• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kinderwagens en wandelwagens

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Kinderwagens en wandelwagens

Fabrikant/producent
 1. COLECCIÓN ROSABEL

  Spanje

  Wij zijn de vierde generatie van een familie van meubelmakers en timmerlieden sinds 1870. Gebaseerd op onze ervaring in de uitvoering van meubilair op bestelling voor ontwerpers en gerenommeerde interieurontwerpers, hebben wij vier jaar geleden besloten om verder te gaan, en nu we bezitten we de Rosabel collectie die een breed scala van producten uit de wereld van baby's omvat, met inbegrip van opmerkelijke wiegen en mini-wiegen.Sindsdien ontwikkelen we ons project en baseren ons op twee hoofdconcepten: een uniek en innovatief ontwerp met materialen van de beste kwaliteit, respect voor het milieuBovendien zijn al onze producten erkend en voldoen ze aan de Europese en Amerikaanse normen

 2. BABY GROUP KERTTU

  Polen

  P P H U WITPOL II Edward Czyż is al sinds 1938 actief op de Poolse markt als fabrikant van kinderwagens en producten voor baby's. Het productengamma bestaat uit kinderwagens, combi wandelwagens, multifunctionele buggy's, schommels, ligstoelen, parasols voor kinderwagens, tassen, boodschappenmanden en veel meer accessoires. Deze kinderwagens zijn gekenmerkt door de hoge kwaliteit van het materiaal en een modern en zeer trendy design en een grote functionaliteit. Wij bieden verder een uitgebreid kleurengamma voor onze producten.

 3. SLARO

  Polen

  Het bedrijf werd in 1973 opgericht. Onze dertigjarige ervaring is de waarborg van de unieke kwaliteit van onze producten. We gebruiken altijd beste materialen en dragen zorg voor het milieu tijdens de productie. Elk model kinderwagen is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. De kinderwagens hebben een kwaliteitslabel en worden in heel Europa verkocht.

 4. CHILDHOME

  België

  Childhome is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van baby- en kinderartikelen. Zij leveren duurzame producten aan meerdere verdelers. Childhome bestaat uit Childwood, een complete gamma babykamers, en Childwheels, voor wandelwagens, autostoelen en andere accessoires.

 5. KAJTEX

  Polen

  Het bedrijf KAJTEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren wagens. Het is gevestigd in Częstochowa, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CREACIONES BYTAX SL

  Spanje

  Het bedrijf CREACIONES BYTAX SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kinderartikelen, Kinderartikelen, bedden, en babyproducten. Het is gevestigd in Torrent, Spanje.

 2. PRAMPOL PRODUCENT WÓZKÓW DZIECIĘCYCH

  Polen

  Het bedrijf PRAMPOL PRODUCENT WÓZKÓW DZIECIĘCYCH, is een Multi-Category, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren speelkinderwagens, en kinderwagen. Het is gevestigd in Wręczyca Wielka, Polen.

 3. FREEON - APOLLO D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf FREEON - APOLLO D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren meubels voor laboratoriums. Het is gevestigd in Ptuj, Slovenië.

 4. COLETTO

  Polen

  Het bedrijf COLETTO, is een Multi-Category, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren autozetels voor kinderen, en stoelen voor kinderen. Het is gevestigd in Czestochowa, Polen.

 5. BRITAX CHILDCARE LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BRITAX CHILDCARE LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren babydragers. Het is gevestigd in Surrey, Verenigd Koninkrijk.

 1. PRAMPOL

  Polen

  Het bedrijf PRAMPOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren schommels, en kinderwagen. Het is gevestigd in Nowa Szarlejka, Polen.

 2. KUNERT

  Polen

  Het bedrijf KUNERT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is gevestigd in Borowianka, Polen.

 1. JUSTBABY

  Griekenland

  Het bedrijf JUSTBABY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is gevestigd in Agchialos, Griekenland.

 2. YONCA PUSET

  Turkije

  Het bedrijf YONCA PUSET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. DELTIM SP. Z O.O. SP. K

  Polen

  Het bedrijf DELTIM SP. Z O.O. SP. K, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren kinderwagen. Het is gevestigd in Częstochowa, Polen.

 4. KOCH KINDERWAGENFABRIK PETRA KOCH

  Duitsland

  Het bedrijf KOCH KINDERWAGENFABRIK PETRA KOCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kantoorartikelen - papierwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kinderartikelen, Kinderwagens en wandelwagens, Speelgoed, Kantoorartikelen, Kinderartikelen, Kinderwagens en wandelwagens, Speelgoed, en Kantoorartikelen. Het is gevestigd in Lichtenau-Grauelsbaum, Duitsland.

 5. SEVIBABY

  Bulgarije

  Het bedrijf SEVIBABY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Babykleding, Luiers, Kinderschoenen, Kinderondergoed, Babykleding, Luiers, Kinderschoenen, en Kinderondergoed. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 6. MARIMEX

  Polen

  Het bedrijf MARIMEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is gevestigd in Lobodno, Polen.

 7. NOUKIES

  België

  Het bedrijf NOUKIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speelgoed. Het is tevens aanwezig in de sectoren Speelgoed - pluche, Babykleding, Kleding - kinderen en baby's, Kinderwagens en wandelwagens, Speelgoed - pluche, Babykleding, Kleding - kinderen en baby's, en Kinderwagens en wandelwagens. Het is gevestigd in Tubize, België.

 8. GANCHEV EOOD

  Bulgarije

  Het bedrijf GANCHEV EOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Babyvoeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luiers, Babymelk, Kinderwagens en wandelwagens, Luiers, Babymelk, en Kinderwagens en wandelwagens. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 1. NADOKIDZ

  Griekenland

  Het bedrijf NADOKIDZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren reparatie en assistentie kinderbedden, wandelwagentjes, kinderwagens, en meubels voor kinderkamers. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 2. MIILY MALLY

  Polen

  Het bedrijf MIILY MALLY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren kinderwagen. Het is gevestigd in Karczew, Polen.

 3. MOTHER BABY

  Griekenland

  Het bedrijf MOTHER BABY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is gevestigd in Peristeri, Griekenland.

 4. ESTELABABY CARROZZINE TRIO PASSEGGINI PER BAMBINI

  Italië

  Het bedrijf ESTELABABY CARROZZINE TRIO PASSEGGINI PER BAMBINI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleding - kinderen en baby's, kinderverzorgingsartikelen, Kleding - kinderen en baby's, en kinderbedjes. Het is gevestigd in Macerata, Italië.

 5. FOBO, S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf FOBO, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kinderkleding, Kinderkamers - meubels, Kleding - kinderen en baby's, Kinderkleding, Kinderkamers - meubels, en Kleding - kinderen en baby's. Het is gevestigd in Raslavice, Slowakije.

 6. BABY GEAR LTD

  Ierland

  Het bedrijf BABY GEAR LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren kinderwagen dat in wandelwagen kan worden omgezet. Het is gevestigd in Kilcock, Ierland.

 7. P.P.U.H. PRZEMKO BABY MERC

  Polen

  Het bedrijf P.P.U.H. PRZEMKO BABY MERC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is gevestigd in Biala, Polen.

 8. P.P.H.U. MAKED

  Polen

  Het bedrijf P.P.H.U. MAKED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren kinderwagen. Het is gevestigd in Piechowice, Polen.

 9. BEXA

  Polen

  Het bedrijf BEXA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderwagens en wandelwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren kinderwagen, en kinderwagen dat in wandelwagen kan worden omgezet. Het is gevestigd in czestochowa, Polen.

 10. DINO-CARS EVERS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DINO-CARS EVERS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kinderartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kinderwagens en wandelwagens, Speelgoed, Kinderwagens en wandelwagens, en Speelgoed. Het is gevestigd in Rhede, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis

Vind bestekken voor