• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ferrolegeringen

Resultaten voor

Ferrolegeringen - Import export

 1. COMFER SRL

  Italië

  Het bedrijf COMFER SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rasterwerk - metaal, ijzer, plaatijzer, Rasterwerk - metaal, en gegalvaniseerde platen. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 2. NEGRI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf NEGRI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren getrokken draad, ijzeren profielen, balken, en liggers. Het is gevestigd in Valmadrera, Italië.

 3. H.-D. AHRENS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf H.-D. AHRENS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ferrolegeringen, recycling schroot, aluminium, Ferrolegeringen, kobalt, Manganese metaal, molybdeen, en wolfraam. Het is gevestigd in Schwelm, Duitsland.

 4. SICUREZZA & STILE

  Italië

  Het bedrijf SICUREZZA & STILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Frame en kozijnen, verspaning van ijzer, machinale bewerkingen staalplaat en pijpen, Bouwbeslag, en Frame en kozijnen. Het is gevestigd in Fonte Nuova, Italië.

 5. PROSIDER SPA

  Italië

  Prosider commercialiseert al meer dan 30 jaar ijzer- en staalproducten, rvs en aluminium. Snijwerk op maat van de volgende producten: commerciële walsprofielen in standaard staaf, balken, structuurbuizen; gegalvaniseerd en ruw gaas; gegalvaniseerde treden en vloerroosters; getrokken en micro-getrokken platen, geperforeerde platen van koolstofstaal; roestvast staal profielen en platen; getrokken profielen, walsprofielen; zwart en gegalvaniseerd elektrisch gelast roosterwerk; platen en profielen van aluminium; ijzeren artikelen voor poorten, trappen, deuren, ramen, hekwerk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CAST IRON

  België

  Missie Marktleider zijn in kleine en middelgrote series van zwaardere stukken in gietijzer. Cast Iron maakt hoogwaardige gietstukken voor de industrie. Visie Een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten. Een deskundige oranisatie met klantgerichte service. Een bedrijfscultuur die onze waarden weerspiegelt, waar mensen hun verantwoordelijkheid nemen en ideeën naar voren brengen. Klanten en leveranciers erkennen dat Cast Iron een professioneel bedrijf is. Waarden Wij zijn integer en professioneel, zowel in onze externe alsook in onze interne contacten. Alle werknemers worden correct en fair behandeld. Wij zijn eerlijk met onze klanten en leveranciers. Wij behandelen de eigendommen van het bedrijf (zoals bv. klanten, leveranciers, producten, ...) met respect. Het welzijn en de veiligheid van het personeel is van het grootste belang. Wij nemen alle redelijke stappen om schade aan het milieu te beperken.

 2. FRATELLI MOLTENI SPA

  Italië

  Het bedrijf handelt in producten uit de ijzer- en staalindustrie: walsproducten, buizen en platen van roestvrij staal; vlakstampen van artikelen, op maat snijden van balken, traanplaten voor de bouwsector. Neem contact met ons op voor meer informaite.

 3. DOVRE

  België

  Dovre : haarden, inserts en kachels voor een gezellige warmte, een hoog rendement en een milieubewuste verbranding. Het Dovre-gamma bestaat uit vrijstaande kachels, inbouw- en inzethaarden.  In elke categorie vindt u een waaier aan vormgevingen; van hedendaags design tot rustiek, klassiek of Noorse traditie. Als energiebronnen kunt u kiezen uit hout, kolen of gas. We leveren ook multibrandstof-toestellen, waarmee u zowel op hout, bruinkoolbriketten als op kolen kan branden.

 4. ARCO S.R.L.

  Italië

 5. LEMETCO GMBH

  Duitsland

 1. NIZI INTERNATIONAL

  Luxemburg

 2. TM IMPEX PVT LTD

  India

 1. AFFIVAL SAS

  Frankrijk

 2. PELLIER CUIT FRERES

  Frankrijk

 3. GIOTTA SRL

  Italië

 4. LS ALLOYS TRADING

  Luxemburg

 5. CGC KLEIN CARBON GRAPHITE CONSULTING

  Duitsland

 6. MALDANER

  Frankrijk

 7. MITALTRADE, LLC

  Oekraïne

 8. HEBEI TRUE PLATE SOLUTIONS CO., LTD

  China

 1. MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH

  Duitsland

 2. MBE ENDUSTRI

  Turkije

 3. SYAL & CO

  India

 4. PIRAPORA STEEL

  Brazilië

 5. 1

  Zimbabwe

 6. GIAMA DI OTTAVIANI GABRIELLA E MAZZA BARBARA S.N.C.

  Italië

 7. CALLIOPE DI COTTALI FABIO

  Italië

 8. SHANGHAI JIANGXI METALS CO.,LTD

  China

 9. TORR ENGINEERING LTD STI

  Turkije

 10. TOWN

  Oekraïne

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis