• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • inkt

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Inkt

Fabrikant/producent
 1. ARCOTEST GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf arcotest GmbH is een fabrikant van testinkten. Met testinkten kan de oppervlakte-energie (OFE) / oppervlaktespanning (OFS) van vaste lichamen van kunststof - metaal-aardewerk-keramiek worden bepaald.Dit zou ook de hechting moeten zijn van de oppervlakken voor het afdrukken - lijmen - schilderen bepaald door het bevochtigingsbeeld.Deskundig advies, gegarandeerde waarde, betrouwbare en snelle levering, samenwerking met onze klanten in binnen- en buitenland is al 40 jaar onze topprioriteit.Voor kwaliteitsbewaking worden de inkten getest met behulp van een meetapparaat van contacthoeken van het nieuwste type, waarbij rekening wordt gehouden met temperatuur en dichtheid.Veiligheidsinformatiebladen bevatten informatie over hantering, opslag en transportvoorschriften.

 2. SICO SCREEN INKS

  België

  SICO SCREEN INKS is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn fabrikant van zeefdrukinkten met afdelingen in Polen en Vietnam. Onze troeven zijn voortdurende innovatie, eigen kleurenmengsysteem, snelle levering, technische ondersteuning en wereldwijde export. Samenwerking met Mekascreen voor de Belgische markt.

 3. PAPERERA DE GIRONA SA

  Spanje

  Het bedrijf PAPERERA DE GIRONA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - papier en karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukwerk - flexografie, Inkten, fabriek van papieren zakken, tassen voor verpakking, productie van papieren zakken, Drukwerk - flexografie, transformatie van papier, Inkten, en waterinkt. Het is gevestigd in Sarrià De Ter-Girona, Spanje.

 4. VISA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VISA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Inkten, kleuren - productie, verffabriek, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, verf, Inkten, verven voor buiten, en lakverven. Het is gevestigd in Gropello Cairoli, Italië.

 5. DYNACHROM GMBH

  Oostenrijk

  • Zeefdruk en Flexo UV en op oplosmiddelgebaseerde inkten voor speciale toepassingen.• Op water gebaseerde en plastisol inkten voor de textielbedrukking• Inkten voor transfertoepassingen• Inkjet-pigmentinkten voor de digitale druk • Drukprimers voor inkjet-inkten en primers of Beschermlakken voor Indigo, Xeikon en Efy • Custom made producten voor de industriële druk • Onderzoek en ontwikkeling voor specifieke klantaanvragen • Prepress-software en separatiesoftware voor de zeefdruk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MANIPULADOS CAÑADA

  Spanje

  Winkel met papier en producten voor grafische kunsten en fotokopieermachines. Dozen en lijm voor boekbinders. DAGELIJKSE LEVERING.

 2. INDUSTRIAS QUIMICAS UBACH, S.L.

  Spanje

 3. DIGISELLOS

  Spanje

 4. DP SOLUTIONS GMBH CO. KG

  Duitsland

 5. ENCRES DUBUIT

  Frankrijk

 1. PRÖLL GMBH

  Duitsland

 2. BRANCHER

  Frankrijk

 1. TOSH

  Frankrijk

 2. FARBWERKE HERKULA

  België

 3. BHR AMBALAJ BOYA VE TEKS. KIM. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

 4. UFA COLOR COATINGS PRODUCTION GMBH

  Oostenrijk

 5. AR CONSUMIBLES

  Spanje

 6. INKPLANET IBÉRICA S.L

  Spanje

 7. LUNAR BY MAGIC MOON

  Duitsland

 8. INDEPENDENT INK

  Verenigde Staten

 1. S-LAND CO,.LTD

  Noord-Korea

 2. POST PRINT

  Polen

 3. DURAFOS INC.

  Zuid Korea

 4. DONECK

  Luxemburg

 5. AFFORD INDUSTRIAL, S.A.

  Spanje

 6. EAGLE PRINTING INKS

  India

 7. CHROMAGENSPECTRA GAISTEX

  Australië

 8. ARIAN INTERNATIONAL TRADERS

  Litouwen

 9. MEEX AG

  Polen

 10. Q - INKS S.R.L.

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis