• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • wijnbouw

Resultaten voor

Wijnbouw

FrankrijkMontpellier en Languedoc-Roussillon
  1. CLOT DE L'OUM

    Frankrijk

    Het bedrijf CLOT DE L'OUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnbouw, biodynamische landbouw, wijn met natuurlijke fermentatie, en wijnmakers. Het is gevestigd in Belesta, Frankrijk.

  2. CHÂTEAU ROUMANIÈRES

    Frankrijk

    Het bedrijf CHÂTEAU ROUMANIÈRES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Languedoc-Roussillon, wijnbouw, en Wijn - Languedoc-Roussillon. Het is gevestigd in Garrigues, Frankrijk.

  3. DOMAINE SPIAGGIA

    Frankrijk

    Klein familiedomein gelegen in het hart van de Aspres, vlakbij de Spaanse grens, ideaal gelegen nabij de Middellandse Zee, de Albères, de Canigou en de Pyreneeën. Al onze wijnen zijn biologisch geteeld, verbouwd in de gemeenten Passa, Bages, St Jean Lasseille, Brouilla, Laroque des Albères, St Genis des Fontaines, Ortaffa. Met 57 hectare wijngaarden in de gemeenten Passa, Villelongue Del Monts, Brouilla, St Genis des Fontaines, Bages, Ortaffa, Laroque des Albères en St Jean Lasseille creëren wij onze eigen biologische wijnen. Gelegen aan de voet van de Albères en de Mont Canigou houden wij ons bezig met milieuvriendelijke wijnbouw. Kom en proef onze verschillende soorten wijn, wij heten u van harte welkom. Bezoek onze catalogus of neem contact met ons op!

  4. LE SAUZET

    Frankrijk

    LE SAUZET is gespecialiseerd in de productie van biologische producten. Onze onderneming richt zich op twee activiteiten: de wijnbouw met het Domein LOU PAS D’ESTRECH waar wij sinds 1984 biologische wijn verbouwen en de oprichting van LE SAUZET, in dezelfde geest van echtheid met het gebruik van kwaliteitsproducten voor de vervaardiging van BIO azijn. Ons huidig assortiment omvat naturel en gearomatiseerde azijnsoorten en wij kunnen de traceerbaarheid en geografische herkomst van onze grondstoffen garanderen. Naar aanleiding van de oprichting van LE SAUZET is in 1987 de productie tegen maakloon van biologische azijn ontstaan, en wel op basis van de zelf geproduceerde wijn. Al onze producten zijn gegarandeerd biologisch en ECOCERT SAS.FR-BIO-01 gecertificeerd. Wij bieden een productenreeks met huismerk voor grootwinkelbedrijven. Wij zijn ieder jaar aanwezig op de jaarbeurzen SIAL en SIRAH, stand "SUD DE FRANCE", waar wij u met plezier onze producten zullen presenteren en laten proeven.