• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • galvanotechniek - machines

Resultaten voor

Galvanotechniek - machines - Import export

 1. PROBAS.PLATING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Innovatie en precisie zijn onze sterke punten.Als jong bedrijf produceren wij geavanceerde gegalvaniseerde producten voor de internationale markt.Wij zijn uw experts voor edelmetaalcoatings van de kleinste onderdelen tot grote, geometrisch veeleisende onderdelen op decoratief en technisch gebied.Met ons team rond Managing Director Daniel Proba, afkomstig van een traditioneel galvaniseerbedrijf in Zuid-Duitsland, voldoen we aan uw individuele eisen met behulp van de modernste procesprocessen en installatietechnologie. Ons hoofdkantoor van 5.800 m2 is gevestigd in Böbingen an der Rems, een locatie in Zuid-Duitsland met een optimale infrastructuur, midden in de gezonde natuur.Daar, op een productieruimte van 1.400 vierkante meter, met een van de grootste volautomatische galvanisatiesystemen voor edelmetaalcoatings op het frame in Europa, vervaardigen we een breed scala aan gouden en bronzen coatings met raamafmetingen tot 16 meter - op maat gemaakt voor uw projecten.

 2. LAUBSCHER PRÄZISION AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1846 heeft het traditionele bedrijf Laubscher Präzision AG zich ontwikkeld tot een toonaangevende fabrikant van technologisch geavanceerde precisie-bewerkte onderdelen dankzij een geslaagde symbiose tussen traditie en innovatie. Klaar om precisie-gedraaide onderdelen te installeren met een diameterbereik van 0, 3 tot 42 mm, gemaakt van een breed scala aan staalsoorten, gekleurd en lichte metalen en speciale materialen. Thermische en galvanische behandelingen in eigen huis. Kernafmetingen van 500 tot enkele miljoenen stuks. Het oudste bedrijf uit de branche werd in 1846 opgericht, sinds 1920 voorraadbedrijf. 260 werknemers. 500 productie-eenheden. Productieoppervlakte is ongeveer 22'400 m2 kwaliteitscertificaat ISO 9001 milieucertificaat ISO 14001 certificaat voor medische hulpmiddelen ISO 13485

 3. WIOTEC® ENSE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Flexibiliteit is erg belangrijk voor ons.Als het gaat om vaste datums, korte doorlooptijden, de productie van prototypen of de verwerking van grote en kleine hoeveelheden van verschillende geometrie, dan zijn wij de juiste partner.Nikkel, chroom, WICROM black (antracietkleurig op basis van chromium met 3 waarden), goud, koper, messing, tin (glans en mat), zink / dikke film / met en zonder afdichting. Wij zijn gespecialiseerd in: Professionele veredeling van verschillende producten op een breed scala aan basismaterialen: IJzer, koper, messing, aluminium, zinkspuitgietwerk, persgietaluminium. Aanvullende individuele diensten: Sorteren / verpakken / inbedrijfstelling.Assemblage van aggregaten. Markeren en etiketteren. Ver- en ontstoppen van leidingen. In- en opdruk van kunststof onderdelen.Borgmiddel.

 4. A.G.B. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A.G.B. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Galvanotechniek - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren lijst, en installaties en machines voor de galvanotechniek van metalen. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 5. MKV METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Als een producent van op maat gemaakte galvanisatie- en industriële installaties hebben we ons sinds de creatie van het bedrijf gericht op individuele planning en productie volgens de instructies van de klant en het proces.Binnen onze werkzaamheden vloeien tientallen jaren ervaring en uitgebreide kennis van detail in de installatiebouw voor allerlei bedrijfstakken samen. Na de geleidelijke uitbreiding van de productie hebben wij na uitgebreide planningen in het voorjaar van 2016 de nieuwbouw aan ons hoofdkantoor in het Frankische Allersberg betrokken.Op een productie-oppervlakte van bijna 5.000 m2 hebben we eerder de eerste structureel gescheiden productiegebieden samengevoegd. Daardoor konden we de interne processen optimaliseren en de coördinatie kanalen verkorten.Ons team bestaat uit ongeveer 70 gekwalificeerde en ambitieuze professionals met wie wij onze klanten wereldwijd ondersteuning leveren.Onze hoge verticale verruiming van de productieactiviteit stelt ons in staat maximale flexibiliteit te leveren - van jet ontwerp in de planningsafdeling tot de installatie ter plaatse.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CHINETTI GALVANICA SRL

