• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • inkt

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Inkt

Fabrikant/producent
 1. ARCOTEST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf arcotest GmbH is een fabrikant van testinkten. Met testinkten kan de oppervlakte-energie (OFE) / oppervlaktespanning (OFS) van vaste lichamen van kunststof - metaal-aardewerk-keramiek worden bepaald.Dit zou ook de hechting moeten zijn van de oppervlakken voor het afdrukken - lijmen - schilderen bepaald door het bevochtigingsbeeld.Deskundig advies, gegarandeerde waarde, betrouwbare en snelle levering, samenwerking met onze klanten in binnen- en buitenland is al 40 jaar onze topprioriteit.Voor kwaliteitsbewaking worden de inkten getest met behulp van een meetapparaat van contacthoeken van het nieuwste type, waarbij rekening wordt gehouden met temperatuur en dichtheid.Veiligheidsinformatiebladen bevatten informatie over hantering, opslag en transportvoorschriften.

 2. SICO SCREEN INKS

  België

  Verified by europages badge

  SICO SCREEN INKS is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn fabrikant van zeefdrukinkten met afdelingen in Polen en Vietnam. Onze troeven zijn voortdurende innovatie, eigen kleurenmengsysteem, snelle levering, technische ondersteuning en wereldwijde export. Samenwerking met Mekascreen voor de Belgische markt.

 3. PAPERERA DE GIRONA SA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PAPERERA DE GIRONA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - papier en karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukwerk - flexografie, Inkten, fabriek van papieren zakken, tassen voor verpakking, productie van papieren zakken, Drukwerk - flexografie, transformatie van papier, Inkten, en waterinkt. Het is gevestigd in Sarrià De Ter-Girona, Spanje.

 4. VISA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VISA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Inkten, kleuren - productie, verffabriek, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, verf, Inkten, verven voor buiten, en lakverven. Het is gevestigd in Gropello Cairoli, Italië.

 5. ARETS GRAPHICS

  België

  Arets Graphics realiseert de productie van verf, vernis en drukinkt. ARETS GRAPHICS is een van de belangrijkste spelers op de UV-markt en investeert continu in nieuwe technologieën. ARETS GRAFISCHE was de eerste die UV-inkten te voeren voor coldset drukwerk in Europa, en in zijn moderne UV-fabriek, het produceert een consistente kwaliteit en biedt klanten een uitstekende service. De toekomst van de boekdrukkunst is UV, en de invoering van de UV-technologie in de coldset drukkerij wereld in staat zal stellen het drukken van kranten huizen te printen op gecoat steunen en verbetering van het kwaliteitsniveau.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HST BENELUX

  België

  OPLOSSINGEN: - Drukwerkinkten, overdrukcoatings en drukwerkhulpmiddelen: Deskundig advies van en inktformulering door onze application engineers zorgen ervoor dat u precies de tinten en nuances krijgt die u wilt. - GMP: Niet alleen moeten de drukinkten en overdrukcoatings die gebruikt worden voldoen aan de vereisten van GMP (good manufacturing practice), maar alle materialen die we gebruiken en stappen die we nemen in de procesketen, moeten ook in overeenstemming zijn met GMP, gecoördineerd zijn met elkaar, op elkaar zijn afgestemd en genetwerkt. - Verpakkingsmateriaal: We helpen u bij het vinden van de optimale oplossing voor uw specifieke toepassing. - INK ACADEMY: "Share knowledge – gain competence" – dit is het motto van onze INK ACADEMY. - Mengstations: Wanneer u uw eigen mengsysteem voor inkt plaatst in uw drukkerij, heeft u een behoorlijk streepje voor op de concurrentie.

 2. DYNACHROM GMBH

  Oostenrijk

  • Zeefdruk en Flexo UV en op oplosmiddelgebaseerde inkten voor speciale toepassingen.• Op water gebaseerde en plastisol inkten voor de textielbedrukking• Inkten voor transfertoepassingen• Inkjet-pigmentinkten voor de digitale druk • Drukprimers voor inkjet-inkten en primers of Beschermlakken voor Indigo, Xeikon en Efy • Custom made producten voor de industriële druk • Onderzoek en ontwikkeling voor specifieke klantaanvragen • Prepress-software en separatiesoftware voor de zeefdruk

 3. SUMITOMO CHEMICAL EUROPE

  België

  Sumitomo Chemical is één van de wereldwijde marktleiders in de productie en de verkoop van een breed gamma basischemicaliën, petrochemicaliën, plastics, fijne chemicaliën, Health & Crop Sciences en textielkleurstoffen. De producten worden verkocht in meer dan 100 landen. Sumitomo Chemical Europe is onder meer verantwoordelijk voor de commercialisatie van een gamma chemicaliën voor de Europese markt.

 4. MANIPULADOS CAÑADA

  Spanje

  Winkel met papier en producten voor grafische kunsten en fotokopieermachines. Dozen en lijm voor boekbinders. DAGELIJKSE LEVERING.

 5. RECOLL BV

  Nederland

  Remanufactured inkjet cartridges.

 1. INDUSTRIAS QUIMICAS UBACH, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf INDUSTRIAS QUIMICAS UBACH, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inkten. Het is gevestigd in Sant Fruitós De Bages, Spanje.

 2. BRANCHER

  Frankrijk

  Het bedrijf BRANCHER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukinkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren inkt, en drukkerijen. Het is gevestigd in Tremblay-Les-Villages, Frankrijk.

 1. DELTAGLASS CHEMICAL COMPANY SL

  Spanje

  Het bedrijf DELTAGLASS CHEMICAL COMPANY SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren inkten, pigmenten, keramiek, en grondstoffen. Het is gevestigd in Onda, Spanje.

 2. DP SOLUTIONS GMBH CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DP SOLUTIONS GMBH CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrukken van textiel - machines en materialen, Flexo- directdruk, etiketbedrukkingssystemen, Bedrukken van textiel - machines en materialen, en walslijnen. Het is gevestigd in Renchen, Duitsland.

 3. ENCRES DUBUIT

  Frankrijk

  Het bedrijf ENCRES DUBUIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inkten. Het is gevestigd in Mitry Mory, Frankrijk.

 4. DIGISELLOS

  Spanje

  Het bedrijf DIGISELLOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerij - laser. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inkten, stempels van rubber, tellers en datumaanduiding, en Inkten. Het is gevestigd in Don Benito, Spanje.

 5. PRÖLL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PRÖLL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tampondruk, Inkten, Tampondruk, zeefdrukinkt, en Inkten. Het is gevestigd in Weißenburg, Duitsland.

 6. CJSC RESPECTA

  Wit Rusland

  Het bedrijf CJSC RESPECTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleuren - productie. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 7. 4C-PRINTING INKS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf 4C-PRINTING INKS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Inkten, Drukinkten, Verhuur van industriële installaties, Verf en lak, Inkten, Drukinkten, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Emmerich, Duitsland.

 8. PROMETHO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROMETHO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Inkten, Bekleding - kunststof, Vensterglas en spiegelglas, Verf en lak, Inkten, Bekleding - kunststof, en Vensterglas en spiegelglas. Het is gevestigd in Bonefeld, Duitsland.

 1. S I COATINGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf S I COATINGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Verf en lak, Inkten, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Chemische industrie - machines en materialen, Verf en lak, Inkten, en Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 2. EINZA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf EINZA GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Verf en lak, Inkten, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Chemische industrie - machines en materialen, Verf en lak, Inkten, en Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is gevestigd in Bad Pyrmont, Duitsland.

 3. IVM CHEMICALS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IVM CHEMICALS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Inkten, Waterbehandelingsproducten, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Verf en lak, Inkten, Waterbehandelingsproducten, en Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Herrenberg, Duitsland.

 4. LIQMET-EUROPE HEAD OFFICE

  Duitsland

  Het bedrijf LIQMET-EUROPE HEAD OFFICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Verf en lak, Inkten, Kunststofindustrie - grondstoffen, Chemische industrie - machines en materialen, Verf en lak, Inkten, en Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Bad Waldsee, Duitsland.

 5. TERRAVIT SA

  Zwitserland

  Het bedrijf TERRAVIT SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Verf en lak, Inkten, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Chemische industrie - machines en materialen, Verf en lak, Inkten, en Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur. Het is gevestigd in Taverne, Zwitserland.

 6. BARTH GBR

  Duitsland

  Het bedrijf BARTH GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Inkten, Elektriciteit - uitvoering, Laser - apparatuur en instrumenten, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Inkten, Elektriciteit - uitvoering, en Laser - apparatuur en instrumenten. Het is gevestigd in Illertissen, Duitsland.

 7. LANKWITZER LACKFABRIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LANKWITZER LACKFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Corrosiebestrijding, chemisch, Verf en lak, Inkten, Chemische industrie - machines en materialen, Corrosiebestrijding, chemisch, Verf en lak, en Inkten. Het is gevestigd in Osterwieck, Duitsland.

 8. SCHUITE & SCHUITE DRUCKFARBEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHUITE & SCHUITE DRUCKFARBEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Inkten, Drukinkten, Drukkerijen, Verf en lak, Inkten, Drukinkten, en Drukkerijen. Het is gevestigd in Ichtershausen, Duitsland.

 9. PPG INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PPG INDUSTRIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Corrosiebestrijding, chemisch, Verf en lak, Inkten, Chemische industrie - machines en materialen, Corrosiebestrijding, chemisch, Verf en lak, en Inkten. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 10. FESTA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FESTA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, Verf en lak, Inkten, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Smeermiddelen, Verf en lak, Inkten, en Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis