• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • galvaniseren - staal en metalen

Resultaten voor

Galvaniseren - staal en metalen - Import export

 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA is uw competente partner voor de mechanische behandeling van verschillende slakken voor zandstralen (slakkenstralen) en andere granulaten voor verschillende toepassingen. CHEMEGRA produceert speciale silicose-vrije wegwerpgrit in de door u gewenste korrel en in de door u gewenste verpakking. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor brugrenovatie op het gebied van corrosiebescherming, oppervlaktebehandeling van carrosserieën, betonrenovatie, restauratie van gevels etc.Schuurmiddelen, productie van verschillende korrelgroottes, glanzende stenen en scheidingsstraalmiddelen, alsook bouwmaterialen voor bodemverbetering en opvullingen. We zullen uw eigen bulkgoederen of stoffige materialen binnen enkele dagen individueel verpakken als onderdeel van contractvulling / contractoverdracht, big bags (flexibele grote tassen) op uw locatie (mobiel systeem).

 2. MEKO METAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  MEKO Metal, een marktleider in de productie van staalprofielen sinds 1969, is uitgegroeid van een firma met een bedrijfsruimte van 10.000 m² tot een reusachtig bedrijf met een ruimte van 100.000 m² in Torbalı-Izmir en maakt sinds 2011 deel uit van de KMC Groep. Onze samenwerking combineert unieke technische en handelsexpertise voor een jaarlijkse productiecapaciteit van 150.000 ton, in lijn met de internationale technologische vernieuwingen. MEKO Metal streeft ernaar zijn plaats binnen de top 3 van internationale, in speciale profielen gespecialiseerde bedrijven te behouden en onderscheidt zich door een gestaag groeiend exportvolume. Wij zijn gespecialiseerd in roestvrijstalen, gelaste en open profielen en leveren ons assortiment aan uiteenlopende industrieën zoals de auto-industrie, meubels, huishoudelijke apparaten, stalen voorwerpen, decorelementen, verwarming en koeling, airconditioning, civiele bouwwerken en staalconstructies, profielen voor steigers, handdoekrekken, zonnepaneelsystemen, landbouwirrigatie en kassen. Onze kernsectoren: •Standaard buizen en profielen •Speciale profielen •Profielen voor de auto-industrie •Profielen voor zonnepaneelsystemen •Montagesystemen voor zonnepanelen op de grond • Montagesystemen voor zonnepanelen op daken •Civiele bouwwerken & staalconstructies •Profielen voor de landbouw en kassen •Profielen voor Elektrische & Elektronische systemen •HVAC Profielen •Roestvrijstalen profielen Rolvormen biedt een voordelig alternatief voor aluminium door cruciale elementen die voorheen uit aluminium vervaardigd werden te vervangen door rolgevormd staal. Wij zijn gespecialiseerd in interne ontwerpen en de productie van mallen, gereedschap, rollen en overige essentiële elementen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  We hebben de juiste chemie: Een kijkje in ons bedrijf Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een onvoorwaardelijke focus op de klant, waardoor we al meer dan 30 jaar continue groei realiseren en wereldwijde productinnovaties ontwikkelen. Onze waarden geven niet alleen vorm aan onze bedrijfscultuur, maar zijn ook de reden voor ons zeer gemotiveerde team van werknemers met een lange staat van dienst die elke dag topprestaties leveren. Team Ons dagelijks werk wordt gekenmerkt door onze toewijding aan het leidende principe van "Uitmuntendheid in galvanische oplossingen". Als Team riag werken we samen om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd de best mogelijke producten en diensten ontvangen. Waarden Samen de toekomst vormgeven Creativiteit en innovatie vormen de leidraad voor ons handelen. We herkennen behoeften door aandachtig te luisteren. We handelen op gelijke voet en op basis van vertrouwen. Kansen bieden - prestaties eisen Eerlijkheid en respect vormen de basis van onze succescultuur. We stimuleren en dagen potentieel uit. Eerlijkheid en duidelijkheid zijn de hoekstenen van onze communicatie. Wij zien nieuwsgierigheid als het startpunt voor vooruitgang.We realiseren vandaag en zorgen voor het succes van morgen. We leren van onze fouten. Het plezier van succes. We realiseren ambitieuze doelen met enthousiasme. We streven met passie naar eersteklas kwaliteit. We zijn trots op onze successen en praten erover.Verantwoordelijkheid nemen. Wij eren en respecteren de fundamentele waarden van onze samenleving.

 4. CENTRO GALVANICO SUD ITALIA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CENTRO GALVANICO SUD ITALIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Galvaniseren - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vernikkelen metalen, galvanische vertinningsbehandelingen, anodische oxydatie metalen, en galvanische behandelingen. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 5. SURCOTEC SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SURCOTEC SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische staal- en metaalverwerking, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Thermische staal- en metaalverwerking, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Plan-Les-Ouates Ge, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AXYNTEC DÜNNSCHICHTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AXYNTEC DÜNNSCHICHTTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Galvaniseren - staal en metalen. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 2. GRAFIC CROMIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRAFIC CROMIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Galvaniseren - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten van staal en metalen, verchromen metalen, galvanische behandelingen, Polijsten van staal en metalen, en galvanisering. Het is gevestigd in Monte San Savino, Italië.

 3. KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stampwerk - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, Motorsport - accessoires, Galvaniseren - staal en metalen, KLEINE METAALWAREN, Verzinken van staal en metalen, Motorsport - accessoires, Galvaniseren - staal en metalen, KLEINE METAALWAREN, en automobielindustrie. Het is gevestigd in Stari Trg Pri Ložu, Slovenië.

 4. METAL IN LTD

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METAL IN LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen van staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren KLEINE METAALWAREN, Frezen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Plaatwerkerij - industrieel, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Galvaniseren - staal en metalen, Onderaanneming in fijn plaatwerk, onderaannemingsdiensten voor automobielindustrie, en CNC bewerking. Het is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije.

 5. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albanië

  SELMANI sh.p.k. is een bedrijf dat in 1994 is opgericht.Het is werkzaam in de particuliere bouwindustrie en biedt thermisch verzinkwerkzaamheden en aangepaste staalconstructuren alsook standaard HDG en roestvrij stalen water- & brandstoftanks.Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van HVAC boilers, verwarmingsvaten, sanitaire water- & brandstoftanks, afrasteringen, roosters, rastertorens voor elektriciteitsoverdracht & draadloze facilitaiten, thermische verzinkwerkzaamheden van broeikasstructuren, enz.

 1. GALBAN MICHAŁ I TOMASZ BANKOWSCY SP.K.

  Polen

  Wij hebben een galvanisatie werkplaats met handbediende apparatuur waardoor wij op uiterst flexibele wijze aan de behoeften van fabrikanten en particuliere klanten kunnen voldoen. Wij kunnen zowel unieke producten als grotere series produceren. Wij kunnen snel nieuwe technologieën toepassen voor grotere contracten. Wij hebben een ruime ervaring in het vernieuwen van metaal. Wij geven oud chroom weer glans ... en verzorgen de patina van antieke voorwerpen. Wij vernieuwen galvanische coatings op auto- en motoronderdelen. Wij bieden het volgende: glanzende en gesatineerde verchroming.

 2. HATTLER & SOHN GMBH METALLVEREDLUNG

  Duitsland

  We willen u op de volgende pagina's presenteren wie we zijn, hoe we werken en andere dingen over ons die interessant voor u kunnen zijn. Het bedrijf HATTLER & Sohn GmbH, hierna HATTLER genoemd, houdt zich vooral bezig met de afwerking van metalen oppervlakken.Vooral het galvanisatieproces dat nodig is voor de applicatie, maar ook andere, vaak gespecialiseerde processen worden hiernaast uitgevoerd.Oppervlakken zijn onze passie.We verwerken al 90 jaar bestellingen van klanten in onze fabriek in Villingen-Schwenningen. In zo'n periode wordt u herhaaldelijk geconfronteerd met een breed scala aan uitdagingen. Om deze het hoofd te bieden is er inspanning nodig, maar geeft tegelijkertijd voldoening en geluk. Daarom zullen we blij zijn wanneer u ons in de toekomst spannende taken toevertrouwt op het gebied van oppervlakken.

 1. HITZEL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Als familiebedrijf met jarenlange ervaring in de galvanische techniek, zijn wij in het bezit van een brede kennis in de oppervlaktebewerking van metalen zoals staal, rvs, non-ferrometalen, messing, aluminium, verzinken-persgieten en ABS-kunstsof.Bij het galvaniseren staat niet alleen de optische opwaardering op de voorgrond via de decoratieve galvanische techniek, maar ook het functionele gebruik van alle werkstukken.Zo behoudt uw product zijn eigenschappen, die de concurrentie uit zichzelf niet biedt.

 2. FRANCKAERT-DE MUNCK

  België

  Metaalbouw Franckaert - De Munck, topkwaliteit in industriebouw, is een familiebedrijf met een gespecialiseerd atelier. Sinds 1976 een vaste waarde in de productie van diverse stijlen en constructies, waarbij we telkens streven naar een rimpelloze kwaliteit. Voor elk wat wils, van klein laswerk tot industriebouw, voor particulier en bedrijf. We werken af tot in de puntjes. Inclusief galvaniseren, poedercoaten, zandstralen. Reken daarbij een correcte levering en vakkundige plaatsing en u kan zeker zijn van een kant-en-klare service.

 3. VERZINKERIJ TWENTE

  Nederland

  Wij zijn een specialist op het gebied van elektrolytisch verzinken en verzink-nikkelen van ijzer en staal. Naast onze vakkennis en meer dan 60 jaar ervaring staan wij voor hoog kwalitatief product en zijn betrouwbare partner voor onze relaties. Wij streven dagelijks naar een milieuvriendelijk proces en een goede werkomgeving voor ons personeel. Door onze passie voor de oppervlakte techniek en onze innovatieve geest zoeken wij dagelijks naar de beste oplossingen binnen ons bedrijf die voor u en ons verschil kunnen maken. Onze unieke positie in de Benelux met zinkbaden van 7200 mm lengte en onze unieke positie binnen Nederland met het zink-nikkel product, zowel hang als trommelwerk, treft u bij ons een innovatieve, milieuvriendelijke en professionele partner.

 4. GALESA

  Spanje

  Bedrijf gespecialiseerd in het thermisch verzinken door onderdompeling in gesmolten zink. Bedrijf uit de gemeenschap Valence, opgericht in 1968 en sindsdien toonaangevend op het gebied van metalen bedekkingen.

 5. GSA

  Spanje

  GSA staat op de markt bekend als referentiebedrijf op het gebied van galvanisatie van verschillende onderdelen. Specialisten in de meeste uiteenlopende soorten bevestigingsmateriaal: schroeven, moeren, ringetjes, bouten, pennen, verankeringsbouten. Galvanisatie en schroefwerk. Vervaardiging producent.

 6. GALVANOTECNICA SNC

  Italië

  Geel, wit en zwart verzinken. Vernikkelen. Elektrolyse. De onderneming werkt al meer dan 40 jaar op het gebied van galvanische behandelingen, met name in de sector van elektrolytisch verzinken, statisch (2800 x 1400 x 600 zijn de afmetingen van de bekkens) en roto. De automatische lijnen garanderen een omvangrijke productie en hoge kwaliteitsstandaarden en onze installaties stellen het bedrijf in staat om aan de eisen van de klanten in alle industriële sectoren te voldoen.

 7. GALVACO

  België

  De onderneming Galvaco van de Weert Groep is gespecialiseerd in het galvaniseren en gekleurde elektro-poedercoatings. Galvaco is in staat het volledige proces te verzorgen: van het smidstaal tot de levering van het eindproducten aan de klant of op de bouwplaats. Glavaco van de Weert Groep biedt u de volgende diensten: thermisch verzinken, delta galvaniseren (specialiteit), lakken via elektro-poedercoating, kwaliteitscontrole, diverse verpakkingen en vervoer naar de eindbestemming.

 8. EROGAL NV

  België

  Erogal heeft als loonbedrijf reeds meer dan 50 jaar ervaring in de galvanowereld en kan zich hierdoor marktleider noemen. We hebben reeds jaren een vaste en stabiele klantenkring, zowel in binnen en buitenland. Dankzij ons ervaren personeel en ons drieploegenstelsel, slagen wij erin onze klanten zo snel mogelijk te bedienen.

 1. GALVANISEERBEDRIJF DE VRIES

  Nederland

  Galvaniseerbedrijf De Vries is een galvaniseerbedrijf voor verschillende industriesectoren.

 2. GALVANICA TOMASINA SNC

  Italië

  Het bedrijf GALVANICA TOMASINA SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Galvaniseren - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verzilvering, vernikkelen metalen, galvanotechniek, en bronzen metalen. Het is gevestigd in Olginasio-Besozzo, Italië.

 3. MAK BORU PROFIL METAL A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf MAK BORU PROFIL METAL A.Ş., is een Dienstverlener, en actief in de sector Galvaniseren - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen banden koudgelamineerd, profileren metalen, Gekoelde opslagplaatsen en kamers met gecontroleerde temperatuur, en egaliseermachines voor de bewerking van plaat. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 4. MICRO + HEGA SURFACES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MICRO + HEGA SURFACES GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische staal- en metaalverwerking, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Thermische staal- en metaalverwerking, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, en Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is gevestigd in Freiberg Am Neckar, Duitsland.

 5. COURS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf COURS GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Galvaniseren - staal en metalen, Galvaniseren - staal en metalen, legeringen, nikkel, en Coatings. Het is gevestigd in Velbert, Duitsland.

 6. GALWANIZER SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf GALWANIZER SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Galvaniseren - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, galvanische nikkelbehandelingen, galvanische koperbehandelingen, en Verzinken van staal en metalen. Het is gevestigd in Dzierżoniów, Polen.

 7. LINNHOFF & PARTNER GALVANOTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LINNHOFF & PARTNER GALVANOTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Galvaniseren - staal en metalen. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 8. DI MONACO GUMMIERUNGEN E. K.

  Duitsland

  Het bedrijf DI MONACO GUMMIERUNGEN E. K., is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Galvaniseren - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Kunststofproducten voor de industrie, Bekleding - kunststof, Galvaniseren - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Kunststofproducten voor de industrie, en Bekleding - kunststof. Het is gevestigd in Burscheid, Duitsland.

 9. ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, Galvaniseren - staal en metalen, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Verzinken van staal en metalen, Galvaniseren - staal en metalen, Industriebouw, en Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 10. ALFATECH SRL

  Italië

  Het bedrijf ALFATECH SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Galvaniseren - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren corrosiewerende bekleding, niet-giftige bekledingen, antislijtagebekledingen, en antikleeflagen. Het is gevestigd in Fiume Veneto, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Galvaniseren - staal en metalen - Import export

Aantal resultaten

1.980 Bedrijven