• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • metalen kasten

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Metalen kasten

Fabrikant/producent
 1. PERGEL METAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  In Tuzla Orhanli, in een productieruimte van 150 m2, startte Jib Industrial Metal Electronic Device Boxes San. en tic. LTD. Şti.it zijn activiteit onder zijn naam en voldeed meteen aan de behoeften van bedrijven werkzaam in diverse sectoren zoals industriële weegsystemen, telecommunicatie en defensie voor mechanische vormgeving. In lijn met onze visie en bedrijfswaarden, hebben wij geïnvesteerd in de eerste CNC kantmachine, buig- en lasersnijmachine om ons aan de vragen van de klant aan te kunnen passen. In 2016, veranderen wij voor CHEMISTS INDUSTRIAL ESTATE met een binnenruimte van 2.000 m2 en een onoverdekte ruimte van 2.000 m2. Daarnaast hebben wij 800 m2 van de afdeling gewijd aan een ruimte voor elektrostatisch poedercoaten. Door geavanceerde chemische producten te gebruiken met een geautomatiseerde sproei-waslijn en geautomatiseerde pistolen, bieden we een hoogwaardige en constant verbeterde kwaliteit. Binnen een korte tijd heeft het bedrijf, dankzij doorzettingsvermogen en snel en adequaat handelen, een reputatie opgebouwd als een erkende leverancier voor toonaangevende bedrijven in de sector. Ons jong maar ervaren personeel streeft naar ultieme kwaliteit binnen de metaalvervorming en -bewerking en het bedrijf heeft grote investeringen uitgevoerd om hoogwaardige producten te kunnen vervaardigen. Het nieuwe machinepark en de nieuw opgetrokken bedrijfsruimte is gericht op klanttevredenheid en begrip van de verwachte kwaliteit als onderdeel van de komende processen. Onze prioriteit is het verzenden van hoogwaardige producten naar onze klanten binnen de afgesproken tijden en tegen scherpe prijzen. Neem gerust contact met ons op!

 2. RMZ OFIS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RMZ OFIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf. Het is tevens aanwezig in de sectoren kastjes, metalen kasten, bindmachines voor kantoren, kantoormeubels, metalen vakkenkasten, meubels voor archieven, wandkasten voor kantoor, Schoolkluisjes, en Waardevolle voorwerpen - depots. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. AVEDKO

  Nederland

  Avedko: RVS maatwerk in RVS plaatwerk Of het nu gaat om design, veiligheid of duurzaamheid, Avedko’s RVS maatwerk is van topkwaliteit en dus altijd de beste keuze. Avedko is een familiebedrijf dat al sinds 1920 bestaat. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in RVS plaatwerk en wij beschikken als producent van roestvast stalen behuizingen dan ook over de laatste technieken en kennis op het gebied van plaatwerk. Wat uw wensen in RVS maatwerk ook zijn, zowel in de maatvoering als de uitstraling en uitvoering van de behuizing zorgen wij altijd voor een kwalitatief product. Laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden die Avedko u in RVS plaatwerk te bieden heeft. Wij informeren u op deze website graag over onze werkwijze en onze producten. En heeft u nog vragen? Schroom niet en daag ons uit!

 4. ADD METAL SOLUTIONS DI BAGGIOGROUP

  Italië

  Het bedrijf ADD METAL SOLUTIONS DI BAGGIOGROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschap en ijzerwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen kasten, en werktafel. Het is gevestigd in Cittadella, Italië.

 5. TURKEYRAF

  Turkije

  Het bedrijf TURKEYRAF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schappen voor winkels. Het is tevens aanwezig in de sectoren stapelbedden, kastjes, metalen kasten, en palletstelling. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DINAMIK PANO

  Turkije

  Het bedrijf DINAMIK PANO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Generatoren, elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Behuisde aggregaten, Geluidswerende behuizingen, en metalen kasten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. MEGAL

  Servië

  Het bedrijf MEGAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afgewerkte producten van metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen plankje, metalen stellingen voor opslagplaatsen, metalen kasten, en metalen stellingen voor archieven. Het is gevestigd in Novi Sad, Servië.

 3. A.E.D.

  België

  Het bedrijf A.E.D., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stellingen, Garderobe - installaties en uitrustingen, Stellingen, industriële stellingen, metalen kasten, en Garderobe - installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Heppignies, België.

 4. KOÇEL A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf KOÇEL A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen kasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Werkkamermeubilair, meubels voor de industrie, ladenkasten, en Werkkamermeubilair. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 5. HIPAS PLASTIK ESYA SAN TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf HIPAS PLASTIK ESYA SAN TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plastic verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakken en containers van plastic materiaal, modulaire plastic bakken, metalen kasten, en recipiënten voor gereedshap en gerei. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. EKOM LLC

  Wit Rusland

  Het bedrijf EKOM LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Safes - electronische. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen kasten, metalen plankje, en meubels voor banken. Het is gevestigd in Molodechno, Wit Rusland.

 2. KESSLER & SÖHNE WÜRTT. EISENWERK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KESSLER & SÖHNE WÜRTT. EISENWERK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen kasten. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 1. DIVIKOM STAHLMÖBEL

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf DIVIKOM STAHLMÖBEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schaafbanken. Het is tevens aanwezig in de sectoren kasten voor scholen, metalen kasten, Industriële kluisjes, en metalen vakkenkasten. Het is gevestigd in Dolní Břežany, Tsjechische Rep..

 2. APT

  Servië

  Het bedrijf APT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vernissen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metalen kasten, Trapleuningen en balustrades, metaalbewerkingen, poederverf, Metalen kasten, en Trapleuningen en balustrades. Het is gevestigd in Stara Pazova, Servië.

 3. ARMARIOS LACADOS EN BLANCO

  Spanje

  Het bedrijf ARMARIOS LACADOS EN BLANCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidskasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren op maat gemaakte garde-robe, kasten die wit gelakt zijn, witte gelakte schuifkasten, en metalen kasten. Het is gevestigd in Cuenca, Spanje.

 4. EREN CELIK WOODEN AND METAL COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf EREN CELIK WOODEN AND METAL COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stellingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren montage wandkasten voor hypermarkten, rek, en metalen kasten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. AYYIL TECHNOLOGY PLASTIC CO.

  Turkije

  Het bedrijf AYYIL TECHNOLOGY PLASTIC CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dozen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren plastic bakken en pallets, plastic dozen, en metalen kasten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. HAS CELIK ESYA

  Turkije

  Het bedrijf HAS CELIK ESYA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen kasten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. VIGMELT DOO

  Bosnië-Herzegowina

  Het bedrijf VIGMELT DOO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelen - metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen kantoormeubels, metalen plankje, en metalen kasten. Het is gevestigd in Banja Luka, Bosnië-Herzegowina.

 8. TOTAL CUPBOARDS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TOTAL CUPBOARDS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kasten. Het is tevens aanwezig in de sectoren dressoirs, en metalen kasten. Het is gevestigd in Bury St Edmunds, Verenigd Koninkrijk.

 1. CONFECTII METALICE ITALIA

  Roemenië

  Het bedrijf CONFECTII METALICE ITALIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelen - metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen kasten, en metalen plankje. Het is gevestigd in Pucioasa, Roemenië.

 2. QIANHUI METAL WORD COMPANY LIMITED

  China

  Het bedrijf QIANHUI METAL WORD COMPANY LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pretparkinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen kasten. Het is gevestigd in Guangzhou, China.

 3. MICRO TECH METAL LTD

  Polen

  MICRO-TECH is een Pools bedrijf in Suwalki. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van koudgevormde stalen artikelen voor internationale markten. Met moderne machines, goed opgeleid personeel en ruime ervaring kunnen wij de meest veeleisende orders uitvoeren. Het resultaat is een snelle en nauwkeurige uitvoering van elke order, gecombineerd met professionele klantenservice, professioneel advies en concurrerende prijzen op de markt. We zijn al meer dan 25 jaar actief op de markt en zijn gespecialiseerd in de productie van: •MACHINES EN APPARATEN: Handmatige, semi-automatisch en automatische machines om onze productie uit te voeren. Volledige aanpassing van gefabriceerde machines aan de individuele behoeften van de klant. •PRODUCTEN : Koudgevormde stalen accessoires en verschillende producten op bestelling van de klant: - Fotolijsten - metalen beugels, schroeven, bevestigingen - metalen kasten - metalen accessoires - metalen schuttingen en relingen - metalen pannen - grillen en haarden. •SERVICES : Op beproefde materialen, zoals laserbranden van logo's op metalen voorwerpen, poedercoaten van details, buigen van metalen zittingen, constructie van meubelframes voor planken en displays. - Lasersnijden - poedercoating - CNC-frezen - reparatie van machines - revisie van onderdelen - machinebouw - lassen - draaien - meubelframes - buigen van metaalplaten - mallen maken - schuren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. STACHURSKI Z. SLUSARSTWO

  Polen

  De afgelopen tien jaar zijn we werkzaam binnen de productie van talrijke rekken, wagentjes, pallets en tafels voor glas en ramen. We zijn gespecialiseerd in de productie van een breed assortiment standers voor glas en ramen die gebruikt worden voor opslag en wegtransport. Ons bedrijf maakt eveneens containers voor glas en containers voor het breken en het opslaan van glasscherven. We ontwerpen en produceren andere metalen structuren zoals metalen kasten voor opslag van chemicaliën op verzoek van de klant.

