• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • farmaceutische grond- en hulpstoffen

Resultaten voor

Farmaceutische grond- en hulpstoffen - Import export

 1. SFM HOSPITAL PRODUCTS GMBH

  Duitsland

  Groothandel met internetshop in medische hulpmiddelen: handschoenen, spuiten, canules, i.v.Katheters, vleugelcannulae, medische pleisters, kinesiologietapes, in & transfusie, röntgentoebehoren

 2. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Duitsland

  Sinds 30 jaar verkoopt ACT met succes een voortdurend groeiend aantal grondstoffen van de allerhoogste gecertificeerde kwaliteit. Opgericht in 1985 in Hamburg door dr. Ramin Ghaffari, is ACT vandaag de dag uitgegroeid tot een volwassen onderneming met internationaal meer dan 60 medewerkers. Onze vestigingen bevinden zich in de Hanzestad Hamburg en op 12 andere locaties wereldwijd. Successen worden altijd door teamwerk behaald, en ieder van onze medewerkers levert hieraan met zijn of haar competenties en initiatieven elke dag weer een bijdrage. Om wereldwijd te kunnen opereren beschikken we bovendien over een internationaal netwerk van agenten en over sterke logistieke partners. Met ACT kunt u vertrouwen op voordelige, flexibele en tijdige leveringen – overal ter wereld.

 3. BELLAVIE SPRL

  België

  Als onderdeel van een wetenschappelijke benadering richt een nieuwe reeks prebiotica en symbiotica zich op de huidige mondiale gezondheidsproblemen. Probiotica zijn zeer nuttige micro-organismen die de orale, darm- en vaginale flora aanvullen. BellaVie biedt de enige lijn van probiotica en symbiotica op basis van een wetenschappelijke benadering en gericht op actuele mondiale gezondheidsproblemen. BellaVie is een nieuwe Belgische producent van probiotica en symbiotica ontwikkeld om het immuunsysteem te stimuleren, stress, cholesterol, diabetes te beheersen, de vaginale flora te herstellen en te vechten tegen infectieziekten bij kinderen. Onze voedingssupplementen zijn samengesteld uit prebiotica, probiotica en nutraceuticals. Deze samenvoeging biedt een betere aanpak tegen de ware problemen waar we ons op richten. • Innovatieve en wetenschappelijk bewezen formules • Hoge concentratie bacteriën, pro + prebiotica + nutraceuticals.

 4. HORIZANE SANTE

  Frankrijk

  Horizane Santé is een laboratorium in het zuiden van Frankrijk en werd meer dan 25 jaar geleden opgericht door een arts. Onze missie is het ontwerpen, promoten en distribueren van medische hulpmiddelen en gezondheidsproducten. Onze oplossingen zijn gericht op de gezondheid van het oog, het oor en de hygiëne van het lichaam en worden gedistribueerd in apotheken en para-apotheken in Frankrijk en via een netwerk van distributeurs in het buitenland. We streven ernaar om aan de behoeften van consumenten te voldoen met innovatieve producten die worden aangeboden tegen afgemeten prijzen en in overeenstemming met de professionele vereisten van het apotheek- en drogisterijnetwerk. Als onderdeel van de gezondheidswereld hebben we altijd de voorkeur gegeven aan de betrouwbaarheid van onze producten boven de prijs. Al onze producten waarvan de status onder een CE-norm valt, zijn gecertificeerd en gecontroleerd, voornamelijk door Franse analyselaboratoria. Gevoelig voor onze milieu-impact ontwikkelen we producten zoveel mogelijk met biologisch afbreekbare verpakkingen en zijn onze producten gericht op meer natuurlijkheid en duurzaamheid.

 5. DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA

  Duitsland

  Dr. Paul Lohmann® is een middelgrote, door de eigenaar geleide fabrikant en ontwikkelaar van minerale zouten met hoofdzetel in Emmerthal. Het gamma omvat meer dan 400 verschillende zouten, van aluminium tot zink, in een totaal van meer dan 7.000 verschillende specificaties. Dr. Paul Lohmann® levert zijn speciale zouten wereldwijd aan klanten in de levensmiddelen-, voedingssupplementen-, farmaceutische en cosmeticasector en - onder het merk Lohtragon® - aan klanten in industriële toepassingen. De constant hoge kwaliteit van de minerale zouten, de voortdurende innovaties in de productieprocessen en de zorg voor de klant maken al meer dan 135 jaar deel uit van de traditie van de onderneming. De producten worden chemisch zuiver geproduceerd of volgens alle internationale farmacopees, internationale voedselvoorschriften en klantspecificaties. De onderneming is in staat een groot aantal fysische en chemische parameters van haar producten te variëren, ze om te zetten in industrieel bruikbare afmetingen en ze aan te passen aan de behoeften van de veranderende markten. Als wereldspeler wordt Dr. Paul Lohmann® wereldwijd vertegenwoordigd door verkoopkantoren in Singapore, New York, Eindhoven en Lieusaint, en een netwerk van meer dan 80 commerciële agentschappen..

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PIPELINEPHARMA

  Litouwen

  Pipelinepharma.com is een B2B farmaceutische marktplaats die farmaceutische fabrikanten verbindt met kopers over de hele wereld.Voor platformkopers - distributeurs, verkoop- en marketingorganisaties, bedrijven die licenties verlenen, apothekersketens, groothandelaars - versnelt het de opbouw van een productpijplijn door hen rechtstreeks in contact te brengen met gekwalificeerde fabrikanten wereldwijd. Voor verkopers van het platform - eigenaars van CTD-dossiers, farmaceutische fabrikanten, bedrijven die licenties verlenen - helpt het kopers te vinden, deals af te ronden, commerciële overeenkomsten te ondertekenen en de doorlooptijd aanzienlijk te verkorten. Wij helpen farmaceutische leveranciers hun marktbereik te vergroten door hen in contact te brengen met meer dan 10.000 gekwalificeerde kopers met een groot potentieel uit 127 landen. Pipelinepharma.com, gevestigd in de EU, is de enige Europese B2B farmaceutische marktplaats voor afgewerkte doseringsformuleringen met geverifieerde, actuele dossierinformatie. De marktplaats bevat meer dan 85.000 CTD-dossiers van afgewerkte doseringsformuleringen van 1.800 GMP-fabrikanten. Pipelinepharma.com is een van de grootste door deskundigen samengestelde databanken van geneesmiddelen ter wereld en is een uitstekende keuze voor de aankoop van gedifferentieerde, moeilijk te verkrijgen generieke en biosimilaire geneesmiddelen. Medische hulpmiddelen en nutraceutica zullen in 2022 ook op het platform beschikbaar komen.Pipelinepharma.com team verenigt 30 + farmaceutische business development experts, makelaars, en consultants met een uitgebreide staat van dienst in de Europese farmaceutische handel.

 2. ACANTHIS LABORATOIRE

  Frankrijk

  Als laboratorium en fabrikant, gespecialiseerd in extracten van verse biologische planten uit de Franse flora stelt Laboratoire Acanthis zijn knowhow ter beschikking van ondernemingen die een assortiment cosmeticaproducten, voedings- en dieetsupplementen of plantenextracten op maat willen ontwikkelen. Laboratoire Acanthis, een maakloonbedrijf in de plantenwereld, beheerst de hele ontwikkelingsketen van producten: vanaf de sourcing van grondstoffen van biologische of natuurlijke herkomst en indien mogelijk plaatselijk geproduceerd tot de fabricage en verpakking van het eindproduct tegen maakloon in onze werkplaatsen midden in de Hautes-Alpes. Ons R&D-team begeleidt u bij de samenstelling op maat van uw product, het opsporen van uw plantaardige actieve bestanddelen en geeft u advies rond de reglementaire en technische aspecten. Onze locatie is ISO 9001 v 2015 gecertificeerd en wij fabriceren volgens de HACCP-principes en de goede praktijken voor de fabricage (BPF) van cosmetica en farmaceutische producten.

 3. LAB-SERVICE

  Frankrijk

  LAB-SERVICE: Ons bedrijf, opgericht in 1981 is tot op heden een zelfstandig familiebedrijf met als hoofdactiviteit granulometrische analyse. Lab Service werkt in samenwerking met de chemische, farmaceutische, cosmetische en voedingsmiddelenindustrie. Onze onderneming is gespecialiseerd in: Micronisatie - Vermalen en zeven - Analyse van granulometrie.

 4. MIDAS PHARMA GMBH

  Duitsland

  Midas Pharma biedt producten en diensten in de gehele farmaceutische waardeketen. Als middelgroot farmaceutisch bedrijf bieden we een heel scala aan expertise en verbinden we bedrijven, mensen en kennis.

 5. ZWZ PHARMA GMBH

  Duitsland

 1. APOGEPHA ARZNEIMITTEL GMBH

  Duitsland

 2. LICHTENHELDT GMBH

  Duitsland

 1. WAGENER & CO. GMBH

  Duitsland

 2. HECK BIO-PHARMA GMBH

  Duitsland

 3. DR. GERHARD KLOZ GMBH

  Duitsland

 4. MEDCOSAN PHARMA GMBH

  Oostenrijk

 5. GECO BUSINESS SOLUTIONS E.U.

  Oostenrijk

 6. ECOTRADE GMBH

  Duitsland

 7. ABIOTEQ GMBH

  Duitsland

 8. MED TRUST GMBH

  Duitsland

 1. RICHARD KEHR GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. LABORATORIO TERAPEUTICO M.R. SRL

  Italië

  Wij zijn ook door het Ministerie voor volksgezondheid gemachtigd om dieetsupplementen te vervaardigen en wij staan in voor alle formaliteiten i.v.m. de officiële kennisgevingen bij het ministerie. Producten voor kruidenwinkels: wij vervaardigen gepersonaliseerde producten, in vloeibare of vaste vorm, afhankelijk van de wens van de klant. Cosmetica: crèmes, shampoos, conditioners, ons laboratorium levert meer dan driehonderd verschillende producten en wij staan altijd klaar om eigen ideeën van klanten te realiseren.

 3. DOPHARMA B.V.

  Nederland

  Dopharma: al sinds 1969 betrokken bij het welzijn van mens, dier en omgeving. Als familiebedrijf zien we de kracht van een servicegerichte samenwerking met onze partners. Als kennisbedrijf bedenken we voortdurend slimme en vooruitstrevende oplossingen voor onze relaties. We combineren daarbij de continue drive om te vernieuwen met zakelijk instinct. Dat betekent elkaar helpen én uitdagen een belangrijke bijdrage te leveren aan een gezonde veehouderij. Als leverancier en producent van kwalitatief hoogwaardige diergeneesmiddelen stellen we de eis vanuit de samenleving (Verbeter de veehouderij! ) centraal in ons streven: een verbeterde veehouderij. Dopharma; Healthy Livestock

 4. PHARMAOFFER.COM

  Nederland

  Pharmaoffer is a B2B platform where buyers and sellers of APIs (active pharmaceutical ingredients) can find each other. We want to give all medicine makers worldwide access to high-quality pharmaceutical ingredients. Inspired by companies such as Airbnb and Booking.com, we make the market of API suppliers more transparent. Buyers know immediately where in the world they can find a specific API and most important: what kind of certificates such as GMP, CEP or, FDA do the suppliers have. We believe, not being able to find the ingredients, should never be the reason for stopping the production of a certain medicine. With Pharmaoffer we want to fight the global medicine shortages and unnecessary high raw materials prices. We want to make it easier for compounders to produce medicines for people. Website https: //pharmaoffer.com/ https: //api.pharmaoffer.com/api-excipient-supplier

 5. ARSEUS MEDICAL

  België

  Arseus Medical, uw partner voor al uw medische materialen Arseus Medical legt een belangrijke focus op artsen-specialisten en biedt efficiënte diagnostische en therapeutische oplossingen. Daarnaast levert Arseus Medical systemen voor patiëntenmonitoring en behandeling in kritische en subkritische zorg, zowel binnen als buiten het ziekenhuis. Tevens ondersteunt Arseus Medical specialisten met infrastructuur en medische middelen voor een efficiënte en up-to-date praktijk. Wij bieden onze klanten uitstekende oplossingen, omdat we de efficiëntie en de kwaliteit van het resultaat verbeteren en de complexiteit en de kosten verminderen. Wij stellen onze klanten in staat hun professionaliteit te verhogen en zich volledig op hun patiënten te richten. Onze missie is om dé partner te zijn die innovatieve oplossingen biedt aan alle professionals, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector. Met sterke merken, exclusieve distributieovereenkomsten en een hoge toegevoegde waarde is Arseus Medical in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden.Arseus Medical is stevig verankerd in de Benelux met toegewijde professionele teams die onze klanten ondersteunen.

 6. HENRY SCHEIN

  België

  Henry Schein, Inc. is 's werelds grootste leverancier van producten voor de gezondheidszorg en diensten tandheelkunde, diergezondheid en artsen. Het bedrijf dient ook tandheelkundige laboratoria, de overheid en de institutionele gezondheidszorg klinieken, en andere zorgcentra. Als Fortune 500® Company en lid van de NASDAQ 100® Index, biedt Henry Schein werk aan meer dan 18.000 Team Schein leden en bedient meer dan 1.000.000 klanten. Het bedrijf biedt een uitgebreide selectie van producten en diensten, met inbegrip van oplossingen met toegevoegde waarde voor de bediening van efficiënte praktijken en het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg. Henry Schein opereert via een gecentraliseerde en geautomatiseerde distributienetwerk, met een selectie van meer dan 100.000 merkproducten en producten van het Henry Schein privé-merk op voorraad, evenals meer dan 150.000 andere producten. De onderneming biedt haar klanten exclusieve, innovatieve technologische oplossingen, inclusief de praktijk management software en e-commerce oplossingen, evenals een breed scala aan financiële diensten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Melville, NY, Henry Schein heeft vestigingen of filialen in 30 landen. Omzet van het bedrijf bereikte een record $ 10, 4 biljoen in 2014, en zijn gegroeid met een samengesteld jaarlijks percentage van ongeveer 16% sinds Henry Schein een naamloze vennootschap werd in 1995.

 7. BOTA

  België

  BOTA is een Belgische fabrikant van therapeutische kousen en bandages, met meer dan 60 jaar ervaring. Door wetenschappelijke research zoeken we steeds naar een medisch verantwoorde bandage, waarbij “de patiënt” centraal staat. BOTA Bandages worden afgeleverd hetzij op: - Voorschrift van arts (artikelen met of zonder tussenkomst RIZIV) - Aanvraag van bandagist, orthopedisch technieker, apotheker of andere zorgverstrekker - Aanvraag van de patiënt, via de gespecialiseerde voortverkoper BOTA Bandages worden door een extern labo getest. BOTA staat haar klanten en zorgverstrekkers graag bij met vakkundig advies in de soms moeilijke opdracht bij het vinden van de meest efficiënte bandage.

 8. WEKO-PHARMA GMBH

  Duitsland

  Alle weko-producten worden traditioneel geproduceerd met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. Hier bedoelen we mee dat wat de laatste jaren steeds belangrijker is geworden voor eindklanten, wordt vanaf het begin toegepast in onze producten. Oorspronkelijk bedacht voor de nichemarkt, zijn veel van onze innovaties op deze manier uitgegroeid tot echte 'duurzame favorieten'. We zien altijd de gezondheid en het vertrouwen van onze klanten als onze topprioriteit. Weko Pharma GmbH begon met een klein assortiment van hoogwaardige kruidentheemengsels en leverde al snel aan apotheken en supermarkten in heel Duitsland. Vanaf dit bescheiden begin ontwikkelde het bedrijf zich in de loop der jaren tot een succesvol specialist en competent aanspreekpunt voor alles wat met de moderne zorgmarkt te maken heeft. Tegenwoordig presenteert weko Pharma GmbH zich aan de handel met een uitgebalanceerd portfolio van innovatieve producten en exclusieve eigen merken.

 9. INDIS

  België

  Indis nv is een distributeur van farmaceutische grondstoffen (API’s) en excipiënten voor de farmaceutische industrie, zowel voor humaan als voor dierlijk gebruik, en van producten voor de voedingsindustrie. Wij ondersteunen onze klanten niet alleen op commercieel vlak, maar ook door voor hen nieuwe bronnen te vinden, door ze te helpen met zaken op het gebied van de regelgeving, technische kwesties, de aanschaf van de juiste documentatie (GMP, EU-GMP, cGMP, DMF, COS / CEP, …), het organiseren van fabrieksaudits, enz.

 10. DUCHEFA FARMA

  Nederland

  Sinds de oprichting in 1968 is Duchefa Farma B.V. het onafhankelijke en vertrouwde adres voor hoogwaardige farmaceutische werkzame bestanddelen en hulpstoffen voor de eigen bereiding in openbare apotheken, ziekenhuisapotheken en de farmaceutische/veterinaire industrie. De farmaceutische grondstoffen en mengsels (halffabrikaten) worden verpakt onder GMP condities in daartoe volledig uitgeruste geconditioneerde ruimtes door adequaat opgeleid personeel. Duchefa Farma doet zaken met de beste leveranciers, welke slechts geaccepteerd worden na toetsing aan het interne leveranciersbeoordelingssysteem.

Filters

Resultaten voor

Farmaceutische grond- en hulpstoffen - Import export

Aantal resultaten

13.228 bedrijven