• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verenstaal

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Verenstaal

Fabrikant/producent
 1. SCHNORR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fabrikant van schotelveren, borgringen en klemringen, golfveren, gestanste delen van verenstaal. SCHNORR®-producten zijn overal de eerste keuze, waarbij metaal met kracht wordt gebruikt en geavanceerde functies vormen waar bewegende veren moeten worden bevestigd. In 1908 richtte Adolf Schnorr het door de eigenaar geleide familiebedrijf op als pionier op het gebied van de toepassing van disc-veren. Tegenwoordig is SCHNORR® uitgegroeid tot een van de toonaangevende internationale probleemoplossers op het gebied van schijfveren en threadlockers met filialen wereldwijd. Naast vele jaren ervaring in stansen en draaien, beschikt het bedrijf ook over de technologie van fineblanking, de knowhow in de productie van distortie-kritische schijfveren en een verdere productgroep - de gegolfde veer als tekenonderdeel.

 2. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - aluminium, Constructiestaal, Gereedschapsstaal, blank staal, draad voor veren, draad voor koorden, automatische staal, staaldraad, en aluminiumdraad. Het is gevestigd in Hamm, Duitsland.

 3. GNS NEDERLAND

  Nederland

  GNS Nederland is een metaal leverancier en levert voor bedrijven in allerlei sectoren. Bij GNS Nederland bent u aan het juiste adres voor maatwerk op het gebied van metaal. Ons assortiment bestaat onder andere uit stalen producten, RVS producten, aluminium producten, Non Ferro producten en Verenstaal.

 4. DRAHTWERKE WAGENER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Produceert veerstaal- en staaldraad in alle gangbare diameters, oppervlakken en uitvoeringen. Productie conform geldende nationale en internationale normen en individuele specificaties.

 5. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Turkije

  Het bedrijf MERTYAY SPRING INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisieveren, Draadveren, Precisieveren, fabrikant van veringen, Draadveren, en verenstaal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RAMM SRL

  Italië

  Het bedrijf RAMM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren KLEINE METAALWAREN, fabrikant van veringen, afsnijding, KLEINE METAALWAREN, en verenstaal. Het is gevestigd in Lecco, Italië.

 2. RITE-HITE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Rite-Hite GmbH is een van de toonaangevende Duitse fabrikanten van laadsystemen en het Europese hoofdkantoor van de RITE-HITE Corporation, de Amerikaanse marktleider in laad- en lossystemen.De kerncompetenties van het bedrijf omvatten de aanzienlijke verbetering van de bescherming, veiligheid, productiviteit en energie-efficiëntie op het laadpunt.Het uitgebreide productassortiment omvat ISO-laadpunten, laadsluizen, docklevellers, dockshelters, voertuigvergrendelingssystemen, veiligheidsversperringen, koelhuizen en snelloopdeuren, industriële ventilatoren en add-on voor laadpuntbeheer.Dankzij het wereldwijde netwerk van fabrieken, dochterondernemingen en dealers, is RITE-HITE in staat om het uitgebreide assortiment aan te passen aan de regionale vereisten van bijna elk land en om bijbehorende on-site service aan te bieden.

 3. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vervaardiging van technische assemblages van metaal, met name draad en plaatwerk.Verwerking van draad Ø 0, 5 tot 14 mm ook voor kleine series van staal, verenstaal en RVS.Het is bewezen dat er sinds 1830 draadgoederen worden geproduceerd in de Vulkaneifel.In deze bijna 200-jarige traditie produceren onze ervaren medewerkers sinds 1997 met behulp van moderne machines op de locatie Hillesheim manden en roosters van draad en plaatstaal. Ontwikkeling, productie en verkoop van draad- en metaalproducten voor de industrie-, grootkeuken- en laboratoriumbenodigdheden alsmede voor de medische techniek en de farmaceutische industrie, met name draadkorven, roosters en frames.

 4. WILOFA DIAMANT WILLI LOHMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  WILOFA DIAMANT Willi Lohmann GmbH & Co. KG - al meer dan 50 jaar uw partner voor coatings met saffier en diamant! Ons gevarieerde productassortiment omvat de volgende gebieden: Speciale coatings/diamantcoatings voor industriële toepassingen (o.a. in machinebouw, manicure & pedicure, keramiek & glasverwerking, kunststofverwerking, medische techniek, juwelenindustrie, grafische industrie), waarbij wij oplossingen bieden voor een grote diversiteit aan problemen op het gebied van grijpen, vasthouden, slijpen, fixeren, verwijderen, afronden Bied borstelharen, klemmen voor buizen, enz. Fabricage van tandheelkundige instrumenten met diamantcoating (FG-tandslijper, HP laboratoriumslijpmachine, diamantschijven, enz.) En productie van saffiernagelvijlen. Onze saffieren nagelvijlen zijn gemaakt van verenstaal en gecoat met saffieren in verschillende korrelgroottes.

 5. BLOK'S DRAADVORM B.V.

  Nederland

  Blok’s Draadvorm bewerkt draad met een diameter van 0, 3 tot 14 mm tot diverse 2D en 3D draadproducten. Wij kunnen uw draadproduct buigen, lassen en nabehandelen in het gewenste materiaal. Er is een ruime keuze uit basismateriaal waarvan wij uw product kunnen maken, zoals verenstaal, aluminium, gegalvaniseerd draad en RVS. Alles vanzelfsprekend in een hoge kwaliteit, met korte levertijden en tegen concurrerende prijzen. Na buigen en lassen kunnen wij uw draadproducten voorzien van verschillende afwerkingen zoals lakken, poedercoaten, verzinken, beitsen en passiveren. Blok's Draadvorm, buigzaam in elke vorm.