• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • fruit - gedroogd

Resultaten voor

Fruit - gedroogd - Import export

 1. BIZIM ANADOLU TARIM

  Turkije

  Bizim Anadolu Tarım is opgericht in 1973. Onze firma is gespecialiseerd in de toelevering en productie van voor voeding geschikte zaden en noten. Vandaag is onze firma eigenaar van één van de grootste vestigingen in Europa, die gebruik maakt van de modernste beschikbare technologieën om het beste product te maken voor onze klanten. Wij bieden een groot aantal verschillende zaadsoorten: Voornamelijk pompoenzaad, zonnebloemzaad, koffiebonen, amandelen, cashewnoten, kokosnoot, Walnoten, kikkererwten en sojabonen. Onze zaden staan bekend om hun buitengewone kwaliteit en smaak. Onze nieuwste voorzieningen zijn uitgerust met de modernste hoogwaardige zaadverwerkingsmachines, met een capaciteit van meer dan 80 ton/dag, een waarborg voor de kwaliteit van het product. Het resultaat is een eendaags topkwaliteit product. Dankzij onze 50 jaren ervaring, kunt u erop vertrouwen dat Bizim Anadolu Tarım één van de langst bestaande en meest bekende exporteurs van agrarische grondstoffen is in Turkije. Wij streven constant naar innovatie en ontwikkeling en dit heeft ons in staat gesteld onze onderneming snel te transformeren in een marktleider op de agrarische markt in Turkije. Wij zijn een nationaal en internationaal erkende onderneming op grond van onze kwaliteitsproducten en -diensten. Productkwaliteit en klanttevredenheid zijn onze grootste prioriteiten. Kom kijken op onze website of neem contact met ons op voor verdere informatie.

 2. TEZGAH SAS

  Frankrijk

  Sinds 2021 importeert en verdeelt TEZGAH SAS biologische Bozic pistachenoten met een uitzonderlijke en specifieke smaak. Bozic BIO is een soort dat uitsluitend en in beperkte hoeveelheden in Gaziantep, in Zuidoost-Turkije wordt verbouwd. De Biologische Bozic (gedopte, ongezouten) pistachenoten worden één maand eerder dan normaal geoogst zodat ze niet volledig rijp en minder droog zijn. De grijze pistachenoten hebben een andere, diepere groene leur vergeleken met de overige pistachenoten. Dankzij de rijke en aromatische smaak, wordt de noot gebruikt binnen de fabricage van elk type ijs, gebak, nagerechten en suikergoed. Wij bieden de beste kwaliteit en variëteit van de meest smaakvolle pistachenoten! Het is tevens mogelijk geblancheerde Biologische Bozic pistachenoten (zonder velletjes) te leveren, het meest speciale product binnen het pistache-assortiment evenals geroosterde en gezouten pistachenoten, de favoriet van iedereen aan tafel tijdens borreltijd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. NUCUL DE AUR COOPERATIVA AGRICOLA

  Roemenië

  VITAL& Nucul de Aur verwerkt walnootpitten en gedroogde vruchten voor de Roemeense en Europese markten. Wij bieden voordelige en hoogwaardige diensten, uitgevoerd door een ervaren team dat vakkundig aan alle behoeften van onze klanten en partners wereldwijd kunnen voldoen. VITAL& Nucul de Aur levert versproducten het hele jaar door dankzij zijn eigen kraak- en verpakkingslijnen en het systeem voor gekoelde opslag. Wij bieden een breed assortiment hoogwaardige producten afgestemd op de behoeften van onze diverse klanten en uiteenlopende markten met constante beschikbaarheid, snelle antwoorden en korte leveringstijden. Al onze producten zijn 100% natuurlijk en 100% puur, wij streven ernaar constante kwaliteit te bieden voor optimale klanttevredenheid. Wij selecteren onze walnoten en gedroogde vruchten op uiterst zorgvuldige wijze om de beste kwaliteit, versheid en het unieke karakter van onze geperste oliën te behouden. Wij produceren onder andere: - Walnotenolie - BIOLOGISCHE Walnotenolie - Witte walnoten 10kg verpakkingen - Witte gehalveerde walnoten verpakkingen - Witte walnoten gehalveerd biologisch verpakking - Witte walnoten mes sferturi verpakking - Witte walnootpitten biologische effecten verpakking - Walnoten stukken noten Wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 4. NADATY

  Frankrijk

  NADATY, importeur en verdeler, gespecialiseerd in de groothandel van dadels uit Arabië en elders sinds 2015, beantwoordt al uw vragen container, pallet met enkele of meerdere referenties en verzendingen via UPS tot op pakketten van 30kg. Nadaty selecteert deze uitzonderlijke vruchten voor hun voedingswaarden en hun weldaden. Hun belangrijke plaats binnen de Arabische en Islamitische cultuur maakt het tot een product met een constant groeiende vraag. Nadaty exporteert de volgende dadels naar de Europese markt: Ajwa uit Medina, Sukkari Rutab, Shagra, Barhi, Khudri, Safawi en dadelpuree afkomstig uit Arabië. Nadaty biedt Medjoul-dadels uit Jordanië en Marokko, Deglet Nour- dadels uit Algerije, Mazafatti-dadels uit Iran. Wij selecteren leveranciers gecertificeerd voor hun ervaring in de export en hun stiptheid met betrekking tot geoptimaliseerde productieprocessen die afgestemd zijn op de kwaliteitscontrole (ISO 22000 en 9001, BRC en HACCP alsmede Global GAP voor onze Ajwa-dadels).

 5. DRINKEAT OU

  Oekraïne

  Wij zijn het Europese bedrijf Drinkeat OU, een exporteur van voedselproducten van Oekraïense producenten. Wij bieden voedselproducten van topkwaliteit naargelang uw vereisten. Ons bedrijf is werkzaam binnen de groothandel naar EU landen Oost-Azië, Groot-Brittannië enz. Alle producten voldoen aan de kwaliteitsnormen, bevestigd door relevante certificaten. Onze werknemers selecteren de juiste producten voor u tegen gunstige prijzen in Oekraïne, helpen u met de douaneformaliteiten en levering.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VILMARK GIDA ITH. IHR. INS. TIC. LTD. STI.

  Turkije

 2. LA BATURRICA

  Spanje

 3. PALIMEX

  Frankrijk

 4. GRAS IM GLAS GMBH

  Duitsland

 5. ELEVATERZ

  Duitsland

 1. SKYMIND-CBD INH. RAMOVIC DENIS

  Duitsland

 2. GREEN CONCEPTA GMBH

  Duitsland

 1. HERBBIO ABDIN GMBH

  Duitsland

 2. AGRI CEREAL MANDORLE

  Italië

 3. MLB BIOTRADE

  Polen

 4. ZIANI ORGANIC OILS

  Duitsland

 5. EURL AABS

  Algerije

 6. LAYAKI

  Ivoorkust

 7. PAL GARDENS COMPANY

  Bezet Palestijns gebied

 8. MEGA NUTS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

 1. SOBACI

  Ivoorkust

 2. BIO PERFECT DE EGGLEY COMPANY IMPORT EXPORT

  Frankrijk

  Wij produceren, importeren en exporteren tropische vruchten en groenten, vers en gedroogd, 100% natuurlijk, biologisch geteeld. Transformatie van fruit in diepvriesproducten in Frankrijk. Distributie via korte kanalen in binnenland en internationaal. Van de boerderij direct naar de consument: BIO PERFECT werkt direct samen met de producenten. Een deel van ons fruit wordt door ons op onze eigen grond gekweekt. Dat gebeurt zonder pesticiden en het fruit wordt rijp geplukt om alle eigenschappen en de echte smaak van het fruit te behouden. Ons fruit en onze groenten worden op natuurlijke wijze en biologisch geteeld, dragen het BIO-label en zijn ECOCERT France gecertificeerd. Wij willen de smaak van fruit graag met zoveel mogelijk consumenten delen. Ons aanbod biologische exotische vruchten en groenten is zeer gevarieerd: ananas, papaja, mango, avocado, zoete aardappel, banaan en nog veel meer... Gedroogd en diepgevroren fruit: ananassen en mango's. BIO PERFECT is gespecialiseerd in de kwaliteit van smaak. Minimum te bestellen hoeveelheid: 3 000 kg voor groothandelaren en 1 pallet voor kleine distributiebedrijven.

 3. EL NOGAL

  Spanje

  EL NOGAL werd in 1980 in Campo Lameiro (España) opgericht en is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de handel van noten en gedroogde vruchten van grote kwaliteit.Met een team van 45 vakmensen en op een oppervlakte van 5.000 m², biedt EL NOGAL een productiecapaciteit van 4.500T en is aanwezig op de grootste beurzen uit de sector. Onze grootste klanten zijn distributieketens als Carrefour, Leclerc en Auchan. Zij hebben ervoor gekozen met ons te werken omdat ze vinden dat we producten leveren waarop vertrouwd kan worden.

 4. FABIO TORRE SRL

  Italië

  De historische onderneming van de familie Torre zet zich constant in voor onderzoek naar de kwaliteit van de biologische hazelnoten van de Montes Cimini, van het kraken tot het drogen, zonder de verwerking van het product te vergeten. We verwerken hoofdzakelijk rauwe, gedopte, gegrilde hazelnoten, gestampte hazelnoten en we produceren halffabricaten zoals gestampte hazelnoten, hazelnotenpasta en hazelnotenpoeder voor banketbakkers, ijsfabrikanten en middelgrote tot grote gebak- en koekfabrieken.

 5. ORIENCO

  Frankrijk

  Orienco, opgericht in 1990, is gespecialiseerd in de import, de verwerking (roosteren, coaten, zouten), de verpakking en de distributie van gedroogde vruchten. De gedroogde vruchten zijn afkomstig van wereldwijd uitgevoerde oogsten en gespecialiseerde internationaal erkende importeurs. Dit stelt ons in staat niet alleen de kwaliteit van de grondstoffen maar tevens een constante bevoorrading te garanderen. De gedroogde vruchten worden verwerkt volgens de van kracht zijnde regelgeving voor hygiëne en voedselveiligheid: roosteren, zouten, coaten met verschillende smaken en verpakking. Proef onze pistachenoten, amandelen, cashewnoten noten, pinda's, rozijnen, hazelnoten, noten, kokosnoot, pecannoten, macadamia noten, sesamzaden, pijnappelzaden, pompoenpitten en zonnebloempitten, kikkererwten....Orienco is de garantie van een groothandelaar van kwaliteit.

 6. TOMOOR

  België

  Onder onderneming met vestigingen in Antwerpen , Parijs en Saudi Arabië is gespecialiseerd in de productie en distributie van kwaliteit dadels en dadelproducten. Ons assortiment bestaat uit meer dan 15 unieke dadelrassen zoals de Ajwa , Sukkari , Medjoul , Khodari , Safawi en Deglet nour Verpakkingen in bulk zijn ook beschikbaar op aanvraag. Zowel conventionele als biologisch gecertificeerde dadels zijn beschikbaar. Daarnaast verkopen we dadelproducten zoals dadelpoeder, dadelpasta en biologische dadelstroop voor de retail en voedingsindustrie. Daarnaast hebben we ook chocolade dadels en geschenkdozen in ons assortiment.

 7. RANOBO

  België

  Ranobo is in 1996 opgericht te Lille (Gierle), bij Turnhout, in de provincie Antwerpen. Sinds 2004 is Ranobo gevestigd op de huidige locatie en is de totale oppervlakte uitgegroeid tot bijna 2000m², bestaande uit eigen productieruimte, magazijnen en kantoren.Waar eerder het assortiment bestond uit noten en zuidvruchten in bulk, is het daarnaast ook uitgegroeid tot een compleet productassortiment op vlak van noten, zuidvruchten, crackers en zoetwaren. Met meer dan 200 verpakkingen voor thuis- en horecaverbruiker, onder het merk Ranobo, bieden wij voor iedereen een passende oplossing. Ondanks de groei zijn flexibiliteit en stiptheid dé aandachtspunten van onze bedrijfsfilosofie gebleven. Zo is en blijft private label een sterke troef van Ranobo. Door voordurend in te spelen op de ontwikkelingen van de markt en enkel de beste producten te gebruiken, maken we het onderscheid!

 8. COACTUM SP. ZO.O.

  Polen

  WAAROM IS HET WAARD OM ONS TE VERTROUWEN? Coactum Sp. z o.o. waardeert vooral de natuurlijke omgeving. Onze activiteit is gebaseerd op milieuvriendelijke oplossingen en het bevorderen van ecologie. 10 JAAR ERVARINGNUMEROUS ERKENNING EN CERTIFICATENSAMENWERKING MET WETENSCHAPPELIJKE CENTRA IN POLENCULTIVERING ONDERSTEUNING EN CONSULTINGHONDERDEN ONDERZOEK GELEIDGEAVANCEERDE BIOTECHNOLOGIEEXCLUSIEF IN POLEN WIE WE ZIJN Coactum Sp. z o.o.In 2015 hebben we in samenwerking met het Bulgaarse bedrijf BIOTREE, dat we de enige vertegenwoordiger in Polen zijn, hoogwaardige goji-fruitzaailingen en paulownia-bomen aan ons aanbod toegevoegd. Het kweken van deze prachtige planten heeft veel voordelen, zowel voor de gezondheid als voor de financiële sector. Goji-vruchten zijn rijk aan verschillende voedingsstoffen die de behandeling van veel ziekten ondersteunen. Anderzijds is paulownia een van de snelgroeiende energiebomen waaruit niet alleen hout van hoge kwaliteit wordt verkregen, maar ook verschillende soorten biomassa en bio-ethanol. Beide planten krijgen steeds meer supporters op de Europese markt, wat hun teelt tot een geweldig bedrijfsidee maakt. We bieden ook een hele reeks producten aan, gepresenteerd door onze partner uit Bulgarije. Dit zijn verschillende soorten frambozen, evenals duindoorn. Voor een goede ontwikkeling van planten hebben we ook de beste meststoffen: humus en mycorrhiza.

 9. HONAM FARAZ

  Iran

  Honam Faraz Co. as a supplier of fresh products in the field of Sourt, large and small packages of varieties of nuts, dates, saffron and Iranian spices have been very successful and using the most experienced experts in the field of transportation, bank and currency exchange, customs, Customs Clearance and Inspection provides a range of specialized import and export services in a way that takes responsibility for the quality of the product from the farm to the warehouse of the destination and comforts our customers by providing a full range of specialized services.

 10. PRUNEAUX DE MENET

  Frankrijk

  PRUNEAUX DE MENET is de specialist van de gedroogde pruim uit Agen, met, zonder pit, gevuld, met chocola, op wijn, op siroop, als crème, als vruchtvlees zonder toevoeging van suiker. Neem contact met ons op per e-mail : MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR. Wij bieden ook gedroogde abrikozen, ananas, vijgen, aardbeien, mango's. Gedroogde pruimen afkomstig uit Frankrijk uit de regio van Agen, door serieuze en producenten met aandacht voor de kwaliteit van hun producten.

Filters

Resultaten voor

Fruit - gedroogd - Import export

Aantal resultaten

1.934 bedrijven