• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • speelgoed - hout

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Speelgoed - hout

Fabrikant/producent
 1. THE COOL TOOL GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het coole gereedschap is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van innovatieve machines voor modelbouw, ontwerp, prototyping en training. In 1982 werd het bedrijf opgericht als specialist voor gereedschappen met unieke oplossingen: UNIMAT - een modulair machinesysteem op het hoogste niveau.Sindsdien zijn alle producten verder ontwikkeld met behulp van de modernste technologie, zodat we de hoogste klanttevredenheid kunnen garanderen. De bedrijfsnaam The cool tool is geboren uit het feit dat onze vele jonge gebruikers onze tools gewoon "cool" vinden. Workshops in vele landen met tot wel 15.000 enthousiaste deelnemers zijn een vast onderdeel van ons programma. Het brede spectrum omvat ook klantentraining in computerondersteunde verspaningstechnologie met CNC-machines. Wereldwijd is The cool tool aanwezig op alle toonaangevende internationale beurzen op het gebied van technologie, modelbouw en onderwijs. Partners op alle continenten distribueren The cool tool werktuigmachines. Meer dan een miljoen tevreden klanten vertrouwen op onze producten en onze service. Wij zijn een door de eigenaar geleid bedrijf gevestigd in Mödling bij Wenen en hebben maar één ding in gedachten: „De kwaliteit van onze producten en uw tevredenheid.“

 2. SHEN ZHEN BODIS KIDS TOY CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  Met de import- en exportlicentie is BODIS KIDS TOY CO., LTD een van de toonaangevende speelgoedfabrikanten en handelsondernemingen in heel China. We houden ons bezig met ontwerp, R & D, productie en handel in speelgoed. Kwaliteitsbeheer is onze belangrijkste strategie. Wij leveren producten van hoge kwaliteit, wij breiden de binnenlandse en buitenlandse markten krachtig uit en doen ons best om perfectie te bereiken.

 3. CUSTOM CRAFT LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CUSTOM CRAFT LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Speelgoed - hout, Verpakking - hout, Strandstoelen, Verpakkingsindustrie - maatwerk, Verkooppunten - reclame en activiteiten, Speelgoed - hout, houten displays, houten reclameborden, en Verpakking - hout. Het is gevestigd in Bournemouth, Verenigd Koninkrijk.

 4. WOODSY LLC

  Georgië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WOODSY LLC, is een Multi-Category, en actief in de sector Speelgoed - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Speelgoed, Speelgoed, ontwerp van speelgoed, speelgoed van hout, speelgoed, antiek speelgoed, speelgoed groothandel, Speelgoedfabrikant, en kruisboogschutters. Het is gevestigd in Tbilisi, Georgië.

 5. ANTON SCHIMMER & CO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANTON SCHIMMER & CO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speelgoed - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerij - laser, Tampondruk, sleutelhangers, Drukkerij - laser, en Tampondruk. Het is gevestigd in Scheßlitz, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HOLZWAREN WASMER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOLZWAREN WASMER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speelgoed - hout. Het is gevestigd in Tacherting, Duitsland.

 2. CREATIFWOOD

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CREATIFWOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speelgoed - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handwerk en knutselen - Artikelen, Houtwaren, muurdecoratie, binnenshuisdecoratie, Handwerk en knutselen - Artikelen, puzzel, Speelgoedfabrikant, speelgoed, en speelgoed van hout. Het is gevestigd in Boryspil, Oekraïne.

 3. TJUTJO HOUTEN SPEELGOED EN MAATWERK

  Nederland

  Alles is mogelijk Ben je op zoek naar een fabrikant voor houten speelgoed of andere kleine houten producten? Geeft je de voorkeur aan het gebruik van Europees hout en productie in Europa? TjuTjo is al jaren een betrouwbare partner voor bedrijven in Nederland en België. Wij geven graag advies over hoe je ook met een kleinschalige productie een betaalbaar product in Europa kunt laten produceren. Natuurlijk laten we altijd eerst een prototype maken voordat we de productie beginnen. Heb je een eigen ontwerp of wil je dit laten uitwerken door ervaren designers? Of heb je al een duidelijk idee voor jouw product klaarliggen, maar weet je niet hoe het precies verder moet? Wij kunnen je helpen om de volgende stap te maken. Met een simpele tekening en een goede beschrijving met specificaties zoals afmetingen, kleuren of een afbeelding voor eventueel drukwerk, komen we al een heel eind. Stuur gerust jouw vraag naar TjuTjo (info@tjutjo.nl). Dan maken we een offerte op maat.

  Alle producten voor "speelgoed - hout"

 4. GOLLNEST & KIESEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Gollnest & Kiesel is Europa's innovatieve producent van houten speelgoed en het grootste speelgoedbedrijf in Noord-Duitsland.. De HEIMESS (houten babyspeelgoed, Made in Germany), Goki en HOLZTIGER-merken zijn bekend in de speelgoed- en cadeausector.Het bedrijf werd in 1981 opgericht door de managing directors Gerhard Gollnest en Fritz-Rüdiger Kiesel.Meer dan 2.000 verschillende producten vormen een van de meest gevarieerde assortimenten in de speelgoedindustrie.Een speciale focus ligt op het bevorderen van bossen. Daarom doneren we elk jaar een nieuw bos. Sinds 2004 zijn er meer dan 400.000 beuken, eiken en esdoorns geplant in Sleeswijk-Holstein.We gebruiken hout uit duurzame Europese bosbouw.Het speelgoed wordt gemaakt in onze eigen fabrieken.Elk speelgoed is getest op chemische en fysieke veiligheid.Onze producten zijn geschikt als reclamemedia. We kunnen onze producten afdrukken met uw reclame-ontwerp.

 5. ADO HOUTEN SPEELGOED

  Nederland

  Apart, doelmatig en onverwoestbaar. Dát is het ambachtelijk gemaakte houten speelgoed van Ado Speelgoed. Ons unieke speelgoedmerk, van Nederlands fabricaat, bestaat al bijna 90 jaar en kenmerkt zich door kwalitatief sterke en natuurlijke producten. Ook de eenvoud en het gebruik van primaire kleuren maakt Ado speelgoed tot een geliefd product. In onze samenwerkende houten speelgoed webwinkel (s) kunt u alle Ado houten speelgoed bestellen. Speelgoed en kindermeubels In deze houten speelgoed winkel webshop van Ado Houten Speelgoed kunt u terecht voor handgemaakte, houten producten voor kinderen. Wij verkopen o.a. auto’s, spaarpotten en loopfietsen, maar ook stoeltjes en ander kindermeubilair. Al het speelgoed en ook de meubeltjes zijn gemaakt van de beste materialen. De producten zijn gericht op de belevingswereld van kinderen en daarnaast ook milieuvriendelijk en 100% veilig! Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Ado Houten Speelgoed produceert alle producten zelf, in samenwerking met sociale organisaties. Zo werken wij samen met Sociale Werkvoorzieningen in de regio. Wij vinden het belangrijk om de sociaal zwakkere medemens een prettige leer- en werkomgeving te bieden. Samen maken we de wereld een beetje beter en tegelijkertijd ontstaat er een prachtig en uniek product.

 1. KABOOMLASER

  Nederland

  Kaboomlaser maakt prachtige en complexe houten puzzels voor volwassenen. Deze legpuzzels zijn van fraai berkenhout en worden deels met de hand geproduceerd. We hebben houten dieren puzzels, zoals een olifanten puzzel, een schildpad puzzel of een kat puzzel, maar ook legpuzzels in de vorm van een hart bijvoorbeeld. De puzzelstukjes van onze houten puzzels hebben complexemaar organische vormen en liggen lekker in de hand. Het is een genot om ermee te puzzelen. Met de Entropy Puzzels ben je een aantal uren bezig, met de puzzels uit de Chaos serie kun je meerdere dagen zoet zijn. We maken ook houten wanddecoratie in de vorm van dieren. Deze dieren wanddecoratie staat schitterend boven de bank of als kinderkamerdecoratie of voor een babykamer. Onze gekko wanddecoratie is populair, maar we hebben ook een varieteit aan houten honden wanddecoratie. Bijvoorbeeld een teckel wanddecoratie of een labradoodle wanddecoratie. kaboomlaser ontwerpt en produceert alles in huis, in Nederland. Origineel Dutch Design dus. We zijn een klein bedrijf dat altijd voor de klanten klaar staat

 2. IKONIC TOYS

  Nederland

  Nederlands speelgoedmerk, fabrikant van houten speelgoed. Duurzaam houten speelgoed; houten treinbanen, houten racebaan, houten designspeelgoed. Unieke speelobjecten naar eigen ontwerp. Het speelgoed wordt vervaardigd uit duurzaam FSC gecertificeerd beukenhout. B2B klanten kunnen online bestellen, ons speelgoed wordt wereldwijd verzonden.

 1. HOLZSPIELEREI BAUMGARTNER GMBH

  Duitsland

  Bij de firma Holzspielerei Baumgartner GmbH vindt u alles voor kleine ridders. Wij bieden niet alleen de grootste keuze aan houten zwaarden ter wereld, maar ook de passende uitrusting daarvoor. Onze producten: Decoratieve figuren; Houten speelgoed; Speelgoed; Antieke sieraden; Kruisbogen; Decoratieve artikelen van hout; Artikelen voor tuindecoratie Ridderspeelgoed voor rollenspelen; Houten zwaarden; Hobbelpaarden

 2. ABAFACTORY S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ABAFACTORY S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speelgoed - hout. Het is gevestigd in Kamenice, Tsjechische Rep..

 3. ERAY TOYS CO LTD

  Turkije

  Het bedrijf ERAY TOYS CO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speelgoed - hout. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. EYLUL TOYS

  Turkije

  Het bedrijf EYLUL TOYS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Montagemeubels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Speelgoed - hout, Speelgoed, Speelgoed - hout, handwerk van hout, en Speelgoed. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 5. MOTRICONCEPT

  Frankrijk

  Het bedrijf MOTRICONCEPT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speelgoed - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren autoped speelgoed, kinderverzorgingsartikelen, en Speelgoedfabrikant. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 6. KONGLOMERAT LTD

  Wit Rusland

  Het bedrijf KONGLOMERAT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speelgoed - hout. Het is gevestigd in Pinsk, Wit Rusland.

 7. MEZ ITHALAT IHRACAT LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf MEZ ITHALAT IHRACAT LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speelgoed - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren didactische spellen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. RINDERSPACHER HOLZWAREN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RINDERSPACHER HOLZWAREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pallets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakking - hout, Speelgoed - hout, Verpakking - hout, houtdrager, Houten kistjes, en Speelgoed - hout. Het is gevestigd in Lahr, Duitsland.

 1. FIRMA PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USLUGOWA DREWLAB

  Polen

  Het bedrijf FIRMA PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USLUGOWA DREWLAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speelgoed - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren wiegen, en slee. Het is gevestigd in Wierzchowisko, Polen.

 2. LIGNO GROUP

  Oekraïne

  Het bedrijf LIGNO GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren meubels van hout, speelgoed van hout, houten accessoire voor wandbekleding, en lampen van hout. Het is gevestigd in Lviv Region, Oekraïne.

 3. BB WOODEN TOYS

  Turkije

  Het bedrijf BB WOODEN TOYS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speelgoed. Het is tevens aanwezig in de sectoren Speelgoed - hout, cadeausetjes, Speelgoed - hout, uitzagen van hout, en Speelgoedfabrikant. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. SOBUS ZABAWKI DREWNIANE

  Polen

  Het bedrijf SOBUS ZABAWKI DREWNIANE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hout - gedraaide artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren speelgoed van hout. Het is gevestigd in Nowy Wiśnicz, Polen.

 5. GIOMAIS

  Italië

  Het bedrijf GIOMAIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speelgoed - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontwerp van educatief speelgoed, en Speelgoedfabrikant. Het is gevestigd in Trieste, Italië.

 6. THEISS

  België

  Het bedrijf THEISS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hobby- en handwerkartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Speelgoed - hout, houten inrichtingen op maat, meubels op maat, en Speelgoed - hout. Het is gevestigd in Alleur, België.

 7. VAVSAN AS

  Turkije

  Het bedrijf VAVSAN AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speelgoed. Het is tevens aanwezig in de sectoren speelgoed van hout, en auto's speelgoed. Het is gevestigd in Karabük, Turkije.

 8. MB MEDŽIO AIDAS

  Litouwen

  Het bedrijf MB MEDŽIO AIDAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kooien en volières, Speelgoed - hout, Huishoudelijke artikelen - hout, Kisten en kratten - hout, Kooien en volières, Speelgoed - hout, Huishoudelijke artikelen - hout, en Kisten en kratten - hout. Het is gevestigd in Vidukle, Litouwen.

 9. HABITAR LAS FORMAS

  Spanje

  Het bedrijf HABITAR LAS FORMAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hout - afgewerkte producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Speelgoed - hout, en Speelgoed - hout. Het is gevestigd in Oleiros, Spanje.

 10. MR.PLAYWOOD

  Oekraïne

  Het bedrijf MR.PLAYWOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Speelgoed - hout. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis