• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • flenzen - sanitair

Resultaten voor

Flenzen - sanitair - Import export

 1. WESA-ARMATUREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het gerenommeerde huis WESA voldoet met zijn omvangrijke assortiment aan kogelkranen, verwarmings-, sanitair- en industriële fittingen aan de wensen en behoeften van de sanitair-, verwarmings- en technisch groothandel. Producten: Kranen en fittingen, sanitairfittingen, flenskogelkranen, kogelkranen, afsluitkleppen, roestvrij stalen fittingen, vuilvangers (kranen en fittingen), kogelkranen uit edelstaal, kleppen, terugslagkleppen

 2. PIRPED INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Onze onderneming, opgericht in Frankrijk in 1996, is gespecialiseerd in de fabricage van en groothandel in flenzen en gegoten artikelen bestemd voor projecten in de petroleum- en gasindustrie, petrochemie, energie- en watersector wereldwijd. • Een compleet assortiment standaardproducten is te verkrijgen overeenkomstig de normen EN1092-1 /DIN, ANSI/ASME, BS en JIS in koolstofstaal, legering, RVS, Duplex / Super Duplex en nikkellegering. De nominale afmeting ligt tussen DN15 en DN 3000 of ½” en 196” en de nominale druk varieert van PN2, 5 tot PN400 of van 150Lbs tot 2500Lbs. • Ook zijn speciale gegoten artikelen te verkrijgen in complete staalnuances volgens de normen en tekeningen van de klant, tot 36 ton per stuk en van 2 000 psi tot 15 000 psi. • Onze fabriek is TÜV PED, BV, LR, DNV/GL, NORSOK M650, API, ISO14001, ISO9001 gecertificeerd en is officieel goedgekeurd of gekozen door o.m. Shell, CNPC, Sinopec, BP, ExxonMobil, Total, Technip, Basf, Linde, Samsung en Krohne. Bovendien zijn wij ook fabrikant van en groothandel in schroefwerk en bevestigingsmateriaal voor toeleveranciers van de auto-industrie, ISO9001 en IATF16949 gecertificeerd en vereerd als Tier 2 Supplier van o.m. Ford, GM, Fiat-Chrysler en Toyota. Dankzij onze geoptimaliseerde productie, grote flexibiliteit en uitstekende kwaliteit zijn wij een van de belangrijkste leveranciers in deze industrietakken.

 3. OFFICINE SBARRA

  Italië

  Verified by europages badge

  De firma en werkplaats Sbarra houdt zich sinds 1964 bezig met de vervaardiging van flenzen, in het begin als eenmanszaak van Andrea Sbarra en later, sinds 1980, als firma van Andrea en Roberto Sbarra. Ondanks het feit dat het om een klein bedrijf gaat, zijn we erin geslaagd om in onze sector heel wat erkenning te krijgen, zowel in Italië als elders in Europa.

 4. GEORG FISCHER FITTINGS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEORG FISCHER FITTINGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Flenzen - sanitair. Het is gevestigd in Traisen, Oostenrijk.

 5. PETROLTECNICA SICILIANA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PETROLTECNICA SICILIANA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pompen, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Flenzen - sanitair, Buisleidingen - industrieel, Bouten en moeren, hydraulische afsluiters, fittingen van gietijzer, Flenzen - sanitair, Buisleidingen - industrieel, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Augusta, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. S T E E L WERK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf S T E E L WERK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Flenzen - sanitair. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 2. MARBURGER FLANSCHEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARBURGER FLANSCHEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Flenzen - sanitair. Het is gevestigd in Brachbach, Duitsland.

 3. ANGLO STAINLESS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANGLO STAINLESS LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Beslag - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Flenzen - sanitair, koppelingen voor lage druk, hogedrukverbindingen, metalen verbindingen, Flenzen van roestvrij staal, artikelen voor rvs bevestigingen, fittings voor buizen, edelstalen buisbochten, en Vormstukken voor persbuizen. Het is gevestigd in Dewsbury, Verenigd Koninkrijk.

 4. FERTUBI FRIULI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FERTUBI FRIULI S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Flenzen - sanitair, gelaste buizen, pijpen en metalen kanaliseringen, Flenzen - sanitair, en buizen zonder lasnaden. Het is gevestigd in Udine, Italië.

 5. TEJI VALVE GROUP CO., LTD

  China

  Teji valve group CO., LTD werd in de jaren '80 opgericht. We zijn gespecialiseerd in bolafsluiters, schuifafsluiters, kogelafsluiters, regelafsluiters, vlinderkleppen.Met API, DIN, BS, JIN, GB. Materiële covers van koolstofstaal, roestvrij staal, duplex roestvrij staal, aluminium legering van staal- en Super duplex roestvrij staal.Afmetingen van 1/4 inch tot 80 inch. Drukklasse van 150LB aan 2500LB met goede controle. Het bedrijf heeft gekwalificeerd certificaten: API6D, API607 (brandveilig), GOST, CE, ISO, enz.Alle NDT (niet-destructieve test) zijn beschikbaar.

