• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ferrolegeringen

Resultaten voor

Ferrolegeringen - Import export

 1. COMFER SRL

  Italië

 2. NEGRI S.P.A.

  Italië

 3. SICUREZZA & STILE

  Italië

 4. H.-D. AHRENS GMBH

  Duitsland

 5. PROSIDER SPA

  Italië

  Prosider commercialiseert al meer dan 30 jaar ijzer- en staalproducten, rvs en aluminium. Snijwerk op maat van de volgende producten: commerciële walsprofielen in standaard staaf, balken, structuurbuizen; gegalvaniseerd en ruw gaas; gegalvaniseerde treden en vloerroosters; getrokken en micro-getrokken platen, geperforeerde platen van koolstofstaal; roestvast staal profielen en platen; getrokken profielen, walsprofielen; zwart en gegalvaniseerd elektrisch gelast roosterwerk; platen en profielen van aluminium; ijzeren artikelen voor poorten, trappen, deuren, ramen, hekwerk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CAST IRON

  België

  Missie Marktleider zijn in kleine en middelgrote series van zwaardere stukken in gietijzer. Cast Iron maakt hoogwaardige gietstukken voor de industrie. Visie Een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten. Een deskundige oranisatie met klantgerichte service. Een bedrijfscultuur die onze waarden weerspiegelt, waar mensen hun verantwoordelijkheid nemen en ideeën naar voren brengen. Klanten en leveranciers erkennen dat Cast Iron een professioneel bedrijf is. Waarden Wij zijn integer en professioneel, zowel in onze externe alsook in onze interne contacten. Alle werknemers worden correct en fair behandeld. Wij zijn eerlijk met onze klanten en leveranciers. Wij behandelen de eigendommen van het bedrijf (zoals bv. klanten, leveranciers, producten, ...) met respect. Het welzijn en de veiligheid van het personeel is van het grootste belang. Wij nemen alle redelijke stappen om schade aan het milieu te beperken.

 2. FRATELLI MOLTENI SPA

  Italië

  Het bedrijf handelt in producten uit de ijzer- en staalindustrie: walsproducten, buizen en platen van roestvrij staal; vlakstampen van artikelen, op maat snijden van balken, traanplaten voor de bouwsector. Neem contact met ons op voor meer informaite.

 3. DOVRE

  België

  Dovre : haarden, inserts en kachels voor een gezellige warmte, een hoog rendement en een milieubewuste verbranding. Het Dovre-gamma bestaat uit vrijstaande kachels, inbouw- en inzethaarden.  In elke categorie vindt u een waaier aan vormgevingen; van hedendaags design tot rustiek, klassiek of Noorse traditie. Als energiebronnen kunt u kiezen uit hout, kolen of gas. We leveren ook multibrandstof-toestellen, waarmee u zowel op hout, bruinkoolbriketten als op kolen kan branden.

 4. ARCO S.R.L.

  Italië

 5. PELLIER CUIT FRERES

  Frankrijk

 1. TM IMPEX PVT LTD

  India

 2. GIOTTA SRL

  Italië

 1. LS ALLOYS TRADING

  Luxemburg

 2. LEMETCO GMBH

  Duitsland

 3. AFFIVAL SAS

  Frankrijk

 4. CGC KLEIN CARBON GRAPHITE CONSULTING

  Duitsland

 5. MALDANER

  Frankrijk

 6. NIZI INTERNATIONAL

  Luxemburg

 7. MITALTRADE, LLC

  Oekraïne

 8. SYAL & CO

  India

 1. HEBEI TRUE PLATE SOLUTIONS CO., LTD

  China

 2. 1

  Zimbabwe

 3. PIRAPORA STEEL

  Brazilië

 4. GIAMA DI OTTAVIANI GABRIELLA E MAZZA BARBARA S.N.C.

  Italië

 5. MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH

  Duitsland

 6. HSM METALURJI METAL SAN. TIC. LTD.

  Turkije

 7. BSR INTERNATIONAL

  Turkije

 8. FONDATEL

  België

 9. MARMAKSAN

  Turkije

 10. CALLIOPE DI COTTALI FABIO

  Italië