• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • gastronomische producten

Resultaten voor

Gastronomische producten

FrankrijkLyon en Rhône-Alpes
  1. KALYS PRODUCTIONS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Kalys Productions is een erkende leveranciers van konjacmeel een functionele ingrediënten in Europa. Onze uitgebreide productselectie omvat meerdere soorten konjac meel, natuurlijke textuurmiddelen en voedingsingrediënten die beantwoorden aan de behoeften van de industrie, ambachtswerkers, professionals binnen de gezondheidszorg, grootkeukens en hobbykoks. Wij zijn marktleider binnen de distributie van konjacmeel en aanverwante producten zoals konjacgom, vezels, gluccomannaan en oligosachariden. Dankzij onze expertise kunnen wij tevens overige producten op basis van konjac ontwikkelen. Wij bieden oplossingen om levensmiddelen te verrijken met vezels en eiwitten om zo tevens het gehalte aan opneembare koolhydraten te verlagen. Deze oplossingen zijn toegesneden op een specifiek publiek zoals personen de lijden aan stofwisselingsziektes, sporters en senioren. Al onze ingrediënten worden verkocht van grammen tot tonnen in formaten die aangepast zijn aan de specifieke vraag van onze klanten: - Industriële bedrijven en laboratoria - Ambachtswerkers (banketbakkers, ijsbereiders, snoepfabrikanten...) - Hotels, restaurants, traiteurs (HORECA) - Grootkeukens (schoolkantines, bedrijfskantines ...) - Professionals binnen de verzorging en de gezondheidszorg (Bejaardentehuizen, ziekenhuizen, thuishulpen...) - Hobbykoks. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  2. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Drie vrienden met een passie voor gastronomie en grote natuurliefhebbers, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Het is hun ambitie om Frans wildvlees en vlees van zwarte varkens Bigorre AOP goed tot hun recht te laten komen door gebruik te maken van korte afzetkanalen. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten verwerkt in heerlijke en innovatieve recepten, en zetten zich in om voedselverspilling in het kader van jachtactiviteiten tegen te gaan. Ze willen de buitengewone streekproducten uit de Centrale Pyreneeën toegankelijk maken voor zoveel mogelijk personen en hun tegelijk een unieke culinaire ervaring bieden. Onze ambachtelijke varkensslager en kok, Pierre, heeft 28 jaar ervaring en verdiende verschillende onderscheidingen op het gebied van fijne vleeswaren. Hij gebruikt grondstoffen uit de streek om producten van topkwaliteit te vervaardigen.