 5. ARTERIOR KOMPLEX KFT

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Arterior Komplex Kft. Is sinds 2014 gespecialiseerd in interieurontwerp en -bouw op maat, productie en distributie van designmeubilair. Wij maken deel uit van de Linea Group, die al meer dan 30 jaar actief is op de Hongaarse markt, met meer dan 150 werknemers en een jaarlijkse omzet van 22 miljoen euro. Arterior brengt expertise in uw technische en decoratieve behoeften om de beste oplossing voor uw project te bestuderen en een nauwkeurige raming op te stellen. Wij kunnen onze klanten adviseren over technische kwesties, materiaalkeuze en tijdsbeheer. Wij beschikken over bureaus voor ontwerp en technische ontwikkeling die ons alle knowhow verschaffen om te voldoen aan een eis die is afgestemd op uw normen. Dankzij onze productiefaciliteiten vervaardigen wij sleutelklare projecten voor de hotel-, retail- en residentiële sector. Wij gebruiken de modernste technologie om onze projecten te realiseren, en onze machines worden geleverd door 's werelds grootste fabrikant. Afhankelijk van de behoeften kunnen wij prototypes, grote series en op maat gemaakte artikelen aanbieden. Ons gekwalificeerd personeel bestaat uit architecten, ingenieurs uit de houtindustrie en binnenhuisarchitecten. Wij zijn actief in de B2B-sector en onze klanten zijn voornamelijk: overheids- en openbare instellingen/multinationale ondernemingen/vastgoedbeleggingsmaatschappijen/architecten, ontwerpers en binnenhuisarchitecten. Wij begeleiden onze partners vanaf de technische studiefase tot de uiteindelijke installatie ter plaatse en ons meertalig team (Frans, Engels, Duits, Italiaans) kan overal in Europa verzoeken beantwoorden.

 6. ILK IHRACAT AS.

  Turkije

  Verified by europages badge

  ILK IHRACAT AS is gespecialiseerd in gezamenlijke marketingactiviteiten in de Turkse metaalindustrie. We bieden bijna alle soorten metaalmaterialen, verwerkingsdiensten en producten aan. We leveren metaalverwerkingsdiensten zoals lasersnijden, plasmasnijden, waterstraalsnijden, tandwielproductie, CNC-buigen, machinale bewerking en meubelontwerp. We werken met bijna elk type metaal, vooral koolstofstaal, roestvrij staal of aluminium. We bieden ook een breed scala aan producten zoals metalen onderdelen, buizen, profielen, meubelbeslag, enz. Onze missie is om een brug te slaan tussen bedrijven die over de hele wereld metaalproducten gebruiken en Turkse fabrikanten. Als u op zoek bent naar betrouwbare fabrikanten voor metalen kwaliteitsproducten op lange termijn, dan is ILK IHRACAT AS de juiste keuze! Ons inkoopmerk Steeling.net is de kortste weg naar fabrikanten van metaalproducten en -diensten; u kunt al je producten en diensten op één plek kopen. Als een metaalproduct nog niet op Steeling.net staat, zijn we op zoek naar de beste fabrikant en zullen we het binnenkort toevoegen! ILK IHRACAT AS is de one-stop-oplossing voor al uw metaalbehoeften! We helpen u de juiste fabrikant te vinden en zorgen ervoor dat u tevreden bent. We helpen Turkse KMO's om exporteur te worden en voeren gratis audits uit. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie! Wij zullen uw vragen met plezier beantwoorden.

 7. BC DESIGNWOOD STEIGERHOUT

  België

  BCdesignwood. Op en top passie ! Pure materialen die doorleefd, belopen en gebruikt zijn worden omgetoverd in stijlvolle binnen en buitenmeubelen, woonaccessoires en maatwerk inrichtingen in Steigerhout. Dit is kort en krachtig de kern achter BCdesignwood Steigerhout. Op onze website vind je de volledige collectie tafels, kastjes, keukens, bedden … Stuk voor stuk elegant, stijlvol en stoer tegelijk! ! ! ! Een oude plank, een stuk hout vol met noesten , cement en oneffenheden, Wij zien een prachtige plank , vergrijsd met karakter en vele mogelijkheden. Verroest metaal, een onaantrekkelijke steigerbuis, ! ! ! Vele lopen ook dit voorbij. Wij niet we nemen dit mee naar onze werkplaats waar wij dit verwerken tot een onderstel van een tafel bv., een bank. De ontwerpen worden ontworpen door onze designer ! Onze medewerkers hebben passie voor het maken van deze geweldige Stoere Steigermeubelen. Het unieke assortiment vloeit voort uit de motivatie en creativiteit van onze medewerkers.

 8. KOSTER MEUBELS

  Nederland

  Welkom bij Koster Meubels ! ! Gespecialiseerd in maatwerk: Voor binnen meubelen / tuinmeubels / Steektrappen. Steektrappen / Kasten / Salontafels / Eettafels / Eigen ontwerpen...... U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren. - Industrieel - Landelijk - Stoer - Robuust - Brocante - Riviera Maison - Shabby chic en vele andere stijlen zijn ons niet onbekend. Steektrappen / Molenaarstrappen geheel op maat gemaakt, in de door u opgegeven maten. Alle maten mogelijk. - Vakmanschap - Betaalbaar - Klantvriendelijk - Meedenkend bij eigen of aangepaste ontwerpen - Precisie, - Passie - Persoonlijke aanpak zijn onze sterke punten. De nadruk ligt op de perfecte afwerking, en oog voor detail met als resultaat unieke en eigentijdse meubelen gemaakt met het enthousiasme en de aandacht zoals vroeger. Wij werken met diverse houtsoorten waaronder: Steigerhout / Oud Steigerhout Grenen Vuren Eiken Teak Afzelia Olm en vele andere houtsoorten. Met uw ideeën en wensen en onze ervaring komen we samen tot een uniek ontwerp! U bent verzekerd van een passend, uniek meubel met behoud van kwaliteit. Kom ons bezoeken in onze vernieuwde winkel! Kostermeubels.nl Zutphen. 06-24573787 Uitbreiding van het assortiment: Eetkamerstoelen van o.a. Tower Living / Maxfurn Bankstellen Accessoires Trappen Dressoir Boekenkasten Kasten Eettafels Kloostertafel / X poot Salontafels TV Meubels Tuinmeubels Loungebanken Plantenbakken Hekken /Schuttingen Tuintafels Gietijzeren meubels

 9. SO.C.A.M. SOC. COOP.

  Italië

  Het bedrijf SO.C.A.M. SOC. COOP., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelen - metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen kasten voor archivering, mappen en ordners, garderobekasten, en archiefwandkasten. Het is gevestigd in Baronissi, Italië.

 10. DC PLUS GLOBAL SHOPFITTING

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij DCShopfitting, een winkelinrichtingsbedrijf uit Turkije, en uw wereldwijde partner in het creëren van visueel aantrekkelijke en functionele winkelruimtes. Met onze uitgebreide ervaring in de sector zijn wij gespecialiseerd in het leveren van uitzonderlijke winkelinrichtingsoplossingen die tegemoetkomen aan de unieke behoeften en vereisten van een verscheidenheid aan bedrijven, waaronder winkels, warenhuizen, supermarkten, boetieks, horecagelegenheden en commerciële ruimtes. Ons uitgebreide assortiment van winkelinrichtingen omvat rekken en displaysystemen, toonbanken en kassa's, lattenwanden en knijperborden, kledingrekken, vitrines en kasten, boutique nesttafels, mannequins, lasergesneden metalen ontwerpen, showkaartstandaarden, op maat gemaakte inrichtingen en fittings. Als uw vertrouwde partner zetten wij ons in om uw winkelruimte om te vormen tot een omgeving die uw merkimago versterkt en de verkoop stimuleert. Onze klanten vertrouwen op onze expertise, betrouwbaarheid en inzet voor kwaliteit, en we zijn er trots op dat we met veel van hen een langdurige samenwerking hebben opgebouwd. Daarom streven we ernaar hun verwachtingen te overtreffen bij elk project dat we ondernemen.Neem vandaag nog contact met ons op om uw winkelruimte te verbeteren met hoogwaardige winkelinrichtingsoplossingen die de unieke identiteit van uw merk weerspiegelen en een blijvende indruk maken op uw klanten.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis