• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • snijden - gereedschapsmachines

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Snijden - gereedschapsmachines

Fabrikant/producent
 1. PROMEX BG

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Promex, opgericht in 1990, is uitgegroeid tot een baanbrekend bedrijf in Bulgarije dat op behendige wijze koers wist te houden tijdens de bewogen overgangsjaren. Wij zijn uiterst bedreven in het vervaardigen van geavanceerde apparatuur voor de landbouw en de veefokkerij, naast een aanbod industriële producten. Gevestigd in het bruisende industriegebied van Sofia, voeren wij onze werkzaamheden uit in een omvangrijke bedrijfsruimte van 17.000 m². PROMEX werkt al meer dan dertig jaar nauw samen met MONOFLO, een in Duitsland gebaseerde tegenhanger. Deze samenwerking verbindt de collectieve krachten van beide bedrijven: Promex staat voor innovatieve uitrustingen en een bekwaam team van meer dan 150 werknemers, gericht op productiviteit en flexibiliteit voor de uitvoer van projecten op maat. MONOFLO levert op zijn beurt hoogwaardige grondstoffen tegen scherpe prijzen en faciliteert de internationale distributie van de eindproducten. Deze symbiotische samenwerking is cruciaal om onze concurrentiekracht op de internationale markt te behouden. Naast traditionele sporten zoals voetbal, fitness, tafeltennis en schaken, was het JEU DE BOULES halverwege 2015 een welkome aanvulling. Onze inzet uitte zich in het organiseren van toernooien inclusief het vermaarde Republikeinse kampioenschap. Wij werken nauw samen met de Bulgaarse Jeu de Boules bond, en hebben met trots het Europese kampioenschap Jeu de Boules gesteund en een gloednieuwe club opgericht.

 2. EUGEN LÄGLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  LÄGLER® is een betrouwbare partner voor met de hand uitgevoerd vloerafwerking.Technische innovatie en hoogste kwaliteitsnormen hebben van ons de meest toonaangevende fabrikant van vloerslijpmachines gemaakt. Niet alleen het technische voordeel is van cruciaal belang, maar ook het voordeel van het gebruik ervan. Onze klanten weten dat en zij profiteren hiervan. Al meer dan 50 jaar hebben wij met onze ontwikkelingen en machine-ontwerpen een revolutie teweeg gebracht in de slijptechnologie van vloeren. Trendsettende innovaties van ons huizen, zoals tape, centrifugale of drie-schijfslijptechnologie, het opstellen van internationale normen.

 3. NIFMAK AUTOMATION MACHINERY INDUSTRY MEASUREMENT CENTER LTD. CO.

  Turkije

  Verified by europages badge

  NIFMAK Automation Machinery Industry Measurement Center Ltd. is een toonaangevende fabrikant van CNC apparatuur op maat gevestigd in Izmir, Turkije en gespecialiseerd in hogeprecisie productie. Met meer dan tien jaar vakervaring, zijn wij een betrouwbare partner die geavanceerde productietechnieken biedt voor diverse industrieën, inclusief algemene productie, auto-industrie, verpakking van tabak en rookwaren, automatisering en productie van matrijzen. Wij leggen ons toe op het leveren van hoogwaardige producten aan onze klanten. Onze ultramoderne productiesite is uitgerust met de modernste 5-assige werkbanken en een hoogwaardig laboratorium om te garanderen dat we producten van uitmuntende kwaliteit en precisie leveren. Onze diensten omvatten bewerking, details, productie van prototypes, CAD/CAM en meetservice voor kwaliteitscontroles. Onze CMM meetinstrumenten en uitrusting in ons kwaliteitslaboratorium helpt ons te garanderen dat onze producten voldoen aan de nauwkeurige specificaties van onze klanten. Bij NIFMAK zijn wij trots op uitzonderlijke klantenservice en de servicegerichte aanpak voor de productie. Wij werken nauw samen met onze klanten om producten te leveren die aan hun behoeften voldoen en hun verwachtingen overschrijden. Onze ervaring, toewijding en inzet voor kwaliteit maken ons tot een betrouwbare handelspartner voor uiteenlopende industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen uw beoogde productie te verwezenlijken.

 4. VWH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Gereedschap en gietvormen is een andere hoofdactiviteit. De focus ligt op kunststof matrijzen voor veeleisende technische onderdelen. en outsort ervaring op dit gebied vormen one bais voor innovatieve ideeën, professionele productie en een project dat probleemloos verloopt. In- en outsert spuitgietwerktechniek alsook de bemonstering van injectie maken deel uit van onze standaard en de gieterij biedt de mogelijkheid om spontaan in te spelen op uw wensen. 0-serie, prototypes en pilot serie kan binnen korte tijd geproduceerd worden. VWH biedt talrijke vaardigheden, variërend van de ontwikkeling van de eerste ideeën en concepten van het productieproces tot het beheer van de verpakking. Zo kunnen we vanaf de eerste minuut een projectondersteuning garanderen. Dit is gunstig voor de klant, maar ook voor het uiteindelijke eindproduct.

 5. MECANOR SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Mecanor is uw specialist op het gebied van hoogprecieze stansproducten voor de microtechnologie met behulp van innovatieve processen en hoogwaardige volgmatrijzen. Sinds de oprichting in 1948 heeft Mecanor zijn producten en capaciteiten voortdurend vernieuwd om te reageren op de veranderende uitdagingen van de microtechnologie op verschillende markten, aanvankelijk bijna uitsluitend voor de horloge-industrie, tot een gediversifieerde portfolio van componenten voor de medische, automobiel- en industriële sectoren en microapparatuur.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PETER PRINZING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Peter Prinzing GmbH is een middelgrote familiegeleide machinebouwonderneming met lange traditie die zijn wortels in het hart van de Zwabische Alb heeft. De tegenwoordige strategisch gunstige locatie van de onderneming in het midden van Europa, op de kruising van twee belangrijke snelwegen die het noorden met het zuiden en het oosten met het westen verbinden, is een perfecte situatie om producten naar alle delen van de wereld te leveren. Het traditiebewuste familiebedrijf wordt tegenwoordig in de vierde generatie met succes door de familie Prinzing geleid. Al meer dan 100 jaar geleden werd in een kleine smederij in Urspring metaal bewerkt. Hieruit heeft zich een onderneming met twee belangrijke bedrijfssectoren ontwikkeld: Plaatbewerkingsmachines en techniek voor staluitmesting. Hoe uiteenlopend die bedrijfssectoren ook mogen zijn, ze hebben één ding gemeen: Peter Prinzing GmbH mag zich in beide sectoren tot de marktleiders rekenen.

 2. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ROEMHELD biedt samen met de groep van spantechniek specialisten HILMA en STARK een uitgebreid assortiment op het gebied van spantechniek voor productietechniek.Het assortiment wordt aangevuld door talrijke hydraulische elementen voor algemeen industrieel gebruik, alsmede onderdelen en systemen voor de montage- aan aandrijftechnologie.Als gevolg van de diversiteit van de producten en jarenlange ervaring, is het de ROEMHELD Gruppo gelukt interindustriële oplossingen op maat te ontwikkelen en te bieden.Globaal heeft de ROEMHELD groep ongeveer 510 mensen in dienst en bereikt het een jaaromzet van circa EUR 105 miljoen.Naast klanten in Duitsland, die volledig door 17 verkoopkantoren en distributiepartners worden begeleid, wordt het aandeel in de export ook steeds groter.Vandaag vormt de export ongeveer 50% bij Römheld, en als de indirecte export daarbij wordt geteld, stijgt dit percentage tot meer dan 65%.

