• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • frezen - gereedschapsmachines

Resultaten voor

Frezen - gereedschapsmachines - Import export

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Emsil werd opgericht in 1995 in Roemenië met als hoofdactiviteit het ontwerpen, produceren en verkopen van CNC Werktuigmachines. De eerste CNC werktuigmachine werd in 1997 in Finland geïnstalleerd. De strategie van Emsil was erop gericht de markt te verleggen en zijn capaciteit en flexibiliteit uit te breiden om een breed assortiment producten voor uiteenlopende industrieën te produceren. Emsil is een bedrijf dat open staat om engineeringsuitdagingen aan te nemen, zowel in de sector voor machinewerktuigen als voor laswerkzaamheden en staalconstructies. Het is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier en partner voor zijn klanten. Om deze redenen heeft Emsil in 2007 gekozen voor uitbreiding. De focus van Gemil lag op het lassen van omvangrijke staalconstructies om de vraag voor deze diensten te dekken. Daarnaast begon Emsil de productie van onderdelen van machinewerktuigen van gietijzer te verleggen naar die van gelaste structuren van koolstofstaal. Siltech, de derde onderneming, werd opgericht in 2007 voor consultancy maar werd uiteindelijk in 2012 omgezet in een staalbedrijf. Tegenwoordig is Siltech gevestigd in Aiud, de derde locatie. In 2011, heeft Emsil een Frans engineeringsbedrijf gekocht dat een filiaal van het Roemeense bedrijf werd om zich een plaats te verwerven binnen de luchtvaartindustrie. De belangrijkste vervaardigde producten zijn uitrustingen en staalstructuren voor de montage van vliegtuigonderdelen. Tegenwoordig zijn we werkzaam in 3 Roemeense steden en produceren we hightech CNC machinewerktuigen en staalproducties van koolstofstaal en roestvrij staal. Wij werkzaam binnen de volgende industrieën: scheepsbouw, energie, olie en gas, luchtvaart, vervoer en vacuüm.

 2. PARSMEGA MAKINA

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij PARSMEGA, de eerste bestemming voor geavanceerde technische oplossingen voor grote landbouwproducties. Onze specifieke R&D afdeling neemt het voortouw op het gebied van innovaties voor graansilo's, graandrogers, maalmachines, maalsystemen, pastamachines en industriële koelsystemen. Als vitaal onderdeel van de PARSMEGA-familie geven we prioriteit aan ongeëvenaarde klantondersteuning en de levering van producten van topkwaliteit. PARSMEGA is gespecialiseerd in kant-en-klare projecten en biedt uitgebreide oplossingen voor verschillende industrieën om te voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Wij leveren aan een internationale klantenkring verspreid over 32 landen, met name in Centraal-Azië, Europa en Afrika. Wij zetten ons in om onze internationale aanwezigheid constant uit te breiden en onze service naar een hoger plan te tillen. Ontdek tevens ons filiaal SOLLS SHOES, onderdeel van de overkoepelende PARSMEGA groep. SOLLS SHOES, bekend voor de productie van uiteenlopende stijlen dames- en herenschoenen, kan bogen op een geavanceerde en hoogwaardige productie-unit in Gaziantep. Ons ervaren team verzorgt de dagelijkse productie van duizenden producten van topkwaliteit. Onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid verstevigt onze positie als voorkeursleverancier voor winkelketens en vertrouwde exporteur naar talloze landen. Opmerkelijk is onze samenwerking met gerenommeerde merken als DS Damat, Boyner en meer, een bewijs van de uitzonderlijke kwaliteit en het vakmanschap dat SOLLS SHOES definieert.Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 3. PROMEX BG

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Promex, opgericht in 1990, is uitgegroeid tot een baanbrekend bedrijf in Bulgarije dat op behendige wijze koers wist te houden tijdens de bewogen overgangsjaren. Wij zijn uiterst bedreven in het vervaardigen van geavanceerde apparatuur voor de landbouw en de veefokkerij, naast een aanbod industriële producten. Gevestigd in het bruisende industriegebied van Sofia, voeren wij onze werkzaamheden uit in een omvangrijke bedrijfsruimte van 17.000 m². PROMEX werkt al meer dan dertig jaar nauw samen met MONOFLO, een in Duitsland gebaseerde tegenhanger. Deze samenwerking verbindt de collectieve krachten van beide bedrijven: Promex staat voor innovatieve uitrustingen en een bekwaam team van meer dan 150 werknemers, gericht op productiviteit en flexibiliteit voor de uitvoer van projecten op maat. MONOFLO levert op zijn beurt hoogwaardige grondstoffen tegen scherpe prijzen en faciliteert de internationale distributie van de eindproducten. Deze symbiotische samenwerking is cruciaal om onze concurrentiekracht op de internationale markt te behouden. Naast traditionele sporten zoals voetbal, fitness, tafeltennis en schaken, was het JEU DE BOULES halverwege 2015 een welkome aanvulling. Onze inzet uitte zich in het organiseren van toernooien inclusief het vermaarde Republikeinse kampioenschap. Wij werken nauw samen met de Bulgaarse Jeu de Boules bond, en hebben met trots het Europese kampioenschap Jeu de Boules gesteund en een gloednieuwe club opgericht.

 4. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In het spanningsveld tussen een traditioneel middelgroot familiebedrijf en wereldwijd actieve leverancier van innovatieve oplossingen voor de productie van verspanende vervaardigingen ontwikkelde de HELLER groep een unieke wereldwijde bedrijfscultuur. HELLER is een al 120 jaar lang succesvolle klein en middelgroot particulier, zelfstandig familiebedrijf. Continuïteit ten aanzien van de aandeelhouders en in de leiding blijft het motto. In het midden van het jaar 2013 waren vier achterkleinkinderen van de oprichter van het bedrijf, en de vierde generatie van de familie voor de voorbereiding van de generatiewisseling betrokken bij het bedrijf. Berndt Heller blijft de voorzitter van de raad van commissarissen. Wat 120 jaar geleden begon met zeven gezellenverenigingen en drie leerlingen, is vandaag uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 2.500 gekwalificeerde werknemers, die trots mogen zijn op haar succesverhaal en kijkt met vertrouwen naar de toekomst.

 5. NIFMAK AUTOMATION MACHINERY INDUSTRY MEASUREMENT CENTER LTD. CO.

  Turkije

  Verified by europages badge

  NIFMAK Automation Machinery Industry Measurement Center Ltd. is een toonaangevende fabrikant van CNC apparatuur op maat gevestigd in Izmir, Turkije en gespecialiseerd in hogeprecisie productie. Met meer dan tien jaar vakervaring, zijn wij een betrouwbare partner die geavanceerde productietechnieken biedt voor diverse industrieën, inclusief algemene productie, auto-industrie, verpakking van tabak en rookwaren, automatisering en productie van matrijzen. Wij leggen ons toe op het leveren van hoogwaardige producten aan onze klanten. Onze ultramoderne productiesite is uitgerust met de modernste 5-assige werkbanken en een hoogwaardig laboratorium om te garanderen dat we producten van uitmuntende kwaliteit en precisie leveren. Onze diensten omvatten bewerking, details, productie van prototypes, CAD/CAM en meetservice voor kwaliteitscontroles. Onze CMM meetinstrumenten en uitrusting in ons kwaliteitslaboratorium helpt ons te garanderen dat onze producten voldoen aan de nauwkeurige specificaties van onze klanten. Bij NIFMAK zijn wij trots op uitzonderlijke klantenservice en de servicegerichte aanpak voor de productie. Wij werken nauw samen met onze klanten om producten te leveren die aan hun behoeften voldoen en hun verwachtingen overschrijden. Onze ervaring, toewijding en inzet voor kwaliteit maken ons tot een betrouwbare handelspartner voor uiteenlopende industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen uw beoogde productie te verwezenlijken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BRÄUER SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Uw competente en betrouwbare technologiepartner voor automatisering in de machinebouw. Bräuer Systemtechnik GmbH is een middelgroot bedrijf uit het zuidoosten van Duitsland. Als een ervaren en betrouwbare systeemleverancier zijn we naast de auto-industrie ook bekend in de voedingsindustrie en op het gebied van medische technologie. Ons ingenieursbureau biedt de beste voorwaarden voor de ontwikkeling en productie van hoogwaardige productoplossingen op het gebied van weerstandslassen en transportbandtechnologie. Op maat gemaakte oplossingen voor elektrodenverwerking en automatisering van lasprocessen maken net zo goed deel uit van ons productportfolio als op maat gemaakte kleine transportsystemen. Al meer dan 10 jaar is ons kwaliteitsmanagement gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015, in 2016 heeft het bedrijf met succes het milieubeheer geïntroduceerd en gecertificeerd volgens DIN EN ISO 14001: 2015.

 2. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een Duitse fabrikant van bewerkingscentra voor 5-assig frezen en draaien van balk, aluminium, koolstofvezel/GFRP, Inconel voor de volgende industrieën: - Gereedschaps- en matrijzenbouw - defensie-industrie - lucht- en ruimtevaart - automobielindustrie - algemene machinebouw. Dankzij tientallen jaren ervaring in de kapitaalgoederenindustrie en in een breed scala van industriële sectoren is EDEL Werkzeugmaschinen GmbH in staat om op maat gesneden en klantgerichte oplossingen te leveren. De uitbreiding van de productenportefeuille is sinds de oprichting van onze onderneming consequent op een marktgerichte wijze nagestreefd. Op die manier streven wij er steeds naar dat onze machines alle merk- en segmenttypische kenmerken bevatten die onze klanten kennen, waarderen en verwachten.

 3. WISSNER GESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wissner CNC Technologies is een middelgroot bedrijf met het hoofdkantoor in Göttingen.Sinds de oprichting in 1986 heeft Wissner met succes verschillende generaties uiterst nauwkeurige CNC-frees- en lasersnijmachines ontwikkeld, ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd.Jarenlange ervaring en een zeer innovatieve aanpak stellen het bedrijf in staat een breed scala aan state-of-the-art machines aan te bieden.Weissner is er trots op een toonaangevende fabrikant te zijn van betrouwbare HSC-frees- en lasermachines. HSC-freesmachines van Wissner zijn uiterst nauwkeurig en van de hoogste kwaliteit.De innovatieve, gepatenteerde "Hold & Press"-technologie stelt klanten in staat aanzienlijke besparingen te realiseren in hun productieprocessen. Het productportfolio van Wissner omvat machines, gereedschappen en diensten die worden gebruikt in verschillende industriële segmenten zoals machinebouw, luchtvaart, reclame en verlichting, meubelen, speelgoed en kan worden gebruikt in de tandheelkundige industrie.

 4. CERATIZIT

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  CERATIZIT is al meer dan 100 jaar baanbreker in de ontwikkeling van bijzonder harde metalen producten voor snijgereedschap en voor de bescherming tegen slijtage. De firma vervaardigt hooggespecialiseerde wolfraamcarbide snijgereedschappen, inzetstukken en spillen. De CERATIZIT GROEP is de marktleider in de vervaardiging van snij- en precisiegereedschap, spillen en voorvormen. CERATIZIT GROEP is ook marktleider in verschillende gebieden waar slijtvast materiaal wordt toegepast en ontwikkelt met succes nieuwe soorten hardmetaal, metaalkeramiek en keramiek producten.

 5. H.P. MÜLLER WERKZEUGMASCHINEN AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf H.P. MÜLLER WERKZEUGMASCHINEN AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Frezen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Etziken, Zwitserland.

 1. FPS WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FPS WERKZEUGMASCHINEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Frezen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Warngau, Duitsland.

 2. ANDREAS HARMUTH CNC-FRÄSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANDREAS HARMUTH CNC-FRÄSTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Nordenham, Duitsland.

 1. IBERIMEX-WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IBERIMEX-WERKZEUGMASCHINEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Frezen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Erkrath, Duitsland.

 2. JUS - JELIC & SOHN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JUS - JELIC & SOHN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Frezen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Denkendorf, Duitsland.

 3. PASO PRÄZISIONSMASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het door de eigenaar beheerde bedrijf Paso Präzisionsmaschinenbau GmbH bestaat al meer dan 25 jaar. Gedurende deze tijd heeft een team van hooggekwalificeerde medewerkers meer dan 30 machineseries ontwikkeld. Het bedrijf hecht bijzonder veel belang aan flexibiliteit, wat betekent: dat er "op maat gemaakte" en niet "kant-en-klare machines" worden geleverd. Afhankelijk van de eisen kan de uitrusting van de machines op maat worden gemaakt en afgestemd op de speciale toepassingen en toepassingen van de klanten. Er kunnen werkgebieden tot 3 meter worden gerealiseerd. Onze klanten in binnen- en buitenland vertrouwen al jaren op de knowhow van onze freesmachines.

 4. DMG MORI SEIKI EUROPE AG

  Zwitserland

  Het DMG MORI SEIKI-concern is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van verspanende werktuigmachines. Het concern levert innovatieve diensten voor de totale levensduur van machines en biedt software- en energieoplossingen. De dienstverlening betreft de volgende terreinen: draaien, frezen, geavanceerde technologieën (Ultrasonic /Lasertec) en de ECOLINE-productlijn, elektronica en automatisering, en service- en energieoplossingen. Verantwoordelijk voor het succes van ons bedrijf zijn de 7.013 medewerkers.

 5. GMW MACHINES GMBH

  Duitsland

  GMW Machines is gespecialiseerd in de productie en assemblage van zware werktuigmachines. Het spectrum varieert van verticale draaibanken tot zware draaibanken, tafel- en plaatboormachines tot portaalfreesmachines en bewerkingscentra. Ons portfolio wordt uitgebreid met speciale accessoires zoals klemplaten, hoeken en freeskoppen en nog veel meer. Bij het bouwen van de werktuigmachines concentreren we ons op de essentie: Aan de eisen en behoeften van onze klanten. Onze machines bestaan uit een solide, zware gietconstructie van gecertificeerde internationale leveranciers, individueel uitgerust met hightechcomponenten, die voornamelijk van bekende fabrikanten in Duitsland zijn. Dit flexibele modulaire systeem maakt het mogelijk om de machines efficiënt en kostenefficiënt op te bouwen in hoge kwaliteit, zodat de klant uiteindelijk kan rekenen met lagere machinepercentages tot 30 procent. De levertijd is aanzienlijk verkort.

 6. STARRAG GMBH

  Duitsland

  De Starrag Group is een technologisch toonaangevende fabrikant van precisie-werktuigmachines voor het frezen, draaien, boren en slijpen van werkstukken van metaal, composietmaterialen en keramiek. Klanten zijn onder meer toonaangevende bedrijven in de lucht- en ruimtevaart, energie, transport en industriële sectoren. Het portfolio van werktuigmachines in combinatie met uitgebreide technologie en diensten stelt klanten in staat om substantiële verbeteringen in de productiviteit te realiseren. De producten worden verkocht onder het merk Starrag en omvatten de productgebieden Berthiez, Bumotec, Dörries, Droop + Rein, Ecospeed, Heckert, Scharmann, SIP, Starrag en TTL. De bedrijvengroep met hoofdkantoor in Rorschach/Zwitserland exploiteert productievestigingen in Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en India, evenals verkoop- en servicebedrijven in de belangrijkste afnemerslanden. Starrag Group Holding AG is genoteerd aan de SIX Swiss Exchange.

 7. F. ZIMMERMANN GMBH

  Duitsland

  F. Zimmermann GmbH is een wereldwijd toonaangevende hightechleverancier van portaalfreesmachines en horizontale bewerkingscentra met enorme werkruimten, een geweldige dynamiek en uitstekende verspaningsprestaties. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 200 werknemers en wil boven alles zijn klanten een passende oplossing bieden en een grote efficiency garanderen: ‘Quality made in Germany’. De speciale machines worden overal ter wereld gebruikt in de auto-industrie, de luchtvaart en de werktuigbouw.

 8. FANUC BENELUX

  België

  FANUC heeft de afgelopen 60 jaar altijd vooropgelopen bij innovatie door voortdurend de grenzen van de automatisering te verleggen en door in een breed scala aan bedrijfstakken de productiviteit te verhogen en kosten te verlagen. Met onze betrouwbaarheid van 99, 9%, onze klantgerichte aanpak, onze klantenservice van wereldklasse en eindeloos veel oplossingen voor industriële robots, CNC-systemen en gespecialiseerde machines voor draaderoderen, elektrisch spuitgieten en draaien en frezen, kunnen we u helpen maximaal te profiteren van automatisering. U hebt alleen de Yellow World nodig.

 1. ZANTEN

  Nederland

  Van aandrijfkoppeling tot zaagmachine: voor industriële bedrijven is Zanten een professionele partner in technical supply en industrial supply. We bieden u een compleet assortiment, een eerlijk advies en een dienstverlening die naadloos aansluit bij uw organisatie. Maar misschien wel het allerbelangrijkst: we zijn een betrokken partner. Samen vormen we een winning team! Verspaning Centerboor, HSS- + VHM- spiraalboor Conische verzinkboor, getrapte boor, plaat... Spantechniek Boorhouders, kegeldoorns, reduceerhulzen Aantrekbouten, boorhouder opnamen, spanbus... Meettechniek Diepteschuifmaten, klokschuifmaten, meetsets, werkplaatsschuifmaten, zakschuifmaten... Slijptechniek Gefreesde vijlen, naaldvijlen, precisievijlen, raspe, sleutelvijlen, vijlheften, werkplaatsvijler... Handgereedschap Bahco's, haaksleutels, pensleutels, ring-bek-, ratel-, ring- en steeksleutels, zeskant haakse schroevendraaiers... ENZ...

 2. SLAVÍK - TECHNICKÉ PLASTY

  Tsjechische Rep.

  CNC machinaal bewerken van plastic - prototypes, enkele en serieproductie.Vormgieten en versmelten van kunststof materialen. Verkoop van half afgewerkte producten - platen, staven, buizen (PA, POM, PET, PBT, PPS, PTFE, PVDF, PEEK, PEK, Pl, PE, PP, PVC, PETG, PMMA, HPL, Textite, PUR, ABS), PAI, PC, HI-MACS. PE-UHMW. Producten, services: ◾CNC machinebewerking van kunststoffen◾hoge temperatuur kunststoffen, bouw en andere kunststoffen◾machinale bewerking van Al, HPL, textite◾polyamide, polyethyleen, polyurethaan, Teflon, nylon◾polyurethaan elastomeer.

 3. DIAGER SAS

  Frankrijk

  DIAGER SA is de grootste Europese fabrikant van betonboren met 20 miljoen vervaardigde werktuigen per jaar. 55 jaar ervaring en investeringen maken het Diager mogelijk om nu de meest veeleisende industriëlen tevreden te stellen op het gebied van ontwerp en de industriële productie van hoogwaardige Hardmetalen werktuigen voor de mechanische, luchtvaart-, ruimtevaart- of automobielindustrie… Diager heeft de Brickster-plus boor ontworpen die specifiek aangepast is voor het boren van holle bakstenen…

 4. VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  VGS Automatisierungstechnik GmbH is een moderne, middelgrote onderneming op het gebied van de speciale machinebouw. De twee eigenaren Jan von Gescher en Reinhard Siek hebben het bedrijf in 2010 opgericht nadat zij al jarenlang gezamenlijk in een machinebouwonderneming met belangrijke klanten hadden gewerkt. Doel van de VGS is de individuele speciale machinebouw geheel volgens de specifieke behoeften van haar klanten. Alle medewerkers van VGS Automatisierungstechnik hebben jarenlange ervaring met planning, constructie en uitvoering van deels hoogcomplexe machines en installaties. De productie is ingericht naar de modernste en meest kostenbesparende oogpunten. Drie feiten: De constructie van de machines vindt plaats met CAD-systemen voor twee- en driedimensionale weergave. Het totale haloppervlak bedraagt ca. 700 vierkante meter, het montagegedeelte is 30 meter lang en 15 meter breed. Zeer zware onderdelen worden verplaatst met een 10 ton belastbare hijskraan.

 5. TRIAG INTERNATIONAL AG

  Zwitserland

  Eigen engineering, eigen productie en wereldwijde distributie met zeer hoge kwaliteitsnormen. Sinds de oprichting van Triag AG in 1990 houden wij ons bezig met de ontwikkeling en productie van klemsystemen voor de verspanende productie. Als pionier op het gebied van geavanceerde opspanoplossingen en met onze unieke interface, die als basis dient voor een grote verscheidenheid aan opspanvarianten, hebben wij een goede reputatie opgebouwd op de wereldmarkt. Daar zijn we trots op en daar zorgen we voor. Vanaf 1 juli 2013 concentreren wij ons op de ontwikkeling, productie en wereldwijde distributie van onze klemsystemen onder de bedrijfsnaam Triag International AG. voordeel uit hun systemen door ons brede aanbod van modulaire opspantechnologie of met werkstukspecifieke speciale oplossingen. In Hünenberg bij Zug vervaardigen wij onze 3D modulaire klemsystemen op moderne productiemachines in Zwitserse kwaliteit. Wij hechten veel belang aan een goede werksfeer en ons milieu, want alleen zo kunnen wij onze klanten op een open en duurzame manier van dienst zijn.

 6. SANDVIK COROMANT

  België

  Sandvik Coromant is 's werelds grootste leverancier van gereedschappen, gereedschapsoplossingen en kennis voor de metaalverwerkende industrie. Met uitgebreide investeringen op het gebied van R&D creëren we unieke innovaties en bereiken we samen met onze klanten nieuwe productiviteitsstandaarden. Deze omvatten 's werelds belangrijkste automotive-, lucht- en ruimtevaart- en energie-industrieën. Sandvik Coromant heeft 8.000 werknemers en is vertegenwoordigd in 130 landen. Wij maken onderdeel uit van de business area Sandvik Machining Solutions in de wereldwijde industriële Sandvik groep.

 7. TVD-TECHNICKÁ VÝROBA, A.S.

  Tsjechische Rep.

  De firma TVD - Industrial production heeft een lange traditie. Niet alleen als fabrikant van zijn eigen producten, maar ook als een betrouwbare leverancier van consumptieartikelen die voldoen aan de eisen van binennlandse en buitenlandse partners.- Productie van controlepanelen, racks, HUP-panelen Poeder coating- Productie van metaal en componenten

 8. ENGRA MASCHINEN

  Zwitserland

  Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van ontbramingsmachines. Onze producten: Ontbramingsmachines, kantfreesmachines, kantschuurmachines, kantfreesmachines voor houtbewerking, glaskantschuurmachines, ontbraamfrezen, facetteermachine, ontbramen van metaaldelen

 9. PRINS MACHINES

  Nederland

  Machinehandel Prins Machines biedt uitstekende gebruikte metaalbewerkingsmachines van A-merken als Deckel, Gildemeister, Maho, Mazak etc.Machinehandel Prins Machines beschikt voortdurend over een aanzienlijke voorraad goede gebruikte machines voor draaien, frezen en overige metaalbewerking.

 10. KOMET R COOLS

  België

  Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige kwaliteitsgereedschappen voor het verspannen bij metaalbewerking draaien, frezen, kotteren, ruimen, honen hoge.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Frezen - gereedschapsmachines - Import export

Aantal resultaten

542 Bedrijven