• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • laser - las- en snijmachines

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Laser - las- en snijmachines

Fabrikant/producent
 1. ACSYS LASERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  ACSYS is uw deskundige oplossingsaanbieder voor industriële laserinstallaties. Of het nu een standaardinstallatie voor de bewerking van lasermateriaal is of een klantspecifieke oplossing. Bij de keuze van de geschikte installatieconfiguratie staat bij ACSYS de gebruiksoptimalisatie voor de klant op de voorgrond. Uit een brede basis van industriële 2D/3D lasermachines, van de tafelmachine OYSTER tot en met het laserbewerkingscentrum ORCA, selecteren de ingenieurs van ACSYS gezamenlijk met de klant de geschikte installatie. Voor de optimale vervulling van de klantspecifieke eisen kunnen alle ACSYS lasermachines als bouwdoos geconfigureerd en met speciale modules en automatiseringscomponenten worden aangevuld. Afhankelijk van de toepassing benut ACSYS het gehele spectrum aan laserbronnen van vezellasers, ultrakorte-pulslasersystemen tot en met CO2-lasers. Marktgeoriënteerde ontwikkelingsdynamica en een hoog gemotiveerd team maken ACSYS lasertechniek tot een wereldwijd bekende fabrikant van moderne laserinstallatietechniek.

 2. ALPHA LASER GMBH

  Duitsland

  ALPHA LASER is een van de toonaangevende fabrikanten van lasersystemen voor metaalbewerking. Als pionier op het gebied van mobiel laserlassen hebben wij veel lasersystemen voor flexibele en mobiele toepassingen in ons assortiment. Wij bieden o.a.: YAG-lasers en fiberlasersystemen.We ondersteunen onze klanten bij het beslissen welke laserbron het meest geschikt is voor hun taak. De laserapparaten van ALPHA LASER zijn zeer krachtig.Het aangegeven laservermogen wordt daadwerkelijk op het werkstuk uitgeoefend.Alle machines kunnen in onze vestigingen worden getest.Onze lasexperts nemen de tijd om met u samen te werken om toepassingsoplossingen te vinden voor bekleding met laserdraad of metaalpoeder. Ook bij ons vindt u competente contacten op het gebied van laserharden.Een wereldwijd netwerk van verkooppartners zorgt voor klantgerichtheid.Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in laserontwikkeling.Locaties in Puchheim, Hannover, Orléans.

 3. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  De ips - Werkzeugtechnik GmbH richt zich geheel op het nut van de klant. Het is ons doel om onze klanten precies die stansoplossing te leveren die u voor uw taken nodig hebt. Beginnend bij de ontwikkeling, via de productie tot en met de service en verkoop reageren wij flexibel op diverse eisen. In nauwe samenwerking met de klanten bieden wij precies passende oplossingen voor elke toepassing en vervullen daarbij hoge kwaliteitseisen. Onze producten: hydraulische persen, hydro-pneumatische persen, stansmachines, stanseenheden (stansbeugels) voor persen, krimpgereedschap, mechanische persen, laser-snij-installaties voor buizen, stansinstallaties, machines en installaties voor het stansen van buizen, machines en installaties voor profielstansen

 4. 3D-MICROMAC AG

  Duitsland

  Standaardsysteem of speciale oplossing - onze producten optimaliseren uw processen! Wij voorzien onze klanten niet alleen van hoogwaardige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke standaardsystemen voor alle lasermicromachiningtoepassingen, maar ook van industriespecifieke oplossingen. Met succes: Met onze producten helpen wij de productie-efficiëntie in diverse technologiesectoren te verhogen, processen te optimaliseren en kosten te verlagen. Daarbij staan wij onze klanten bij als een betrouwbare partner met deskundige knowhow en onze competentie op het gebied van engineering - zowel bij de ontwikkeling van technologie en processen als bij de ontwikkeling van OEM-productieoplossingen en op maat gemaakte systemen.Op het gebied van lasercontractfabricage bieden wij de ontwikkeling van laserprocessen op maat en de contractfabricage van componenten voor kleine en grote series. Onze innovaties zijn gebaseerd op meer dan tien jaar expertise in lasermicrobewerking. Dit geldt met name op het gebied van excimer- en ultrakorte-pulslasersystemen en bij de "roll-to-roll"-laserbewerking van flexibele substraten. Wij ondersteunen onze klanten gedurende de gehele levenscyclus van het product - van procesontwikkeling en de keuze van een geschikt machineconcept tot inbedrijfstelling en uitgebreide service. Wensen van klanten worden betrouwbaar en snel uitgevoerd in een spirit van partnerschap en vertrouwen.

 5. TEHNOVAR D.O.O.

  Slovenië

  TEHNOVAR D.O.O. is een familiebedrijf opgericht in 1980 in Slovenië, gespecialiseerd in de productie van laswerk, componenten of machines en eenheden voor specifieke doeleinden volgens de specificaties van de klant. De firma is ingeschreven en gecertificeerd door het TÜV kwaliteitssysteem voor laswerkzaamheden in overeenstemming met de eisen van de SIST EN ISO 3834 –2 norm. Wij selecteren grondstoffen en materialen van de beste kwaliteit met de passende certificaties voor onze productie en controleren deze direct na levering om hun geschikte behandeling en traceerbaarheid te verzekeren voor een betere transparantie. Wij zijn al jaren de vertrouwde partner van leidende fabrikanten in binnen- en buitenland. Het grootste deel van onze producten wordt gemaakt voor internationale markten, waar wij een sterke positie hebben opgebouwd als betrouwbare partner. Ons hoofddoel is de tevredenheid van de klant, daarom verzekeren wij dat de kwaliteit van onze producten wordt gecontroleerd door goed opgeleide werknemers, verantwoorde implementatie en controles van de werkzaamheden. Neem voor verdere informatie gerust contact met ons op.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JAVAC

  België

  Javac Benelux (Kalmthout) en Duitsland (Amstetten) meer dan 35 jaar actief in deze sector, met duizenden tevreden referenties in binnen en buitenland. U zal versteld staan van onze innovatieve aanpak met een ongekende prijs/kwaliteitsverhouding. Daarvoor kunnen wij rekenen op bekwame medewerkers in hun technische, logistieke of commerciële functie, die u graag ter dienst staan. Praktisch al onze machines en toebehoren zijn voorradig in onze magazijnen in Kalmthout, dit verzekert een snelle levering van wisselstukken & service. Daarnaast staat een 24/7 serviceteam klaar om de dienst na verkoop te garanderen, zo nodig ook ‘s nachts en in het weekend. Als KMO-bedrijf zien wij het als een uitdaging om beter te presteren dan de globale concurrentie, zeker naar kwaliteit, betaalbare service en scherpe prijsstelling toe. Wij geven niets toe in materiaalkeuze. Technologie en kwaliteitskeuze zijn van dezelfde hoogwaardigheid dan de marktleiders waardoor onze vooruitstrevende compressoren, generatoren en alles wat dit compleet maakt, mogelijk nog beter presteren.

  Alle producten voor "laser - las- en snijmachines"

 2. EUROLASER GMBH

  Duitsland

  EUROLASER is uw partner in de wereld van de lasertechniek, de specialist voor lasersystemen voor het snijden, graveren en markeren van verschillende materialen zoals acryl, hout, textiel en kunststoffolie in uiteenlopende toepassingsgebieden. Wij bieden een complete service uit één hand! Onze snijmachines worden gebruikt in de reclame-industrie, automobielindustrie, kledingindustrie, voor meubelreparatie en interieur, voor membraanklavieren en de elektronische industrie, voor de modelbouw en de architectuur e.d.

 3. STAHLWERK SCHWEISSGERÄTE GMBH

  Duitsland

 4. COAXWORKS GMBH

  Duitsland

 5. KMLT GMBH

  Duitsland

 1. EAGLE DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 2. BRM LASERS

  Nederland

  BRM Lasers is een toonaangevende en internationaal vermaarde leverancier van laserapparatuur, opgericht in 2010 en gevestigd in Nederland. Onze machines vormen een combinatie van laser snij- en graveermachines. Hoogwaardige kwaliteit, gebruikersvriendelijk en betaalbaar. Ze maken het mogelijk talloze materialen snel en nauwkeurig te snijden en te graveren. Zoals acryl, hout, textiel, steen, spiegelglas, metalen, schuimrubber, leer, karton, hardboard, glas en nog veel meer. Wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen en verstrekken meer informatie over onze lasermachines.

  Alle producten voor "laser - las- en snijmachines"

 1. MESSER CUTTING SYSTEMS

  België

  Messer Cutting Systems, deel van de Messer groep, is actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van CNC autogeen, plasma en laser snijmachines voor het snijden van platen, buizen, het aanbrengen van schuine kanten en lasnaad voorbereidingen, van autogeen handbranders voor het snijden, lassen, solderen, brazeren, thermisch warmen en vlam rechten. CNC maschines worden verder toegerust met apparaten voor het markeren, boren en tappen, kotteren en afkanten, schuren en stralen, droog snijden als onder of boven water snijden. Omniwin machine software, snijtafels, filtersystemen en automatisatie (beladen, afladen, sorteren) vervolledigen het geheel tot een efficiënte productie omgeving ontstaat. Messer vindt zijn oorsprong in 1898 in Duitsland, vandaag telt de Messer Cutting Systems divisie over 900 medewerkers met productie centra in D-Gross Umstadt, China, India, Brazillië en USA.

 2. CANDAN MAKINA

  Turkije

  Candan Makina LTD is leider en fabrikant van PPR buislasmachines, stuiklasmachines, frezen voor plastic buizen, testpompen voor druk, verschillende typen van messing kogels en drijvers. De productie wordt uitgevoerd in onze fabriek in Istanboel - Turkije met een ruimte van 8000 m2 en met een team van 150 ervaren mensen. Candan is het meest gewaardeerde handelsmerk uit de sector zonder de maximale hoeveelheid en doeltreffendheidsprincipes in buislasmachines op te offeren dankzij zijn redelijke prijzen, tijdige levering en gegarandeerde aftersales service. Al onze producten worden getest door onze kwaliteitscontrole afdeling, stemmen overeen met de internationale DIN normen en zijn beschikbaar tegen concurrerende prijzen.

