• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • farmaceutische producten - im- en export

Resultaten voor

Farmaceutische producten - im- en export - Import export

 1. ATLANTIQUE REPARTITION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ATLANTIQUE RÉPARTITION, uw lokale onafhankelijke regionale groothandel. Een partner dicht bij u, een team dat dagelijks luistert naar uw behoeften. Voortdurende verbetering is ons leidmotief: wij zijn hier om uw problemen in oplossingen om te zetten. BEVOORRADING: al onze bestellingen worden dagelijks geplaatst bij de 120 grootste laboratoria. Wij richten ze op uw behoeften omdat u onze hoogste prioriteit bent. VOORRAADBEHEER: de voorraadniveaus worden dagelijks bijgewerkt en gesorteerd. Met de kolommen en rijen kunt u elke opbergdoos identificeren en ze allemaal nummeren Wij besteden veel zorg aan het beheer van onze voorraden, want zij zijn uw toekomstige omzet. ORDER-PICKING: alle bestellingen worden handmatig voorbereid. De producten worden zorgvuldig opgeborgen in de dozen voor uw gemak. Thomas, de apotheker die de leiding heeft, controleert ze persoonlijk, een voor een. DISTRIBUTIE: Onze leveringen worden een of twee keer per dag gedaan, door Morgane of Ludivine. Zelfs achter hun mondkapjes, ziet u hun glimlach. KLANTENSERVICE: Omdat u niet alleen "klanten" bent, maar "partners" met wie wij samen groeien, is de klantenservice de hoeksteen van onze filosofie. Uw feedback is de bron van onze verbetering en uw tevredenheid onze grootste beloning. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. PHARMAHANDEL KÖHNEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Pharmahandel Köhnen GmbH is een internationaal actieve farmaceutische groothandel die gevestigd is in Merzig, Saarland. Het bedrijf werd in 1998 opgericht door Peter Köhnen en biedt uitgebreide diensten voor de inkoop en levering van farmaceutische producten die niet beschikbaar of geregistreerd zijn in de landen van bestemming. Als GDP-gecertificeerd bedrijf met groothandelsvergunning volgens §52a AMG staat Pharmahandel Köhnen voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf is gespecialiseerd in tijdkritische geneesmiddeleninkoop, het dichten van therapeutische hiaten en de handel in verdovende middelen. Het biedt ook vergelijkingsproducten voor klinische onderzoeken en uitgebreide productinformatie. Dankzij een internationaal netwerk van meer dan 150 betrouwbare fabrikanten en groothandelaars kunnen we snel en efficiënt reageren op vragen van klanten. Een meertalig team zorgt voor een persoonlijke en flexibele klantenservice. Elke klant heeft een eigen contactpersoon, wat zorgt voor een op maat gemaakte en efficiënte afhandeling. Uitgebreide opslagcapaciteiten, vooral voor producten in de koudeketen, maken een veilige opslag en verzending van temperatuurgevoelige producten mogelijk. Pharmahandel Köhnen vertrouwt op snelle besluitvormingsprocessen en een slanke administratie om te kunnen voldoen aan de voortdurend veranderende markteisen.

 3. MOLAR CHEMICALS KFT

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Molar Chemicals Kft houdt zich sinds 1993 bezig met chemicaliën.Tegenwoordig houden wij ons, naast chemicaliën, bezig met de handel en productie van farmaceutische grondstoffen en ontsmettingsmiddelen, en vertegenwoordigen wij ook enkele internationale bedrijven in Hongarije. Wij zijn de dominante spelers op de markt op vele gebieden en beschikken over een solide professionele achtergrond en een moderne infrastructuur. opslagomstandigheden, een goed uitgerust analytisch laboratorium en een hoogwaardige werkomgeving. Wij beschikken over alle vergunningen, certificaten en voorwaarden die nodig zijn voor onze activiteiten (farmaceutische groothandel, ISO, registratie van actieve bestanddelen, HACCP). Onze productiecapaciteit varieert van verpakkingen van enkele grammen tot afmetingen van enkele tonnen. Wij reageren flexibel op de behoeften van onze partners en dankzij ons ontwikkelingslaboratorium is het mogelijk productietechnologieën te ontwikkelen, evenals individuele contractproductie en speciale contractproductie.

 4. TRENKER

  België

  Verified by europages badge

  Het Farmaceutisch Laboratorium Trenker, een familiebedrijf opgericht in 1933 door Rodolphe Henri Trenker, produceert en is distributeur van geneesmiddelen, voedingssupplementen en medische hulpmiddelen van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan de strengste Europese productienormen. De gezondheidsprofessionals en de patiënten staan bij ons centraal en wij zetten ons dagelijks in om bij te dragen aan de verbetering van de levenskwaliteit en de gezondheid van iedereen. Wij zijn bij iedere productiefase aanwezig. Van het ontwerp op papier tot de verpakking van het eindproduct zijn alle fases van de vervaardiging van onze producten gecentraliseerd in onze nieuwe fabriek in Nijvel. Het Farmaceutische Laboratorium Trenker is op dit moment aanwezig in een vijftiental landen en heeft zich als doel gesteld een internationale referentie te worden in de continue ontwikkeling van innoverende oplossingen. Trenker is constant op zoek naar nieuwe partners. Neem contact met ons op.

 5. JLLC «TRIPLEPHARM»

  Wit Rusland

  Verified by europages badge

  TriplePharm is met name gericht op het produceren van hoogwaardige geavanceerde steriele antibiotica poeders die voldoen aan de internationale GMP richtlijnen zoals: Carbapenems, Glycopeptiden, Polymyxine, Macrolide en overige antibiotica. Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en projecten! Wij werken in een sociaal verantwoordelijke omgeving waar gezondheid centraal staat. Het is onze taak gegarandeerd hoogwaardige medicijnen aan te bieden met een hoge mate van efficiëntie en veiligheid.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MIDAS PHARMA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Midas Pharma biedt producten en diensten in de gehele farmaceutische waardeketen. Als middelgroot farmaceutisch bedrijf bieden we een heel scala aan expertise en verbinden we bedrijven, mensen en kennis.

 2. LABRHA INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LABRHA INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wetenschappelijk onderzoek - instituten en laboratoria. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische producten - im- en export, Medisch materiaal, reumatologie, laboratoriums voor orthopedische artikelen, orthopedische hulpmiddelen, hyaluronzuur, onderzoekslaboratorium, orthopedische chirurgie, en traumatologie. Het is gevestigd in Lyon, Frankrijk.

 3. KLINTENSIV

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLINTENSIV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische producten - im- en export, Ontsmetting en sterilisatie - diensten, Schoonmaakmiddelen - huishoudelijk, ontsmettende stoffen, Cleanroom wisser, desinfecterende middelen voor geneeskundig gebruik, Desinfecterende doekjes, fabrikant ecologisch industrieel reinigingsmiddel, en Fabrikant van schoonmaakmiddelen. Het is gevestigd in Bragadiru, Roemenië.

 4. PHARMANANDA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE

  Turkije

  Pharmananda Pharmaceutical Warehouse is een gelicentieerde merkgeneesmiddelen, generieke geneesmiddelen en medische leverancier in de farmaceutische groothandel met een focus op supply chain en operationele briljantheid.We bieden end-to-end-diensten en exporteren farmaceutische groothandelsbestellingen naar elke bestemming ter wereld en voeren bestellingen uit van op naam gestelde patiëntprogramma's. We streven ernaar uw eerste en laatste oproep te worden voor het importeren van medicijnen en medische benodigdheden door in tien categorieën te opereren; merkgeneesmiddelen, generieke geneesmiddelen, vrij verkrijgbare producten, supplementen, huidvullers, cosmeceuticals, medische wegwerpartikelen, diagnostische hulpmiddelen, medische hulpmiddelen, ziekenhuisapparatuur die bedoeld is om aan alle facties van gezondheidszorgsystemen te voldoen.Als farmaceutisch exportbedrijf hebben we naast Turkse farmaceutische bedrijven gevestigde farmaceutische fabrikanten zoals Pfizer, Roche, Bayer, Astra Zeneca, GSK, Sanofi, Abbott, Novartis, Bristol Myers, Boehringer, Allergan Botox, Gilead, Johnson, Merck, Novo, Servier.

 5. PIPELINEPHARMA

  Litouwen

  Pipelinepharma.com is een B2B farmaceutische marktplaats die farmaceutische fabrikanten verbindt met kopers over de hele wereld.Voor platformkopers - distributeurs, verkoop- en marketingorganisaties, bedrijven die licenties verlenen, apothekersketens, groothandelaars - versnelt het de opbouw van een productpijplijn door hen rechtstreeks in contact te brengen met gekwalificeerde fabrikanten wereldwijd. Voor verkopers van het platform - eigenaars van CTD-dossiers, farmaceutische fabrikanten, bedrijven die licenties verlenen - helpt het kopers te vinden, deals af te ronden, commerciële overeenkomsten te ondertekenen en de doorlooptijd aanzienlijk te verkorten. Wij helpen farmaceutische leveranciers hun marktbereik te vergroten door hen in contact te brengen met meer dan 10.000 gekwalificeerde kopers met een groot potentieel uit 127 landen. Pipelinepharma.com, gevestigd in de EU, is de enige Europese B2B farmaceutische marktplaats voor afgewerkte doseringsformuleringen met geverifieerde, actuele dossierinformatie. De marktplaats bevat meer dan 85.000 CTD-dossiers van afgewerkte doseringsformuleringen van 1.800 GMP-fabrikanten. Pipelinepharma.com is een van de grootste door deskundigen samengestelde databanken van geneesmiddelen ter wereld en is een uitstekende keuze voor de aankoop van gedifferentieerde, moeilijk te verkrijgen generieke en biosimilaire geneesmiddelen. Medische hulpmiddelen en nutraceutica zullen in 2022 ook op het platform beschikbaar komen.Pipelinepharma.com team verenigt 30 + farmaceutische business development experts, makelaars, en consultants met een uitgebreide staat van dienst in de Europese farmaceutische handel.

 1. GRAVIS PHARMA GMBH

  Duitsland

  Gevestigde Europese handelsonderneming voor Duitse en Europese geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Wij zijn een van de toonaangevende farmaceutische exporteurs in Duitsland, met als kerncompetentie de export van originele geneesmiddelen en medische hulpmiddelen van hoge kwaliteit naar Europa. We zijn onderworpen aan dezelfde strenge veiligheids- en kwaliteitseisen als de oorspronkelijke fabrikant, in het bezit van een groothandelsvergunning volgens §52a Duitse Geneesmiddelenwet, en maken gebruik van gevalideerde software. Gekwalificeerde organisatiestructuur, procedures, processen, middelen en activiteiten vlg. EU-richtlijnen inzake goede distributiepraktijken (GPD). We onderhouden uitstekende betrekkingen met handelspartners met een vergunning in Oost-Europa, onder meer in Polen, Oekraïne, Wit-Rusland en Rusland.

 2. HANSE-SERVICE INTERNATIONALE FACHSPEDITION GMBH

  Duitsland

  Als middelgroot expeditiebedrijf en specialist in logistiek voor farmaceutica, biologische voeding en temperatuurgevoelige goederen bieden wij u flexibele logistieke oplossingen. Het spreekt voor zich dat wij voldoen aan de GDP-EU richtlijnen en IFS-Logistics 2.2.Standaard gecertificeerd. Wij nemen uw goederen als 3 PL logistiek medewerker direct over van uw leveranciers en dat wereldwijd per luchtvracht, zeevracht, vrachtwagen of spoor. Wij vertrouwen op ons wereldwijde partnernetwerk, ook voor cross-trade transporten. Ons eigen logistiek centrum in Hamburg biedt onder meer opslag als douanegoederen in verschillende temperatuurbereiken. Temperatuurbewaking en traceerbaarheid zijn verzekerd in ons IT-systeem. Met onze eigen thermische voertuigen en het wagenpark van onze netwerkpartners zijn we in heel Europa vertegenwoordigd met thermische voertuigen. Kwaliteit, veiligheid en neutraliteit binnen de logistieke processen zijn belangrijk voor ons.

 1. NARODOWE CENTRUM BADAN JADROWYCH

  Polen

  Radioisotoop centrum OLATOM Ons aanbod: radiofarmaceutica, technet labellingkits, • verzegelde stralingsbronnen voor brachytherapie, accessoires vereist voor gebruik in Nucleaire Geneeskundige Afdelingen, een breed assortiment van radiochemische reagens, verzegelde stralingsbronnen voor gammaradiografie en industriële automatisering.

 2. CSL BEHRING

  België

  CSL Behring speelt wereldwijd een belangrijke rol in het domein van de biotherapeutica op basis van plasmaproteïnen. Wij onderzoeken, ontwikkelen, produceren en verdelen biotherapeutica.

 3. NOVEAYR THERAPEUTICS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NOVEAYR THERAPEUTICS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische producten - im- en export. Het is gevestigd in Cheshire, Verenigd Koninkrijk.

 4. BODYGUARD LINE

  Frankrijk

  Het bedrijf BODYGUARD LINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische producten - im- en export. Het is gevestigd in Châtenay-Malabry, Frankrijk.

 5. GUARDIAN PROTECTION

  Zweden

  Het bedrijf GUARDIAN PROTECTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische producten - im- en export. Het is tevens aanwezig in de sectoren geneeskundige en gezondheidsartikelen. Het is gevestigd in Smedjebacken, Zweden.

 6. DERETIL, S.A.U.

  Spanje

  Het bedrijf DERETIL, S.A.U., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische grond- en hulpstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische producten - im- en export, Farmaceutische producten - im- en export, fijne chemie, en antibiotica. Het is gevestigd in Almería, Spanje.

 7. OYLUM TEKSTIL TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf OYLUM TEKSTIL TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische producten - im- en export. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE

  Turkije

  Het bedrijf CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - chemische en farmaceutische producten, Farmaceutische producten - im- en export, Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur, Import-export - chemische en farmaceutische producten, Farmaceutische producten - im- en export, merkgeneesmiddelen, en Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. SOCIETE COMMERCIALE SURESNOISE SOCOSUR

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE COMMERCIALE SURESNOISE SOCOSUR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Farmaceutische producten - im- en export. Het is tevens aanwezig in de sectoren monitoring medicijnen en toxicologe, toxicologische analyses, en Farmaceutische industrie. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. READYCELL SL

  Spanje

  Het bedrijf READYCELL SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische producten - im- en export. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 3. NB POINT PHARMA

  Turkije

  Het bedrijf NB POINT PHARMA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Farmaceutische producten - im- en export. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. AKA MEDICAL SUPPLIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AKA MEDICAL SUPPLIES LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische producten - im- en export, import-export van parfums, Farmaceutische producten - im- en export, Import-export van cosmetica-accessoires, en Import-export van haaraccessoires. Het is gevestigd in High Wycombe, Verenigd Koninkrijk.

 5. TURKELI PHARMA

  Turkije

  Het bedrijf TURKELI PHARMA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische producten - im- en export, en Farmaceutische producten - im- en export. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. INVESTPHARMA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE

  Turkije

  Het bedrijf INVESTPHARMA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Medicijnen, Farmaceutische producten - im- en export, export, geneeskundige artikelen voor eenmalig gebruik, Medicijnen, en Farmaceutische producten - im- en export. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. MEDOFFICE HEALTH INDUSTRY INC

  Turkije

  Het bedrijf MEDOFFICE HEALTH INDUSTRY INC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische producten - im- en export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Desinfecterende doekjes. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. FRATELLI MARZI SRL -MARZI MEDICAL

  Italië

  Het bedrijf FRATELLI MARZI SRL -MARZI MEDICAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidsmaskers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische producten - im- en export, iso certificeringen, productie van stofvrije ruimten, eg-certificering van producten, en Farmaceutische producten - im- en export. Het is gevestigd in Campi Bisenzio, Italië.

 9. OZDEN GROUP

  Turkije

  Het bedrijf OZDEN GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische producten - im- en export. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 10. YUNATIS LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf YUNATIS LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische producten - im- en export. Het is tevens aanwezig in de sectoren zoetstoffen. Het is gevestigd in Bucha, Kyiv, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Farmaceutische producten - im- en export - Import export

Aantal resultaten

348 Bedrijven