• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • frezen - gereedschapsmachines

Resultaten voor

Frezen - gereedschapsmachines - Import export

 1. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  In het spanningsveld tussen een traditioneel middelgroot familiebedrijf en wereldwijd actieve leverancier van innovatieve oplossingen voor de productie van verspanende vervaardigingen ontwikkelde de HELLER groep een unieke wereldwijde bedrijfscultuur. HELLER is een al 120 jaar lang succesvolle klein en middelgroot particulier, zelfstandig familiebedrijf. Continuïteit ten aanzien van de aandeelhouders en in de leiding blijft het motto. In het midden van het jaar 2013 waren vier achterkleinkinderen van de oprichter van het bedrijf, en de vierde generatie van de familie voor de voorbereiding van de generatiewisseling betrokken bij het bedrijf. Berndt Heller blijft de voorzitter van de raad van commissarissen. Wat 120 jaar geleden begon met zeven gezellenverenigingen en drie leerlingen, is vandaag uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 2.500 gekwalificeerde werknemers, die trots mogen zijn op haar succesverhaal en kijkt met vertrouwen naar de toekomst.

 2. STARRAG GMBH

  Duitsland

  De Starrag Group is een technologisch toonaangevende fabrikant van precisie-werktuigmachines voor het frezen, draaien, boren en slijpen van werkstukken van metaal, composietmaterialen en keramiek. Klanten zijn onder meer toonaangevende bedrijven in de lucht- en ruimtevaart, energie, transport en industriële sectoren. Het portfolio van werktuigmachines in combinatie met uitgebreide technologie en diensten stelt klanten in staat om substantiële verbeteringen in de productiviteit te realiseren. De producten worden verkocht onder het merk Starrag en omvatten de productgebieden Berthiez, Bumotec, Dörries, Droop + Rein, Ecospeed, Heckert, Scharmann, SIP, Starrag en TTL. De bedrijvengroep met hoofdkantoor in Rorschach/Zwitserland exploiteert productievestigingen in Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en India, evenals verkoop- en servicebedrijven in de belangrijkste afnemerslanden. Starrag Group Holding AG is genoteerd aan de SIX Swiss Exchange.

 3. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een Duitse fabrikant van bewerkingscentra voor 5-assig frezen en draaien van balk, aluminium, koolstofvezel/GFRP, Inconel voor de volgende industrieën: - Gereedschaps- en matrijzenbouw - defensie-industrie - lucht- en ruimtevaart - automobielindustrie - algemene machinebouw. Dankzij tientallen jaren ervaring in de kapitaalgoederenindustrie en in een breed scala van industriële sectoren is EDEL Werkzeugmaschinen GmbH in staat om op maat gesneden en klantgerichte oplossingen te leveren. De uitbreiding van de productenportefeuille is sinds de oprichting van onze onderneming consequent op een marktgerichte wijze nagestreefd. Op die manier streven wij er steeds naar dat onze machines alle merk- en segmenttypische kenmerken bevatten die onze klanten kennen, waarderen en verwachten.

 4. ISEL GERMANY AG - ERFOLGREICH MIT CNC TECHNOLOGIE

  Duitsland

 5. BRÄUER SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Uw competente en betrouwbare technologiepartner voor automatisering in de machinebouw. Bräuer Systemtechnik GmbH is een middelgroot bedrijf uit het zuidoosten van Duitsland. Als een ervaren en betrouwbare systeemleverancier zijn we naast de auto-industrie ook bekend in de voedingsindustrie en op het gebied van medische technologie. Ons ingenieursbureau biedt de beste voorwaarden voor de ontwikkeling en productie van hoogwaardige productoplossingen op het gebied van weerstandslassen en transportbandtechnologie. Op maat gemaakte oplossingen voor elektrodenverwerking en automatisering van lasprocessen maken net zo goed deel uit van ons productportfolio als op maat gemaakte kleine transportsystemen. Al meer dan 10 jaar is ons kwaliteitsmanagement gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2015, in 2016 heeft het bedrijf met succes het milieubeheer geïntroduceerd en gecertificeerd volgens DIN EN ISO 14001: 2015.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WISSNER GESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

  Duitsland

  Wissner CNC Technologies is een middelgroot bedrijf met het hoofdkantoor in Göttingen.Sinds de oprichting in 1986 heeft Wissner met succes verschillende generaties uiterst nauwkeurige CNC-frees- en lasersnijmachines ontwikkeld, ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd.Jarenlange ervaring en een zeer innovatieve aanpak stellen het bedrijf in staat een breed scala aan state-of-the-art machines aan te bieden.Weissner is er trots op een toonaangevende fabrikant te zijn van betrouwbare HSC-frees- en lasermachines. HSC-freesmachines van Wissner zijn uiterst nauwkeurig en van de hoogste kwaliteit.De innovatieve, gepatenteerde "Hold & Press"-technologie stelt klanten in staat aanzienlijke besparingen te realiseren in hun productieprocessen. Het productportfolio van Wissner omvat machines, gereedschappen en diensten die worden gebruikt in verschillende industriële segmenten zoals machinebouw, luchtvaart, reclame en verlichting, meubelen, speelgoed en kan worden gebruikt in de tandheelkundige industrie.

 2. CERATIZIT

  Luxemburg

  CERATIZIT is al meer dan 100 jaar baanbreker in de ontwikkeling van bijzonder harde metalen producten voor snijgereedschap en voor de bescherming tegen slijtage. De firma vervaardigt hooggespecialiseerde wolfraamcarbide snijgereedschappen, inzetstukken en spillen. De CERATIZIT GROEP is de marktleider in de vervaardiging van snij- en precisiegereedschap, spillen en voorvormen. CERATIZIT GROEP is ook marktleider in verschillende gebieden waar slijtvast materiaal wordt toegepast en ontwikkelt met succes nieuwe soorten hardmetaal, metaalkeramiek en keramiek producten.

 3. DICHTUNGEN GRAF GMBH

  Duitsland

 4. ANDREAS HARMUTH CNC-FRÄSTECHNIK

  Duitsland

 5. FPS WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Duitsland

 1. H.P. MÜLLER WERKZEUGMASCHINEN AG

  Zwitserland

 2. BIMATEC SORALUCE ZERSPANUNGSTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

 1. IBERIMEX-WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Duitsland

 2. DIRY INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

 3. JUS - JELIC & SOHN

  Duitsland

 4. PASO PRÄZISIONSMASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het door de eigenaar beheerde bedrijf Paso Präzisionsmaschinenbau GmbH bestaat al meer dan 25 jaar. Gedurende deze tijd heeft een team van hooggekwalificeerde medewerkers meer dan 30 machineseries ontwikkeld. Het bedrijf hecht bijzonder veel belang aan flexibiliteit, wat betekent: dat er "op maat gemaakte" en niet "kant-en-klare machines" worden geleverd. Afhankelijk van de eisen kan de uitrusting van de machines op maat worden gemaakt en afgestemd op de speciale toepassingen en toepassingen van de klanten. Er kunnen werkgebieden tot 3 meter worden gerealiseerd. Onze klanten in binnen- en buitenland vertrouwen al jaren op de knowhow van onze freesmachines.

 5. GMW MACHINES GMBH

  Duitsland

  GMW Machines is gespecialiseerd in de productie en assemblage van zware werktuigmachines. Het spectrum varieert van verticale draaibanken tot zware draaibanken, tafel- en plaatboormachines tot portaalfreesmachines en bewerkingscentra. Ons portfolio wordt uitgebreid met speciale accessoires zoals klemplaten, hoeken en freeskoppen en nog veel meer. Bij het bouwen van de werktuigmachines concentreren we ons op de essentie: Aan de eisen en behoeften van onze klanten. Onze machines bestaan uit een solide, zware gietconstructie van gecertificeerde internationale leveranciers, individueel uitgerust met hightechcomponenten, die voornamelijk van bekende fabrikanten in Duitsland zijn. Dit flexibele modulaire systeem maakt het mogelijk om de machines efficiënt en kostenefficiënt op te bouwen in hoge kwaliteit, zodat de klant uiteindelijk kan rekenen met lagere machinepercentages tot 30 procent. De levertijd is aanzienlijk verkort.

 6. F. ZIMMERMANN GMBH

  Duitsland

  F. Zimmermann GmbH is een wereldwijd toonaangevende hightechleverancier van portaalfreesmachines en horizontale bewerkingscentra met enorme werkruimten, een geweldige dynamiek en uitstekende verspaningsprestaties. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 200 werknemers en wil boven alles zijn klanten een passende oplossing bieden en een grote efficiency garanderen: ‘Quality made in Germany’. De speciale machines worden overal ter wereld gebruikt in de auto-industrie, de luchtvaart en de werktuigbouw.

 7. ZANTEN

  Nederland

  Van aandrijfkoppeling tot zaagmachine: voor industriële bedrijven is Zanten een professionele partner in technical supply en industrial supply. We bieden u een compleet assortiment, een eerlijk advies en een dienstverlening die naadloos aansluit bij uw organisatie. Maar misschien wel het allerbelangrijkst: we zijn een betrokken partner. Samen vormen we een winning team! Verspaning Centerboor, HSS- + VHM- spiraalboor Conische verzinkboor, getrapte boor, plaat... Spantechniek Boorhouders, kegeldoorns, reduceerhulzen Aantrekbouten, boorhouder opnamen, spanbus... Meettechniek Diepteschuifmaten, klokschuifmaten, meetsets, werkplaatsschuifmaten, zakschuifmaten... Slijptechniek Gefreesde vijlen, naaldvijlen, precisievijlen, raspe, sleutelvijlen, vijlheften, werkplaatsvijler... Handgereedschap Bahco's, haaksleutels, pensleutels, ring-bek-, ratel-, ring- en steeksleutels, zeskant haakse schroevendraaiers... ENZ...

 8. VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  VGS Automatisierungstechnik GmbH is een moderne, middelgrote onderneming op het gebied van de speciale machinebouw. De twee eigenaren Jan von Gescher en Reinhard Siek hebben het bedrijf in 2010 opgericht nadat zij al jarenlang gezamenlijk in een machinebouwonderneming met belangrijke klanten hadden gewerkt. Doel van de VGS is de individuele speciale machinebouw geheel volgens de specifieke behoeften van haar klanten. Alle medewerkers van VGS Automatisierungstechnik hebben jarenlange ervaring met planning, constructie en uitvoering van deels hoogcomplexe machines en installaties. De productie is ingericht naar de modernste en meest kostenbesparende oogpunten. Drie feiten: De constructie van de machines vindt plaats met CAD-systemen voor twee- en driedimensionale weergave. Het totale haloppervlak bedraagt ca. 700 vierkante meter, het montagegedeelte is 30 meter lang en 15 meter breed. Zeer zware onderdelen worden verplaatst met een 10 ton belastbare hijskraan.

 1. TRIAG INTERNATIONAL AG

  Zwitserland

  Eigen engineering, eigen productie en wereldwijde distributie met zeer hoge kwaliteitsnormen. Sinds de oprichting van Triag AG in 1990 houden wij ons bezig met de ontwikkeling en productie van klemsystemen voor de verspanende productie. Als pionier op het gebied van geavanceerde opspanoplossingen en met onze unieke interface, die als basis dient voor een grote verscheidenheid aan opspanvarianten, hebben wij een goede reputatie opgebouwd op de wereldmarkt. Daar zijn we trots op en daar zorgen we voor. Vanaf 1 juli 2013 concentreren wij ons op de ontwikkeling, productie en wereldwijde distributie van onze klemsystemen onder de bedrijfsnaam Triag International AG. voordeel uit hun systemen door ons brede aanbod van modulaire opspantechnologie of met werkstukspecifieke speciale oplossingen. In Hünenberg bij Zug vervaardigen wij onze 3D modulaire klemsystemen op moderne productiemachines in Zwitserse kwaliteit. Wij hechten veel belang aan een goede werksfeer en ons milieu, want alleen zo kunnen wij onze klanten op een open en duurzame manier van dienst zijn.

 2. DIAGER SAS

  Frankrijk

  DIAGER SA is de grootste Europese fabrikant van betonboren met 20 miljoen vervaardigde werktuigen per jaar. 55 jaar ervaring en investeringen maken het Diager mogelijk om nu de meest veeleisende industriëlen tevreden te stellen op het gebied van ontwerp en de industriële productie van hoogwaardige Hardmetalen werktuigen voor de mechanische, luchtvaart-, ruimtevaart- of automobielindustrie… Diager heeft de Brickster-plus boor ontworpen die specifiek aangepast is voor het boren van holle bakstenen…

 3. SLAVÍK - TECHNICKÉ PLASTY

  Tsjechische Rep.

  CNC machinaal bewerken van plastic - prototypes, enkele en serieproductie.Vormgieten en versmelten van kunststof materialen. Verkoop van half afgewerkte producten - platen, staven, buizen (PA, POM, PET, PBT, PPS, PTFE, PVDF, PEEK, PEK, Pl, PE, PP, PVC, PETG, PMMA, HPL, Textite, PUR, ABS), PAI, PC, HI-MACS. PE-UHMW. Producten, services: ◾CNC machinebewerking van kunststoffen◾hoge temperatuur kunststoffen, bouw en andere kunststoffen◾machinale bewerking van Al, HPL, textite◾polyamide, polyethyleen, polyurethaan, Teflon, nylon◾polyurethaan elastomeer.

 4. ENGRA MASCHINEN

  Zwitserland

  Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van ontbramingsmachines. Onze producten: Ontbramingsmachines, kantfreesmachines, kantschuurmachines, kantfreesmachines voor houtbewerking, glaskantschuurmachines, ontbraamfrezen, facetteermachine, ontbramen van metaaldelen

 5. TVD-TECHNICKÁ VÝROBA, A.S.

  Tsjechische Rep.

  De firma TVD - Industrial production heeft een lange traditie. Niet alleen als fabrikant van zijn eigen producten, maar ook als een betrouwbare leverancier van consumptieartikelen die voldoen aan de eisen van binennlandse en buitenlandse partners.- Productie van controlepanelen, racks, HUP-panelen Poeder coating- Productie van metaal en componenten

 6. KOMET R COOLS

  België

  Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige kwaliteitsgereedschappen voor het verspannen bij metaalbewerking draaien, frezen, kotteren, ruimen, honen hoge.

 7. INDIMCO INDÚSTRIA DE IMPRESSÃO E CORTE LDA. CNC SOLUTIONS. TECHNOLOGIE. SERVICE. SUPPORT CONSULTANT

  Portugal

 8. HAGEN & GOEBEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Duitsland

 9. MASCHINEN HÄRTEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

 10. IS ZUBEHÖR GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Frezen - gereedschapsmachines - Import export

Aantal resultaten

528 bedrijven