• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • felsmachines

Resultaten voor

Felsmachines - Import export

 1. FH MASCHINEN UND BRAUMANUFAKTUR WERK II GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij FH Maschinen und Braumanufaktur Werk II GmbH! Sinds onze oprichting zijn we uw betrouwbare partner voor eersteklas machines en brouwsystemen. Met onze jarenlange ervaring en ons streven naar kwaliteit zijn we een vertrouwde leverancier in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Ons doel is om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden om hun productieprocessen te optimaliseren en hun concurrentievermogen te vergroten. We vertrouwen op innovatieve technologieën en geavanceerde productiemethoden om producten van de hoogste kwaliteit te leveren. Ons portfolio omvat een breed scala aan machines en systemen, waaronder brouwerijapparatuur, bottellijnen, etiketteermachines en verpakkingsmachines. We bieden ook oplossingen op maat die specifiek zijn afgestemd op de individuele eisen van onze klanten. De tevredenheid van onze klanten blijft onze voornaamste zorg. We bieden een uitgebreide service, van advies en planning tot onderhoud en ondersteuning. Ons ervaren team staat klaar om ervoor te zorgen dat aan uw eisen wordt voldaan. Ontdek vandaag nog hoe wij u kunnen helpen uw productieprocessen te optimaliseren en uw succes te vergroten. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 2. PRO-SYSTEM VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRO-SYSTEM VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Schönbrunn, Duitsland.

 3. STRAPEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STRAPEX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Holzgerlingen, Duitsland.

 4. OK-PACK LIMITED

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OK-PACK LIMITED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Hückeswagen, Duitsland.

 5. ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banderolleermachines, Felsmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Banderolleermachines, Felsmachines, sluitmachines, gecombineerde, voor flessen, verpakkingsmachines met film, thermische persvormmachines, en Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Witten, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AVA MASCHINEN-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AVA MASCHINEN-SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Viernheim, Duitsland.

 2. SOMATECH MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOMATECH MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Hohenmölsen, Duitsland.

 3. CL MACHINERY GMBH

  Duitsland

  CL MACHINERY GMBH, voorheen ALCOA Maschinenbau, gevestigd in Viernheim, Duitsland, is een wereldwijde fabrikant en leverancier van sluittechnologie. Het portfolio van CSI bevat afsluiters, sorteertechniek voor afsluiters en ontsluiters voor de meest uiteenlopende verpakkingsconcepten. Als specialist voor afsluitapplicaties biedt CSI oplossingen voor de verwerking van aluminium rolsluitingen (bijv. Talog, 5SE, Stelvin, longcaps, schenktuiten), plastic schroefdeksels, maxi crown / ring pull, polystoppen, kroonkurken, drukdeksels, StelvinLux, enz. voor de meest uiteenlopende marktsegementen. Dit zijn onder meer de drankenindustrie, brouwerijen, wijn- en sektafvulbedrijven, mineraalwaterproducenten, de voedingsmiddelenindustrie, chemische en farmaceutische ondernemingen als ook de aerosolmarkt (spuitbussen). CSI sluit zowel glazen als kunststofflessen, maar ook aluminium flessen en spuitbussen (aluminium/staal).

 4. BREITNER ABFÜLLANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Het verpakken van vloeibare producten in vaste containers is ons beroep. Wij bouwen zowel afzonderlijke machines als complete verpakkingslijnen: Flesontkramers, vul- en sluitmachines. Onze klanten zijn middelgrote bedrijven, net zoals ons eigen bedrijf middelgroot is. Wij zijn nu in de derde generatie en produceren onze machines sinds 1960 in Schwäbisch Hallmet een team van ongeveer 100 werknemers.

 5. OPTIMA NONWOVENS GMBH

  Duitsland

  Moderne technologie voor de verpakking van papier voor sanitair gebruik: Optima Nonwovens. Onze verpakkingsmachines behandelen luiers, maandverband of rollen wc-papier in synchronisatie met de productiemachines, en verpakken deze met folie. De flexibele installatie omvatten het spectrum van kleine tot grote verpakkingen. In combinatie met controle- en herverpakkingsfuncties alsmede palleteerinstallaties ontstaan geautomatiseerde complete productielijnen.

 1. BANG & CO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BANG & CO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Oberursel, Duitsland.

 2. AUGUST BURCK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AUGUST BURCK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Oberursel, Duitsland.

 1. RIBBECK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf RIBBECK GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Bad Bramstedt, Duitsland.

 2. AJ AUTOMATION

  Frankrijk

  Het bedrijf AJ AUTOMATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabricage van speciale machines, en blindniettechniek. Het is gevestigd in Massy, Frankrijk.

 3. CANAPA VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf CANAPA VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Einbeck, Duitsland.

 4. KEMATEC KELLEREITECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KEMATEC KELLEREITECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Teningen, Duitsland.

 5. RICHARD KATHAN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RICHARD KATHAN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 6. VOGEL INDUSTRIAL SERVICE GMBH UND CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf VOGEL INDUSTRIAL SERVICE GMBH UND CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Pulheim, Duitsland.

 7. SILAC SNC

  Frankrijk

  Het bedrijf SILAC SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Felsmachines, en Felsmachines. Het is gevestigd in Champlitte, Frankrijk.

 8. WILLY HECKMANN GMBH & CO.

  Duitsland

  Het bedrijf WILLY HECKMANN GMBH & CO., is een Groothandelaar, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Garching, Duitsland.

 1. GRIMMINGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GRIMMINGER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Wäschenbeuren, Duitsland.

 2. AFD VERPACKUNG INH. DIPL.OEC. NICOLE EBERLE E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf AFD VERPACKUNG INH. DIPL.OEC. NICOLE EBERLE E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Günzburg, Duitsland.

 3. LINDER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LINDER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Buchholz, Duitsland.

 4. NOVAPAC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NOVAPAC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Recycling en goedereninzameling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Felsmachines, vulmachines voor vloeistoffen, Felsmachines, en afvalverwerking. Het is gevestigd in Wangen, Duitsland.

 5. R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Palettiseermachines, Inkistmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Reprografie - machines en materialen, Palettiseermachines, Inkistmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, en Reprografie - machines en materialen. Het is gevestigd in Crailsheim, Duitsland.

 6. KLAUKE FRANCE SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf KLAUKE FRANCE SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Felsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren bedradingsaccessoires, en Verbindingskabels en -materiaal. Het is gevestigd in Creutzwald, Frankrijk.

 7. OPITZ PACKAGING SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OPITZ PACKAGING SYSTEMS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Felsmachines. Het is gevestigd in Kalefeld, Duitsland.

 8. INTER MECA

  Frankrijk

  Het bedrijf INTER MECA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het snijden - onderdelen en accessoires, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, Felsmachines, Gereedschapsmachines voor het snijden - onderdelen en accessoires, Schroefboren - staal- en metaalbewerking, Felsmachines, en vervormingen metaal. Het is gevestigd in Hericourt, Frankrijk.

 9. LGF GROUPE-CIM

  Frankrijk

  Het bedrijf LGF GROUPE-CIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Felsmachines, Staal- en metaalbewerking - verspanen, thermische behandeling, buigen, Felsmachines, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Cornebarieu, Frankrijk.

 10. SUPRATEC ENOMAX

  Frankrijk

  Het bedrijf SUPRATEC ENOMAX, is een Distributeur, en actief in de sector Felsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren industrieel afbramen, en vormcomponenten. Het is gevestigd in Bondoufle, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis