• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • fotogravure - machines

Resultaten voor

Fotogravure - machines - Import export

 1. VHF INTERSERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VHF INTERSERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalindustrie - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fotogravure - machines, en Fotogravure - machines. Het is gevestigd in Ammerbuch, Duitsland.

 2. TALLERES DUAL S.L.

  Spanje

 3. 4 IMAGES

  Frankrijk

 4. TECNICOS DE PREIMPRESION Y ASOCIADOS S.L.

  Spanje

 5. GEORG FISCHER GMBH & CO KG

  Oostenrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MILLER GRAPHICS BEAUVAIS

  Frankrijk

 2. BALLOONS WORLD STORE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Balloons World Store vervaardigt innoverende producten, waaronder ballonnen van geheel nieuwe vormen, structuren voor ballonnencomposities zonder helium et de nieuwe naald voor het opblazen, 100 % biologisch afbreekbaar, de Ecostick. Sinds 1979 vervaardigen wij zeefdrukprinters voor ballonnen van het merk RIFCO (Rifco Machines), waarvan de kwaliteit en de multifunctionaliteit onovertroffen is. BWS voert uitstekende drukwerk uit op allerlei soorten ballonnen. Tenslotte verlenen wij op internationaal niveau diensten voor de inrichting en versiering met ballonnen.

 3. COPY EXPRESSO SGULO' FRANCESCO

  Italië

  Het bedrijf COPY EXPRESSO SGULO' FRANCESCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cartografische reproductieapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren digitaal drukwerk, en machines en apparatuur voor fotogravure. Het is gevestigd in Aversa, Italië.

 4. T. E T. SOLUZIONI TECNOLOGICHE S.R.L.

  Italië

 5. GAMMA COPIE DI ENRICO FERRARESE

  Italië

 1. COPIA PIU' DI ROSSERO SIMONETTA

  Italië

 2. CENTRO COPIE QUADRIFOGLIO ( S.N.C. )

  Italië

 1. TLS ANILOX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TLS ANILOX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukwerk - flexografie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Flexografie - machines, Flexografie - machines, gerasterde cilinders, fotogravure, en lichte rollen. Het is gevestigd in Salzkotten, Duitsland.

 2. SIMEC GROUP SRL

  Italië

  Productie van rastervijzels voor offsetdruk op papier, karton, kunststof materialen en speciale materialen, keramische STARLOX cilinders en met laserstralen gegraveerde moffen. Mechanisch gegraveerde Deltor vijzels, honingraatvijzels voor verschillende toepassingen, speciale vijzels, machines voor het wassen van de anilox.

 3. BM-BATTERY MACHINES GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf BM-BATTERY MACHINES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zetterijen, fotozetterijen en fotogravure, Drukkerijen, Drukkerij - offset, Zeefdruk, Zetterijen, fotozetterijen en fotogravure, Drukkerijen, Drukkerij - offset, en Zeefdruk. Het is gevestigd in Ebersdorf, Oostenrijk.

 4. LITO MILANO S.R.L.

  Italië