• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • poeder

Resultaten voor

Poeder

FrankrijkLille en Nord-Pas-de-Calais
  1. SPIRUPEP'S SPIRULINE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Spirupep's Spiruline is een familieboerderij die al meer dan 65 bronnen heeft gekend en nu wordt gerund door twee jonge boeren vol energie! Rachel en Samuel vormen een duo van "Superboeren" en vertegenwoordigen met trots de 3e generatie van dit boerenavontuur. Hun spirulina-kwekerij is gebaseerd op een solide ecologisch model en draait 100% op biobrandstoffen, wat zorgt voor een minimale ecologische voetafdruk. Deze creatieve landarbeiders zijn voortdurend bezig met het uitvinden, creëren en ontwikkelen van producten op basis van hun kostbare algje, spirulina. Spirulina wordt met zorg en vakmanschap geproduceerd en heeft veel voordelen: Het staat bekend om zijn antioxiderende eigenschappen, zijn ondersteuning van een gezond immuunsysteem en zijn hulp bij gewichtsbeheersing. Dankzij het hoge proteïnegehalte is dit zeewier een echt 'super food'.

  2. SETHNESS ROQUETTE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sinds 1880 is Sethness Roquette gespecialiseerd in de productie van karamel in verschillende vormen (vloeibaar, pasta, poeder of glitter) voor ambachtslieden en de voedingsindustrie. Dankzij haar wereldwijde aanwezigheid met 4 productievestigingen heeft Sethness Roquette zich gevestigd als de toonaangevende fabrikant van karamels. KARAMEL KLEURSTOFFEN: Karamelkleurstoffen zijn de meest gebruikte kleurstoffen in de voedingsindustrie. Karamelkleurstoffen staan bekend om zijn kwaliteit en biedt een reeks oplosbare oplossingen voor alle soorten toepassingen om kleur te standaardiseren. GEBRANDE SUIKERS: In vloeibare of poedervorm zijn gebrande suikers gekarameliseerde suikers die smaak en/of karamelkleur toevoegen aan voedingsproducten. AROMATISCHE KARAMELS: Aromatische karamel wordt gemaakt door de gecontroleerde inwerking van hitte op eetbare suikers. In vloeibare of vaste vorm geeft het een meer of minder uitgesproken karamelsmaak, afhankelijk van de uiteindelijke behoefte. Afhankelijk van de bereidingswijze vind je honing-, traditionele of volle karamels. KARAMELSPECIALITEITEN: Specialiteitenkaramels omvatten een breed assortiment karamels, van melkkaramel tot gezouten boterkaramel, van veganistisch tot karamel met verlaagd suikergehalte... Deze karamels, in de vorm van pasta of chips, bieden elk product een unieke textuur en smaak. Er kunnen verschillende ingrediënten worden gebruikt (honing, melk, room, chocolade, boter, plantaardige vetten, enz.)

  3. STOLZ SEQUIPAG

    Frankrijk

    STOLZ, een filiaal van DESMET BALLESTRA, biedt sinds meer dan 60 jaar uitrustingen voor het verwerken en de opslag van poeders en granen aan industriëlen in de hele wereld. STOLZ ontwerpt, fabriceert en installeert materialen die industriëlen in staat stellen poeders en korrelproducten te hanteren en te bewerken: mechanische goederenbehandeling, breekmachines met hamers, korrelpersen, thermische verpakkingsmachines, mengers, ontstoffingsfilters. De belangrijkste klanten van STOLZ zijn industriëlen binnen de voedingsindustrie, diervoeder, graansilo's en producenten van biobrandstoffen.