• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • systeemplafonds

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Systeemplafonds

Fabrikant/producent
 1. PETERS SYSTEEMBOUW

  Nederland

  Peters systeembouw levert en monteert systeemplafonds en systeemwanden en voor flexibele interieurbouw. Systeemwanden en systeemplafonds zijn flexibel, makkelijk, snel te monteren en zijn kostenbesparend. De plafonds en wanden kunnen worden toegepast in de zakelijke markt zoals ziekenhuizen, kantoren, zwembaden, scholen en winkels maar ook in uw eigen huis voor bijvoorbeeld een verlaagd plafond, scheidingswanden, badkamers, vloeren, dubbele wanden met warmte- of geluidsisolatie. Verder kunnen ze ook worden gebruikt voor het af- en wegwerken van bedrading, (led)verlichting, ventilatie, airco, staalconstructie of voor zolderafwerking met isolatie voor een extra slaapkamer of werkplek. Systeemwanden kunnen zelfs tot 15 meter hoog worden geleverd. Systeemplafonds en systeemwanden bieden bijna onbeperkte variatie- en combinatiemogelijkheden en zijn daardoor een ideale basis voor maatwerk oplossingen. Hierdoor kunnen wij alles geheel naar uw wens bouwen.

 2. WOJT-DREW

  Polen

  Verified by europages badge

  We zijn fabrikant/producent en leverancier van planken. Ons bedrijf is gevestigd in Chełmno, bestaat sinds 2016 en heeft veel ervaring in de houtsector. We zijn vooral gespecialiseerd in twee soorten Europees hout: lariks en douglas. We hebben uitgebreide deskundigheid in de vervaardiging van producten van hoogwaardig Europees larikshout en douglassparrenhout. Ons assortiment omvat terrasplanken, betimmeringen, omheiningsplanken, hekpanelen, poorten en deuren. Met jarenlange ervaring in de houtsector staat ons toegewijde team garant voor een uitstekende dienstverlening. We zijn trots op onze plankoplossingen op maat, die nauwgezet aan uw eisen voldoen. Als het om de dakconstructies, draagconstructies, tuinhuisjes, paviljoens en uiteenlopende bouwkundige tuinelementen gaat, is er geen betere kwaliteit dan het timmerhout van Wojt-Drew. Hout is een onmisbaar hulpmiddel, en de regio Chełmno en de omringende gebieden zijn gezegend met een overvloed aan bossen en hoogwaardig timmerhout. Dankzij onze uitgebreide ervaring en kennis leveren we onze klanten vol trots de beste producten van dit uitzonderlijke hout. Door de samenwerking met lokale bedrijven staan we niet alleen garant voor uitmuntendheid maar leveren we ook een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van onze regio. Samen leggen we een sterk fundament en benutten we het ware potentieel van onze lokale gemeenschap. Onze producten zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden voor vele uiteenlopende toepassingen. Hierbij is de hoogste kwaliteit gewaarborgd.

 3. METAWELL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze volledig metalen aluminium sandwich vindt u voor talrijke toepassingen in de railvoertuigenbouw, in de scheepsbouw, in de automobielsector, in interieuruitrusting en in machinebouw. Daarnaast worden producten als luchtbehandelingsunits en gevels met interne luchtbehandeling gebruikt. Metawell GmbH biedt zuiver metalen sandwich elementen uit aluminium zoals half afgewerkte platen en onbewerkte elementen in verschillende bewerkingsfasen. De wijze en de diepgang van de verwerking is over het algemeen afhankelijk van het project en wordt met onze klanten afgestemd. Metawell® aluminium sandwichpanelen combineren design, kwaliteit en functionaliteit met efficiëntie en leveren een belangrijke bijdrage leveren aan duurzaamheid en energie-efficiëntie dankzij de gebruikte materialen en de verwerking ervan.

 4. FAST COVERING SYSTEMS SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FAST COVERING SYSTEMS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewerking van kunststoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Isolatiematerialen, akoestisch, akoestische isolaties, geluidsisolatie van gebouwen, Isolatiematerialen, akoestisch, geluidsisolatie werkruimtes, controle akoestische milieuvervuiling, thermische en akoestische isolatiematerialen, industriele engineering, en panelen voor systeemplafond. Het is gevestigd in Alessandria, Italië.

 5. CONSTRUCCIONES TECMAC

  Mexico

  Metal Covers - Tecmac biedt u Prints en Multipaneel metalen dakbedekking. Bij Tecmac zijn we gespecialiseerd in de verkoop van beplating voor daken en gevels. Met zijn 30-jarige ervaring biedt Tecmac zijn klanten dakplaten van de hoogste kwaliteit, naast de installatiedienst voor Multipaneel plafonds en transparante of doorschijnende platen en wanden. Tecmac biedt de beste prijzen en de beste kwaliteit.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BAENS

  België

  Baens biedt u veel diensten aan; Ze zetten alles op alles om je binnen- en buitenschrijnwerk tot in de puntjes af te werken. Of het nu om ramen, deuren, keuken-, badkamerkasten, dressings, maatmeubilair of project-/winkelinrichting gaat; de rode draad is en blijft kwaliteit.

 2. IRON SRL

  Italië

  Het bedrijf IRON SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Raamconstructies, vast - geprefabriceerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Systeemplafonds - geprefabriceerde bouwelementen, geprefabriceerde vloer, prefabs, Systeemplafonds - geprefabriceerde bouwelementen, en geprefabriceerd. Het is gevestigd in Ponte Nelle Alpi, Italië.

 3. DEMIRSAN PROFIL METAL INS TUR SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf DEMIRSAN PROFIL METAL INS TUR SAN VE TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Systeemplafonds - geprefabriceerde bouwelementen, en Systeemplafonds - geprefabriceerde bouwelementen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. SOLVETECH SL

  Spanje

  Het bedrijf SOLVETECH SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Systeemplafonds - geprefabriceerde bouwelementen. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 5. DAMPA

  Denemarken

  Het bedrijf DAMPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plafonds - zeil. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen plafonds, metalen plafonds voor de bouwnijverheid, speciale systeemplafonds, en akoestisch plafond. Het is gevestigd in Tommerup, Denemarken.

 1. METE PANEL

  Turkije

  Het bedrijf METE PANEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zeefdruk op plastic en PVC. Het is tevens aanwezig in de sectoren systeemplafonds met straalverwarming van aluminium, en accessoires voor behang. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 2. ESCAYOLAS LA LAGUNA

  Spanje

  Het bedrijf ESCAYOLAS LA LAGUNA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Systeemplafonds - geprefabriceerde bouwelementen. Het is tevens aanwezig in de sectoren civiele constructiebedekking van gipskartonplaat. Het is gevestigd in Quintana De La Serena, Spanje.

 1. TIMBECO WOODHOUSE

  Estland

  Het bedrijf TIMBECO WOODHOUSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Systeembouw en prefabbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Systeemplafonds - geprefabriceerde bouwelementen, bouw prefab woningen, op maat gemaakte prefab voor de bouwindustrie, en Systeemplafonds - geprefabriceerde bouwelementen. Het is gevestigd in Saku, Estland.

 2. NEVITEC

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NEVITEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Systeemplafonds - geprefabriceerde bouwelementen. Het is gevestigd in Northampton, Verenigd Koninkrijk.

 3. LUOFEIER BUILDING MATERIALS CO

  China

  Het bedrijf LUOFEIER BUILDING MATERIALS CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inerte bouwmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren materialen en werken voor de bouwindustrie, panelen voor systeemplafond, en metalen plafonds. Het is gevestigd in Shenyang, China.

 4. BIJKON STAAL- EN SYSTEEMBOUW B.V.

  Nederland

  Het bedrijf BIJKON STAAL- EN SYSTEEMBOUW B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plafonds. Het is tevens aanwezig in de sectoren Systeemplafonds - geprefabriceerde bouwelementen, en Systeemplafonds - geprefabriceerde bouwelementen. Het is gevestigd in Harkema, Nederland.

 5. VITRAL A/S

  Denemarken

  Het bedrijf VITRAL A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plafonds. Het is tevens aanwezig in de sectoren Systeemplafonds - geprefabriceerde bouwelementen, Vensters, Systeemplafonds - geprefabriceerde bouwelementen, en Vensters. Het is gevestigd in Oelstykke, Denemarken.

 6. BSK FERTIGTEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BSK FERTIGTEILE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plafonds. Het is tevens aanwezig in de sectoren Systeemplafonds - geprefabriceerde bouwelementen, en Systeemplafonds - geprefabriceerde bouwelementen. Het is gevestigd in Fellbach, Duitsland.

 7. DINAD KOMERS

  Bulgarije

  Het bedrijf DINAD KOMERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Systeemplafonds - geprefabriceerde bouwelementen. Het is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije.

 8. INTERIEUR SYSTEEM BERGEIJK B.V.

  Nederland

  Het bedrijf INTERIEUR SYSTEEM BERGEIJK B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheidingswanden - verplaatsbaar en uitbreidbaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Systeemplafonds - geprefabriceerde bouwelementen, Cleanroom oplossing, en Systeemplafonds - geprefabriceerde bouwelementen. Het is gevestigd in Bergeijk, Nederland.

 1. KBOARD BUILDING MATERIAL CO.,LTD

  China

  Het bedrijf KBOARD BUILDING MATERIAL CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Systeemplafonds - geprefabriceerde bouwelementen. Het is gevestigd in beijing, China.

 2. DURING BETONWERK + ELEMENTA BAUSYSTEME BETEILIGUNGS GMBH

  Duitsland

 3. SEPA ALUMINYUM VE METAL SAN. TIC. AS.

  Turkije

  SEPA is een onderneming gevestigd in Istanboel, sinds 1986 gespecialiseerd in de productie van geëxtrudeerde profielen, rolvormige producten, producten gemaakt van metaal en systeemplafonds. Door de jaren heen hebben wij ons productassortiment en onze productielijn uitgebreid met platen, schermen, celstructuren, strekmetaal en T-grid draag- en ophangsystemen, zodat wij een brede keuze aan modellen kunnen bieden. Wij hebben onze productiereeks ook uitgebreid en zijn zodanig een niche producent geworden in onze sectoren. Werkzaamheden als extrusie, elektrostatisch poedercoaten, anodiseren en bewerking bieden wij onze klanten ook om de kwaliteit en de uitvoeringstermijnen te optimaliseren. Al onze producten worden ontworpen in overeenstemming met de eisen van de klanten. Het is onze missie om hoogwaardige en flexibele oplossingen te bieden om te voldoen aan de behoeftes van de bouwsector binnen de kortste termijnen. Bovendien kunnen wij bogen op een uitgebreid productassortiment en een omvangrijke klantendienst. Wij bieden ook complete metaalbewerkingsdiensten voor het in lengterichting snijden, knippen en buigen, lassen, op lengte snijden, perforeren van band- en bladmetaal, lasersnijden, geponste en tot banden gevormde producten. Ons buigwerk wordt uitgevoerd met automatische buigcentra, die de precisie van het eindproduct controleren en de toleranties tussen de definitieve producten verminderen. Wij zijn trots op onze ISO 9001 normcertificatie, een extra waarborg van de kwaliteit van onze producten. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.