  Italië

  Het bedrijf biedt services als: verzinken elektrolytische, alkaline of vat, meestal voor kleine metalen onderdelen, elektrolytische alkaline statisch verzinken, met online beitsen, met een maximale afmeting van 400x1000x3000 mm, elektrolytische verkoperen met alkaline via een laag op cementeringsmaterialen, elektrolytisch vernikkelen van kleine metalen onderdelen van ijzer en messing, natuurlijke en zwarte anodische oxidatie, intern laboratorium voor chemische analyse, meting van de dikte van de coating volgens de methoden van magnetische, elektrochemische, röntgenstraling

 2. GERWECK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

  Duitsland

  Gerweck GmbH Oberflächentechnik is een van de toonaangevende dienstverlenende bedrijven voor de galvanische oppervlaktebehandeling en coating van metalen en lichte metalen. De succesvolle combinatie van strip en item galvaniseren in combinatie met hoge kwaliteit en klanttevredenheid, beveiligt ons klanten van de automotive, elektrische en medische technologie. We ondersteunen bijvoorbeeld klanten in de vroege stadia van nieuwe projecten op onze prototypefabriek, die is ontworpen met behulp van de nieuwste technologie, tot en met serieproductie. Om te kunnen voldoen aan de eisen van dynamische markten, richten we ons op technologische plantontwikkeling en de nieuwste analysemethoden. Wij bieden ideale coördinatie en flexibele aanpassing van de systemen aan uw producten. We beheersen onze productieplanning via een moderne fabriekscontrole en via een door SAP ondersteund ERP-systeem.Dit vertegenwoordigt de eerste belangrijke stappen in de context van digitalisering 4.0 voor ons bedrijf.

 3. LARS ITALAIA S.R.L.

  Italië

  LARS Italia wordt in 1991 opgericht met het doel om de ervaring van de vennoten op het gebied van industriële vermogenselektronica voort te zetten en verder te vergroten. De ontwerp- en productieactiviteit van de apparatuur heeft zich door de jaren heen ontwikkeld, waarbij keer op keer meer werd gespecialiseerd in de sector van kathodische corrosiebeschermingssystemen tegen de galvanische corrosie van metalen structuren.

 4. GALVATRONIC BVBA

  België

  Wij verzorgen uw lichtplan zodat uw budget niet wordt overschreden. Wij kiezen samen met onze klant de juiste armaturen en passen de laatste technieken zoals LED toe. Onze pratners zijn PANZERI, LUCENTE, MODULAR, FLOS, KUNDALINI, ITRE, MASSIVE, LUCEPLAN, CATTALANI&SMITH, HOLTKÖTTER, METALSPOT Ook voor het inrichten van winkels, etalages, restaurant zijn wij uw adviespunt. Onze referenties lieten zich reeds positief uit over de service en kwaliteit.

 5. LOESER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LOESER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Galvanotechniek - machines, installaties en machines voor het bijslijpen van metalen, afbramen, Galvanotechniek - machines, en schuurmachines voor metaal. Het is gevestigd in Speyer, Duitsland.

 1. GALVANICA ARICCI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GALVANICA ARICCI S.R.L., en actief in de sector Galvanotechniek - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verchromen, verkoperen, Verchromen, galvanotechnische behandelingen, en installaties voor galvanisering. Het is gevestigd in Ghisalba, Italië.

 2. AJD D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf AJD D.O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Galvanotechniek - machines, Laser - las- en snijmachines, Frezen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Galvanotechniek - machines, en Laser - las- en snijmachines. Het is gevestigd in Zgornja Ložnica, Slovenië.

 1. O.M.G. S.A.S. DI GIBOGINI STEFANO & C.

  Italië

  Het bedrijf O.M.G. S.A.S. DI GIBOGINI STEFANO & C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Galvanotechniek - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren galvanisatie-uitrustingen, en installaties voor galvanisering. Het is gevestigd in Pombia, Italië.

 2. CARLO GENNARI VACUUM METALLIZATION MACHINES

  Italië

  Het bedrijf CARLO GENNARI VACUUM METALLIZATION MACHINES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Galvanotechniek - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaliseren van plastic stoffen, vacuüm metallisering, en metaliseren van glas. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 3. ZINQ BEILSTEIN GMBH & CO. KG FILIALE MAINTAL

  Duitsland

  Het bedrijf ZINQ BEILSTEIN GMBH & CO. KG FILIALE MAINTAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, Galvaniseren - staal en metalen, Industriebouw, Galvanotechniek - machines, Verzinken van staal en metalen, Galvaniseren - staal en metalen, Industriebouw, en Galvanotechniek - machines. Het is gevestigd in Maintal, Duitsland.

 4. FISCHER GMBH & CO. SURFACE TECHNOLOGIES KG

  Duitsland

  Het bedrijf FISCHER GMBH & CO. SURFACE TECHNOLOGIES KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Galvanotechniek - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgieten van rubber en kunststof, installaties voor galvanisering, Spuitgieten van rubber en kunststof, installaties voor behandeling van oppervlaktes, en gereedschapsbouw. Het is gevestigd in Katzenelnbogen, Duitsland.

 5. ANKE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ANKE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Galvanotechniek - machines, hard chroom, bekleding van chemische nikkel, Galvanotechniek - machines, en blijslijpen op rond. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 6. IMPREGLON ZWÖNITZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IMPREGLON ZWÖNITZ GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Galvanotechniek - machines. Het is gevestigd in Zwönitz, Duitsland.

 7. OMIG SRL

  Italië

  Het bedrijf OMIG SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Galvanotechniek - machines. Het is gevestigd in Olginate, Italië.

 8. ANOPOL LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ANOPOL LTD., is een Onderaannemer, en actief in de sector Galvanotechniek - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuren van metalen, Chemie, afwerking metalen, en elektrolytisch polijsten roestvrij staal. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 1. FORTEX - WATER TECHNOLOGIES

  Wit Rusland

  Het bedrijf FORTEX - WATER TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Galvanotechniek - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren schragen, en installaties en machines voor de galvanotechniek van metalen. Het is gevestigd in Vitebsk, Wit Rusland.

 2. LEUKEL GALVANO GESTELLE

  Duitsland

  Het bedrijf LEUKEL GALVANO GESTELLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Galvanotechniek - machines, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, en Galvanotechniek - machines. Het is gevestigd in Hünstetten-Görsroth, Duitsland.

 3. HERBERT STAMM KG

  Duitsland

  Het bedrijf HERBERT STAMM KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Galvaniseren - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Galvanotechniek - machines, Farmaceutische producten, Galvaniseren - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Galvanotechniek - machines, en Farmaceutische producten. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 4. BRAUNBECK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BRAUNBECK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Galvanotechniek - machines, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, en Galvanotechniek - machines. Het is gevestigd in Karlstein, Duitsland.

 5. DORSETWARE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DORSETWARE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Galvanotechniek - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verchromen, afwerking metalen, chemische vernikkeling, Verchromen, en galvanotechniek. Het is gevestigd in Poole, Verenigd Koninkrijk.

 6. TAMPONGALVANIK MARIO FUHRMANN

  Duitsland

  Het bedrijf TAMPONGALVANIK MARIO FUHRMANN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Galvaniseren - staal en metalen, Galvanotechniek - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Galvaniseren - staal en metalen, Galvanotechniek - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, en Boekbinderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 7. DIETER HINTERBERGER

  Duitsland

  Het bedrijf DIETER HINTERBERGER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Galvaniseren - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Galvanotechniek - machines, Kunststofproducten voor de industrie, Galvaniseren - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Galvanotechniek - machines, en Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Hiltpoltstein, Duitsland.

 8. RALF THOME OBERFLÄCHENTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf RALF THOME OBERFLÄCHENTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Galvanotechniek - machines, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, en Galvanotechniek - machines. Het is gevestigd in Maulbronn, Duitsland.

 9. AXEL BREUER METALLVEREDELUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AXEL BREUER METALLVEREDELUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Galvanotechniek - machines, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, en Galvanotechniek - machines. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 10. ING. W. GARHÖFER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ING. W. GARHÖFER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Galvanotechniek - machines, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, en Galvanotechniek - machines. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis