• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • flessen - kunststof

Resultaten voor

Flessen - kunststof - Import export

 1. STARKAP PLASTIK VE KIMYA SAN.TIC.A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Onze onderneming, opgericht in 2004, is gespecialiseerd in de productie van kunststof verpakkingen als oplossing voor waardevolle merken in de sectoren van wasmiddelen, reiniging, industrie, cosmetica, voedingsmiddelen en geneeskunde. Met meer dan 55 jaar ervaring in de sector van kunststof verpakkingsmateriaal is Starkap de eerste fabrikant in Turkije van deksels voor vochtige doekjes. Wij hebben een uitgebreid productfolio met plastic onderdelen. Wij produceren flip top doppen, bijvuldoppen, wasverzachter doppen, doppen voor ontsmettingsmiddelflessen, lotion pompen, handverstuivers, deksels voor vochtige doekjes, cologne doppen en veel meer, te zien op onze website. Wij werken constant aan de ontwikkeling van onze productreeks met nieuwe ontwerpen en werken samen met onze klanten voor maatprojecten. Starkap voltooit uw verpakking en voegt waarde toe aan uw merk. Vertrouwen en kwaliteit zijn de twee kernwaarden van onze filosofie, daarom is Starkap de keuzen van vertrouwde merken. Als respectvolle fabrikant van kunststof verpakkingen is het onze prioriteit in staat te zijn om op de best mogelijke manier aan de behoeftes van onze klanten te voldoen. De firma Starkap beschikt over de vereiste kwaliteitscertificaten voor zijn producten, zoals ISO 22000, ISO 9001 en ISO 45001. Daarom streven wij altijd naar de hoogste klanttevredenheid door producten en diensten van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 2. BECHTOLD & SOHN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In 1885 een welbekende naam. dat Bechtold & Sohn terugkijken kan op een lange en succesvolle geschiedenis, is geen toeval. Ook in de vierde generatie, behoudt het familiebedrijf dezelfde waarden waarmee al draaimeester Johann Peter Bechtold in 1885 zijn bedrijf oprichtte: Kwaliteit, continuïteit, persoonlijkheid en betrokkenheid. Deze deugden zijn de hoekstenen van de bedrijfsfilosofie. Dankzij deze filosofie heeft Wolfgang Bechtold en haar 150 medewerkers een uitstekende reputatie verworven bij industriële bedrijven, op het gebied van farmaceutische producten, medicijnen en chemie. Al meer dan vijf decennia is Bechtold & Sohn nummer 1 met passie voor plastic en technologie. Daardoor heeft het bedrijf een enorme ervaring opgedaan, en produceert met goed opgeleid personeel in 3 onregelmatige shifts voor bekende klanten plastic onderdelen.

 3. LINDNER SPRÜHSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  wij bieden de volgende diensten: PE flessen, PET-flessen, PP blikjes, spray-flessen, spraykoppen, spraypompen, dispenser pompen, schroefdoppen, vaten / produceren / printen / confectioneren/ etiketteren.

 4. LOUVRETTE GMBH VERPACKUNG + DESIGN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  LOUVRETTE houdt zich al meer dan een halve eeuw bezig met de ontwikkeling en productie van hoogwaardige verpakkingsoplossingen uit kunststof voor de cosmetische industrie.

 5. BÜRKLE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bürkle ontwikkelt, produceert en verkoopt samplers, bemonsteringssystemen en accessoires voor bemonstering, vulapparatuur, vatpompen en containerpompen voor agressieve en gevaarlijke vloeistoffen zoals zuren, logen en oplosmiddelen, evenals een verscheidenheid aan laboratoriumapparatuur en laboratoriumbenodigdheden die voornamelijk uit kunststof zijn. Meer dan 2.000 producten worden verkocht via handelspartners wereldwijd verkocht. De klanten van Bürkle zijn voornamelijk actief in de chemische, farmaceutische, voedingsmiddelen- en milieu-industrie.Bürkle biedt het meest uitgebreide assortiment handmatige samplers en vulinrichtingen in Europa. Bürkle-producten worden uitsluitend in Duitsland vervaardigd, probleemoplossingen en nicheproducten zijn een specialiteit en ook een geheim van succes bij Bürkle. Talloze producten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met chemische en farmaceutische bedrijven, en sinds 1994 is Bürkle gecertificeerd volgens DIN / EN ISO 9001.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RIXIUS AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Rixius AG is een van de toonaangevende fabrikanten en distributeurs voor verpakkingen van glas, plastic en blik in Duitsland. Hier krijg je glazen flessen, plastic flessen, blikjes en nog veel meer De flessen, jerrycans en emmers worden naar wens van de klant aangevuld met de juiste accessoires zoals deksels, sluitingen, verstuivers, pompen, dispensers etc. Flessen en jerrycans kunnen intern worden bedrukt en geëtiketteerd volgens individuele ideeën.Als fabrikant en verkooppartner kunnen door het grote marktoverzicht producten geproduceerd worden waar kwaliteit en prijs optimaal zijn voor de klant.

 2. FLACONNAGES DE L'ARTOIS ET BCGE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Onze bedrijven zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en marketing van kunststof verpakkingen met een holle vorm (blikjes, jerrycans, flessen) door extrusieblazen in enkellaags hogedichtheid polyethyleen (HDPE), drielaags gerecycled hogedichtheid polyethyleen (rHDP), meerlaags polypropyleen, polyethyleentereftalaat (PET) en gerecycled polyethyleentereftalaat (rPET) door middel van koudcyclusblazen. Onze bedrijven, gevestigd in Frankrijk in de buurt van LILLE en LYON, hebben meer dan 30 jaar ervaring in het voldoen aan uw behoeften aan industriële zakken, blikken, jerrycans, plastic flessen en flacons in de: medische, voedingsmiddelen-, cosmetica-, wasmiddelen- en petrochemische sector. We produceren kleine en grote oplages en passen ons aan uw esthetische en kwantitatieve eisen aan. Eco-verantwoordelijkheid is een burgerlijke verplichting waaraan we bijzondere aandacht besteden van ontwerp tot productie om kwaliteit en respect voor het milieu te garanderen.

 3. HODS

  Spanje

  Verified by europages badge

  Hods is de grootste fabrikant van extra grote PET-flessen zonder bisfenol-A en verdeler van doppen voor 5 gallon flessen in Spanje en Portugal. Wij fabriceren niet alleen extra grote flessen en doppen maar zijn ook marktleider in de verkoop van diverse modellen waterdispensers voor zowel koud als warm water, waterfonteinen met natuurlijk water en een heel assortiment accessoires zoals o.m. rekjes, rolwagentjes, bekerhouders en onderhoudskits.

 4. HIGH-PACK E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HIGH-PACK E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Flessen - kunststof. Het is gevestigd in Ahrweiler, Duitsland.

 5. RAWOPLAST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAWOPLAST GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Flessen - kunststof. Het is gevestigd in Kretzschau, Duitsland.

 1. SNC PLASTIC

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SNC PLASTIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Flessen - kunststof, plastic recipiënten, Potten en flessen - kunststof, en Flessen - kunststof. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 2. TASK ITALY SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TASK ITALY SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsbedrijven, Verpakkingen, Conceptie van packaging, Verpakkingsindustrie - maatwerk, Verzegelmachines voor verpakkingen, Etiketteermachines, Etiketteermachines - kantoor, Flessen - kunststof, en Vulbedrijven. Het is gevestigd in Canelli, Italië.

 1. KEIZER INTERNATIONAL

  Nederland

  Keizer International is ruim 20 jaar specialist in de levering van verpakking voor de levensmiddelenindustrie. Het merendeel van onze klanten bevinden zich in de Benelux. Keizer International heeft jarenlange ervaring en kennis van metalen en kunststof sluitingen en alle type flessen, potten en emmers. Keizer International is leverancier van complete primaire verpakkingen voor zowel de food als non-food industrie. Daarnaast bieden wij product technische ondersteuning voor uw productieproces. Keizer International is sinds 1982 verpakkingsleverancier voor de Benelux. De jarenlange vakkennis en ervaring hebben geleid tot expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij voorzien u graag van advies voor al uw verpakkingen.

 2. PETAINER

  Verenigd Koninkrijk

  Petainer biedt een breed scala aan lichtgewicht, duurzame PET-verpakkingsoplossingen om u te helpen uw bedrijf te laten groeien en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. We hebben meer dan 35 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van hoogwaardige, kostenefficiënte producten waarbij circulariteit centraal staat; terwijl ze voldoen aan de hoogste industrienormen voor veiligheid en productbescherming. Petainer's wereldwijde netwerk van technische experts zal u helpen bij elke stap, van productontwerp tot voltooiing. Wij brengen kennis uit verschillende sectoren mee en bieden deskundigheid op het gebied van ontwerp, producttests en flexibele technische ondersteuning. Wij zijn een verantwoordelijk productiebedrijf met een geschiedenis in het ontwikkelen van verpakkingsoplossingen die de impact van onze klanten op het milieu minimaliseren. Petainer vervaardigt PET-potten, flessen voor eenmalig gebruik, hervulbare flessen, PET-vaatjes en waterkoelerflessen van 5 liter. Petainer is een expert in het verwerken van rPET-materiaal om de koolstofuitstoot te verminderen en plastic afval te verminderen. Twee van onze belangrijkste productielocaties draaien op hernieuwbare energie, wat de koolstofemissies van onze activiteiten aanzienlijk vermindert. Wij kunnen een Environmental Product Declaration (EPD) afgeven. Dit is een onafhankelijk gecontroleerd en geregistreerd document dat transparante en vergelijkbare informatie geeft over de milieueffecten van onze producten gedurende hun levenscyclus (ISO 14025). Onze Petainer vestiging in Lidkoping heeft een Platinum EcoVadis medaille gekregen. Dit resultaat plaatst ons in de top 1% van alle bedrijven.

 3. PLA BOTTLES

  Nederland

  Wij vertegenwoordigen een bedrijf in de VS dat een fabrikant is van composteerbare flessen. op planten gebaseerde composteerbare flessen, doppen en etiketten. Sinds 2004 maken ze PLA-flessen, te beginnen met melkflessen en in 2008 over te stappen op waterflessen. ons bedrijf maakt al plantaardige flessen. We zijn nu eindelijk klaar om proeflocaties te selecteren om de wereld te laten zien dat het mogelijk is om afstand te doen van fossiele plastics voor eenmalig gebruik. Met onze plantaardige composteerbare fles kunnen bedrijven: - de CO2-uitstoot verminderen, - het gebruik van fossiel plastic voor eenmalig gebruik verminderen, - een circulaire omgeving creëren, - en de wereld laten zien dat ze de impact op het milieu verminderen. Wij geloven dat ons product bedrijven kan ondersteunen met al deze milieuvoordelen en .... Ons product geeft uw bedrijf een geweldige marketingtool om de wereld te laten zien hoe verantwoordelijk u bent. Waarom worden natuurlijke producten zoals water, zuivel en vruchtensappen gebotteld in verpakkingen op oliebasis? Dat is volkomen onlogisch en slaat nergens op. Natuurlijke producten zijn beter verpakt in flessen van natuurlijk materiaal. - biologisch afbreekbare flessen - biodegradable preforms - plant-based flessen - composteerbare flessen groothandel - PLA Preforms - plantaardige flessen , preforms - composteerbare melkflessen - composteerbare sapflessen - biologisch afbreekbare waterflessen"

 4. KLÄGER PLASTIK GMBH

  Duitsland

  Fabrikant van diverse sproeisystemen en sproeiapparaten zoals spuitflessen, triggerflessen, fijnverstuivers volgens DIN EN ISO 9001 (kwaliteit) en DIN EN ISO 14001 (milieu). Productie van verschillende sproeiers voor gebruik in de industrie, thuis, tuin en vele andere gebieden. Verkoop van verschillende verstuivers, vooral voor cosmetische toepassingen. Herbruikbare spuiten en drukspuiten kunnen worden uitgerust met een 360 ° -sproeifunctie. Ook verschillende druksproeiers zoals bijv. pompsproeiers met volumes van 1000 ml, 1500 ml en 1600 ml o.a. geschikt voor gebruik in de industrie, reparatie van auto's, desinfectie, sanitair en huishouden worden in eigen huis vervaardigd. Eigen productie van plastic flessen (HDPE en PET-G) in maten van 20 ml - 1000 ml in verschillende kleuren en vormen. Bijpassende schroefdoppen, verzegelde dopjes, spatdoppen, druipkappen en scharnierende dekselkappen zijn ook beschikbaar.

 5. WATERPLUS TRINKTECHNIK INH. ROBERT MEIER

  Duitsland

  Sinds 2008 leveren we onze drinkflessen aan klinieken, verpleeghuizen, bedrijven, sportclubs, scholen en kleuterscholen.Ze zijn een hoogwaardig maar ook goedkoop alternatief voor glazen of PET-flessen, bedrukbaar, vaatwasmachinebestendig en zeer vaak herbruikbaar. De flessen zijn gemaakt in Duitsland van TRITAN®, zonder weekmakers (bisfenolvrij), geurloos, hittebestendig, extreem robuust. Wij leveren onze flessen voornamelijk voor medewerkers- en patiëntenzorg aan bedrijven / klinieken die zijn uitgerust met drinkwaterdispensers. We bieden daarom een hygiënische en kostenbesparende oplossing die voldoet aan de eisen van ISO 9001, aangevuld met de principes van het HACCP-concept. Met name onze kliniekconcepten en het voorzien van voldoende voorraden garanderen de naadloze, benodigde bevoorrading van patiënten met drinkwater. Dat is precies waarom grote kliniekverenigingen tot onze vaste klanten behoren

 6. INNIQUE AG

  Zwitserland

  Innique – de Zwitserse innovatiefirma voor drinkflessen, reclameartikelen en nog veel meer. Al meer dan 50 jaar produceren wij hoogwaardige kunststofflessen en dozen in de food- en non-foodsector. Daarbij laten onze specialisten geen wens van de klant onvervuld: Afbeeldingen, grafische voorstellingen, logo's, kleuren- en vormkeuze – de fantasie kent geen grenzen. Producten: • reclameartikelen • flessen voor de drankindustrie • kunststofdozen • kunststofflessen • kunststofverpakkingen voor vloeistoffen • en nog veel meer.

 7. NERVIA PLASTICS

  België

  PRODUCTIE, VAN PE-KORREL TOT EINDPRODUCT Nervia Plastics is steeds op zoek naar de meest innovatieve, competitieve en ecologische toepassingen voor zijn productieproces : Aankoop van Prime Quality PE in diverse grades; Modern machinepark voor de thermo transformatie van de PE tot fles of Jerrycan, al dan niet ingekleurd; Quality Control tijdens het hele productieproces tot bij het verpakken : lektest, inkleuring, gewicht, wanddiktemeting, BRC-Iop gecertifieerd, verschillende UN keuringen; Opslag en Stockage al dan niet extern; Verzending en Logistiek met trouwe en toegewijde partners.

 8. SYSTEMPACK MANUFAKTUR MICHAEL SCHLEGEL VORM. HARTMUT H. SCHLEGEL EK

  Duitsland

  Fabrikant System Pack is uw betrouwbare partner op het gebied van speciale en bijzondere flessen, bierflesjes, wegwerpflessen, beugelflessen, clipsluitingen, opdruk op flessen, flessendozen en kroonkurken sinds 1895. Ons team kijkt uit naar contact met u en adviseren u graag. . Kwaliteit is voor ons een prioriteit: n ons laboratorium bestuderen we alle belangrijke kwaliteitskenmerken volgens STLB vóór verzending. We gebruiken state of the art apparatuur uit de Verenigde Staten en Europa voor het testen van de kwaliteit van onze glazen flessen. Het eigen laboratorium en een bijbehorende aansprakelijkheid vormen de basis voor onze aansprakelijkheid volgens de wet voor productaansprakelijkheid. Alle tests worden verricht 1 x tijdens de productie en 1 x voor verzending naar onze klanten.

 1. RPC PACKAGING GENT

  België

  Als Europese leider op het gebied van verpakkingen, blijft RPC Packaging continu verder bouwen op zijn bestaande vaardigheden en probeert het steeds nieuwe opportuniteiten te herkennen. De fabriek in Gent maakt het verschil door hoge standaarden inzake kwaliteit en veiligheid na te leven. RPC Packaging Gent behoort tot de bedrijven die in de jaren 60 aan de wieg stonden van de blaasextrusietechnologie. Tegenwoordig speelt RPC Gent nog steeds een toonaangevende rol in dit segment van de verpakkingsindustrie. Een indrukwekkend gamma van zowel klantgebonden als generische flessen. Dit zowel voor grote als kleine klanten in de (agro)chemische- , smeermiddelen-, levensmiddelen- en onderhoudsproducten industrie, farmacie en cosmetica. Er is een machinepark van 32 extrusieblaasmachines voor het produceren van flessen, bidons en containers van 100 ml tot 20 l.

 2. INNOCAN

  België

  INNOCAN is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van op maat gemaakte en stapelbare PET flessen. Met meer dan 50 jaar ervaring in de PET industrie, een passie voor innovatie, aandacht voor ergonomie, focus op efficiënt materiaalgebruik en milieu, is INNOCAN dé geschikte partner voor de productie van PET flessen. INNOCAN produceert op maat gemaakte PET flessen in eigen productie-eenheden en beheert on-site verpakkingslijnen. Ons bedrijf analyseert, ontwikkelt en produceert milieuvriendelijke verpakkingen met een passie voor innovatie!

 3. TIMOLINO EUROPE GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Timolino Europe GmbH! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Graag beantwoorden wij uw vragen. Neem contact met ons op! Onze producten: Isoleerflessen en isoleerkannen voor dranken, bekers en kopjes met reclameopdruk, aluminiumdrinkflessen, fietsdrinkflessen van kunststof, thermodrinkbekers, bedrukte kunststof drinkflessen, exclusieve reclameartikelen, koffiebekers, koffiekopjes

 4. RESILUX

  België

  Resilux is een producent van PET (polyethyleentereftalaat) preforms en flessen. De preforms worden in flessen geblazen door Resilux of door de klant en vervolgens gevuld met water, frisdranken en andere vloeistoffen.

 5. ARPET PLASTIK

  Turkije

  Het bedrijf ARPET PLASTIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Flessen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren plastic flessen, en pet verpakking. Het is gevestigd in Yenimahalle/ankara, Turkije.

 6. PACK GROUP

  Oekraïne

  Het bedrijf PACK GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Flessen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren packaging voor cosmetica. Het is gevestigd in Brovary, Oekraïne.

 7. GÜNO GUEST AMENITIES COSMETICS MANUFACTURING CO.

  Turkije

  Het bedrijf GÜNO GUEST AMENITIES COSMETICS MANUFACTURING CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Flessen - kunststof. Het is gevestigd in Yenimahalle, Turkije.

 8. ROTATERM PLASTIC PACKAGING INDUSTRY AND TRADE LTD. CO.

  Turkije

  Het bedrijf ROTATERM PLASTIC PACKAGING INDUSTRY AND TRADE LTD. CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Flessen - kunststof. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. H. HERMANN ROTERT GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf H. HERMANN ROTERT GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Flessen - kunststof. Het is gevestigd in Bad Iburg, Duitsland.

 10. TOLGA PLASTIK VE AMBALAJ SAN.TIC.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf TOLGA PLASTIK VE AMBALAJ SAN.TIC.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Flessen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Potten en flessen - kunststof, potten van kunstof voor laboratoria, kunststof kan, en plastic dop. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis