• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • conserven - vlees en vleeswaren

Resultaten voor

Conserven - vlees en vleeswaren

FrankrijkLyon en Rhône-AlpesFabrikant/producent
  1. CHARCUTERIE BOBOSSE

    Frankrijk

    Het bedrijf CHARCUTERIE BOBOSSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Saint-Jean-D'Ardières, Frankrijk.

  2. AOSTE

    Frankrijk

    Het bedrijf AOSTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, en Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is gevestigd in Aoste, Frankrijk.

  3. ETS SIBERT ET FILS SA

    Frankrijk

    Het bedrijf ETS SIBERT ET FILS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Loyettes, Frankrijk.

  4. SALAISONS ROBERT FANTON

    Frankrijk

  5. M ET H GONIN S

    Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. BOUCHER TRAITEUR DU 8EME SNC

    Frankrijk

  2. BERGER JEAN PIERRE

    Frankrijk

  3. LARGERON BERNARD ET ROBERT

    Frankrijk

  4. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Drie vrienden met een passie voor gastronomie en grote natuurliefhebbers, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Het is hun ambitie om Frans wildvlees en vlees van zwarte varkens Bigorre AOP goed tot hun recht te laten komen door gebruik te maken van korte afzetkanalen. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten verwerkt in heerlijke en innovatieve recepten, en zetten zich in om voedselverspilling in het kader van jachtactiviteiten tegen te gaan. Ze willen de buitengewone streekproducten uit de Centrale Pyreneeën toegankelijk maken voor zoveel mogelijk personen en hun tegelijk een unieke culinaire ervaring bieden. Onze ambachtelijke varkensslager en kok, Pierre, heeft 28 jaar ervaring en verdiende verschillende onderscheidingen op het gebied van fijne vleeswaren. Hij gebruikt grondstoffen uit de streek om producten van topkwaliteit te vervaardigen.