• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ferrolegeringen

Resultaten voor

Ferrolegeringen - Import export

 1. COMFER SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COMFER SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rasterwerk - metaal, ijzer, plaatijzer, Rasterwerk - metaal, en gegalvaniseerde platen. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 2. H.-D. AHRENS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf H.-D. AHRENS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ferrolegeringen, recycling schroot, aluminium, Ferrolegeringen, kobalt, Manganese metaal, molybdeen, en wolfraam. Het is gevestigd in Schwelm, Duitsland.

 3. SICUREZZA & STILE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SICUREZZA & STILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Frame en kozijnen, verspaning van ijzer, machinale bewerkingen staalplaat en pijpen, Bouwbeslag, en Frame en kozijnen. Het is gevestigd in Castelnuovo Di Porto, Italië.

 4. PROSIDER SPA

  Italië

  Prosider commercialiseert al meer dan 30 jaar ijzer- en staalproducten, rvs en aluminium. Snijwerk op maat van de volgende producten: commerciële walsprofielen in standaard staaf, balken, structuurbuizen; gegalvaniseerd en ruw gaas; gegalvaniseerde treden en vloerroosters; getrokken en micro-getrokken platen, geperforeerde platen van koolstofstaal; roestvast staal profielen en platen; getrokken profielen, walsprofielen; zwart en gegalvaniseerd elektrisch gelast roosterwerk; platen en profielen van aluminium; ijzeren artikelen voor poorten, trappen, deuren, ramen, hekwerk.

 5. CAST IRON

  België

  Missie Marktleider zijn in kleine en middelgrote series van zwaardere stukken in gietijzer. Cast Iron maakt hoogwaardige gietstukken voor de industrie. Visie Een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten. Een deskundige oranisatie met klantgerichte service. Een bedrijfscultuur die onze waarden weerspiegelt, waar mensen hun verantwoordelijkheid nemen en ideeën naar voren brengen. Klanten en leveranciers erkennen dat Cast Iron een professioneel bedrijf is. Waarden Wij zijn integer en professioneel, zowel in onze externe alsook in onze interne contacten. Alle werknemers worden correct en fair behandeld. Wij zijn eerlijk met onze klanten en leveranciers. Wij behandelen de eigendommen van het bedrijf (zoals bv. klanten, leveranciers, producten, ...) met respect. Het welzijn en de veiligheid van het personeel is van het grootste belang. Wij nemen alle redelijke stappen om schade aan het milieu te beperken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FRATELLI MOLTENI SPA

  Italië

  Het bedrijf handelt in producten uit de ijzer- en staalindustrie: walsproducten, buizen en platen van roestvrij staal; vlakstampen van artikelen, op maat snijden van balken, traanplaten voor de bouwsector. Neem contact met ons op voor meer informaite.

 2. DOVRE

  België

  Dovre : haarden, inserts en kachels voor een gezellige warmte, een hoog rendement en een milieubewuste verbranding. Het Dovre-gamma bestaat uit vrijstaande kachels, inbouw- en inzethaarden.  In elke categorie vindt u een waaier aan vormgevingen; van hedendaags design tot rustiek, klassiek of Noorse traditie. Als energiebronnen kunt u kiezen uit hout, kolen of gas. We leveren ook multibrandstof-toestellen, waarmee u zowel op hout, bruinkoolbriketten als op kolen kan branden.

 3. ANWER METAAL

  België

  In- & verkoop oude metalen, verkoop nieuw ijzer.

 4. ARCO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ARCO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren antiparkeerbeugels, fietshouders, banken, en installaties en uitrustingen voor parkeerterrein personenauto. Het is gevestigd in San Giovanni In Persiceto, Italië.

 5. CGC KLEIN CARBON GRAPHITE CONSULTING

  Duitsland

  Het bedrijf CGC KLEIN CARBON GRAPHITE CONSULTING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bewerking van koolstof en grafiet, grafietelektroden, producten van zuiver geëxpandeerd grafiet, en vilt van kunstmatige en synthetische vezels. Het is gevestigd in Siegen, Duitsland.

 1. AMPERE ALLOYS

  Frankrijk

  Het bedrijf AMPERE ALLOYS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en machines voor gieterijen, schuurmiddelen, en staal en legeringen. Het is gevestigd in Saint-Ouen-L'aumone, Frankrijk.

 2. LS ALLOYS TRADING

  Luxemburg

  Het bedrijf LS ALLOYS TRADING, is een Distributeur, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaalindustrie, Manganese metaal, kobalt, en nikkel. Het is gevestigd in Windhof, Luxemburg.

 1. PELLIER CUIT FRERES

  Frankrijk

  Het bedrijf PELLIER CUIT FRERES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Fijn afdraaiwerk, revolverbankdraaiwerk van alle metalen, en Afdraaien van staal en metaal. Het is gevestigd in Marignier, Frankrijk.

 2. SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lood en -legeringen, Zink en -legeringen, Zeefdruk, Lood en -legeringen, Zink en -legeringen, en Zeefdruk. Het is gevestigd in Chevigny-Saint-Sauveur Cedex, Frankrijk.

 3. LEMETCO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LEMETCO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ferrolegeringen, en Ferrolegeringen. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 4. CO.ALL.FER.SNC DI ANTONIO COCOZZA E F.LLI

  Italië

  Het bedrijf CO.ALL.FER.SNC DI ANTONIO COCOZZA E F.LLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machinale bewerkingen aluminium en ijzer. Het is gevestigd in Agropoli, Italië.

 5. AFFIVAL SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf AFFIVAL SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - staal, Ferrolegeringen, Staalgieterij, Draad en kabels - staal, Ferrolegeringen, en Staalgieterij. Het is gevestigd in Solesmes, Frankrijk.

 6. NIZI INTERNATIONAL

  Luxemburg

  Het bedrijf NIZI INTERNATIONAL, is een Distributeur, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ferrolegeringen, Ferrolegeringen, artistieke en decoratieve smeedproducten, Staalhandel, en smeermiddelen voor gieterijen. Het is gevestigd in Capellen, Luxemburg.

 7. CBC - CARVALHO, BATISTA & Cª SA.

  Portugal

  Het bedrijf CBC - CARVALHO, BATISTA & Cª SA., is een Groothandelaar, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische veren, Openbare werken - materialen, Hydraulische veren, en Openbare werken - materialen. Het is gevestigd in Porto, Portugal.

 8. GIOTTA SRL

  Italië

  Het bedrijf GIOTTA SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren opslag van afval, handel metalen en legeringen, en sloping van voertuigen. Het is gevestigd in Castone Andevenno, Italië.

 1. TM IMPEX PVT LTD

  India

  Het bedrijf TM IMPEX PVT LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is gevestigd in Bhubaneswar, India.

 2. JINAN XINYU CEMENTED CARBIDE CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf JINAN XINYU CEMENTED CARBIDE CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is gevestigd in Jinan, China.

 3. MALDANER

  Frankrijk

  Het bedrijf MALDANER, is een Distributeur, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lood en -legeringen, Ferrolegeringen, Koper en -legeringen, impregnering met metaal, Lood en -legeringen, Ferrolegeringen, en Koper en -legeringen. Het is gevestigd in Les-Clayes-Sous-Bois, Frankrijk.

 4. MITALTRADE, LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf MITALTRADE, LLC, is een Distributeur, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren grafietelektroden. Het is gevestigd in Zaporozhye, Oekraïne.

 5. PIRAPORA STEEL

  Brazilië

  Het bedrijf PIRAPORA STEEL, is een Distributeur, en actief in de sector Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ferrolegeringen, metalige kiezelaarde, aluminiumlegeringen, ferrosilicium in baren, en Ferrolegeringen. Het is gevestigd in Praia Grande, Brazilië.

 6. SANTECH MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf SANTECH MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren cnc slijpwerk, cnc snijwerk, bandtransporteurs, en CNC bewerking. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 7. MBE ENDUSTRI

  Turkije

  Het bedrijf MBE ENDUSTRI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren tig lasmachines, bandtransporteurs, en Precisiedraaiwerk. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. SYAL & CO

  India

  Het bedrijf SYAL & CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is gevestigd in Khanna, India.

 9. MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ringen van brons. Het is gevestigd in Tauberbischofsheim, Duitsland.

 10. 2K CNC MAKINE YEDEK PARÇA SANAYI LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf 2K CNC MAKINE YEDEK PARÇA SANAYI LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis