• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • fittings - sanitair

Resultaten voor

Fittings - sanitair - Import export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 60 jaar produceren en leveren wij voornamelijk afsluitkleppen, smoorkleppen en afstelkleppen van verschillende materialen en in verschillende maten voor in het bijzonder industriële toepassingen, evenals voor de bouw- en de automobielsector. Daarnaast gebruiken we voorradige componenten, die snel gemonteerd kunnen worden en die voorzien zijn van de gewenste aandrijfsystemen. We hebben besloten uw problemen met uw systeem om op te lossen.

 2. GNALI BOCIA SRL

  Italië

  GNALI BOCIA in Lumezzane in de provincie Brescia, opgericht door de gebroeders Gnali aan het einde van de jaren ’70, is gespecialiseerd in de productie van regelaars, drukregelaars, kranen, veiligheidskleppen en aansluitstukken voor apparaten die werken op GPL, technische gassen en water. Wij produceren GPL-gasaansluitstukken, veilig en van kwaliteit, gemaakt in messing, koperlegering en zink. Dankzij zijn jarenlange ervaring en zijn knowhow geniet Gnali Bocia nu een positie als marktleider in zijn marktsegment, dat bestaat uit de belangrijkste fabrikanten en nationale en internationale distributeurs. De hoge kwaliteitsstandaarden en de continue inspanningen om de kwaliteit-prijsverhouding te optimaliseren, leiden ertoe dat de firma Gnali Bocia zich continu bezighoudt met technologische en personeelsinvesteringen, om de eigen posities te versterken, de eigen clientèle tevreden te stellen en nieuwe basissen te leggen voor de toekomst. ISO 9001: 2015 gecertificeerde onderneming. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 3. DMD INOX

  Frankrijk

  DMD INOX biedt u een breed assortiment van kranen en koppelstukken van RVS 316L om te voldoen aan al uw behoeftes aan aansluitaccessoires, appendages en kranen. Onze onderneming is gevestigd in de Haute-Savoie, in de vallei van de Arve (gebied met veel industrie gespecialiseerd in stafdraaien), verzekert u productieprocessen volgens de meest geavanceerde technologieën en een kwaliteit van hoog niveau. Onze ervaring en onze knowhow op het gebied van koppelstukken, kranen en kranenstelsels stelt ons in staat u "standaard" producten aan te bieden met zeer korte leveringstermijnen, alsmede "specifieke producten en maatwerk" voor zeer interessante prijzen. Als voorstanders van eenvoudige mechanismes en elementaire functies, zetten wij alles in het werk om uw aansluitingsproblemen op te lossen met simpele en efficiënte producten.

 4. BALVINOX

  België

  Met meer dan 25 jaar ervaring in dienst van bedrijven en industrie is Balvinox een gewaardeerde partner geworden. Balvinox is uw gespecialiseerd detailhandelaar in België voor al uw kranenstelsels en appendages van gepolijst rvs en/of met een ruwheid van ≤ 0, 5 µm. Onze onderneming is gespecialiseerd in de toelevering van afsluiters en kranen van roestvrij staal aan de levensmiddelen- en farmaceutische industrie en stelt zich op als bondgenoot van de vakmensen, industriële installatie- en loodgieterijbedrijven met een aanbod van materiaal van hoogwaardige kwaliteit die voldoet aan de kwaliteitseisen van de levensmiddelen- en farmaceutische industrie. Balvinox, dat is de waarborg van een compleet programma van afsluiters en overige kraanaccessoires in overeenstemming met de geldende normen. Onder deze accessoires zult u ook CLAMP dichtingen vinden, die aan dezelfde eisen voldoen. Maar ook ultrazuivere rvs buizen en aansluitstukken bestemd voor de hightech sector.

 5. LIBERTI & PARODI

  Italië

  Het bedrijf Liberti & Parodi is gespecialiseerd in de levering van hydraulische materialen voor de industrie en de sector van scheepsbouwinstallaties. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in de verkoop van flenzen (JIS, DIN, UNI, ANSI), fittingen, kleppen en verbindingsstukken van roestvrij staal, brons, koper, PVC en koolstofstaal. Ons hoofdkantoor staat in Genua, maar wij opereren op het hele nationale en Europese grondgebied.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TRANSFLUID

  Frankrijk

 2. ITAL-TAP SRL

  Italië

 3. RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA

  Italië

 4. FRA.BO S.P.A.

  Italië

 5. FRA.BO S.P.A.

  Italië

 1. G.T. COMIS SPA

  Italië

 2. TECNOVIELLE S.P.A.

  Italië

 1. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  De GEMÜ Group is een toonaangevende fabrikant van afsluiter-, meet- en regelsystemen voor vloeistoffen, stoom en gassen. Wereldwijd opererende familieonderneming in tweede generatie De wereldwijd opererende, onafhankelijke familieonderneming werd in 1964 door Fritz Müller opgericht en is met zijn innovatieve producten en klantspecifieke oplossingen overal ter wereld hét adres op het gebied van de besturing van procesmedia. GEMÜ wordt als familieonderneming in tweede generatie door de directeur-aandeelhouder Gert Müller en zijn neef Stephan Müller geleid. Innovaties en onderscheidingen aan de lopende band De beide directeuren Gert Müller en Stephan Müller maken zich sterk voor innovatie en slaan met GEMÜ de weg naar de toekomst in. In het licht hiervan heeft de onderneming in oktober 2018 met inevvo solutions een start-up-onderneming opgericht, die de kansen die de digitalisering biedt volledig benut en Industrie 4.0-oplossingen zoals het RFID-gebaseerde CONEXO-systeem verder ontwikkelt en op de markt brengt. Maar ook op productgebied getuigen onderscheidingen zoals de „ACHEMA Innovation Award“ evenzeer van de innovatiekracht van de onderneming als nieuwe opleidingsconcepten, waarbij een zelf ontwikkeld Virtuell Reality Training wordt toegepast.

  Alle producten voor "fittings - sanitair"

 2. ERZET HANDELSGESELLSCHAFT MBH FÜR ROHR UND ROHRZUBEHÖR

  Duitsland

  Bemiddelaar tussen productie en gebruik.Een zeer gespecialiseerd voorraadprogramma in combinatie met extreem hoge flexibiliteit - onze kracht is uw voordeel! Sinds ons bedrijf in 1972 is opgericht, zien we onszelf als een bemiddelaar tussen productie en gebruik.Met een zeer gespecialiseerd voorraadprogramma op het gebied van buisaccessoires, kunnen wij u alles bieden voor een veilige verbinding.Daarnaast staan wij altijd voor u klaar met deskundig advies.ERZET hoort met een opslagcapaciteit van ca.10.000 ton en 15.000 aan opslagstellingen tot een van de grootste voorraadhoudende distributeurs van buisaccessoires in Europa.Klanten over de hele wereld vertrouwen op de hoge normen, betrouwbaarheid en flexibiliteit van ERZET.Wilt u meer weten over ons leveringsprogramma? Geen probleem! Kijk gewoon eens naar het assortiment en de services.

 3. LE ROBINET FRIGORIFIQUE FRANÇAIS SAS

  Frankrijk

  Robinet frigorifique français ( RFF), geïnstalleerd in Domessin in Savoie, is gespecialiseerd in de productie van industriële afsluiters in staal en roestvrij staal voor koeling en biedt een reeks wereldwijd populaire producten voor koelinstallaties: Hoofdkraan, regelaar, keerklep, ventielklep, filter, aftapkraan met tegengewicht, handbediende of gemotoriseerde kogelkraan, PN25, PN65, staal of rvs, voor NH3, CO2 en andere koelmiddelen. Wij vervaardigen stalen kranen van het merk 'ANTONSANTI' voor aardgas, erkend door GDF, accessoires en 'Isolet'-kit. Om een veeleisende clientèle tevreden te stellen, zet de Robinet Frigorifique Français moderne productietechnieken in, synoniem voor kwaliteit en concurrentiekracht voor koelinstallaties. Onze producten worden gebruikt in koelinstallaties met ammoniak, CFK's, HCFK's, HFK's en andere koudemiddelen voor temperaturen van -50 ° C tot + 150 ° C.

 4. EM-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  De emtechnik-groep met 160 medewerkers is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige miniatuurfittingen en fittingen gemaakt van speciale kunststoffen met het doel om producten consequent te ontwikkelen vanuit het perspectief van hun klanten. Het bedrijf werd in 1965 in Ludwigshafen opgericht en wordt vandaag met succes beheerd door Michael Meier van de locatie Maxdorf in de tweede generatie.

 5. CARLOSERVICE

  België

  Welkom Bij Carlo Service vindt u een specialist in onderhoud, herstel en plaatsing van sanitair, centrale verwarming en elektriciteit. Als jong en dynamisch installatiebedrijf zijn wij altijd in ontwikkeling. Carlo Service biedt u: point Kwaliteitsvolle producten point Professioneel advies en uitvoer point Betaalbare service

 6. SANHA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Specialist voor leidingsystemen

 7. ASEL METAL

  Turkije

 8. HECKL DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 1. EREDI BOSSINI F. SNC

  Italië

 2. ASCO

  Frankrijk

 3. C.E.J.N. FRANCE

  Frankrijk

 4. MEDITERRANEA DE VALVULAS S.L.

  Spanje

 5. VALLAND S.P.A.

  Italië

 6. RASTELLI RACCORDI FRANCE

  Frankrijk

 7. GRANDSIRE

  Frankrijk

 8. UAB VARINUKAS

  Litouwen

 9. MID VARIACOR

  Frankrijk

 10. INVENA S.A.

  Polen