 3. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De ips - Werkzeugtechnik GmbH richt zich geheel op het nut van de klant. Het is ons doel om onze klanten precies die stansoplossing te leveren die u voor uw taken nodig hebt. Beginnend bij de ontwikkeling, via de productie tot en met de service en verkoop reageren wij flexibel op diverse eisen. In nauwe samenwerking met de klanten bieden wij precies passende oplossingen voor elke toepassing en vervullen daarbij hoge kwaliteitseisen. Onze producten: hydraulische persen, hydro-pneumatische persen, stansmachines, stanseenheden (stansbeugels) voor persen, krimpgereedschap, mechanische persen, laser-snij-installaties voor buizen, stansinstallaties, machines en installaties voor het stansen van buizen, machines en installaties voor profielstansen

 4. ORTAKLAR HIDROLIK MAKINA SAN. TIC. A.Ş.

  Turkije

  Verified by europages badge

  ORTAKLAR HYDRAULIC werd opgericht in 1975 en is een toonaangevende fabrikant van hydraulische cilinders en apparatuur voor betonpompen in Turkije. Ons productassortiment evolueert mee met de technologie en de vraag van klanten en omvat nu cilinders voor het leveren van beton, hydraulische cilinders en apparatuur voor het pompen van beton. Sinds het begin van de jaren 2000 hebben we ons met succes uitgebreid naar zowel de binnenlandse als de internationale markten en zijn we erkend als het voorkeursmerk voor pompfabrikanten in de VS, India, Rusland en Australië. Onze diverse activiteitengebieden zijn geschikt voor verschillende bedrijfstakken: •Mobiele bouwmachines, •onderdelen voor betonpompen, •landbouwmachines, •auto-industrie, •industriële voertuigen, •scheepsindustrie en voedingsindustrie.Onze productiemogelijkheden omvatten standaard en klantspecifieke hydraulische cilinders, met binnendiameters van ⌀ 40 tot 400 mm en slagen tot 4000 mm. Ondersteund door flexibele productiemethoden waarbij gebruik wordt gemaakt van CNC-machines, diepboren, honen, rondslijpen, schiften en rollenpolijsten, automatische lasmachines en een uitgebreid verchroomsysteem, bieden we een breed scala aan onderdelen en toepassingen. Onze geavanceerde faciliteit is gevestigd in KOCAELI en wordt bemand door vakkundig personeel en moderne machines, waarbij efficiëntie en topkwaliteit voorop staan. Het is onze visie om de leiding te nemen in de productie van hydraulische cilinders in Turkije, gedreven door klanttevredenheid, productuitmuntendheid en sociale verantwoordelijkheid. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. CERATIZIT

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  CERATIZIT is al meer dan 100 jaar baanbreker in de ontwikkeling van bijzonder harde metalen producten voor snijgereedschap en voor de bescherming tegen slijtage. De firma vervaardigt hooggespecialiseerde wolfraamcarbide snijgereedschappen, inzetstukken en spillen. De CERATIZIT GROEP is de marktleider in de vervaardiging van snij- en precisiegereedschap, spillen en voorvormen. CERATIZIT GROEP is ook marktleider in verschillende gebieden waar slijtvast materiaal wordt toegepast en ontwikkelt met succes nieuwe soorten hardmetaal, metaalkeramiek en keramiek producten.

 1. DRANSFELD GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRANSFELD GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Menden, Duitsland.

 2. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ORBITALUM TOOLS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Cirkelzaagbladen, Gereedschapsmachines voor het zagen, Fittings van plastic voor buizen en slangen, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Singen, Duitsland.

 1. ASW- HALLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASW- HALLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Langenargen, Duitsland.

 2. BIZERBA BELGIË NV

  België

  Bizerba is een wereldwijd technologiebedrijf. En is actief zowel in de Retail als  in de Industrie sector. Bizerba kan zich een specialist noemen in volgende domeinen: Wegen (Retail: weegschalen & Industrie: industrieel wegen), Snijmachines (manueel-automatisch machines), Kalibratie van weegcellen, Labeling (hardware en software).

 3. CIBO

  België

  Cibo is dé totaalleverancier voor schuren, slijpen en polijsten. Cibo levert unieke oplossingen voor schuurtechnische problemen. Om dit waar te maken verenigt ze 3 belangrijke elementen. Zo beschikt Cibo over een bijna onuitputtelijk aanbod aan technisch hoogstaande schuur-, slijp- en polijstproducten. Ten tweede ontwikkelt ze specifieke schuurmachines, welke de kwaliteit van de afwerking verbeteren, het gewenste resultaat versnellen en het gebruiksgemak van de operatoren verhogen. En ten slotte staat ze haar klanten bij met raad en daad. Met een gedreven en gepassioneerd team staat Cibo elke dag opnieuw ter beschikking van haar klanten om voor elk schuurprobleem de meest doeltreffende oplossing te bedenken en te realiseren. Typische Cibo klanten zijn bedrijven actief in de lucht- en ruimtevaart, in de farmaceutische en voedingsindustrie. Producenten van grootkeukens, trappen en design. Kortom, stuk voor stuk klanten waar de eisen op vlak van afwerking zeer hoog en specifiek zijn.

 4. MECANUMERIC

  Frankrijk

  MECANUMERIC SA is gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van installaties en CNC snij-, graveer- en thermovormmachines van de merken MECANUMERIC, MECAMATIC, NORMAPROFIL en DIGITAL CONTROL (DCB) en moedermaatschappij van de groep. MECANUMERIC biedt een volledig assortiment freessnijmachines, lasersnijmachines, watersnijmachines, ultrasone snijmachines, messnijmachines, graveermachines en andere. Onze oplossingen worden op maat geproduceerd en wij verzekeren een volledige en reactieve reparatieservice bij u in de buurt.MECANUMERIC is een van de weinige bedrijven ter wereld die alle processen en technologieën beheerst die nodig zijn voor het ontwerp, de fabricage, de installatie en het onderhoud van deze machines. Dankzij de kwaliteit van onze producten hebben we het vertrouwen van professionals gewonnen, met name in de tandheelkundige, industriële en educatieve sector.

 5. HS UNITED EUROPEAN CONNECTORS GMBH & CO.KG

  Duitsland

  De Schatz Gruppe werkt samen met HSUEC GmbH & Co. KG is sinds 1981 actief als fabrikant van steekverbindingen, standaardcontacten en klantspecifieke gestanste onderdelen voor de elektrische en auto-industrie en met Schatz GmbH als leverancier van elektromechanische assemblages voor diverse branches. Bovendien hebben we de mogelijkheid om ons aanbod van diensten voor interne en externe behoeften op elk moment aan te vullen met een krachtige armatuur- en gereedschapsconstructie en een spuitgietmatrijs. De Schatz Gruppe heeft ook vestigingen in Tsjechië, waar we complete assemblages en deeloplossingen voor klantspecifieke toepassingen assembleren. Het administratieve hoofdkantoor van de groep bevindt zich in Lauterhofen, bij Neurenberg. Als modern familiebedrijf zien wij onszelf als innovatieve partner voor onze klanten, ook in een internationale omgeving.

 6. METALLBEARBEITUNG BECKER GMBH

  Duitsland

  Metallbearbeitung Becker GmbH werd in 1996 in Dautphetal opgericht. In relatief korte tijd konden de productie- en magazijnoppervlakten worden vergroot naar de huidige 6.000 m². Voor de productie staat tegenwoordig een groot machinepark ter beschikking met CNC-gestuurde draai- en freesmachines. Inductieharden, complete montage en kantelbeveiliging van machines en toebehoren, het zijn enkele van de taken die onze ervaren medewerkers uitvoeren. Productie en verwijdering vinden plaats volgens strenge milieunormen. De voor de productie benodigde energie wordt in bepaalde periodes volledig met eigen zonnepanelen opgewekt en aangeboden. Op moderne CNC-gestuurde machines produceren wij op basis van tekeningen individuele werkstukken en bouwgroepen. Wij kunnen o.a. door klanten aangeleverde gietstukken bewerken. Wij zorgen ook voor de materialen als ook voor de organisatie van verdere verwerking, zoals bijv. oppervlakte- en warmtebehandeling.

 7. COMAP

  België

  Sinds 1947 behoort COMAP tot de meest gerenommeerde merken op het vlak van verwarming, sanitair en airconditioning. Zo zijn de koppelingen van de merken SKIN en SUDOPRESS, de thermostaatkranen van SAR en de thermostaatkoppen van SENSO echte referentieproducten voor de bouwprofessional. Als specialist op het vlak van aansluitkoppelingen en regelsystemen zien we het als onze missie bij te dragen aan de energie-efficiëntie van gebouwen door een combinatie van lagere energiekosten en een hoger comfort en veiligheid. Onze systemen en producten dragen rechtstreeks bij tot efficiënte installaties, duurzame systemen en een verhoogde productiviteit op de werf. COMAP verdeelt het volledige gamma aansluitoplossingen en regelsystemen van de COMAP Groep op de Belgische en Luxemburgse markt.

 8. LINSSEN MARTIN & CO

  België

  Linssen Martin & Co fabrikant snijgereedschappen, gevestigd in Buggenhout, Oost-Vlaanderen, is gespecialiseerd in eigen fabricatie van snijgereedschappen voor industrie en kmo's. U kan bij ons terecht voor cirkelzagen, cirkelmessen, frezen, bovenfrezen, industriële messen, lasersnijwerk, vonkerosie, draaiwerk en freeswerk. Slijperij Linssen Martin & Co beschikt over een gespecialiseerde slijpdienst. Mede dankzij 60 jaar ervaring in snijgereedschappen en een sterk team van 25 enthousiaste mensen die tot uw dienst staan, kent Linssen Martin & Co het succes van vandaag.

 1. DIAMETAL

  België

  Diametal is Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en technische kunststoffen en de assemblage tot sub units ervan. We zijn gespecialiseerd in het maken van stukwerk en middelgrote series op CNC gestuurde, draai, frees, slijp en draadvonkmachines. Op basis van plannen, handmatige schetsen, opmetingen door onze medewerkers of voorbeelden, kan Diametal een volledig afgewerkt artikel maken volgens de wens van de klant en met de gevraagde afwerking. Betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en een goede dienstverlening zijn dan ook onze motivatie in de samenwerking met onze klanten. Onze klanten situeren zich o.a. in de machinebouw, bedrijven met productie installaties (voeding, petrochemie, automobiel, chemie, farmaceutica, metaal, ...), onderhoudsafdelingen, R&D, … en de diamantsector. Dit zowel voor dringend, eenmalig als voor terugkerend werk.

 2. NTF KORFHAGE MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  NTF-Korfhage Maschinenbau GmbH is uw competente partner voor verspaning, klepaandrijvingstechniek, speciale machinebouw en montage. We bieden competente en vakkundige service op basis van tientallen jaren ervaring. Gecombineerd met de nieuwste productietechnologie resulteert dit in ons brede scala aan diensten. Fabricage van machines en machineonderdelen. Productprogramma machinebouw: Buigmachines voor cilinders, spanringen, holle en volle profielen. Speciale machines met of zonder bouw, automatiseringstechniek, lasinstallaties, transport en toevoerinstallaties. Machinebouw voor buigmachines voor profielen, klemringen, nekloze rolbehuizingen, remschoenen etc., 3 rollen rondbuigmachine, compressiemachine, speciale machines, automatiseringstechniek, CNC-productie multiaxiaal. Via een hoog gekwalificeerde elektrotechnische en assemblageafdeling beschikken wij over de nodige knowhow voor de productie van machines en assemblages.

 3. RECA BELUX

  België

  Bevestigingsmateriaal, gereedschap en chemische producten. Reca Belux, gelegen te Ternat (dichtbij Brussel), maakt deel uit van de internationale Duitse RECA Group, hoofdacteur op de markt van directe verkoop van verbruiksartikelen, bevestigingsmateriaal en gereedschap aan bedrijven uit de bouw- en metaalsector zowel als onderhoudsdiensten. Producten: Snijgereedschap metaal, snij- en slijpschijven, Arecal sprays, diamantgereedschap, snijgereedschap beton/steen, schroeven, blindklinknagels, metrische schroeven, plaatschroeven, houtschroeven, nagels & smeernippels...

 4. LEUCO

  België

  LEUCO, uw deskundige partner in werktuigen voor hout, kunststof en aluminium. Leuco-producten kunt u in alle werelddelen vinden. Ook de 36 service centers zijn wereldwijd verspreid. Deze bevinden zich in de nabijheid van onze klanten en overal wordt met de meest moderne machines gewerkt om u als klant de best mogelijke service aan te bieden. ZAGEN: Zaagbladen met dunne snijbreedte Veelbladzagen Zagen voor massief langs Formaatzagen Opdeelzagen Ritszagen Kapzagen 2-delige kapzagen Aluminiumzagen Handzagen

 5. HAAS AUTOMATION, INC. - WWW.HAASCNC.COM

  Verenigde Staten

  Haas Automation, gevestigd in Californië, VS, bouwt en verkoopt 60 Haas CNC-machines per dag. Het productassortiment van Haas bestaat uit verticale CNC-bewerkingscentra, 5-assige bewerkingscentra, CNC-draaibanken, roterende producten en meer. Gene Haas is de eigenaar van Haas Automation, het Stewart-Haas NASCAR racing team en Haas F1 Team. Zijn taak is het bouwen van de betrouwbaarste bewerkingsmachines ter wereld, het verkopen van zijn hoogwaardige Haas producten voor betaalbare prijzen en het leveren van de beste en snelste service in deze sector.

 6. MULTITEC - JAKOB GMBH & CO. KG

  Duitsland

  bouw, productie en Montage van gereedschapsmagazijnen (kettingmagazijn, schijfmagazijn, radmagazijn, stellingmagazijn enpick-up magazijn) en gereedschapswisselsystemen voor gereedschapsmachines.Daarnaast bieden wij in deze sector diverse uitvoeringen van kegelreinigingsapparatuur voor gereedschapsafname en gereedschapskegels.bouw, productie en Montage van foliestansen (streepstansen en volledig cut punch) vanMachines voor verpakken en bewaren. loonproductie van freesonderdelen op 5-assige CNC-machines

 7. IJZERWAREN PIERARD

  België

  Hersteldienst Mét depannagemachines. Sleuteldienst Meer dan 1200 verschillende profielen in voorraad. Gemaakt met hypermoderne computergestuurde frees en graveermachines. Sluitplannen Plannen worden samen met u opgesteld in Litto Select en MP 83. Deze cilinders monteren we binnen de 24 uur in ons eigen atelier. Automatiseren van poorten en hekken wij automatiseren uw poort of hekken ongeacht het merk hiervan . Specialist in gereedschappen nu ook online met produkten die u elders niet vindt!

 8. CALVET

  België

  Wat doet Calvet? Calvet levert en installeert hoogwaardige bewerkingsmachines voor aluminium, staal en PVC in België en Nederland. Wij onderhouden de machines en bieden hulp bij storingen. Calvet streeft naar het hoogste niveau van kwaliteit en service. Wij willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn, niet alleen doordat onze medewerkers op een hoog kennisniveau staan, maar ook door samen te werken op een eerlijke, oprechte en prettige manier. Onze visie “Elke gebruiker van bewerkingsmachines kent en overweegt Calvet zeer serieus vanwege de uitstekende service, de hoge kwaliteit van medewerkers en machines, en de eerlijke en prettige samenwerking.”

 9. BRUNO METALLBEARBEITUNG

  Duitsland

  Bruno Metalworking - uw partner voor CNC-bewerking. CNC-draaien, CNC-frezen, CNC-boren en CNC-fijnslijpen, CNC-vlakslijpen, trilslijpen en slijpen. Initiële monsters, pre-series en prototypen, kleine, middelgrote tot grote series, we behandelen alles en snijden bijna alle materialen. De huidige positie van ons bedrijf danken we aan het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. Vertrouwen dat alleen maar kon groeien met leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en goede persoonlijke contacten met klanten. Juist in deze samenwerkingsverbanden zijn betrokkenheid en motivatie gebaseerd op het vinden van nog betere oplossingen. We willen dit persoonlijke dialoog consequent nastreven. Bespreek uw volgende project gewoon met ons.

 10. ELABORO GMBH

  Duitsland

  Elaboro is een productiecentrum dat gespecialiseerd is in de innovatieve verwerking van organische materialen voor tandheelkundige en medische technologie. Het geconcentreerde gebruik van technologie en de flexibiliteit van een middelgroot bedrijf onderscheiden ons van de concurrentie van grotere providers. Wij verbinden de toekomst met gepassioneerde kwaliteitsnormen en ontwerpen op de productielocatie in Duitsland op een klantgerichte, besparende en kosteneffectieve manier.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Snijden - gereedschapsmachines

Aantal resultaten

2.918 Bedrijven