7 mm opgevangen kunnen worden zonder het maalmechanisme vast te laten lopen.

 5. DENECKERE GLASWERKEN

  België

  Voor iedere toepassing het juiste glas Afhankelijk van de toepassing kan u kiezen voor enkel of dubbel glas of nog veiligheidsglas. Bij Glas Deneckere vindt u een ruime keuze aan sooten glas en aan kleuren, stijlen, vormen en afwerking. Zoekt u iets speciaals voor uw interieur? Ook dan is de kans groot dat u het bij ons vindt. In onze toonzaal staan een groot aantal mogelijkheden en kunnen onze medewerkers u bijstaan met advies en informatie over de mogelijkheden. Uiteraard kan u ook steeds via mail meer info krijgen.

 1. FOTOVERBUNDGLAS MARL GMBH

  Duitsland

  LamiPress - het flexibele autoclaafsysteem.Niet autoclaafvrij, maar met een wereldwijd gepatenteerd overdrukproces staat LamiPress voor hoogwaardige VSG-producten van PVB en SentryGlas, gecertificeerde kwaliteit en absolute proceszekerheid, dankzij contactwarmte met 50% minder energieverbruik. Met ons kostenefficiënte, gebruiksvriendelijke en onderhoudsvrije systeem neemt u uw VSG-business en daarmee een groot deel van de waardecreatie en klanttevredenheid in eigen hand. Of creëer, door symbiose met een bestaande autoclaaf, een extra capaciteit tot 30% alleen op de basisglaslijn. Profiteer als nieuwkomer van maximale productiemogelijkheden.Elk gewenst gelaagd glasproduct, van gelaagd veiligheidsglas van gehard veiligheidsglas tot uitzonderlijke meerlaagse laminaten, kan vooraf worden bemonsterd in onze eigen productiefaciliteit. En het modulaire principe, dat meegroeit met het systeem, past zich ook aan latere verhogingen van de verwerkingscapaciteit aan. Bespaar de mankracht voor het bouwen van foutgevoelige vacuümzakken en blokkeer uzelf niet aan de voorsamenstellingslijn die ontworpen is voor massaproductie. De LamiPress neemt de productie van winstgevende speciale laminaten en laminaten met vaste afmetingen over, bijzonder grondstofbesparend en zonder dure verbruiksgoederen, in een fractie van de anders benodigde cyclustijd. Van laboratoriumschaal tot volledig geautomatiseerde jumbolijn, wij configureren uw LamiPress op maat. Beveilig nu de volgende generatie lamineertechnologie!

 2. GLASFABRIK LAMBERTS GMBH + CO. KG.

  Duitsland

  Het personeel van de glasfabriek Lamberts zijn sinds de oprichting in 1887 door de glasingenieur Laurenz Lamberts werkzaam in de vervaardiging van gietijzeren buizen, dat wil zeggen: glazen die door walsprocession worden gevormd. Het bedrijf dat sindsdien een familiebedrijf is geworden, is het enige middelgrote glasbedrijf van Europa. Als de eerste en enige gietglasfabrikant ter wereld, produceert Lamberts al haar glas met een zuurstof-gestookte smeltoven en werkt daarmee op de huidige milieu-vriendelijke manier! Het besef dat de productieprocessen moeten worden beoordeeld op basis van hun prestaties op milieugebied en verbeterd moeten worden, leidde deze baanbrekende stap, van LAMBERTS al tot de eerste omzet in de jaren 90. LAMBERTS heeft daarnaast ook haar productieprocessen door de jaren heen stap voor stap verfijnd, zodat de glasproducten met het grootste momenteel haalbaar deel van gerecycled glas met de hoogste kwaliteit worden vervaardigd.

 1. GLAS VANDOREN

  België

  Glas Vandoren staat als vooruitstrevend bedrijf al méér dan 60 jaar synoniem voor kwalitatief hoogstaand glasmaatwerk. Elke opdracht krijgt een persoonlijke aanpak en wordt volledig binnenshuis gerealiseerd. Elk afgewerkt product is uniek. In onze ateliers maken wij exclusieve creaties van uw wensen of ideeën. Dit geldt even zeer voor precisiemaatwerk in privé-woning of kantoor als voor winkelinrichtingen.

 2. GLASHANDEL LIEVENS

  België

  Wij zijn Glashandel Lievens uit Eernegem (West-Vlaanderen) en sinds 1980 de specialist in het leveren en plaatsen van alle glasartikelen. Glas - Spiegels - Douchewanden - Velux - Lacobel - Verdeler voor de C-Smoke rookkamer in glas

 3. PIETERMAN GLASTECHNIEK

  België

  Pieterman Glastechniek - Steentechniek is een internationale handelsonderneming met een uitgebreid productenpallet, waarbij vlakglas en natuursteen centraal staan.

 4. SAR-CAM GLASS

  Turkije

  Het bedrijf SAR-CAM GLASS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren gelaagd glas, dubbele beglazing, geharde kristallen, en veiligheidskristallen. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 5. SÜD-OPTIK SCHIRMER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SÜD-OPTIK SCHIRMER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren contactlenzen, en vlak glas. Het is gevestigd in Kaufbeuren, Duitsland.

 6. APERTE, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf APERTE, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vensterglas en spiegelglas, Isolatieglas, Glas - wanden en deuren, Glas, Vensterglas en spiegelglas, Isolatieglas, Glas - wanden en deuren, en Glas. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 7. CHIC CONCEPTION

  Frankrijk

  Het bedrijf CHIC CONCEPTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 8. GRUPCAM GLASS PROCESSOR CO.

  Turkije

  Het bedrijf GRUPCAM GLASS PROCESSOR CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas, gehard. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas, dubbele beglazing, en Glas. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. IQ GLASS, ARCHITECTURAL GLASS SUPPLIERS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf IQ GLASS, ARCHITECTURAL GLASS SUPPLIERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas. Het is gevestigd in Amersham, Verenigd Koninkrijk.

 2. TOTAL STAINLESS STEEL S.R.L

  Roemenië

  Het bedrijf TOTAL STAINLESS STEEL S.R.L, is een Multi-Category, en actief in de sector Inox. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - roestvrij staal, Glas, Buizen en pijpen - roestvrij staal, en Glas. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 3. MS ELEMENT

  Oekraïne

  Het bedrijf MS ELEMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gebogen gehard glas, Gegraveerde glazen, en glazen werken. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 4. LUCEDENTRO SRL

  Italië

  Het bedrijf LUCEDENTRO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren decoratieve rotsstenen voor de tuin, tuinlamp, en landschapsarchitectuur. Het is gevestigd in Sassuolo, Italië.

 5. USLUGA

  Albanië

  Het bedrijf USLUGA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren glazen douchecabines, en douchewanden. Het is gevestigd in Tirana, Albanië.

 6. HIJOS DE PABLO PADILLA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf HIJOS DE PABLO PADILLA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Benodigdheden voor de catering, Keramiek, ambachtelijk, Serviesgoed - aardewerk, Benodigdheden voor de catering, artikel van keramiek, Keramiek, ambachtelijk, en Serviesgoed - aardewerk. Het is gevestigd in Bailen, Spanje.

 7. PURE VISTA LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PURE VISTA LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glazen balustrade, balustrades, en balkon. Het is gevestigd in Cornwall, Verenigd Koninkrijk.

 8. ARS GLASS

  Turkije

  Het bedrijf ARS GLASS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren decoratie. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 9. VETRERIA ROMENA SRL

  Roemenië

  Het bedrijf VETRERIA ROMENA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glas. Het is gevestigd in Popesti-Leordeni, Roemenië.

 10. AKDBAGNO

  Turkije

  Het bedrijf AKDBAGNO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Douchecabines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van glas, Glas, spiegels, Import-export van glas, en Glas. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis