• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • federaties en vakverenigingen

Resultaten voor

Federaties en vakverenigingen - Import export

 1. STUDIO LEGALE ASSOCIATO LBFP - RECHTSANWÄLTE LBFP

  Italië

  Verified by europages badge

  Het geassocieerde advocatenkantoor LBFP bestaat uit de volgende vennoten: Loner avv. Carlo Bertacchi, Valentina Loner, Fabrizio Francia en Esther Pomella Esther adviseert op het gebied van handels-, vennootschaps-, arbeids-, domicilie-, straf-, fiscaal-, financieel- en familierecht. Wij behandelen ook fiscale beroepszaken en medisch recht en geven technisch en juridisch advies inzake handelsmerken. Het advocatenkantoor is op afspraak te bezoeken in Bolzano, Via della Mostra 3.

 2. COLDIRETTI PIEMONTE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COLDIRETTI PIEMONTE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren consortium. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 3. C.I.B. VLAANDEREN

  België

  CIB Vlaanderen – voluit Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen – vertegenwoordigt de Vlaamse vastgoedmakelaardij. Onze beroepsorganisatie telt meer dan 1.400 leden, vertegenwoordigt meer dan 50 % van de vastgoedkantoren in Vlaanderen of 75 % van de omzet van de sector. Naast vastgoedmakelaars vinden ook andere beroepen zoals vastgoedbeheerders, -promotoren en -experten onderdak bij onze organisatie. Net zoals iedereen die actief is in bedrijfs- en toeristisch vastgoed. Onze leden kunnen rekenen op een ruime dienstverlening, een groot netwerk en belangenbehartiging op alle niveaus.

 4. PACK4FOOD

  België

  Pack4Food is een consortium van Vlaamse onderzoeksinstellingen en 37 bedrijven, actief in de verschillende sectoren betrokken bij het verpakken van levensmiddelen. Pack4Food heeft enerzijds als doel innovatie te stimuleren in voedselverpakking, zowel bij voedingsproducenten als bij zijn toeleveranciers (verpakkingsproducenten, vulmachineproducenten, ...), en anderzijds bedrijven te ondersteunen bij hun dagdagelijkse verpakkingsuitdagingen. OptiBarrier is het collectieve onderzoeksproject van Pack4Food, waarin op zoek gegaan wordt naar de optimale barrière-eigenschappen van verpakking voor geselecteerde levensmiddelen. De centrale vraag van oververpakken vs. onderverpakken onderzoeken we zowel vanuit gas-, licht- en functionele barrière.

 5. BOUWUNIE

  België

  Bouwunie is het kenniscentrum voor de Vlaamse bouwkmo's en zelfstandigen. Bouwunie is er voor de KMO bedrijven en zelfstandige ondernemers uit de bouwsector. Ze heeft de kennis en de ervaring in huis om hen snel de juiste info te bezorgen. Op maat en duidelijk verwoord. Ten slotte verdedigt bouwunie de belangen van de meer dan 8.000 leden, organiseert opleidingen en netwerkactiviteiten. Ze verstrekt gespecialiseerd advies, doet aan lobbying, legt eigen accenten, verkondigt eigen standpunten en biedt een platform waar collega's van bouwkmos elkaar kunnen ontmoeten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VEA

  België

  De Vereniging voor Expeditie, Logistiek en Goederenbelangen van Antwerpen is een wettelijk erkende Beroepsvereniging ter verdediging van de belangen van de expeditiesector op alle niveaus, zowel plaatselijk, nationaal, Europees als mondiaal. De Vereniging heeft de volgende doelstellingen : De verdediging van de maritieme- en havenbelangen in functie van de beroepsbelangen van de leden. Het verstrekken van informatie van algemeen nut voor haar leden. De bescherming van de beroepsethiek. Het veiligstellen van een hoog professioneel niveau. De zorg voor correct professioneel gedrag. Onder expeditie en vervoerszaken verstaat men o.a. het in ontvangst nemen, het wegen, de controle, het nemen van monsters, het vervoer, verschillende bewerkingen, opslaan, in en uitklaren, verzekeren van alle goederen, zee- en binnenvaart bevrachtingen, het verzenden per spoor, langs de weg, per schip, per vliegtuig, het multimodaal vervoer, het beheren van de totale logistiek van de goederenstromen, …

 2. VOKA

  België

  Voka - Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen wil de meest representatieve, toonaangevende, interprofessionele en onafhankelijke bedrijvenorganisatie zijn in Oost-Vlaanderen. Voka Oost-Vlaanderen wil als het meest nabije en meest invloedrijke professioneel netwerk van ondernemers en als representatieve organisatie van ondernemingen in Oost-Vlaanderen een optimaal kader creëren voor succesvol ondernemen en wil aldus fundamenteel bijdragen tot welvaart en welzijn van haar regio.

 3. ACV - KEMPEN

  België

  Het ACV, ofwel het Algemeen Christelijk Vakverbond is met 1, 7 miljoen leden de grootste vakbond van België. Via een netwerk van 150 dienstencentra brengen we de vakbond bij je in de buurt. ACV-leden kunnen er onder meer terecht voor hulp en advies bij vragen rond werk, inkomen en juridische bijstand. Ook voor het opmaken van een werkloosheidsdossier ben je bij een ACV-dienstencentrum aan het juiste adres.

 4. EXPONOR - FEIRA INTERNACIONAL DO PORTO

  Portugal

  Het bedrijf EXPONOR - FEIRA INTERNACIONAL DO PORTO, is een Multi-Category, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beurzen, exposities en salons - organisaties, Beurzen, exposities en salons - organisaties, dienst voor beurzen en tentoonstellingen, en diensten voor de organisatie van beurzen, tentoonstellen en congressen. Het is gevestigd in Matosinhos, Portugal.

 5. AEVP - ASSOCIAÇÃO DAS EMPRESAS DE VINHO DO PORTO

  Portugal

  Het bedrijf AEVP - ASSOCIAÇÃO DAS EMPRESAS DE VINHO DO PORTO, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Portugal, en Wijn - Port. Het is gevestigd in Vila Nova De Gaia, Portugal.

 1. ENTE BILATERALE TURISMO DEL TRENTINO

  Italië

  Het bedrijf ENTE BILATERALE TURISMO DEL TRENTINO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reizen en toerisme, Werving van personeel, regionale toeristische organisaties, bureauverenigingen voor werk en de selectie van personeel, Reizen en toerisme, en Werving van personeel. Het is gevestigd in Trento (tn), Italië.

 2. ASSOCIAZIONE ALBERGATORI ED IMPRESE TURISTICHE DELLA PROVINCIA DI TRENTO

  Italië

  Het bedrijf ASSOCIAZIONE ALBERGATORI ED IMPRESE TURISTICHE DELLA PROVINCIA DI TRENTO, is een Distributeur, en actief in de sector Hotel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Federaties en vakverenigingen, hoteldienst, Federaties en vakverenigingen, en hotelstructuren. Het is gevestigd in Trento, Italië.

 1. AIP CCI - ASSOCIAÇÃO INDUSTRIAL PORTUGUESA - CAMARA DE COMERCIO E INDUSTRIA

  Portugal

  Het bedrijf AIP CCI - ASSOCIAÇÃO INDUSTRIAL PORTUGUESA - CAMARA DE COMERCIO E INDUSTRIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kamers van koophandel en fabrieken, Kamers van koophandel en fabrieken, en hulp bij export. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 2. COMISSAO DE VITICULTURA DA REGIAO DOS VINHOS VERDES

  Portugal

  Het bedrijf COMISSAO DE VITICULTURA DA REGIAO DOS VINHOS VERDES, is een Multi-Category, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, Wijnen, en Wijn - Portugal. Het is gevestigd in Porto, Portugal.

 3. COOPERATIVA SPIAGGE RAVENNA

  Italië

  Het bedrijf COOPERATIVA SPIAGGE RAVENNA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren professionele adviesdiensten, reclame- en ontwikkelingsdienst van de categorie, en beroepsmatige cursus. Het is gevestigd in Ravenna, Italië.

 4. CEFAMOL - ASSOCIAÇÃO NACIONAL DA INDÚSTRIA DE MOLDES

  Portugal

  Het bedrijf CEFAMOL - ASSOCIAÇÃO NACIONAL DA INDÚSTRIA DE MOLDES, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, en Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is gevestigd in Marinha Grande, Portugal.

 5. SDGZ - URES

  Italië

  Het bedrijf SDGZ - URES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gegevensverwerking - adviesbureaus, productie van fiscale gegevens, uitwerking van lonen, en Juristische diensten. Het is gevestigd in Trieste, Italië.

 6. FCCE

  Luxemburg

  Het bedrijf FCCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vakverenigingen, en juridische assistentie. Het is gevestigd in Luxembourg, Luxemburg.

 7. MOUVEMENT LUXEMBOURGEOIS POUR LA QUALITÉ ET L'EXCELLENCE

  Luxemburg

  Het bedrijf MOUVEMENT LUXEMBOURGEOIS POUR LA QUALITÉ ET L'EXCELLENCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kwaliteitscertificering, en opleiding. Het is gevestigd in Hautcharage, Luxemburg.

 8. LËTZEBUERGER BICHEREDITEUREN

  Luxemburg

  Het bedrijf LËTZEBUERGER BICHEREDITEUREN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren boeken. Het is gevestigd in Rollingen/mersch, Luxemburg.

 1. APSI

  Luxemburg

  Het bedrijf APSI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vakverenigingen, juridische assistentie, en steun in vakbondsrelaties. Het is gevestigd in Luxembourg, Luxemburg.

 2. CGFP

  Luxemburg

  Het bedrijf CGFP, is een Dienstverlener, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verenigingen en organisaties, vakverenigingen, Verenigingen en organisaties, en bijstand. Het is gevestigd in Luxembourg, Luxemburg.

 3. FEVIA

  Luxemburg

  Het bedrijf FEVIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren advies in de sector van de voedingsmiddelenindustrie, en vakverenigingen. Het is gevestigd in Bruxelles, Luxemburg.

 4. FGFC

  Luxemburg

  Het bedrijf FGFC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vakbonden, Vakbonden, en juridische assistentie. Het is gevestigd in Luxembourg, Luxemburg.

 5. CHAMBRE BELGE DES DÉMÉNAGEURS

  België

  Het bedrijf CHAMBRE BELGE DES DÉMÉNAGEURS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuizingen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verhuisbedrijven - internationaal, Federaties en vakverenigingen, Verhuisbedrijven - internationaal, Federaties en vakverenigingen, nationale verhuizingen, en topverhuizers. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 6. GEPPIA

  Frankrijk

  Het bedrijf GEPPIA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 7. SYMOP - SYNDICAT DES MACHINES ET TECHNOLOGIES DE PRODUCTION

  Frankrijk

  Het bedrijf SYMOP - SYNDICAT DES MACHINES ET TECHNOLOGIES DE PRODUCTION, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vakbonden, Vakbonden, en industriële mechanica. Het is gevestigd in Courbevoie, Frankrijk.

 8. PLASTIPOLIS

  Frankrijk

  Het bedrijf PLASTIPOLIS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verenigingen en organisaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Federaties en vakverenigingen, Federaties en vakverenigingen, en kunststofindustrie. Het is gevestigd in Oyonnax Cedex, Frankrijk.

 9. IACA

  Portugal

  Het bedrijf IACA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor dierfokkerijen, en Voeder voor dierfokkerijen. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 10. UIMM PROVENCE - UNION DES INDUSTRIES ET METIERS DE LA METALLURGIE

  Frankrijk

  Het bedrijf UIMM PROVENCE - UNION DES INDUSTRIES ET METIERS DE LA METALLURGIE, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vakbonden, vakverenigingen, en Vakbonden. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis

Vind bestekken voor