• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • fittings - sanitair

Resultaten voor

Fittings - sanitair - Import export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 60 jaar produceren en leveren wij voornamelijk afsluitkleppen, smoorkleppen en afstelkleppen van verschillende materialen en in verschillende maten voor in het bijzonder industriële toepassingen, evenals voor de bouw- en de automobielsector. Daarnaast gebruiken we voorradige componenten, die snel gemonteerd kunnen worden en die voorzien zijn van de gewenste aandrijfsystemen. We hebben besloten uw problemen met uw systeem om op te lossen.

 2. GNALI BOCIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  GNALI BOCIA in Lumezzane in de provincie Brescia, opgericht door de gebroeders Gnali aan het einde van de jaren ’70, is gespecialiseerd in de productie van regelaars, drukregelaars, kranen, veiligheidskleppen en aansluitstukken voor apparaten die werken op GPL, technische gassen en water. Wij produceren GPL-gasaansluitstukken, veilig en van kwaliteit, gemaakt in messing, koperlegering en zink. Dankzij zijn jarenlange ervaring en zijn knowhow geniet Gnali Bocia nu een positie als marktleider in zijn marktsegment, dat bestaat uit de belangrijkste fabrikanten en nationale en internationale distributeurs. De hoge kwaliteitsstandaarden en de continue inspanningen om de kwaliteit-prijsverhouding te optimaliseren, leiden ertoe dat de firma Gnali Bocia zich continu bezighoudt met technologische en personeelsinvesteringen, om de eigen posities te versterken, de eigen clientèle tevreden te stellen en nieuwe basissen te leggen voor de toekomst. ISO 9001: 2015 gecertificeerde onderneming. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 3. BALVINOX

  België

  Verified by europages badge

  Met meer dan 25 jaar ervaring in dienst van bedrijven en industrie is Balvinox een gewaardeerde partner geworden. Balvinox is uw gespecialiseerd detailhandelaar in België voor al uw kranenstelsels en appendages van gepolijst rvs en/of met een ruwheid van ≤ 0, 5 µm. Onze onderneming is gespecialiseerd in de toelevering van afsluiters en kranen van roestvrij staal aan de levensmiddelen- en farmaceutische industrie en stelt zich op als bondgenoot van de vakmensen, industriële installatie- en loodgieterijbedrijven met een aanbod van materiaal van hoogwaardige kwaliteit die voldoet aan de kwaliteitseisen van de levensmiddelen- en farmaceutische industrie. Balvinox, dat is de waarborg van een compleet programma van afsluiters en overige kraanaccessoires in overeenstemming met de geldende normen. Onder deze accessoires zult u ook CLAMP dichtingen vinden, die aan dezelfde eisen voldoen. Maar ook ultrazuivere rvs buizen en aansluitstukken bestemd voor de hightech sector.

 4. DMD INOX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  DMD INOX biedt u een breed assortiment van kranen en koppelstukken van RVS 316L om te voldoen aan al uw behoeftes aan aansluitaccessoires, appendages en kranen. Onze onderneming is gevestigd in de Haute-Savoie, in de vallei van de Arve (gebied met veel industrie gespecialiseerd in stafdraaien), verzekert u productieprocessen volgens de meest geavanceerde technologieën en een kwaliteit van hoog niveau. Onze ervaring en onze knowhow op het gebied van koppelstukken, kranen en kranenstelsels stelt ons in staat u "standaard" producten aan te bieden met zeer korte leveringstermijnen, alsmede "specifieke producten en maatwerk" voor zeer interessante prijzen. Als voorstanders van eenvoudige mechanismes en elementaire functies, zetten wij alles in het werk om uw aansluitingsproblemen op te lossen met simpele en efficiënte producten.

 5. ADIS FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ADIS France, Groep ATEO, is fabrikant en distributeur van materialen voor watervoorziening en van kranen en appendages. Op onze website zult u talrijke producten vinden die u nodig hebt, met name materialen voor watervoorziening hoofdzakelijk bestemd voor bedrijven. In onze interactieve catalogus kunt u ons assortiment van gietijzeren en messing producten raadplegen en hun technische informatiebladen downloaden. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Dit is voor u de waarborg van een beheerst productieproces en van strenge controles in alle productiefases. Onze producten zijn in overeenstemming met de CE-normen en bieden kwaliteit, innovatie en veiligheid. De firma ATEO zet zich sinds het begin in voor haar klanten om diensten en producten van kwaliteit te bieden. De binnen onze structuur ingevoerde processen zijn ware hulpmiddelen voor een optimale kwaliteit en om onze verbintenissen ten opzichte van onze klanten na te komen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GEMÜ is een toonaangevende fabrikant van kleppen, meet- en controlesystemen. Het mondiaal georiënteerde, onafhankelijke familiebedrijf dat meer dan 50 jaar geleden is opgericht door middel van innovatieve producten en oplossingen voor de bediening op maat van procesmedia in sleutelgebieden GEMÜ is wereldmarktleider in steriele toepassingen voor farmaceutica en biotechnologie. De groep heeft vandaag de dag 900 mensen in Duitsland in dienst, wereldwijd zijn er meer dan 1.600. Er wordt geproduceerd op zes productielocaties in Duitsland, Zwitserland, China, Brazilië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Een wereldwijd distributienet wordt uit Duitsland gecoördineerd met 27 dochterondernemingen.. Via een dicht netwerk van handelspartners in meer dan 50 landen is de groep van ondernemingen op alle continenten actief. Met een internationale groeistrategie zal GEMÜ zich op de markten van de toekomst richten.

 2. LIBERTI & PARODI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Liberti & Parodi is gespecialiseerd in de levering van hydraulische materialen voor de industrie en de sector van scheepsbouwinstallaties. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in de verkoop van flenzen (JIS, DIN, UNI, ANSI), fittingen, kleppen en verbindingsstukken van roestvrij staal, brons, koper, PVC en koolstofstaal. Ons hoofdkantoor staat in Genua, maar wij opereren op het hele nationale en Europese grondgebied.

 3. TRANSFLUID

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRANSFLUID, is een Distributeur, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fittings - sanitair, Roestvrijstalen verbindingen, dichtingen voor kranen, Fittings - sanitair, en roestvrijstalen fittingen. Het is gevestigd in Ste Hélène Du Lac, Frankrijk.

 4. RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fittings - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren verbindingen en kleppen voor industrieel gebruik, en vlinderkleppen. Het is gevestigd in Gussago, Italië.

 5. ITAL-TAP SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ITAL-TAP SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fittings - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - sanitair, Loodgieterij - industrieel, kranen voor wasmachines, kranen van messing, Loodgieterswerk - sanitair, bewerking van messing buizen, Loodgieterij - industrieel, fittingen voor hydraulica, en loodgieterswerk. Het is gevestigd in Sarezzo, Italië.

 1. RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fittings - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren verbindingen en kleppen voor industrieel gebruik, en vlinderkleppen. Het is gevestigd in Gussago, Italië.

 2. FRA.BO S.P.A.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRA.BO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fittings - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren fittings van messing, lasbare fittingen, fittingen voor hydraulica, fittings voor hydraulische en thermosanitaire sector, en fittingen met klembevestiging. Het is gevestigd in Gussago, Italië.

 1. TECNOVIELLE S.P.A.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECNOVIELLE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fittings - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren afsluiters, knikkerventiel, fittings van messing, verbindingen en kleppen voor industrieel gebruik, speciale verbindingsstukken, industriele metalen fittings, fittings voor polyethyleenbuizen, fittingen voor hydraulica, en fittings voor hydraulische en thermosanitaire sector. Het is gevestigd in Lumezzane, Italië.

 2. BONS & EVERS GROUP

  Nederland

  Met vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Hongarije is de Bons & Evers groep de one-stop-shop voor oplossingen op het gebied van non-ferromaterialen: messing, aluminium en koper metaalperswerk. Elke locatie is gespecialiseerd in een specifieke legering, waardoor expertise in elke stap gegarandeerd is. Als uw vaste oplossingspartner bieden wij één aanspreekpunt voor naadloze ondersteuning. Onze deskundige engineers blinken uit in het ontwerpen van complexe onderdelen en het oplossen van ingewikkelde puzzels. De hete billets worden gegoten, gevormd en verfijnd tijdens het casting- en bewerkingsproces. Voor extra gemak bieden we manual en gautomatiseerde assemblagediensten, die zijn aangepast aan klantspecifieke concepten. Door gebruik te maken van onze uitgebreide expertise in Research & Development leveren we oplossingen op maat voor diverse industriële markten, waaronder de Automotive Industry, Home Technology (HVAC, huishoudelijke apparaten, sanitair systemen), Power Management en Valves & Fittings. We zetten designconcepten om in serieproducten en geven prioriteit aan hoge kwaliteit en kostenefficiëntie. Door middel van state-of-the-art technologie en zero-defect, zero-waste methodes streven we naar duurzaamheid. Met ons keer op keer behaalde ISO- en IATF-certificaten, voldoen we aan de milieuregelgeving en kwaliteitsnormen.

 3. ERZET HANDELSGESELLSCHAFT MBH FÜR ROHR UND ROHRZUBEHÖR

  Duitsland

  Bemiddelaar tussen productie en gebruik.Een zeer gespecialiseerd voorraadprogramma in combinatie met extreem hoge flexibiliteit - onze kracht is uw voordeel! Sinds ons bedrijf in 1972 is opgericht, zien we onszelf als een bemiddelaar tussen productie en gebruik.Met een zeer gespecialiseerd voorraadprogramma op het gebied van buisaccessoires, kunnen wij u alles bieden voor een veilige verbinding.Daarnaast staan wij altijd voor u klaar met deskundig advies.ERZET hoort met een opslagcapaciteit van ca.10.000 ton en 15.000 aan opslagstellingen tot een van de grootste voorraadhoudende distributeurs van buisaccessoires in Europa.Klanten over de hele wereld vertrouwen op de hoge normen, betrouwbaarheid en flexibiliteit van ERZET.Wilt u meer weten over ons leveringsprogramma? Geen probleem! Kijk gewoon eens naar het assortiment en de services.

 4. LE ROBINET FRIGORIFIQUE FRANÇAIS SAS

  Frankrijk

  Robinet frigorifique français ( RFF), geïnstalleerd in Domessin in Savoie, is gespecialiseerd in de productie van industriële afsluiters in staal en roestvrij staal voor koeling en biedt een reeks wereldwijd populaire producten voor koelinstallaties: Hoofdkraan, regelaar, keerklep, ventielklep, filter, aftapkraan met tegengewicht, handbediende of gemotoriseerde kogelkraan, PN25, PN65, staal of rvs, voor NH3, CO2 en andere koelmiddelen. Wij vervaardigen stalen kranen van het merk 'ANTONSANTI' voor aardgas, erkend door GDF, accessoires en 'Isolet'-kit. Om een veeleisende clientèle tevreden te stellen, zet de Robinet Frigorifique Français moderne productietechnieken in, synoniem voor kwaliteit en concurrentiekracht voor koelinstallaties. Onze producten worden gebruikt in koelinstallaties met ammoniak, CFK's, HCFK's, HFK's en andere koudemiddelen voor temperaturen van -50 ° C tot + 150 ° C.

 5. SANHA FITTINGS

  België

  SANHA is één van de toonaangevende Duitse ondernemingen voor buisleidingen en verbindingsstukken bij de sanitair- en klimaattechniek voor woon- en industriegebouwen en in de scheepsbouw. Producten van SANHA worden in talloze gebouwen in Duitsland en heel Europa, Scandinavië en Rusland gebruikt. Fittingen en buisleidingen voor water, gas, verwarming, zonnesystemen, perslucht en industriële toepassingen en van alle materialen om te schroeven, te solderen, te steken of te persen: SANHA productlijnen biedt voor elke installatieklus de passende oplossing! De uitgebreide assortimenten van conventionele fittingen van de productlijnen van koper en rood messing (serie 3000, serie 4000, serie 5000) alsook de draadfittingen van smeedbaar gietijzer worden door de systeempersfittingen van koper (SANHA Press), edelstaal (NiroSan Press) en gelaagde materialen (3fit-Press) en het steeksysteem 3fit-Push aangevuld.

 6. EM-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  De emtechnik-groep met 160 medewerkers is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige miniatuurfittingen en fittingen gemaakt van speciale kunststoffen met het doel om producten consequent te ontwikkelen vanuit het perspectief van hun klanten. Het bedrijf werd in 1965 in Ludwigshafen opgericht en wordt vandaag met succes beheerd door Michael Meier van de locatie Maxdorf in de tweede generatie.

 7. CARLOSERVICE

  België

  Welkom Bij Carlo Service vindt u een specialist in onderhoud, herstel en plaatsing van sanitair, centrale verwarming en elektriciteit. Als jong en dynamisch installatiebedrijf zijn wij altijd in ontwikkeling. Carlo Service biedt u: point Kwaliteitsvolle producten point Professioneel advies en uitvoer point Betaalbare service

 8. WALRAVEN

  België

  Walrave Better Installtions Systems is een internationaal opererende onderneming met eigenproductie- en verkoopvestigingen in diverse landen. Elk afzonderlijk product is een belangrijk deel van een systeemoplossing. Marktgericht, innovatief en afgestemd op de behoeftes van de klant. Onze 3 product-systemen: BIS bevestigingssystemen, BIS brandwerende systemen, BIS sanitairsystemen.

 1. SANHA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Specialist voor leidingsystemen

 2. ASEL METAL

  Turkije

  Het bedrijf ASEL METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fittings - sanitair. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. EM-TECHNIK ITALIA SRL

  Italië

  Het bedrijf EM-TECHNIK ITALIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasappendages. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fittings - sanitair, snelfittingen, fittingen met klembevestiging, Fittings - sanitair, en verbindingen en kleppen voor industrieel gebruik. Het is gevestigd in Vimercate, Italië.

 4. HECKL DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HECKL DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fittings - sanitair. Het is gevestigd in Bad Kissingen, Duitsland.

 5. EREDI BOSSINI F. SNC

  Italië

  Het bedrijf EREDI BOSSINI F. SNC, is een Onderaannemer, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fittings - sanitair, precisiedraaiwerk, mechanisch draaiwerk, hogedrukverbindingen, en Fittings - sanitair. Het is gevestigd in Lumezzane, Italië.

 6. ASCO

  Frankrijk

  Het bedrijf ASCO, is een Distributeur, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fittings - sanitair, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Fittings - sanitair, Electroventielen, hydraulische vijzels, en Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Luce, Frankrijk.

 7. SUTTER HYDRAULIK & PNEUMATIK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf SUTTER HYDRAULIK & PNEUMATIK AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fittings - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren bolafsluiters. Het is gevestigd in Zunzgen, Zwitserland.

 8. ARMATURA SZCZAWINSKI

  Polen

  Het bedrijf ARMATURA SZCZAWINSKI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterswerk - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fittings - sanitair, Hydrometers, Hydraulische installaties en uitrustingen, Kleppen, Fittings - sanitair, Hydrometers, en Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Lodz, Polen.

 9. UAB VARINUKAS

  Litouwen

  Het bedrijf UAB VARINUKAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fittings - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren buizen van koper. Het is gevestigd in Klaipeda, Litouwen.

 10. SWAGELOK LEIPZIG

  Duitsland

  Het bedrijf SWAGELOK LEIPZIG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fittings - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren drukregulateurs, fittings voor buizen, en snelle koppeling/loskoppeling. Het is gevestigd in Markranstädt Ot Frankenheim, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis