• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • galvaniseren - staal en metalen

Resultaten voor

Galvaniseren - staal en metalen - Import export

 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  CHEMEGRA is uw competente partner voor de mechanische behandeling van verschillende slakken voor zandstralen (slakkenstralen) en andere granulaten voor verschillende toepassingen. CHEMEGRA produceert speciale silicose-vrije wegwerpgrit in de door u gewenste korrel en in de door u gewenste verpakking. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor brugrenovatie op het gebied van corrosiebescherming, oppervlaktebehandeling van carrosserieën, betonrenovatie, restauratie van gevels etc.Schuurmiddelen, productie van verschillende korrelgroottes, glanzende stenen en scheidingsstraalmiddelen, alsook bouwmaterialen voor bodemverbetering en opvullingen. We zullen uw eigen bulkgoederen of stoffige materialen binnen enkele dagen individueel verpakken als onderdeel van contractvulling / contractoverdracht, big bags (flexibele grote tassen) op uw locatie (mobiel systeem).

 2. CENTRO GALVANICO SUD ITALIA

  Italië

 3. AXYNTEC DÜNNSCHICHTTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. METAL IN LTD

  Bulgarije

 5. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albanië

  SELMANI sh.p.k. is een bedrijf dat in 1994 is opgericht.Het is werkzaam in de particuliere bouwindustrie en biedt thermisch verzinkwerkzaamheden en aangepaste staalconstructuren alsook standaard HDG en roestvrij stalen water- & brandstoftanks.Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van HVAC boilers, verwarmingsvaten, sanitaire water- & brandstoftanks, afrasteringen, roosters, rastertorens voor elektriciteitsoverdracht & draadloze facilitaiten, thermische verzinkwerkzaamheden van broeikasstructuren, enz.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GALBAN MICHAŁ I TOMASZ BANKOWSCY SP.K.

  Polen

  Wij hebben een galvanisatie werkplaats met handbediende apparatuur waardoor wij op uiterst flexibele wijze aan de behoeften van fabrikanten en particuliere klanten kunnen voldoen. Wij kunnen zowel unieke producten als grotere series produceren. Wij kunnen snel nieuwe technologieën toepassen voor grotere contracten. Wij hebben een ruime ervaring in het vernieuwen van metaal. Wij geven oud chroom weer glans ... en verzorgen de patina van antieke voorwerpen. Wij vernieuwen galvanische coatings op auto- en motoronderdelen. Wij bieden het volgende: glanzende en gesatineerde verchroming.

 2. HATTLER & SOHN GMBH METALLVEREDLUNG

  Duitsland

  We willen u op de volgende pagina's presenteren wie we zijn, hoe we werken en andere dingen over ons die interessant voor u kunnen zijn. Het bedrijf HATTLER & Sohn GmbH, hierna HATTLER genoemd, houdt zich vooral bezig met de afwerking van metalen oppervlakken.Vooral het galvanisatieproces dat nodig is voor de applicatie, maar ook andere, vaak gespecialiseerde processen worden hiernaast uitgevoerd.Oppervlakken zijn onze passie.We verwerken al 90 jaar bestellingen van klanten in onze fabriek in Villingen-Schwenningen. In zo'n periode wordt u herhaaldelijk geconfronteerd met een breed scala aan uitdagingen. Om deze het hoofd te bieden is er inspanning nodig, maar geeft tegelijkertijd voldoening en geluk. Daarom zullen we blij zijn wanneer u ons in de toekomst spannende taken toevertrouwt op het gebied van oppervlakken.

 3. GALESA

  Spanje

  Bedrijf gespecialiseerd in het thermisch verzinken door onderdompeling in gesmolten zink. Bedrijf uit de gemeenschap Valence, opgericht in 1968 en sindsdien toonaangevend op het gebied van metalen bedekkingen.

 4. GSA

  Spanje

  GSA staat op de markt bekend als referentiebedrijf op het gebied van galvanisatie van verschillende onderdelen. Specialisten in de meeste uiteenlopende soorten bevestigingsmateriaal: schroeven, moeren, ringetjes, bouten, pennen, verankeringsbouten. Galvanisatie en schroefwerk. Vervaardiging producent.

 5. GALVANOTECNICA SNC

  Italië

  Geel, wit en zwart verzinken. Vernikkelen. Elektrolyse. De onderneming werkt al meer dan 40 jaar op het gebied van galvanische behandelingen, met name in de sector van elektrolytisch verzinken, statisch (2800 x 1400 x 600 zijn de afmetingen van de bekkens) en roto. De automatische lijnen garanderen een omvangrijke productie en hoge kwaliteitsstandaarden en onze installaties stellen het bedrijf in staat om aan de eisen van de klanten in alle industriële sectoren te voldoen.

 1. GALVACO

  België

  De onderneming Galvaco van de Weert Groep is gespecialiseerd in het galvaniseren en gekleurde elektro-poedercoatings. Galvaco is in staat het volledige proces te verzorgen: van het smidstaal tot de levering van het eindproducten aan de klant of op de bouwplaats. Glavaco van de Weert Groep biedt u de volgende diensten: thermisch verzinken, delta galvaniseren (specialiteit), lakken via elektro-poedercoating, kwaliteitscontrole, diverse verpakkingen en vervoer naar de eindbestemming.

 2. EROGAL NV

  België

  Erogal heeft als loonbedrijf reeds meer dan 50 jaar ervaring in de galvanowereld en kan zich hierdoor marktleider noemen. We hebben reeds jaren een vaste en stabiele klantenkring, zowel in binnen en buitenland. Dankzij ons ervaren personeel en ons drieploegenstelsel, slagen wij erin onze klanten zo snel mogelijk te bedienen.

 1. GALVANISEERBEDRIJF DE VRIES

  Nederland

  Galvaniseerbedrijf De Vries is een galvaniseerbedrijf voor verschillende industriesectoren.

 2. GALVANICA TOMASINA SNC

  Italië

 3. MAK BORU PROFIL METAL A.Ş.

  Turkije

 4. COURS GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. MICRO + HEGA SURFACES GMBH

  Duitsland

 6. LINNHOFF & PARTNER GALVANOTECHNIK GMBH

  Duitsland

 7. GALWANIZER SP. Z O.O.

  Polen

 8. SINOSTEEL GERMANY GMBH

  Duitsland

 1. IVEKOVIC TZM

  Kroatië

 2. GALVANIZED WIRE NOVIN INDUSTRY

  Iran

 3. HIS TEKNIK ÇELIK LTD. ?TI.

  Turkije

 4. ALFATECH SRL

  Italië

 5. ITACROM SRL

  Roemenië

 6. SANCAKTAR METAL

  Turkije

 7. GALWMET. MAGDALENA NAJDEK

  Polen

 8. DI MONACO GUMMIERUNGEN E. K.

  Duitsland

 9. PATOIS BERNARD

  Frankrijk

 10. FRANCE GALVA

  Frankrijk

Filters

Resultaten voor

Galvaniseren - staal en metalen - Import export

Aantal resultaten

1.969 bedrijven