• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • felsmachines

Resultaten voor

Felsmachines - Import export

 1. CL MACHINERY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  CL MACHINERY GMBH, voorheen ALCOA Maschinenbau, gevestigd in Viernheim, Duitsland, is een wereldwijde fabrikant en leverancier van sluittechnologie. Het portfolio van CSI bevat afsluiters, sorteertechniek voor afsluiters en ontsluiters voor de meest uiteenlopende verpakkingsconcepten. Als specialist voor afsluitapplicaties biedt CSI oplossingen voor de verwerking van aluminium rolsluitingen (bijv. Talog, 5SE, Stelvin, longcaps, schenktuiten), plastic schroefdeksels, maxi crown / ring pull, polystoppen, kroonkurken, drukdeksels, StelvinLux, enz. voor de meest uiteenlopende marktsegementen. Dit zijn onder meer de drankenindustrie, brouwerijen, wijn- en sektafvulbedrijven, mineraalwaterproducenten, de voedingsmiddelenindustrie, chemische en farmaceutische ondernemingen als ook de aerosolmarkt (spuitbussen). CSI sluit zowel glazen als kunststofflessen, maar ook aluminium flessen en spuitbussen (aluminium/staal).

 2. STRAPEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STRAPEX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Holzgerlingen, Duitsland.

 3. PRO-SYSTEM VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRO-SYSTEM VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Schönbrunn, Duitsland.

 4. OK-PACK LIMITED

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OK-PACK LIMITED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Hückeswagen, Duitsland.

 5. ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banderolleermachines, Felsmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Banderolleermachines, Felsmachines, sluitmachines, gecombineerde, voor flessen, verpakkingsmachines met film, thermische persvormmachines, en Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Witten, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AVA MASCHINEN-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AVA MASCHINEN-SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Viernheim, Duitsland.

 2. SOMATECH MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOMATECH MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Hohenmölsen, Duitsland.

 3. OPITZ PACKAGING SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OPITZ PACKAGING SYSTEMS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Kalefeld, Duitsland.

 4. BREITNER ABFÜLLANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Het verpakken van vloeibare producten in vaste containers is ons beroep. Wij bouwen zowel afzonderlijke machines als complete verpakkingslijnen: Flesontkramers, vul- en sluitmachines. Onze klanten zijn middelgrote bedrijven, net zoals ons eigen bedrijf middelgroot is. Wij zijn nu in de derde generatie en produceren onze machines sinds 1960 in Schwäbisch Hallmet een team van ongeveer 100 werknemers.

 5. OPTIMA NONWOVENS GMBH

  Duitsland

  Moderne technologie voor de verpakking van papier voor sanitair gebruik: Optima Nonwovens. Onze verpakkingsmachines behandelen luiers, maandverband of rollen wc-papier in synchronisatie met de productiemachines, en verpakken deze met folie. De flexibele installatie omvatten het spectrum van kleine tot grote verpakkingen. In combinatie met controle- en herverpakkingsfuncties alsmede palleteerinstallaties ontstaan geautomatiseerde complete productielijnen.

 1. FH MASCHINEN UND BRAUMANUFAKTUR WERK II GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FH MASCHINEN UND BRAUMANUFAKTUR WERK II GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren vulmachines, koolzuuranhydride, en dozen. Het is gevestigd in Großalmerode, Duitsland.

 2. AUGUST BURCK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AUGUST BURCK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Oberursel, Duitsland.

 1. BANG & CO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BANG & CO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Oberursel, Duitsland.

 2. RIBBECK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf RIBBECK GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Bad Bramstedt, Duitsland.

 3. MBC AEROSOL

  Verenigde Staten

  Het bedrijf MBC AEROSOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor vulling van spuitbussen, Spuitbussen - vulmachines, en aërosolapparaat. Het is gevestigd in Elgin, Verenigde Staten.

 4. AJ AUTOMATION

  Frankrijk

  Het bedrijf AJ AUTOMATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabricage van speciale machines, en blindniettechniek. Het is gevestigd in Massy, Frankrijk.

 5. OYSTAR THE PACKAGING GROUP

  Duitsland

  Het bedrijf OYSTAR THE PACKAGING GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Felsmachines, Karton voor verpakkingen, Verpakkingen, Felsmachines, wikkelmachine, Karton voor verpakkingen, en Verpakkingen. Het is gevestigd in Kirchlengern, Duitsland.

 6. GRIMMINGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GRIMMINGER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Wäschenbeuren, Duitsland.

 7. KEMATEC KELLEREITECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KEMATEC KELLEREITECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Teningen, Duitsland.

 8. CANAPA VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf CANAPA VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Einbeck, Duitsland.

 1. VOGEL INDUSTRIAL SERVICE GMBH UND CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf VOGEL INDUSTRIAL SERVICE GMBH UND CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Pulheim, Duitsland.

 2. SILAC SNC

  Frankrijk

  Het bedrijf SILAC SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Felsmachines, en Felsmachines. Het is gevestigd in Champlitte, Frankrijk.

 3. KLAUKE FRANCE SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf KLAUKE FRANCE SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren bedradingsaccessoires, en Verbindingskabels en -materiaal. Het is gevestigd in Creutzwald, Frankrijk.

 4. WILLY HECKMANN GMBH & CO.

  Duitsland

  Het bedrijf WILLY HECKMANN GMBH & CO., is een Groothandelaar, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Garching, Duitsland.

 5. AFD VERPACKUNG INH. DIPL.OEC. NICOLE EBERLE E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf AFD VERPACKUNG INH. DIPL.OEC. NICOLE EBERLE E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Günzburg, Duitsland.

 6. LGF GROUPE-CIM

  Frankrijk

  Het bedrijf LGF GROUPE-CIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Felsmachines, Staal- en metaalbewerking - verspanen, thermische behandeling, buigen, Felsmachines, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Cornebarieu, Frankrijk.

 7. SUPRATEC ENOMAX

  Frankrijk

  Het bedrijf SUPRATEC ENOMAX, is een Distributeur, en actief in de sector Felsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren industrieel afbramen, en vormcomponenten. Het is gevestigd in Bondoufle, Frankrijk.

 8. LINDER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LINDER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Buchholz, Duitsland.

 9. RICHARD KATHAN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RICHARD KATHAN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 10. NOVAPAC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NOVAPAC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Recycling en goedereninzameling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Felsmachines, vulmachines voor vloeistoffen, Felsmachines, en afvalverwerking. Het is gevestigd in Wangen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis