• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ruwe streng

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Ruwe streng

Fabrikant/producent
  1. ENERGIETECHNIK ESSEN GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    "Energietechnik Essen GmbH – lid van de Georgsmarienhütte Ondernemingsgroep – baseert zijn mogelijkheden en capaciteiten op continue research en ontwikkeling alsmede op een ervaring die terug te voeren is op het jaar 1811. Energietechnik Essen GmbH ontwikkelt, produceert en levert voor de beveiliging relevante hightech producten, vooral voor producenten van energiemachines. Toen de eerste turbogenerator aan het begin van de 20e eeuw werd gebouwd. leverde het bedrijf uit Essen de kapringen. Kapringen worden aan het uiteinde van rotoren geplaatst om de koperontwikkeling te fixeren tegen de vliedende krachten die door de hoge rotatiesnelheden worden veroorzaakt. De oudste documenten in het bedrijfsarchief over niet-magnetiseerbare kapringen stammen uit 1901. In twee omsmeltaggregaten, een installatie voor het omsmelten van elektroslakken en een installatie voor het omsmelten van drukelektroslakken produceert Energietechnik Essen GmbH grondstoffen voor kapringen.

  2. DONKO'S KOFFIE

    België

    Ambachtelijke koffiebranderij Van zodra u een pak Donko’s koffie opendoet, merkt u het verschil al. Het subtiele aroma van onze versgebrande bonen komt u verleidelijk tegemoet. Onze koffies, selectief en kwalitatief Bij de aankoop van onze ruwe koffiebonen hanteren wij steeds de strengste criteria. Enkel de beste telers en de beste plantages komen hiervoor in aanmerking. Naast Afrika en Azië, gebeurt het gros van de aanvoer gebeurt vanuit Centraal en Zuid Amerika. Dit heeft vooral te maken met de ideale klimaatomstandigheden, met de oriëntatie/hoogte van de plantages en met de zorg en betrokkenheid van de plaatselijke koffieboeren. Zo kunnen wij u steeds verzekeren van de beste kwaliteit. Op kwaliteit gebrand Na het selecteren worden de bonen op ambachtelijke wijze gemengd en gebrand in onze familiebranderij. Bij het koffiebranden zijn het de mensen die de machines sturen, en niet omgekeerd. Wij staan letterlijk en figuurlijk met onze neus op het hele productieproces. De streng geselecteerde bonen worden 12 à 14 minuten lang geroosterd aan 180 tot 220°C, afhankelijk van de samenstelling. Hierbij worden er constant controles gedaan tot het juiste aroma wordt bereikt. Met andere woorden, tot we zelf tevreden zijn met het resultaat en we het waardig achten om het u te laten proeven. Wij willen immers dat u hetzelfde plezier aan koffie beleeft als wij.