• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • financiën - adviesbureaus

Resultaten voor

Financiën - adviesbureaus - Import export

 1. FINANCISI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FINANCISI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Financiën - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren Management Advies, Financiering en kredietverlening, leningen aan professionelen, kredietverzekering, Management Advies, en Financiering en kredietverlening. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. CLEVERIS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLEVERIS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Financiën - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren Financieringsmaatschappijen, financiele adviesdiensten, financiering, Financieringsmaatschappijen, en handelsfinanciering. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. MOZA

  België

  KMO-advies op maat, daar staat Moza voor. Ons aanbod: KMO consulting, bedrijfsdoorlichting / audit, strategie & beleid, begeleiding in integrale kwaliteitszorg (IKZ) met o.a. ISO 9000, personeelsbeleid, herorganisatie / change management en interim management / interimmanagement. Als KMO geniet u van deze unieke voordelen: GOEDE FINANCIELE VOORWAARDEN Moza heeft geen noemenswaardige overheadkosten waardoor we u prijzen kunnen aanbieden die u nergens anders vindt. BEA-SYSTEEM U kunt betalen via het BEA-systeem en hierdoor 35% subsidie bekomen. RESULTAATSGEBONDEN FACTURATIE U betaalt slechts op het moment dat de objectieven die we vooraf samen bepaalden, bereikt zijn. FLEXIBELE AGENDA Wij passen onze agenda volledig aan uw planning aan.

 4. GRANT THORNTON

  België

  Grant Thornton biedt een breed pakket aan financiële, fiscale, juridische en gespecialiseerde diensten. Wij richten ons daarbij zowel op het volledige spectrum van nationale en multinationale bedrijvigheid als op de public sector. Bent u directeur of controller bij een internationaal opererende onderneming? Of bent u ondernemer? Bent u actief in een specifieke branche of is uw onderneming een familiebedrijf? De specialisten van Grant Thornton stemmen hun dienstverlening specifiek af op uw situatie. Onze focus, uw meerwaarde. Behalve gekwalificeerde accountants, bedrijfsrevisoren en belastingconsulenten hebben wij professionals in huis op juridisch gebied en specialisten in onder meer bedrijfsopvolging, IT audit, risk management, financiële planning en transaction support.

 5. MEDIZORG

  België

  Medizorg CVBA, opgericht in 1980, is een professioneel samenwerkingsverband in Vlaanderen van meer dan 80 artsen, huisartsen en specialisten. Medizorg CVBA beoogt de kwaliteit van de zorgen te optimaliseren door een gunstige context voor praktijkvoering aan te bieden aan haar leden. Op die manier kan de volledige aandacht van haar leden gaan naar het effectief verlenen van de best mogelijke zorg. Medizorg CVBA biedt haar leden, op een maatschappelijk verantwoorde wijze, administratieve, sociale en financiële diensten alsook faciliteiten voor praktijkinvesteringen aan.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HYPOTHEEKADVIES.NL

  Nederland

  Vind een hypotheekadviseur die bij je past en maak vrijblijvend een afspraak. Negen van de tien Nederlanders schakelt een adviseur in voor hypotheekadvies. Daarom is er HypotheekAdvies.nl. Een plek waar je ongekleurde informatie over hypotheekadvies kunt vinden én snel een adviseur kunt selecteren uit honderden onafhankelijke hypotheekadviseurs in het hele land. Ben je zzp 'er en op zoek naar advies over een hypotheek? Wij hebben hypotheekadviseurs gespecialiseerd in hypotheken voor zzp 'ers. De informatie die we je bieden is onafhankelijk en gedetailleerd, de gegevens van onze adviseurs zijn gecontroleerd. Maak gemakkelijk en snel direct online een afspraak. Het eerste gesprek is vrijblijvend en kost je niets. Door aan te geven waar je hypotheekadvies over wil en wanneer jij wil afspreken, krijgt de hypotheek adviseur een goed beeld van de situatie. De hypotheekadviseur ontvangt vervolgens jouw gegevens en neemt z.s.m. contact met je op. Service en gemak Komt er geen afspraak tot stand met de gekozen hypotheekadviseur? Dan bieden wij jou graag 3 alternatieve hypotheekadviseurs aan met dezelfde eigenschappen als de door jou gekozen adviseur. Zo wordt je alsnog geholpen met jouw hypotheekvraag.

 2. CLAASSEN, MOOLENBEEK & PARTNERS EINDHOVEN

  Nederland

  Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een bedrijfskundig en financieel advieskantoor dat de Nederlandse mkb-ondernemer begeleidt bij strategieformulering en implementatie, bij het bepalen en het regelen van de financieringsbehoefte en/of bij bedrijfsoverdracht. Wij zorgen ervoor dat ondernemers succesvol worden door vanuit een persoonlijke benadering de bedrijfskundige focus van hun bedrijf weer in beweging te krijgen. Dit wordt gedaan met een continu proces en biedt steeds nieuwe kansen. Wij ontzorgen daarnaast als collega-ondernemer en als vertrouwenspersoon de Nederlandse MKB-ondernemers op het gebied van bedrijfsstrategie, bedrijfsfinanciering en bedrijfsovername. Ondernemen begint met een droom. Om die droom te verwezenlijken ben je jouw eigen bedrijf gestart. Soms kun je echter wel wat hulp gebruiken om succesvol(ler) te ondernemen en hier helpt Claassen, Moolenbeek & Partners je graag mee. Contact opnemen kan zowel telefonisch, via de mail als via het contactformulier op de website. Neem nu contact op met een van onze adviseurs voor een eerste kennismaking!

 3. BOEKHOUDERZZP

  Nederland

  Het vergelijkingsplatform boekhouderzzp.com vindt de beste boekhouder bij u in de regio, voor uw administratie. Wij koppelen ondernemers en boekhouders/belastingadviseurs aan elkaar en dat doen we succesvol door heel Nederland. Bij ons vergelijkt u op een onafhankelijke wijze boekhouders in uw regio. Een goede en betaalbare boekhouder is via ons snel en makkelijk gevonden. Ons platform is succesvol door zijn eenvoud. Onze service gratis en vrijblijvend. Wanneer u een aanvraag plaatst ontvangt u een persoonlijke overzichtspagina. Hier kunt u uw aanvraag aanpassen en aanvullen indien wenselijk. Ook kunt u hier alle uitgebrachte offertes van de boekhouders inzien, kiezen en afwijzen. Zo vergelijkt en selecteert u makkelijk de juiste boekhouder voor uw opdracht! We zijn er ook voor de boekhouders! Bent u boekhouder en/of belastingadviseur en wilt u graag in contact komen met nieuwe klanten? Sluit u dan aan bij boekhouderzzp.com (klik hier). Door onze online expertise werven we aanvragen via diverse kanalen. Deze aanvragen controleren we op kwaliteit en echtheid, voordat we deze naar u verzenden. Iedere werkdag krijgt u nieuwe aanvragen in uw mailbox. Het grote voordeel aan ons platform is dat u niet vastzit aan een maandelijks abonnement. U reageert alleen op de aanvragen die interessant zijn voor uw bedrijf. Een win-win samenwerking!

 4. LMP DUQUAIRE CONSEIL

  Frankrijk

  LMP DUQUAIRE ADVIES: zelfstandig adviseur in vermogenbeheer in Lyon & Parijs (Buitenlandse ingezetenen en expats), begeleidt sinds 2007 meer dan 300 klanten bij het opbouwen van hun vermogen. Zoeken van geschikte oplossingen qua vastgoed en financiering, direct contact en persoonlijk advies, follow-up van de oplossingen… Ons team, bestaande uit vijf medewerkers, officieel toegelaten om de meest geschikte oplossingen voor te stellen om aan uw doelstellingen te voldoen, behandelt al uw aanvragen op het gebied van vastgoed, financiën, bank en juridische aspecten.

 5. ADVIES ARENA

  Nederland

  Advies Arena is gespecialiseerd in hypotheken en financieel advies, gevestigd in Nijverdal. We zijn er zowel voor particulieren als ondernemers. Het advieskantoor is opgericht door Marco ten Zende, omdat hij vindt dat service en deskundigheid naar een hoger niveau getild kunnen worden. Het is onze passie om te helpen bij complexe financiële vraagstukken. Dat kan zijn de financiering van een nieuwe woning, het maken van een inkomens- en pensioenanalyse, of het uitwerken van een volledig financieel plan. Ook met vragen over kapitaal- en lijfrenteverzekeringen, overlijdensrisico en arbeidsongeschiktheid, helpen we u graag verder. Met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening is uw advies in vertrouwde handen. Advies Arena staat voor: Onafhankelijk advies Professioneel Deskundig (FFP gecertificeerd financieel planner) Persoonlijk en betrokken We bedienen klanten in Nijverdal en Hellendoorn, maar ook in de omliggende plaatsen Haarle, Raalte, Luttenberg, Lemele, Daarle, Den Ham, Vroomshoop, Vriezenveen, Wierden, Rijssen, Holten, Markelo en Almelo. Nieuwsgierig wat Advies Arena voor jou kan betekenen? Neem gerust eens contact met ons op. We helpen u graag verder!

 1. DEBCARE NEDERLAND

  Nederland

  Debcare voorziet in de behoefte van ondernemers in het verkrijgen van onafhankelijk professioneel advies. Haar dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) en multinationals is, naast advisering, gericht op het ontwikkelen van strategisch beleid. Debcare neemt de commerciële en financiële belangen van de ondernemer als indicator voor het vaststellen van de gewenste doelen. Debcare adviseert organisaties over het doelconflict tussen omzet- en zekerheidsdoelen; samenwerking tussen finance & sales creëert een toegevoegde waarde in krediet- aannamebeleid. Debcare zorgt voor de juiste begeleiding. Debcare analyseert uw debiteurenportefeuille. Zij geeft inzicht in risico's en kansen, bemiddelt in reclamaties, doelconflicten tussen afdelingen en individuen. Medewerkers binnen organisaties hebben tegenwoordig te maken met veel weerstand. Debcare verzorgt trainingen om medewerkers op een passend niveau te krijgen en zorgt voor 'coaching on the job' om het geleerde te borgen. Van debiteurenbeheer tot Credit Management, Debcare ontzorgt. Waarom Debcare Professioneel advies, acceleratie in bedrijfskracht en kansen, optimalisatie werkkapitaal, risicomanagement, credit management, juridisch advies, adviesraad, segmentatie, kredietinformatie, debiteurenbeheer, screening, coaching, begeleiding, trainingen, workshops, bemiddeling.

 2. FAKL

  België

  Zowel de vennootschap als haar zaakvoerder hebben de erkenning van accountant en belastingconsulent IAB. Sedert januari 2007 is de vennootschap een divisie van Engelen & Partners Accountants NV. Boekhouden via internet: Internetboekhouden of boekhouden in "the cloud" biedt zowel kleine als middelgrote bedrijven een aanzienlijke kostenbesparing en leidt tot een efficiëntere bedrijfsvoering. Maar je moet dan wel duidelijke afspraken maken met je accountant. Fiskaal Advieskantoor stelt voor KMO's twee oplossingen voor, aangepast aan de omstandigheden en de wensen van het bedrijf. Neem rustig vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Voor deze fiscale activiteiten kan u een beroep doen op ons: - Fiscale expertise per type van belasting: personenbelasting, vennootschapsbelasting, belasting van niet-rijksinwoners, btw en registratierechten, douane en accijnzen, lokale en regionale belastingen, met inkomstenbelastingen gelijkgestelde belastingen - Dwarsanalyse en globale analyse van de problematieken - Begrip en gebruik van internationale fiscale conventies - Fiscale analyse en afsluiting van de jaarrekening en veel meer... Over de grens heen: We bespreken met u ook graag de mogelijkheden wanneer u van plan bent om internationale plannen te ontwikkelen.

 1. VAN DEN BRINK & SCHUITEMAN ASSURANTIËN

  Nederland

  "​In ons kantoor staat het onafhankelijk advies voor onze klanten centraal. Uw belang is leidend. Uw persoonlijke situatie is altijd ons uitgangspunt voor een gedegen, passend en 100% onafhankelijk advies"​. Verzekeringen: Met uw bedrijf levert u diensten of maakt u producten, maar misschien is uw bedrijf ook uw pensioen, het inkomen van uw werknemers, de financiële zekerheid voor uw gezin of misschien zelfs wel al het voorgaande tegelijkertijd. Uw bedrijf goed verzekeren is niet eenvoudig. Wij helpen u graag om een keuze te maken uit het enorme aanbod van een groot aantal verzekeraars. U bent daardoor verzekerd van een verzekeringspakket dat nauwkeurig is afgestemd op de activiteiten van uw bedrijf. Pensioen: Het is verstandig en naar onze mening zelfs noodzakelijk om u goed te laten adviseren over uw pensioenregeling. Dit geldt voor zowel het opstarten als het onderhoud van de regeling. Ook voor de communicatie met uw werknemers gelden regels. Wij helpen u hier graag bij. Employee Benefits: Wist u dat de gezondheid van uw werknemers veel invloed heeft op de financiële gezondheid van uw bedrijf? Een laag ziekteverzuim bevordert uw Continuïteit, winstgevendheid en productiviteit.

 2. TRIFINANCE

  België

  Expertise TriFinance: unieke combinatie van dienstverlening Consulting, ondersteuning en rekrutering & selectie in finance Naast adviesverlening en projectimplementatie kunnen klanten bij ons ook terecht voor tijdelijke ondersteuning in operationele omgevingen en projecten, vaste aanwervingen en interim management. Met deze unieke mix wil TriFinance één aanspreekpunt bieden aan CFO’s, COO's, CIO's, CEO's en andere managers die op zoek zijn naar oplossingen voor diverse knelpunten in hun organisatie. We hebben zelfs de expertise in huis om de werking van een volledig finance-departement over te nemen. Onze mensen hebben de nodige conceptuele kennis en brengen ook steeds hun ruime ervaring vanuit de praktijk mee. We richten ons naar grote en middelgrote bedrijven, financiële instellingen en de publieke sector. Dit zijn onze expertises en diensten in een oogopslag: Expertisegebieden: Strategie & organisatie, Management Information, Accounting & Consolidatie, Controlling, Financial Business Applications, Treasury & Working Capital Management, Risk & Compliance, Advanced Analytics, Talent Management, Credit Management. Diensten: Adviesverlening, Project implementatie, Tijdelijke ondersteuning, Vaste aanwerving, Interim Management, Controllertraining. Projectexpertise: Project Management & PMO, Change Management, Business Process Management & Improvement.

 3. YVES ULYSSE SOURIS & PARTNERS

  België

  Yves Ulysse SOURIS & Partners: Accountantkantoor en Fiscaal adviseurs, lid van het Belgische Instituut voor Accountants. De partner om zich bezig te houden met uw Belgische filiaal biedt u het volgende aan: Hulp bij het oprichten van bedrijven, verenigingen of stichtingen; Waardeberekening en hulp bij aankoop van bedrijven, enz. in het Frans, Nederlands, Engels, Spaans en Portugees. Aanwezig in BRUSSEL, KOKSIJDE en MONS. Verplaatst zich regelmatig in Spanje (Madrid, Barcelona, Málaga) en in Frankrijk.

 4. MONLI

  Nederland

  Monli helpt je met je financiën als je een huis gekocht hebt, wil sparen voor je kind, inzicht wil in je pensioen en als je je kind wil leren sparen. Stel je gaat een huis kopen, dan hebben we een huis gekocht checklist met alles dat je moet regelen. Zoals alles voor je hypotheek: van taxateur, notaris tot en met de hypotheek zelf. Voor de hypotheek bieden we een omgeving waarmee we je helpen de hypotheek aan te vragen. Als je daar hulp bij nodig hebt staan we voor je klaar, we zijn bereikbaar via onze helpdesk, whatsapp, email of chat. Als je wil sparen voor de toekomst van je kind geven we je inzicht. Wat kost een kind bijvoorbeeld en wanneer hou je meer geld over om te gaan sparen? Hoeveel moet je eigenlijk sparen voor een studie? Monli helpt je met handige rekentools en tips. Ook helpt Monli jouw kind om te gaan met geld. Monli Kids helpt kinderen in de leeftijd van 6 tot 9 om te leren sparen. Ze maken spaardoelen en ze verdelen zelf hun spaargeld over de doelen. Jij stopt virtueel spaargeld in de spaarpot van je kind. Als je kind een spaardoel heeft gehaald, dan koop jij het gehaalde doel.

 5. VANHEUSDEN

  België

  Hieronder kan u een korte samenvatting terugvinden van onze diensten. Verdere informatie is verderop op de website te vinden. - Professionele begeleiding en adviesverlening met betrekking tot het starten van éénmanszaken en vennootschappen - Voeren van de volledige boekhouding van vennootschappen - Opstellen van de jaarrekening conform NBB voor vennootschappen en vzw’s - Voeren van de boekhouding van forfaitairen, éénmanszaken, vrije-beroepers - Advies en opstelling van personenbelastingaangifte voor zowel ondernemers als particulieren - Advies en begeleiding bij bedrijfsovernames - Advies en begeleiding bij de opvolging in familiale ondernemingen - Successieplanning

 6. INDYGO FINANCIEEL ADVISEURS

  Nederland

  Wij helpen u uw dromen te laten verwezenlijken Wij streven naar een optimale vertrouwensrelatie met onze cliënten. Dit doen we door altijd goed te luisteren en door onafhankelijk, persoonlijk advies, waarbij uw belang te alle tijden op de eerste plaats staat. Wij verdiepen ons in uw wensen en financiële doelstellingen. Hierna gaan we opzoek naar een hypotheek die het beste bij uw wensen past. Doordat wij een onafhankelijke hypotheekverstrekker zijn (en dus niet zoals vele banken gebonden aan eigen producten) kunnen wij bij diverse financiële instanties een hypotheek voor u regelen die precies past bij wat u zoekt. Dit resulteert in betaalbare maandlasten en een hypotheek met de flexibiliteit om zaken, wanneer dat nodig is, naar uw hand te zetten. Daarbij staan garantie en zekerheid altijd voorop.

 7. FIDUCIAIRE

  België

  Fiduciaire Antwerpen telt een 20 tal medewerkers en is erkend IAB accountant & belastingconsulent. De accountant behoort tot de cijferberoepen en is bij uitstek de persoon of organisatie om u bij te staan bij het vervullen van uw boekhoudkundige, fiscale en overige verplichtingen als ondernemer. De visie van Fiduciaire Antwerpen rijkt echter verder dan dat. Als ondernemer zoekt u een klankbord, een persoon die naar uw ideeën en of problemen luistert. Geen meeloper doch een waardig opponent, een persoon die uw ideeën kan kaderen en u wijst op eventuele zwaktes maar ook iemand die zoekt naar oplossingen om deze ideeën te versterken. Hij volgt voor u het klimaat op want ja, ook het investerings-, economische- en fiscale klimaat spelen een rol bij uw ondernemersplannen. Meer nog, wij streven ernaar u te ontlasten van alle taken die tot ons domein behoren zodat u zich in volle vertrouwen kan richten op uw core business, uw onderneming.

 8. VAN KOOTEN FINANCIËLE RAADGEVERS

  Nederland

  Wij zijn sinds 1999 gespecialiseerd in het geven van hypotheekadvies en in financiële planning. Het advies is helder, afgestemd op uw persoonlijke situatie en wij stellen uw wensen centraal. Wij werken uitsluitend tegen een uurtarief en kunnen hierdoor volledige onafhankelijkheid waarborgen. Het kiezen van een specialisatie binnen de financiële dienstverlening is een bewuste keuze. Wij kunnen ons hierdoor focussen en hebben diepgaande kennis en ervaring in de financiële planning en bij het adviseren en bemiddelen in hypotheken. Naast het adviseren van onze eigen klanten worden wij geregeld ingeschakeld door accountants om ons licht te laten schijnen over complexe financiële vraagstukken. Onze kennis, ervaring en creativiteit maakt dat u bij ons aan het juiste adres bent voor een in meerdere opzichten goed advies. Met onze creativiteit zorgen wij voor de beste financiële oplossing. Een goed advies is namelijk meer dan alleen de laagste rente selecteren en een hypotheek afsluiten.

 1. TOUSSAINT ZORG EN INKOMEN ADVIES

  Nederland

  Verzuim- en re- integratiebeleid ontwikkelen en inzicht geven in verzuimcijfers. Veranderingen in wettelijke eisen in beeld brengen en deze vertalen naar uw onderneming. Werkgever en werknemer begeleiden als Casemanager Regie op Verzuim (RSC-ROV). De uitvoering van alle eisen rondom de Wet Verbetering Poortwachter volgen en het Plan van Aanpak bewaken. Bemiddelen bij subsidieaanvragen bij instanties, zoals de verzekeraar, voor interventies op het financiële vlak. Onnodige (loon) sancties door het UWV voorkomen door controle. Beschikkingen van de Belastingdienst op juistheid controleren. Adviseren en bemiddelen bij het wel of niet verzekeren van het financiële risico van verzuim en arbeidsongeschiktheid. Adviseren en bemiddelen bij lijfrente-oplossingen voor aanvullend pensioen, overlijdensrisico en zorgpolis. Verzorgd voor u! Wij werken vanuit een oprechte interesse in mensen en het principe dat wij ieder mens of onderneming iets te bieden hebben. Wij helpen ondernemers en management om de grootste kostenpost, de looncomponent ten aanzien van verzuim, arbeidsongeschiktheid en preventie te beschermen. Wij werken samen met u aan een integrale verzuimaanpak en aan duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Ons doel is om u als ondernemer en uw management beter te laten functioneren in uw eigen sterkte. Hierdoor bespaart u niet alleen geld maar ook meer tijd. Dit kunt u weer investeren in andere bedrijfsmogelijkheden gericht op groei en ontwikkeling.

 2. A2Z SERVICES

  België

  Als ondernemer hebt u nood aan een duidelijk beeld van uw cijfers en financiële situatie. Dat is echter niet vanzelfsprekend want dergelijk inzicht vergt tijd en expertise.Veel kmo’s ontbreken het werkvolume of de financiële draagkracht om full-time een CFO of financial controller in dienst te nemen. Onze virtuele CFO dienst is de oplossing. Haal een ervaren finance expert en businesspartner in huis, wanneer u het nodig heeft en krijg veel waarde voor een fractie van de kostprijs. Wij gaan voor een duurzame band dus wij hebben het over partnerships in plaats van een dienstverlening! Krijg duidelijkheid in uw cijfers zodat u met een gerust gemoed snel de juiste beslissingen kan nemen. Wij zijn zelf ondernemer dus wij kijken naar het hele plaatje en niet alleen naar het financieel domein, want alles is met elkaar verbonden!

 3. FACTORING OFFERTE

  Nederland

  Een werkkapitaal financiering regelen kan soms best complex zijn. Er zijn vele aanbieders actief op de markt, maar welke is nou de beste keuze voor uw situatie? Wat u nodig heeft is een goed overzicht. Daar helpen wij u graag mee. Zo kunt u met een gerust gevoel vergelijken, kiezen en afsluiten. In welke situatie is factoring geschikt? U bent een mkb ondernemer en zoekt u werkkapitaal om versneld door te groeien U bent freelancer en moet lang wachten totdat uw opdrachtgever de factuur betaald. U wilt een onderneming kopen en zoekt werkkapitaal om de overname te financieren. U heeft met succes een bedrijf opgezet, maar komt nog niet in aanmerking voor mkb krediet bij uw bank om de volgende stap te kunnen zetten. Basisvoorwaarden om te factoren? - uw bedient zakelijke klanten - deze zakelijke klanten betalen op rekening - u factureert uw klanten op het moment dat uw de dienst of product heeft geleverd Factoring Offerte werkt uitsluitend samen met de beste factoringmaatschappijen van Nederland. Wij toetsen de factoringmaatschappijen waarmee wij samenwerken continu op prijs, dienstverlening en kwaliteit.

 4. INDEPENDENT EXPAT FINANCE

  Nederland

  Moving and living abroad comes with it’s own set of financial insecurities and difficulties. Whether you’ve lived in the Netherlands for the past 10 years or have just arrived and are currently living out of boxes in your brand new apartment, we’re sure every expat will need some financial help and guidance in the Netherlands. Lucky for you, we’re here to help. We provide our financial services to a large group of expats in the Netherlands and have lots of experience dealing with all kinds of financial situations. We can help out with any financial related matters, both the big and the small stuff. Whether that be helping out with opening a bank account for recently arrived expats in the Netherlands, or giving you independent mortgage advice on what type of mortgage to get for your second house. Independent Expat Finance is here to take care of every aspect related to your personal finance. We are an independent financial service provider. We aren’t linked to any particular financial product or service so we’ll give you unbiased advice. We work for you and you alone to find you the best possible deal. We will guide you throughout the entire process, giving you service that’s tailored to your needs.

 5. MKB HUYS

  Nederland

  Het MKB Huys is een dynamisch administratiekantoor gevestigd in de stad Groningen, Roden en Assen. Vanuit deze vestigingen bedienen wij onze klanten in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.Binnen onze organisatie zijn er experts werkzaam met jarenlange ervaring in de accountancy en in het bedrijfsleven. Door deze ervaring weten wij als geen ander welke problemen zich voordoen binnen uw branche en organisatie.Vaak wordt het voeren van een administratie alleen maar als een verplichting gezien. Cijfers moeten echter niet alleen dienen als verantwoording richting fiscus en financiers, maar moeten ook een functie hebben binnen uw onderneming. Met cijfers kunt u zoveel meer. Dat zullen wij u bewijzen, want: wij brengen uw cijfers tot leven! Door niet alleen naar het verleden te kijken, maar juist ook naar de toekomst kan met een juiste interpretatie van de cijfers een beter bedrijfsresultaat behaald worden. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk contact met onze klanten.

 6. BLOEDJES ADVIES & CONSULTANCY

  Nederland

  1 januari 2018 is Richard Bloedjes FFP CFP® uit Limmen als financieel planner gestart met Bloedjes Advies & Consultancy. Het bedrijf houdt zich bezig met hypotheken, pensioen, vermogen, en ondernemersadvies. Na jarenlang in dienst te zijn geweest bij grote landelijke verzekeraars is Richard gestart als zelfstandig ondernemer. Hij wil met zijn bedrijf onderscheidend zijn op het gebied van oplossingsgericht financieel advies. Niet denken in problemen maar op zoek gaan naar een oplossing. Het werkgebied van Bloedjes Advies & Consultancy ligt tussen Amsterdam en Alkmaar. Limmen is als centraal middelpunt hiermee de ideale uitvalsbasis. Samen met jou naar een oplossing zoeken, daar zijn wij bedreven in. Bloedjes Advies & Consultancy is gespecialiseerd om aan de hand van jouw risico's of de risico's van je bedrijf met jou mee te denken en tot een voor jou goed resultaat te komen. In het vertalen van alle geldzaken naar begrijpelijk Nederlands. Wij berekenen je maandlasten wat overzichtelijk en begrijpelijk is en bepalen zo hoeveel je kunt lenen en eventueel aan aflossing kwijt bent. We houden hierbij uiteraard rekening met een mogelijke boeterente en overstapkosten. Het gaat er uiteindelijk niet alleen om wat je maximaal kunt lenen. Naast je hypotheek helpen we je ook om de gevolgen van bijvoorbeeld pensioen, echtscheiding, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid in kaart te brengen of een complete financiële planning voor je op te maken. We werken met veel geldverstrekkers.

 7. ZANDSTRA FINANCIEEL ADVIES

  Nederland

  Een vertrouwd adres in Hengelo in de omgeving van het Twentekanaal. Zandstra Financieel Advies is in 2011 begonnen als onafhankelijk assurantiekantoor. Wij zijn een allround tussenpersoon die voor u alle financiële vraagstukken en verzekeringen een vast aanspreekpunt is. Wij vinden het belangrijk om veel binding te hebben met onze klanten tegen zo laag mogelijke en tegen de beste voorwaarden. Wij werken met name in de regio Twente, maar zijn ook bereikbaar voor klanten in de Achterhoek, Salland en de Stedendriehoek. Wij gaan voor een langdurige samenwerking en uw tevredenheid staat bij ons voor op.nze werkwijze is samen met u een goede inventarisatie te maken van uw financiële situatie. Samen met u bespreken wij welke zaken noodzakelijk zijn om te verzekeren en welke verdere wensen u daarnaast heeft. Uw rol in de samenwerking is erg van belang om de verzekeringen of financieringen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw situatie en wensen.

 8. CM SUPPORT

  Nederland

  Contract Management: Het kan altijd beter! Inzicht in al uw contracten en ook nog eens de kosten aanzienlijk verlagen? Dat kan echt! Het structureren en beheren van contracten wordt door de toename ervan steeds belangrijker en werkt in vele gevallen zelfs kostenverlagend. Alleen hebben bedrijven vaak geen zin in deze rompslomp en zien op tegen onderhandelingen met (nieuwe) leveranciers. Kostenverlagende oplossingen CM-Support neemt dit uit handen door niet alleen overzicht in contractbeheer te creëren, maar ook inzicht in de kosten te geven èn kostenverlagende oplossingen te bieden. Ook als uw contractbeheer prima op orde is. We hebben inmiddels bij diverse bedrijven bewezen dat een besparing van wel 20% of meer op de kosten realistisch zijn.

 9. MAGNA LEGAL LLP

  Nederland

  Magna Legal is een juridische dienstverlener specifiek gericht op de ondernemer die veel waarde hecht aanbetrouwbaarheid, transparantie en persoonlijke aandacht. Gespecialiseerde ondernemingsrecht juristen helpen u op elk vlak van het ondernemerschap. Zo zorgt Magna Legal voor een complete bedrijfsoprichting, juridisch advies en het omzetten van een maatschap of BV naar een LLP. Indien u ervoor kiest een eigen bedrijf te starten kan Magna Legal LLP u zowel juridische als grafische diensten leveren. Zo heeft u naast de juridische begeleiding ook direct een bedrijfslogo of complete huisstijl. Tevens kan Magna Legal ook een ondernemingsplan voor u schrijven om zo uw kans op kredietverstrekking te vergroten.

 10. HYPOTHEKENUNIE

  Nederland

  HypothekenUnie in Weert is een hypotheekadviseur voor mkb'ers, zzp'ers en ook consumenten. Wij functioneren als intermediair tussen u en de organisatie die voor u de hypotheek of financiering regelt. Wij geven u niet niet alleen deskundig advies, maar zijn ook nog eens volledig onafhankelijk. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van zakelijk krediet en ook financieringen voor particulieren. Ons financiële advieskantoor is gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, pensioenen, financieringen en vastgoed. Ons advies is altijd professioneel en wij zullen u ten alle tijden zo goed mogelijk ondersteunen. Wilt u graag wat meer informatie omtrent onze financiële dienstverlening, bezoek dan onze website op https: //www.hypotheken-unie.nl/. Ook kunt u bij ons kantoor in Weert binnenlopen voor een gesprek met ons.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Financiën - adviesbureaus - Import export

Aantal resultaten

14.646 Bedrijven