• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • fruitbomen

Resultaten voor

Fruitbomen - Import export

 1. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Milis Nurseries is gespecialiseerd in de productie en de handel van kiemplanten van fruit en noten. Halverwege de jaren 1960, sprong Konstantinos Milis in op de behoeften van de Griekse bomenkweek voor gezond reproductiemateriaal, via gebruik van oude en bekende praktijken uit de regio en in samenwerking met geotechnische ingenieurs van de streek. Hij start met de aanleg van de eerste fruitbomen kwekerij (perziken, kersen, abrikozen, pruimen, appels, peren, amandelen, walnoten, hazelnoten, enz.). Enkele jaren laten, neemt zijn zoon en de huidige eigenaar, Vassilios Milis, de teugels van het bedrijf in handen en breidt de reeks van aangeboden plantsoorten, artikelen en variëteiten uit. Wij hebben, in samenwerking met de landelijke en Europese universitaire instituten, bomen ontwikkeld die voldoen aan de groeiende vraag van producenten en wij streven naar constant hoogwaardige kwaliteitsnormen voor onze fruit kiemplanten. Daarnaast investeren we in human resources met agronomen en richten we ons op de klantenservice. Wij werken samen met landbouwers, door waar nodig kennis voer de kweek te verstrekken (beschermen van de kiemplanten, bemesten, snoeien, enz.) en volgen de internationale moderne trends op de voet. Gezien het bedrijf een goede reputatie heeft in Europa, krijgt het een gestaag groeiende vraag voor informatie en nieuwe variëteiten. Talloze jaren ervaring en constant onderzoek stelden ons in staat nieuwe technologieën te beheersten om zo deel te nemen aan grote projecten, inclusief op het internationale vlak. We zijn betrokken bij alle stappen van het planten tot het oogsten. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 2. ECONOMIC COOPERATIVE DOO

  Servië

  Verified by europages badge

  We zijn een team van ervaren professionals, die de productie van fruitbomen, sierplanten, zaailingen enteeltmateriaal hebben opgezet. We voorzien onze klanten van producten volgens de gevraagde specificaties, de nodige documentatie, een vakkundige service eneen persoonlijke benadering.Onze productie is van de hoogste kwaliteit, gestandaardiseerd, we implementeren de nieuwste technologie enknowhow in het kweken van planten. Onze kopers ontvangen producten van topkwaliteit volgens internationale voorschriften.

 3. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Teelt, productie en verkoop van sierplanten. Al meer dan 20 jaar één van de grootste boomkwekerijen uit de sector. Gespecialiseerd in palmen en uitzonderlijke planten. Palmachtige planten, fruitbomen, olijfbomen. Dactyliferae, Canariensis, Washingtonias Tritinax, Butias, Mediterrane planten. Plantas Mediterráneas is opgericht in Elche door de familie Antón met de droom en het enthousiasme om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

 4. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Servië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KALEM DJORDJEVIC NURSERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge planten van de kwekerij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge fruitbomen, Fruitbomen, sierplanten, kleine rozen, perenbomen, hazelaars, Jonge fruitbomen, en Fruitbomen. Het is gevestigd in Milutovac, Servië.

 5. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Potplanten, heesters, kamerplanten en tuinplanten, Potplanten, oleanders, boomkwekerijen, planten groothandel, grenaatbomen, en bloemenplanten. Het is gevestigd in Grottammare, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VIVEROS BROKAW

  Spanje

  Meer dan 25 jaar in de productie van avocadobomen, mangobomen en andere vruchtenbomen om te planten. Het bedrijf BROKAW ESPAÑA, S.L. is een boomkwekerij van tropische fruitbomen die gevestigd is in de vallei van Vélez-Málaga, ten zuiden van Spanje, en si gespecialiseerd in de productie van avocadoplanten en mangobomen die bestemd zijn voor de Zuid-Europese markt en voor Noord-Afrika. Brokaw España, S.L. biedt de nieuwste modellen en internationale handelsvariëteiten om de beste producten aan zijn klanten te leveren.

 2. HOUTMEYERS

  België

  Wij richten ons zowel tot particulieren als tot professionele klanten zoals (tuin)architecten, tuinaanleggers en openbare besturen. Ons plantencentrum is ingericht als zelfbedieningszaak, maar indien nodig helpen Marleen en Wim je uiteraard graag bij het vinden van de planten die je zoekt. Het terrein is overzichtelijk ingedeeld en bewegwijzerd zodat je niet verloren loopt in het gigantische aanbod. Bij elke soort en variëteit vindt je uitleg en enkele wetenswaardigheden. Op verschillende plaatsen kom je ook infozuilen tegen met gedetailleerde informatie over de planten die je in die omgeving terugvindt. We bieden een enorm assortiment planten aan, van kleine tot grote maten, van jonge tot oude planten (bv. 35 jaar oude Taxus en Pinus). Specialiteiten die je tuin een heel ander cachet kunnen geven. De laatste trends volgen en nieuwe ideeën lanceren vinden wij vanzelfsprekend, maar onze belangrijkste doelstelling is steeds kwalitatief goed materiaal aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Via verschillende Belgische en Nederlandse verenigingen houden wij onze kennis ‘up-to-date’ en volgen wij op de voet wat er ‘leeft’ onder de plantenliefhebbers.

 3. BOOMKWEKERIJ EBBEN

  Nederland

  Boomkwekerij Ebben in Cuijk is sinds 1862 actief als producent van milieuvriendelijk en duurzaam geteelde beplanting voor de realisatie van groenprojecten in de (semi-)openbare of particuliere ruimte. Ebben is gespecialiseerd in meerstammige bomen, klimbomen, laan- en parkbomen, karakteristieke bomen en solitair heesters. Via Ebben Exclusief levert Ebben daarnaast beplanting voor de aanleg van stijl- en sfeervolle particuliere en bedrijfstuinen. Ebben Inspyrium is een locatie voor evenementen binnen en buiten de branche, inclusief auditorium en 1400 m2 daktuin met inheemse en exotische fruitsoorten. Inspyrium onderstreept de rol van Ebben als kennispartner en draagt bij aan een brede kijk op alle mogelijke groene toepassingen in de openbare ruimte. Producten: Laanbomen, parkbomen, straatbomen, meerstammige bomen, beveerde bomen, karakteristieke bomen, vormbomen, klimbomen, klimaatbomen, fruitbomen, naaldbomen, solitair heesters, hagen.

 4. BOOMKWEKERIJ FROWEIN

  Nederland

  Boomkwekerij Frowein Export is gespecialiseerd in het kweken van laanbomen en parkbomen, fruitbomen, vormbomen, straatbomen, beveerde bomen, hagen, solitair bomen en heesters, inheemse bomen en struiken van excellente kwaliteit. U bent bij ons aan het juiste adres voor het inkopen van alle soorten beplanting. Door onze betrokkenheid en flexibiliteit staan we altijd voor u klaar en leveren op tijd en compleet de beste planten uit. Bij de keuze van bomen en struiken kunnen we u adviseren en behoort het merken op onze boomkwekerij tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn we in staat u compleet te voorzien van beplanting en is levering op het werk mogelijk. Boomkwekerij Frowein produceert milieuvriendelijk en duurzaam. We zijn groenkeur gecertificeerd. Bent u hovenier, heeft u een tuincentrum, groenvoorzieningsbedrijf of werkt u voor gemeente of provincie of bedrijf? Wij zijn u graag van dienst.

 5. DEPA-FRUIT BV

  België

  DEPA-Fruit BV is als boomkwekerij uitsluitend actief in steenfruit, met een sterke focus op kersenbomen. Door deze specialisatie kunnen we een hoog kwaliteitsniveau garanderen. In de productie van de bomen hebben we de grootste aandacht voor elk onderdeel van het teeltproces. DEPA-Fruit BV is uitgegroeid tot een gerenommeerde boomkwekerij voor kersenbomen. Met tal van klanten over gans Europa, hebben we als kersenboomkwekerij een reputatie opgebouwd die garant staat voor topkwaliteit mét een persoonlijke service. Deze service gaat van advies bij nieuwe aanplanting tot after-sales én mogelijkheid tot teelttechnische begeleiding na het planten. DEPA-Fruit BV is ook zelf kersenteler en handelaar in kersen. Dit betekent dat we zowel de kersen van eigen teelt als die van collega kersentelers verhandelen.

 1. CAROLUS TREES

  België

  Fruitboomkwekerij Carolus is dé specialist in het produceren van fruitbomen voor de professionele teler. Wij bieden een ruim assortiment appelbomen en perenbomen van topkwaliteit aan. Om fruitbomen van topkwaliteit te garanderen werken we elk aspect van het productieproces nauwkeurig uit. Elke handeling in de boomkwekerij steunt op kennis, vakmanschap, gedrevenheid en professionaliteit. Dit levert voor de fruitteler een hogere productie en een betere ondersteuning.

 2. RENÉ NICOLAÏ

  België

  Fruitboomkwekerij René Nicolaï is gespecialiseerd in het kweken van appel-, peren- en kersenbomen. René Nicolaï fruitboomkwekerij is een nationaal en internationaal begrip in de wereld van de fruitteelt. De fruitboomkwekerij realiseert jaarlijks een productie van ongeveer 1.200.000 onderstammen en 1.000.000 fruitbomen. Het assortiment is volledig afgestemd op de hedendaagse West-Europese professionele fruitteelt en voldoet aan de normen van de Europese markt.

 1. VIVEROS BLANCO S.L.

  Spanje

  Producent van tropische en subtropische fruitbomen: avocado's, mango's, lychees, macadamianoten, annonavruchten, lucumavruchten.

 2. SOLJARDI SL

  Spanje

  Groothandelaar. Wij wijden ons aan het kweken van fruitbomen in bakken op ons terrein van 4 hectare. Kwekerijen voor tuincentra.

 3. VIVEROS JÓDAR

  Spanje

  Boomkwekerij: specialist in allerlei boomsoorten. Ambachtelijke productie. Eigen productie van amandelen, fruitbomen (hybriden gf. 677, gxn), olijfbomen, sierbomen. Tuinaanleg in het algemeen.

 4. MORREN & JOROFRU

  België

  Morren’s Fruitboomkwekerij en Fruithandel biedt u een brede gamma appelaars, perelaars en kerselaars, en kwaliteitappelen aan (jonagored).

 5. LA FINCA PLANTAS

  Spanje

  Het bedrijf LA FINCA PLANTAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruitbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren exporteurs van palmbomen, olijfboom, en exporteurs van mediterrane planten. Het is gevestigd in Elche, Spanje.

 6. BONNET FRERES

  België

  Het bedrijf BONNET FRERES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge bosbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruitbomen, Boomkwekerijen en bosbouw, Fruitbomen, Boomkwekerijen en bosbouw, en bomen. Het is gevestigd in Jollain-Merlin, België.

 7. PR AGRO PROJEKT

  Servië

  Het bedrijf PR AGRO PROJEKT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruitbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge fruitbomen, en Jonge fruitbomen. Het is gevestigd in Krusevac, Servië.

 8. LUXURYTREES.COM®

  Oostenrijk

  Het bedrijf LUXURYTREES.COM®, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Potplanten, Fruitbomen, Bonsai, landschapsarchitectuur, Potplanten, Fruitbomen, en Bonsai. Het is gevestigd in St. Johann In Tirol, Oostenrijk.

 1. VIVEROS DEL SURESTE

  Spanje

  Het bedrijf VIVEROS DEL SURESTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, fruitbomen, en Tuinbouwgewassen. Het is gevestigd in Caravaca De La Cruz-Murcia, Spanje.

 2. NED BOSKE

  Servië

  Het bedrijf NED BOSKE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruitbomen. Het is gevestigd in Trstenik, Servië.

 3. A

  Servië

  Het bedrijf A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruitbomen. Het is gevestigd in Krusevac, Servië.

 4. PRODUCCIÓN ORNAMENTAL MEDITERRÁNEO

  Spanje

  Het bedrijf PRODUCCIÓN ORNAMENTAL MEDITERRÁNEO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruitbomen. Het is gevestigd in El Ejido, Spanje.

 5. JPV MIDDENDORF LTD.

  Bulgarije

  Het bedrijf JPV MIDDENDORF LTD., is een Multi-Category, en actief in de sector Fruitbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge planten van de kwekerij, notenbomen, en Jonge planten van de kwekerij. Het is gevestigd in Nikolovo, Bulgarije.

 6. WALTREE NURSERY

  Turkije

  Het bedrijf WALTREE NURSERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruitbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren notenbomen. Het is gevestigd in Balikesir, Turkije.

 7. SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zaaien en planten, Landbouw - import-export, Beplantingen, Fruitbomen, Materiaal voor zaaien en planten, Landbouw - import-export, Beplantingen, en Fruitbomen. Het is gevestigd in Girov, Roemenië.

 8. PIETRO CHINAGLIA VIVAI

  Italië

  Het bedrijf PIETRO CHINAGLIA VIVAI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge fruitbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bloemen- en tuinbouwkwekerij, en fruitbomen. Het is gevestigd in Lendinara, Italië.

 9. NAZIR TRADING LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NAZIR TRADING LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruitbomen. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 10. RAZ GIDA VE TARIM URUNLERI A.S.

  Turkije

  Het bedrijf RAZ GIDA VE TARIM URUNLERI A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruitbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren boomkwekerij kaasmakerij, en fruitboomkwekerij. Het is gevestigd in Sanliurfa, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis