• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • farmaceutische grond- en hulpstoffen

Resultaten voor

Farmaceutische grond- en hulpstoffen - Import export

 1. DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Dr. Paul Lohmann® is een middelgrote, door de eigenaar geleide fabrikant en ontwikkelaar van minerale zouten met hoofdzetel in Emmerthal. Het gamma omvat meer dan 400 verschillende zouten, van aluminium tot zink, in een totaal van meer dan 7.000 verschillende specificaties. Dr. Paul Lohmann® levert zijn speciale zouten wereldwijd aan klanten in de levensmiddelen-, voedingssupplementen-, farmaceutische en cosmeticasector en - onder het merk Lohtragon® - aan klanten in industriële toepassingen. De constant hoge kwaliteit van de minerale zouten, de voortdurende innovaties in de productieprocessen en de zorg voor de klant maken al meer dan 135 jaar deel uit van de traditie van de onderneming. De producten worden chemisch zuiver geproduceerd of volgens alle internationale farmacopees, internationale voedselvoorschriften en klantspecificaties. De onderneming is in staat een groot aantal fysische en chemische parameters van haar producten te variëren, ze om te zetten in industrieel bruikbare afmetingen en ze aan te passen aan de behoeften van de veranderende markten. Als wereldspeler wordt Dr. Paul Lohmann® wereldwijd vertegenwoordigd door verkoopkantoren in Singapore, New York, Eindhoven en Lieusaint, en een netwerk van meer dan 80 commerciële agentschappen..

 2. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 30 jaar verkoopt ACT met succes een voortdurend groeiend aantal grondstoffen van de allerhoogste gecertificeerde kwaliteit. Opgericht in 1985 in Hamburg door dr. Ramin Ghaffari, is ACT vandaag de dag uitgegroeid tot een volwassen onderneming met internationaal meer dan 60 medewerkers. Onze vestigingen bevinden zich in de Hanzestad Hamburg en op 12 andere locaties wereldwijd. Successen worden altijd door teamwerk behaald, en ieder van onze medewerkers levert hieraan met zijn of haar competenties en initiatieven elke dag weer een bijdrage. Om wereldwijd te kunnen opereren beschikken we bovendien over een internationaal netwerk van agenten en over sterke logistieke partners. Met ACT kunt u vertrouwen op voordelige, flexibele en tijdige leveringen – overal ter wereld.

 3. HORIZANE SANTE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Horizane Santé is een laboratorium in het zuiden van Frankrijk en werd meer dan 25 jaar geleden opgericht door een arts. Onze missie is het ontwerpen, promoten en distribueren van medische hulpmiddelen en gezondheidsproducten. Onze oplossingen zijn gericht op de gezondheid van het oog, het oor en de hygiëne van het lichaam en worden gedistribueerd in apotheken en para-apotheken in Frankrijk en via een netwerk van distributeurs in het buitenland. We streven ernaar om aan de behoeften van consumenten te voldoen met innovatieve producten die worden aangeboden tegen afgemeten prijzen en in overeenstemming met de professionele vereisten van het apotheek- en drogisterijnetwerk. Als onderdeel van de gezondheidswereld hebben we altijd de voorkeur gegeven aan de betrouwbaarheid van onze producten boven de prijs. Al onze producten waarvan de status onder een CE-norm valt, zijn gecertificeerd en gecontroleerd, voornamelijk door Franse analyselaboratoria. Gevoelig voor onze milieu-impact ontwikkelen we producten zoveel mogelijk met biologisch afbreekbare verpakkingen en zijn onze producten gericht op meer natuurlijkheid en duurzaamheid.

 4. SFM HOSPITAL PRODUCTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Groothandel met internetshop in medische hulpmiddelen: handschoenen, spuiten, canules, i.v.Katheters, vleugelcannulae, medische pleisters, kinesiologietapes, in & transfusie, röntgentoebehoren

 5. ACANTHIS LABORATOIRE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als laboratorium en fabrikant, gespecialiseerd in extracten van verse biologische planten uit de Franse flora stelt Laboratoire Acanthis zijn knowhow ter beschikking van ondernemingen die een assortiment cosmeticaproducten, voedings- en dieetsupplementen of plantenextracten op maat willen ontwikkelen. Laboratoire Acanthis, een maakloonbedrijf in de plantenwereld, beheerst de hele ontwikkelingsketen van producten: vanaf de sourcing van grondstoffen van biologische of natuurlijke herkomst en indien mogelijk plaatselijk geproduceerd tot de fabricage en verpakking van het eindproduct tegen maakloon in onze werkplaatsen midden in de Hautes-Alpes. Ons R&D-team begeleidt u bij de samenstelling op maat van uw product, het opsporen van uw plantaardige actieve bestanddelen en geeft u advies rond de reglementaire en technische aspecten. Onze locatie is ISO 9001 v 2015 gecertificeerd en wij fabriceren volgens de HACCP-principes en de goede praktijken voor de fabricage (BPF) van cosmetica en farmaceutische producten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LAB-SERVICE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  LAB-SERVICE: Ons bedrijf, opgericht in 1981 is tot op heden een zelfstandig familiebedrijf met als hoofdactiviteit granulometrische analyse. Lab Service werkt in samenwerking met de chemische, farmaceutische, cosmetische en voedingsmiddelenindustrie. Onze onderneming is gespecialiseerd in: Micronisatie - Vermalen en zeven - Analyse van granulometrie.

 2. MIDAS PHARMA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Midas Pharma biedt producten en diensten in de gehele farmaceutische waardeketen. Als middelgroot farmaceutisch bedrijf bieden we een heel scala aan expertise en verbinden we bedrijven, mensen en kennis.

 3. APOGEPHA ARZNEIMITTEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf APOGEPHA ARZNEIMITTEL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Farmaceutische grond- en hulpstoffen. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 4. WAGENER & CO. GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WAGENER & CO. GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Farmaceutische grond- en hulpstoffen. Het is gevestigd in Lengerich, Duitsland.

 5. LICHTENHELDT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LICHTENHELDT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische grond- en hulpstoffen. Het is gevestigd in Wahlstedt, Duitsland.

 1. DR. GERHARD KLOZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DR. GERHARD KLOZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische grond- en hulpstoffen. Het is gevestigd in Neuhaus, Duitsland.

 2. MEDCOSAN PHARMA GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MEDCOSAN PHARMA GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Farmaceutische grond- en hulpstoffen. Het is gevestigd in Grafenwörth, Oostenrijk.

 1. GERWING MEDIZINPRODUKTE GERD RIESTER E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GERWING MEDIZINPRODUKTE GERD RIESTER E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische grond- en hulpstoffen. Het is gevestigd in Jungingen, Duitsland.

 2. GERBU BIOTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GERBU BIOTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Waterbehandelingsproducten, Parfums en schoonheidsproducten, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Medicijnen, Import-export - chemische en farmaceutische producten, Chemie - import-export, en Medische en chirurgische instrumenten. Het is gevestigd in Heidelberg, Duitsland.

 3. PIPELINEPHARMA

  Litouwen

  Pipelinepharma.com is een B2B farmaceutische marktplaats die farmaceutische fabrikanten verbindt met kopers over de hele wereld.Voor platformkopers - distributeurs, verkoop- en marketingorganisaties, bedrijven die licenties verlenen, apothekersketens, groothandelaars - versnelt het de opbouw van een productpijplijn door hen rechtstreeks in contact te brengen met gekwalificeerde fabrikanten wereldwijd. Voor verkopers van het platform - eigenaars van CTD-dossiers, farmaceutische fabrikanten, bedrijven die licenties verlenen - helpt het kopers te vinden, deals af te ronden, commerciële overeenkomsten te ondertekenen en de doorlooptijd aanzienlijk te verkorten. Wij helpen farmaceutische leveranciers hun marktbereik te vergroten door hen in contact te brengen met meer dan 10.000 gekwalificeerde kopers met een groot potentieel uit 127 landen. Pipelinepharma.com, gevestigd in de EU, is de enige Europese B2B farmaceutische marktplaats voor afgewerkte doseringsformuleringen met geverifieerde, actuele dossierinformatie. De marktplaats bevat meer dan 85.000 CTD-dossiers van afgewerkte doseringsformuleringen van 1.800 GMP-fabrikanten. Pipelinepharma.com is een van de grootste door deskundigen samengestelde databanken van geneesmiddelen ter wereld en is een uitstekende keuze voor de aankoop van gedifferentieerde, moeilijk te verkrijgen generieke en biosimilaire geneesmiddelen. Medische hulpmiddelen en nutraceutica zullen in 2022 ook op het platform beschikbaar komen.Pipelinepharma.com team verenigt 30 + farmaceutische business development experts, makelaars, en consultants met een uitgebreide staat van dienst in de Europese farmaceutische handel.

 4. LABORATORIO TERAPEUTICO M.R. SRL

  Italië

  Wij zijn ook door het Ministerie voor volksgezondheid gemachtigd om dieetsupplementen te vervaardigen en wij staan in voor alle formaliteiten i.v.m. de officiële kennisgevingen bij het ministerie. Producten voor kruidenwinkels: wij vervaardigen gepersonaliseerde producten, in vloeibare of vaste vorm, afhankelijk van de wens van de klant. Cosmetica: crèmes, shampoos, conditioners, ons laboratorium levert meer dan driehonderd verschillende producten en wij staan altijd klaar om eigen ideeën van klanten te realiseren.

 5. DOPHARMA B.V.

  Nederland

  Dopharma: al sinds 1969 betrokken bij het welzijn van mens, dier en omgeving. Als familiebedrijf zien we de kracht van een servicegerichte samenwerking met onze partners. Als kennisbedrijf bedenken we voortdurend slimme en vooruitstrevende oplossingen voor onze relaties. We combineren daarbij de continue drive om te vernieuwen met zakelijk instinct. Dat betekent elkaar helpen én uitdagen een belangrijke bijdrage te leveren aan een gezonde veehouderij. Als leverancier en producent van kwalitatief hoogwaardige diergeneesmiddelen stellen we de eis vanuit de samenleving (Verbeter de veehouderij! ) centraal in ons streven: een verbeterde veehouderij. Dopharma; Healthy Livestock

 6. WEKO-PHARMA GMBH

  Duitsland

  Alle weko-producten worden traditioneel geproduceerd met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. Hier bedoelen we mee dat wat de laatste jaren steeds belangrijker is geworden voor eindklanten, wordt vanaf het begin toegepast in onze producten. Oorspronkelijk bedacht voor de nichemarkt, zijn veel van onze innovaties op deze manier uitgegroeid tot echte 'duurzame favorieten'. We zien altijd de gezondheid en het vertrouwen van onze klanten als onze topprioriteit. Weko Pharma GmbH begon met een klein assortiment van hoogwaardige kruidentheemengsels en leverde al snel aan apotheken en supermarkten in heel Duitsland. Vanaf dit bescheiden begin ontwikkelde het bedrijf zich in de loop der jaren tot een succesvol specialist en competent aanspreekpunt voor alles wat met de moderne zorgmarkt te maken heeft. Tegenwoordig presenteert weko Pharma GmbH zich aan de handel met een uitgebalanceerd portfolio van innovatieve producten en exclusieve eigen merken.

 7. HENRY SCHEIN

  België

  Henry Schein, Inc. is 's werelds grootste leverancier van producten voor de gezondheidszorg en diensten tandheelkunde, diergezondheid en artsen. Het bedrijf dient ook tandheelkundige laboratoria, de overheid en de institutionele gezondheidszorg klinieken, en andere zorgcentra. Als Fortune 500® Company en lid van de NASDAQ 100® Index, biedt Henry Schein werk aan meer dan 18.000 Team Schein leden en bedient meer dan 1.000.000 klanten. Het bedrijf biedt een uitgebreide selectie van producten en diensten, met inbegrip van oplossingen met toegevoegde waarde voor de bediening van efficiënte praktijken en het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg. Henry Schein opereert via een gecentraliseerde en geautomatiseerde distributienetwerk, met een selectie van meer dan 100.000 merkproducten en producten van het Henry Schein privé-merk op voorraad, evenals meer dan 150.000 andere producten. De onderneming biedt haar klanten exclusieve, innovatieve technologische oplossingen, inclusief de praktijk management software en e-commerce oplossingen, evenals een breed scala aan financiële diensten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Melville, NY, Henry Schein heeft vestigingen of filialen in 30 landen. Omzet van het bedrijf bereikte een record $ 10, 4 biljoen in 2014, en zijn gegroeid met een samengesteld jaarlijks percentage van ongeveer 16% sinds Henry Schein een naamloze vennootschap werd in 1995.

 8. NU SKIN BELGIUM

  België

  Ons bedrijf Al meer dan twee decennia is Nu Skin met hart en ziel toegewijd aan het creëren van producten en hulpmiddelen om miljoenen mensen ter wereld op weg te helpen naar een mooie toekomst. Nu Skin, dat in 1984 opgericht werd om kwaliteitshuidverzorging te bieden die uitsluitend gezonde ingrediënten van topkwaliteit bevatten, blijft tot op heden trouw aan dit erfgoed van "alleen het goede, niets slechts", door innovatieve producten te ontwikkelen die de gezondheid en lange levensduur van huid en haar bevorderen. Elke dag vinden wetenschappelijke ontwikkelingen plaats om u een beter en langer leven te helpen leiden. Dankzij de Adviesraad van deskundigen van Nu Skin — vernieuwers op het gebied van dermatologie, etnobotanie en voedings- en cosmetische wetenschappen — ontwikkelen we producten die de voordelen van enkele van de meest geavanceerde ingrediëntentechnologieën genieten die vandaag beschikbaar zijn. En naast onze toewijding aan geavanceerde producten en bedrijfskennis zet Nu Skin zich in om van de wereld een betere plaats voor kinderen te maken via onze Nu Skin Force for Good Foundation.

 1. PHARMAOFFER.COM

  Nederland

  Pharmaoffer is a B2B platform where buyers and sellers of APIs (active pharmaceutical ingredients) can find each other. We want to give all medicine makers worldwide access to high-quality pharmaceutical ingredients. Inspired by companies such as Airbnb and Booking.com, we make the market of API suppliers more transparent. Buyers know immediately where in the world they can find a specific API and most important: what kind of certificates such as GMP, CEP or, FDA do the suppliers have. We believe, not being able to find the ingredients, should never be the reason for stopping the production of a certain medicine. With Pharmaoffer we want to fight the global medicine shortages and unnecessary high raw materials prices. We want to make it easier for compounders to produce medicines for people. Website https: //pharmaoffer.com/ https: //api.pharmaoffer.com/api-excipient-supplier

 2. DUCHEFA FARMA

  Nederland

  Sinds de oprichting in 1968 is Duchefa Farma B.V. het onafhankelijke en vertrouwde adres voor hoogwaardige farmaceutische werkzame bestanddelen en hulpstoffen voor de eigen bereiding in openbare apotheken, ziekenhuisapotheken en de farmaceutische/veterinaire industrie. De farmaceutische grondstoffen en mengsels (halffabrikaten) worden verpakt onder GMP condities in daartoe volledig uitgeruste geconditioneerde ruimtes door adequaat opgeleid personeel. Duchefa Farma doet zaken met de beste leveranciers, welke slechts geaccepteerd worden na toetsing aan het interne leveranciersbeoordelingssysteem.

 3. ARSEUS MEDICAL

  België

  Arseus Medical, uw partner voor al uw medische materialen Arseus Medical legt een belangrijke focus op artsen-specialisten en biedt efficiënte diagnostische en therapeutische oplossingen. Daarnaast levert Arseus Medical systemen voor patiëntenmonitoring en behandeling in kritische en subkritische zorg, zowel binnen als buiten het ziekenhuis. Tevens ondersteunt Arseus Medical specialisten met infrastructuur en medische middelen voor een efficiënte en up-to-date praktijk. Wij bieden onze klanten uitstekende oplossingen, omdat we de efficiëntie en de kwaliteit van het resultaat verbeteren en de complexiteit en de kosten verminderen. Wij stellen onze klanten in staat hun professionaliteit te verhogen en zich volledig op hun patiënten te richten. Onze missie is om dé partner te zijn die innovatieve oplossingen biedt aan alle professionals, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector. Met sterke merken, exclusieve distributieovereenkomsten en een hoge toegevoegde waarde is Arseus Medical in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden.Arseus Medical is stevig verankerd in de Benelux met toegewijde professionele teams die onze klanten ondersteunen.

 4. STOPLER BELGIUM

  België

  Stöpler is een onderneming in medische instrumenten, apparaten en disposables. Het bedrijf werd opgericht in 1902 en is dus al ruim een eeuw lang de deskundige, betrouwbare en meedenkende partner voor ziekenhuizen en andere medische instellingen. Stöpler vormt de verbinding tussen gerenommeerde merken op het gebied van instrumentarium, apparatuur en disposables en de afnemers hiervan. Daarbij wordt voorzien in de specifieke wensen van gebruikers. Met een breed pakket aan diensten begeleidt Stöpler haar afnemers bij de aanschaf, het gebruik en het beheer van haar producten.

 5. INDIS

  België

  Indis nv is een distributeur van farmaceutische grondstoffen (API’s) en excipiënten voor de farmaceutische industrie, zowel voor humaan als voor dierlijk gebruik, en van producten voor de voedingsindustrie. Wij ondersteunen onze klanten niet alleen op commercieel vlak, maar ook door voor hen nieuwe bronnen te vinden, door ze te helpen met zaken op het gebied van de regelgeving, technische kwesties, de aanschaf van de juiste documentatie (GMP, EU-GMP, cGMP, DMF, COS / CEP, …), het organiseren van fabrieksaudits, enz.

 6. BOTA

  België

  BOTA is een Belgische fabrikant van therapeutische kousen en bandages, met meer dan 60 jaar ervaring. Door wetenschappelijke research zoeken we steeds naar een medisch verantwoorde bandage, waarbij “de patiënt” centraal staat. BOTA Bandages worden afgeleverd hetzij op: - Voorschrift van arts (artikelen met of zonder tussenkomst RIZIV) - Aanvraag van bandagist, orthopedisch technieker, apotheker of andere zorgverstrekker - Aanvraag van de patiënt, via de gespecialiseerde voortverkoper BOTA Bandages worden door een extern labo getest. BOTA staat haar klanten en zorgverstrekkers graag bij met vakkundig advies in de soms moeilijke opdracht bij het vinden van de meest efficiënte bandage.

 7. MYLAN

  Nederland

  We zetten ons in om 7 miljard mensen toegang te verlenen tot kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen uit een toonaangevend productassortiment dat we voortdurend uitbreiden. Niet alleen zijn we een van de grootste producenten van generieke en originele geneesmiddelen, maar we zijn ook een van de grootste producenten van actieve farmaceutische grondstoffen (Active Pharmaceutical Ingredients - API´s). Generieke geneesmiddelen Wij produceren en leveren generieke geneesmiddelen in diverse therapeutische klassen, doseringsvormen en afleversystemen om patiënten optimaal te ondersteunen. Geneesmiddelen op voorschrift Wij ontwikkelen, produceren en verkopen receptgeneesmiddelen om patiënten en artsen een oplossing te bieden voor de behandeling van ademhalingsaandoeningen, ernstige allergische reacties en psychiatrische stoornissen.

 8. INCPHARMA ILAC SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  INC PHARMA is een onafhankelijke internationale farmaceutische groothandel die is geregistreerd door en onder toezicht staat van het Turkse Ministerie van Gezondheid. Wij zijn een van de grootste farmaceutische groothandels in Istanbul, Turkije. Wij exporteren onze producten naar bijna 50 landen over de hele wereld. Wij hebben een breed productaanbod met meer dan 10.000 receptmedicijnen, vaccins, zelfzorggeneesmiddelen, medische apparaten, diagnoseproducten, dieetproducten, cosmetica, tandheelkundige producten, voedingssupplementen en diverse diensten op farmaceutisch gebied. Wij kopen al onze producten in bij de beste leveranciers ter wereld. Ons doel is producten van hoge kwaliteit voor zeer concurrerende prijzen en met de kortst mogelijke levertijd te leveren aan onze bestaande klanten en aan nieuwe klanten. Wij zijn een klantgerichte organisatie en elke medewerker, ongeacht zijn of haar taak, deelt deze visie.

 9. MENARINI BENELUX

  België

  Sinds haar vestiging in België in 1987 bleef de activiteit van Menarini Benelux SA/NV zich ontwikkelen tot het huidige niveau van bijna 60 miljoen euro, met een constante groei (en dit, in zeer moeilijke tijden van prijsdalingen, parallelimport en substitutie door generieken). Door de kwaliteit van haar producten en de uitstekende prestaties van haar team, bouwde Menarini reeds lang geleden een bevoorrechte relatie uit met artsen, apothekers en laboratoria voor medische analyse. Het personeelsbestand van Menarini bestaat inmiddels uit meer dan 160 medewerkers in België en 50 medewerkers in Nederland. Het is dan ook geen toeval dat Menarini de "Trends Gazellen award " van 2005, 2006, 2007, 2010, 2011 en 2012 kreeg toegekend als één van de sterkst groeiende ondernemingen. Menarini hecht ook bijzonder veel belang aan de kwaliteiten van haar medewerkers. Het gaat om jonge mensen (met een gemiddelde leeftijd van 33 jaar) die in 90 % van de gevallen over een universitair diploma beschikken en dezelfde waarden delen: teamspirit, uitmuntende prestaties, menselijke kwaliteiten. Deze bedrijfscultuur wordt door de vele interne promoties bestendigd: de meeste kaderfuncties worden ingevuld door medewerkers die het terrein reeds verkend hebben bij Menarini.

 10. DE LINDEBOOM APOTHEEK

  België

  DE LINDEBOOM APOTHEEK is een innovatieve onderneming waar professionele medewerkers een meerwaarde vervullen bij het afleveren en verdelen van geneesmiddelen en gezondheidsproducten met een preventieve curatieve en werking. De apotheek wil een preferente rol in de eerstelijnsgezondheidszorg vervullen met specifieke aandacht voor de zelfzorg en gezondheidspreventie. Daarenboven blijft zij haar marktregulerende rol opnemen. De dienstverlening van de apotheek omvat advies, huisbereidingen en voordelen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Farmaceutische grond- en hulpstoffen - Import export

Aantal resultaten

11.508 Bedrijven