 3. COHERENT, INC. - DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Coherent, opgericht in 1966, voorziet klanten al meer dan 50 jaar van krachtige, betrouwbare op fotonica gebaseerde oplossingen, waaronder laserbronnen, lasersystemen of laseraccessoires. Een revolutie in productieprocessen, kortere time-to-market en drastisch lagere bedrijfskosten: Met prestaties, kwaliteit en een wereldwijd netwerk van experts ondersteunen wij onze klanten op het gebied van wetenschap, geneeskunde, elektronica en fabricage. Wij zijn gevestigd in Californië, maar zijn wereldwijd actief en leveren producten, diensten en ondersteuning aan duizenden klanten.

 4. GKTESO GMBH

  Duitsland

  U moet van ons weten dat onze nabewerkingssystemen en ontbraamcellen vrijwel het volledige programma van mogelijke nabewerking dekken. Het begint met frezen, boren, verzinken en draadsnijden.Ook een grote diversiteit aan ontbraamprocessen zoals borstelen, het gebruik van luchtslijpmachines, bandslijpmachines etc. worden klantspecifiek geïnstalleerd. In verband hiermee kwaliteitsborgingsmaatregelen zoalsgeïntegreerd meten, laserscannen en markeren.En dit alles in één machine en meestal maar met één opspanning Voor speciale toepassingen bieden wij ook onze waterstraalsnijsystemen en lasersnijsystemen aan. gKteso is opgericht in 1991 en heeft momenteel ca. 40 medewerkers en vertrouwt op een uitgekiend modulair systeem voor de ontwikkeling en constructie van haar machines. Wilt u meer over ons weten en heeft u vragen over onze afwerkingssystemen? Schrijf ons dan of bel ons - we kijken ernaar uit u te leren kennen!

 5. JAEGERSON

  België

  JAEGERSON is ruim een halve eeuw actief in de metaalsector en is uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeleveranciers van plaatwerk en lasconstructies.Met hun uitgebreid en modern machinepark kunnen zij een compleet gamma van producten aanbieden, gaande van laserwerk tot lasconstructies. Zij hebben onder andere: lasersnijmachines, ponsmachine, plooibanken, bewerkingscenter, lasrobotten, halfautomaten, puntlasmachines, zaagmachine, …JAEGERSON NV heeft een sterke know-how en streeft steeds naar kwaliteit én flexibiliteit tegen competitieve prijzen.

 6. LASERCUT

  Spanje

  Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de bewerking, het vouwen en de montage van afgewerkte onderdelen.Wij zijn gespecialiseerd in lasersnijden, waaronder onderdelen van grote dikte.Wij zijn een jong bedrijf dat gericht is op innovatie in service en kwaliteit.We nemen de uitdaging aan om constant in nieuwe technologieën te investeren waarmee we snel en accuraat aan uw behoeften kunnen voldoen.

 7. HIJOS DE JORGE LÓPEZ SL

  Spanje

  Als traditioneel familiebedrijf zijn wij gespecialiseerd op het gebied van het ontwerp, de productie en de verkoop van uitgesneden, gestanste en gegaufreerde producten. Wij verbinden ons ertoe, onze klanten custom made diensten te bieden om aan hun behoeften te voldoen. Laser: machines voor las- en snijwerk. Gereedschapsmachine voor industrieel snijwerk, accessoires voor de lampenindustrie, vormpersen van metaal, standaards, lasersnijden, gaufreren, roestvrij staal enz.

 8. KOVO - PLAZMA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf KOVO-PLAZMA s.r.o. (Ltd.) werd opgericht in 1999. De hoofdactiviteit was de productie van machines gericht op het verwerken van metaalplaten, met name LASER snijden en CNC-vormen. Wij kunnen aan de vereisten en vragen van onze klanten voldoen op basis van een gewenst schema, kwaliteit en dit tegen een zeer goede prijs. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 1. RB LASER

  Nederland

  RB Laser maakt op maat gemaakte lasersnijwerk producten. Deze artikelen zijn geschikt als cadeau artikelen. Ook met laser gegraveerde plattegronden, kerststallen en andere taferelen zijn een optie. Niet alleen hout, maar ook mdf, multiplex, triplex, rubber, acryl en andere materialen kunnen worden bewerkt.

 2. ALOMEC

  België

  Inox-& staalverwerking.

 3. TAMEC

  Spanje

  lazersnijden, microsnijden, korte en middellande series, kisten, afschermingen voor elektronische producten, afwerkingen op maat.

 4. MB INDUSTRIAL SOLUTIONS (LSTUDIJA)

  Litouwen

 5. MBM METALWORK LTD

  Bulgarije

 6. SÖMEL METAL A.Ş.

  Turkije

 7. ASHFORD LASERS

  Verenigd Koninkrijk

 8. NBS METAL-INOX DOO

  Servië

 9. SIGMA LASER GMBH

  Duitsland

 10. TFON MACHINE

  Turkije