• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • film - reclameregies

Resultaten voor

Film - reclameregies - Import export

 1. ZENTRICK

  België

  Zentrick is een leidend technologiebedrijf dat aan marketeers alle technologie aanbiedt die ze nodig hebben om interactieve video-ervaringen online te brengen om user engagement te verdiepen en sales conversion te maximaliseren op eender welke site, netwerk en apparaat. Zentrick wil aan de wieg staan van een innovatie die er zeker en vast komt: zorgen dat video een 'tweewegcommunicatietool' wordt in plaats van een 'éénwegcommunicatietool'.

 2. KRANK ANIMATIONS

  België

  Krank specialiseert zich in het vervaardigen van stopmotion film, computer graphic's, 3D, presentaties, reclames, bedrijfsfilm en demonstratie filmpjes. Daarna zijn we ook actief als decorontwerper, en decorbouwer, afleveren van rekwisieten, props, machinerie, en veel meer voor film, animatiefilm, straattheater en theater, beuzen, parades, enzovoort.

 3. SINEMAIZLE

  Turkije

  Het bedrijf SINEMAIZLE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Film - reclameregies. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 4. WESTERN HILL PRODUCTIONS

  Polen

  Het bedrijf WESTERN HILL PRODUCTIONS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Film - reclameregies. Het is gevestigd in Skrzyszów, Polen.

 5. BRIGHTFISH

  België

  Het bedrijf BRIGHTFISH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Film - reclameregies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Regie - reclame, Regie - reclame, en advies in communicatie. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GLOBO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GLOBO S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Televisie - reclameregies, Film - reclameregies, Televisie - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 2. BIG SUR SOC. COOP. A R.L.

  Italië

  Het bedrijf BIG SUR SOC. COOP. A R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Televisie - reclameregies, Film - reclameregies, Televisie - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Lecce, Italië.

 3. TELEVIDEO 3 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TELEVIDEO 3 S.R.L., en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Televisie - reclameregies, Film - reclameregies, Televisie - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Legnano, Italië.

 4. MILLE SERVIZI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MILLE SERVIZI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Televisie - reclameregies, Film - reclameregies, Televisie - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Campi Bisenzio, Italië.

 5. STICHTING HAAGS FILMHUIS

  Nederland

  Het bedrijf STICHTING HAAGS FILMHUIS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Restaurants, traiteurs en catering, Film - reclameregies, Restaurants, traiteurs en catering, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in S-Gravenhage, Nederland.

 1. UDIA-FILMWERBUNG FRANZ SCHÖNLE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf UDIA-FILMWERBUNG FRANZ SCHÖNLE GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Film - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Ulm, Duitsland.

 2. TOSCANA COMUNICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TOSCANA COMUNICA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Televisie - reclameregies, Film - reclameregies, Televisie - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 1. NIL CORPORATION S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NIL CORPORATION S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Televisie - reclameregies, Film - reclameregies, Televisie - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Gallarate, Italië.

 2. PUBBLISERVICE

  Italië

  Het bedrijf PUBBLISERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Televisie - reclameregies, Film - reclameregies, Televisie - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 3. AVI 3D ANIMATION

  Griekenland

  Het bedrijf AVI 3D ANIMATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Film - reclameregies. Het is tevens aanwezig in de sectoren productie films en audivisuelen op rekening van derden. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 4. FESTIVAL DEL CINEMA IN ITALIA

  Italië

  Het bedrijf FESTIVAL DEL CINEMA IN ITALIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Film - reclameregies. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanpassing- en coordinatiediensten voor goederen per groepage per vliegtuig. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 5. FILMAFIR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FILMAFIR S.R.L., en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Televisie - reclameregies, Film - reclameregies, Televisie - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 6. STE EUROPEENNE DE PUBLICITE

  Frankrijk

  Het bedrijf STE EUROPEENNE DE PUBLICITE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Film - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 7. PROMO ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PROMO ITALIA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Televisie - reclameregies, Film - reclameregies, Televisie - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Siracusa, Italië.

 8. MEDIA ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MEDIA ITALIA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Televisie - reclameregies, Film - reclameregies, Televisie - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Castelletto D'orba, Italië.

 1. MOVIE MAGIC INTERNATIONAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MOVIE MAGIC INTERNATIONAL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Televisie - reclameregies, Film - reclameregies, Televisie - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 2. AD LOCAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AD LOCAL S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Televisie - reclameregies, Film - reclameregies, Televisie - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 3. MEDIAKAPPA DI GABRIELE CARMELA

  Italië

  Het bedrijf MEDIAKAPPA DI GABRIELE CARMELA, en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Televisie - reclameregies, Film - reclameregies, Televisie - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Manfredonia, Italië.

 4. CINEPLEXX KINOBETRIEBE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf CINEPLEXX KINOBETRIEBE GESELLSCHAFT M.B.H., is een Dienstverlener, en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Film - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 5. ADEINS MEDIA LOGISTIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ADEINS MEDIA LOGISTIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Film - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 6. VUE CINEMA NORWICH

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VUE CINEMA NORWICH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Film - reclameregies. Het is gevestigd in Norwich,, Verenigd Koninkrijk.

 7. XLR8 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf XLR8 S.R.L., en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Televisie - reclameregies, Film - reclameregies, Televisie - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 8. RADIO GUBBIO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf RADIO GUBBIO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Televisie - reclameregies, Film - reclameregies, Televisie - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Gubbio, Italië.

 9. AREACINEMA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AREACINEMA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Televisie - reclameregies, Film - reclameregies, Televisie - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Messina, Italië.

 10. HELIOS S.A. CENTRUM FILMOWE

  Polen

  Het bedrijf HELIOS S.A. CENTRUM FILMOWE, en actief in de sector Regie - reclame. Het is tevens aanwezig in de sectoren Film - reclameregies, en Film - reclameregies. Het is gevestigd in Lodz, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis