• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • alcoholische dranken

Resultaten voor

Alcoholische dranken

FrankrijkLille en Nord-Pas-de-CalaisFabrikant/producent
  1. BRASSERIE DE VAUCELLES

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    LA BRASSERIE DE VAUCELLES, gelegen in de Hauts-de-France, is een ambachtelijke brouwerij die de kloosterlijke brouwtraditie uit de 12e eeuw respecteert. We maken onze natuurlijke bieren van lokale, goed gesorteerde en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen: - bronwater uit de Vaucelles, - mout, - gist, - hop. We gebruiken geen chemicaliën, smaakstoffen of behandelingen.Al onze bieren zijn puur mout. Dankzij onze verantwoordelijke en geëngageerde brouwerij produceren we bier dat het milieu respecteert. Al onze vaten zijn 100% roestvrij staal en komen uit een Franse fabriek. Onze Franse ambachtelijke bieren zijn natuurlijk, lekker en authentiek. Ze worden ter plaatse in onze brouwerij gemaakt en gebotteld. Ons assortiment bestaat uit: - echte abdijbieren, - degustatiebieren, - kerstbieren, - efemere bieren, - lagers, - donkere bieren, - amberbieren, - moderne en aromatische bieren: LA COCOTTE, - IPA-bier. We helpen professionals en particulieren bij het uitvoeren van hun projecten: seminars, beurzen, privéfeesten... Wil jij de distributie van onze bieren gaan doen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we beantwoorden al je vragen. Waarschuwing: Alcoholmisbruik is schadelijk voor de gezondheid. Drink met mate.

  2. SETHNESS ROQUETTE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sinds 1880 is Sethness Roquette gespecialiseerd in de productie van karamel in verschillende vormen (vloeibaar, pasta, poeder of glitter) voor ambachtslieden en de voedingsindustrie. Dankzij haar wereldwijde aanwezigheid met 4 productievestigingen heeft Sethness Roquette zich gevestigd als de toonaangevende fabrikant van karamels. KARAMEL KLEURSTOFFEN: Karamelkleurstoffen zijn de meest gebruikte kleurstoffen in de voedingsindustrie. Karamelkleurstoffen staan bekend om zijn kwaliteit en biedt een reeks oplosbare oplossingen voor alle soorten toepassingen om kleur te standaardiseren. GEBRANDE SUIKERS: In vloeibare of poedervorm zijn gebrande suikers gekarameliseerde suikers die smaak en/of karamelkleur toevoegen aan voedingsproducten. AROMATISCHE KARAMELS: Aromatische karamel wordt gemaakt door de gecontroleerde inwerking van hitte op eetbare suikers. In vloeibare of vaste vorm geeft het een meer of minder uitgesproken karamelsmaak, afhankelijk van de uiteindelijke behoefte. Afhankelijk van de bereidingswijze vind je honing-, traditionele of volle karamels. KARAMELSPECIALITEITEN: Specialiteitenkaramels omvatten een breed assortiment karamels, van melkkaramel tot gezouten boterkaramel, van veganistisch tot karamel met verlaagd suikergehalte... Deze karamels, in de vorm van pasta of chips, bieden elk product een unieke textuur en smaak. Er kunnen verschillende ingrediënten worden gebruikt (honing, melk, room, chocolade, boter, plantaardige vetten, enz.)