 1. PIPES & FITTINGS UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  PIPES & FITTINGS UK LTD is één van 's werelds grootste leverancier van buismaterialen. De door ons uit voorraad leverbare of nieuw geproduceerde materialen kenmerken zich door topkwaliteit en voldoen aan de ASTM, DIN, EN, GOST en ISO normen. We leveren complete productiepakketten van naadloze, gelaste pijpen, buizen, gesmede koppelstukken, kleppen, flenzen, inlaat bochtstukken en bevestigingen in uiteenlopende staalsoorten zoals koolstofstaal, gelegerd staal, nikkellegeringen, Duplex & Super duplex staal

 2. OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD. Pipeline Equipment & Pipeline Products. We willen deze gelegenheid aangrijpen om Offshore Products International Ltd. Fabrikant en aandeelhouders van pijplijnproducten te introduceren. Het bedrijf staat bekend om zijn efficiëntie en service aan zijn klanten.De doelstellingen zijn gericht op het vergroten van het marktaandeel door innovatie en het continu verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten. Britse, Europese en wereldwijde levering van alle pijpleidingapparatuur offshore-producten heeft een nieuwe onderwaterafdeling geopend.

 1. FORNITURE INDUSTRIALI BONACINA

  Italië

  Flenzen van staal, koolstof; NPT, ASA, roestvrij stalen fittings; buizen van ijzer, roestvrij staal; ventielen; roestvrij stalen fittingen, koolstofstaal, gesmeed. Roestvrij stalen buizen A106/333, zesde categorie volgens de ISPEL en X-rays testen.

 2. GINOX SRL

  Italië

  De firma GINOX s.r.l. vervaardigt flenzen volgens de normen UNI, DIN, TUV, ASA, diverse verbindingsstukken (om te lassen, met schroefdraad, uitgezet) op verzoek en volgens gepersonaliseerde tekening voor zijn talrijke klanten actief in de wijnbouw, chemie en agrovoeding, verspreid over heel Italië en de Europese Unie.

 3. FAD INTERNATIONAL

  Italië

  Fad International is een toonaangevend bedrijf gevestigd te Monza in Gessate (provincie van Milaan), dat buizen en getrokken koppelingen, flenzen, kleppen, voeringen en overbrengingen van koolstofstaal, rvs en legeringen verhandelt. De onderneming verzorgt tevens de productie van koppelingen voor stangen of gesmeden kompassen en forcinato buisdelen.

 4. ALEXANDER COMLEY LTD - MANUFACTURER; TUBESHEETS, CUSTOM FLANGES UP TO 2,000 MM Ø

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALEXANDER COMLEY LTD - MANUFACTURER; TUBESHEETS, CUSTOM FLANGES UP TO 2,000 MM Ø, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Flenzen - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren drukvaten, warmtewisselaars, Flenzen van grote afmetingen, en speciale flenzen. Het is gevestigd in Wolverhampton, Verenigd Koninkrijk.

 5. SODELUX SA

  België

  Het bedrijf SODELUX SA, is een Distributeur, en actief in de sector Buizen en pijpen - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slangen, buizen en pijpen - kunststof, Flenzen - sanitair, Afsluiters en kleppen, Buizen en slangen van PVC, Slangen, buizen en pijpen - kunststof, Flenzen - sanitair, en Afsluiters en kleppen. Het is gevestigd in Recogne, België.

 6. SINO VANGUARD CAPITAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SINO VANGUARD CAPITAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Flenzen - sanitair. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 7. INOX FORNITURE S.R.L. SOCIETA' UNIPERSONALE

  Italië

  Het bedrijf INOX FORNITURE S.R.L. SOCIETA' UNIPERSONALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Flenzen - sanitair, beugels voor industriële buizen, Flenzen - sanitair, getrokken fittings, en roestvrij staal. Het is gevestigd in Ancona, Italië.

 8. HQ PIPELINE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf HQ PIPELINE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisleidingen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Flenzen - sanitair, en Flenzen - sanitair. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 1. IVH - ADVANCED METAL TECHNOLOGIES

  Duitsland

  Het bedrijf IVH - ADVANCED METAL TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Flenzen - sanitair. Het is gevestigd in Bocholt, Duitsland.

 2. LANDEE FLANGE CO., LTD.

  Verenigde Staten

  Het bedrijf LANDEE FLANGE CO., LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Flenzen - sanitair. Het is gevestigd in New York, Verenigde Staten.

 3. F.C.T. FISCHER CORPORATION AND TRADE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf F.C.T. FISCHER CORPORATION AND TRADE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Flenzen - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rondsels, gesmeed. Het is gevestigd in Filderstadt, Duitsland.

 4. FERRARI SRL

  Italië

  Het bedrijf FERRARI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Flenzen - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren benodigdheden beugels en verbindingsstukken, stalen flenzen, en blinde flenzen. Het is gevestigd in Ravenna, Italië.

 5. IRLE BIEGETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IRLE BIEGETECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Flenzen - sanitair. Het is gevestigd in Kreuztal-Littfeld, Duitsland.

 6. ZWEI S KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZWEI S KUNSTSTOFFE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Flenzen - sanitair. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 7. ABA BEUL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ABA BEUL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Flenzen - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor sanitair installatiemateriaal, en Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is gevestigd in Attendorn, Duitsland.

 8. MEMIT FORNITORE INDUSTRIALI

  Italië

  Het bedrijf MEMIT FORNITORE INDUSTRIALI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Flenzen - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmtewisselaars, Thermische energiecentrales, Warmtewisselaars, benodigdheden voor ketelbouwmachines, Thermische energiecentrales, en onderdelen voor de petrochemische industrie. Het is gevestigd in Senago, Italië.

 9. HAVIT HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HAVIT HYDRAULIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Flenzen - sanitair. Het is gevestigd in Baar-Ebenhausen, Duitsland.

 10. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verhuur van industriële installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Flenzen - sanitair, Beslag - metaal, ringen, Flenzen - sanitair, afdichtingen, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Grand Couronne, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis