• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • griekse gastronomische producten

Resultaten voor

Griekse gastronomische producten - Fabrikant Producent - Frankrijk

FrankrijkFabrikant/producent
  1. MAISON BOTEH

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    MAISON BOTEH is een familiebedrijf dat opgezet werd door een moeder en haar zoon. Het is gespecialiseerd in delicatessen met Perzische /Iraanse smaken. Onzes producten worden op ambachtelijke wijze vervaardigd dankzij een combinatie van creativiteit en passie voor de Iraanse keuken. Wij beiden tevens twee overige diensten: Ontwerp voor producten voor Witte merken & Sourcing van producten made in France. Meer informatie hieronder: Dit zijn onze activiteiten: 1/ Verkoop van de producten van het MAISON BOTEH: •Een uniek product: Het zwarte goud, zwarte citroenpasta uit Iran, •Jams met Perzische smaken (zie producten). - Verkrijgbaar in de formaten: Detailhandel of Horeca: van 100g tot 500g / Hotelwezen: 28g, 42g, - Bio mogelijk, - IFS certificering• Specerijen (Saffraan, Sumak enz…), gedroogd fruit ((Pistache, wilde amandelen enz…) of gedeshydrateerd fruit (gedroogde aardbeien, gedroogde mango uit Iran, - Bio mogelijk. 2/ Leveranciers van producten voor witte merken: - Wij maken recepten voor u, - Wij ontwerpen het etiket samen met u als u geen grafisch ontwerper /designer heeft, - Wij begeleiden u bij het opstellen van uw bestek. 3/ Sourcing van Gastronomische producten 'Made in France': - Een netwerk van partners stelt ons in staat u te helpen de gewenste producten made in France te vinden. Olie, kruiden en smaakmakers, jams, enz. … Met het MAISON BOTEH is alles mogelijk. Wij bieden diensten op maat om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen en behoeften te voldoen.

  2. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Drie vrienden met een passie voor gastronomie en grote natuurliefhebbers, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Het is hun ambitie om Frans wildvlees en vlees van zwarte varkens Bigorre AOP goed tot hun recht te laten komen door gebruik te maken van korte afzetkanalen. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten verwerkt in heerlijke en innovatieve recepten, en zetten zich in om voedselverspilling in het kader van jachtactiviteiten tegen te gaan. Ze willen de buitengewone streekproducten uit de Centrale Pyreneeën toegankelijk maken voor zoveel mogelijk personen en hun tegelijk een unieke culinaire ervaring bieden. Onze ambachtelijke varkensslager en kok, Pierre, heeft 28 jaar ervaring en verdiende verschillende onderscheidingen op het gebied van fijne vleeswaren. Hij gebruikt grondstoffen uit de streek om producten van topkwaliteit te vervaardigen.

  3. VINZÜ

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Met VINZÜ, bieden wij onze klanten zoals fijne kruidenierszaken, restauranthouders en fijnproevers, het beste van onze streek in zuidwest Frankrijk, en leggen daarbij het accent op plantaardige smaken. Deze specifieke vegetarische specialiteiten uit zuidwest Frankrijk, worden zorgvuldig geselecteerd bij onze lokale producenten om u een selectie uitzonderlijk zeldzame of zelfs exclusieve producten aan te bieden die wij produceren of verdelen.