• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ganzeleverpastei

Resultaten voor

Ganzeleverpastei - Import export

 1. FERME DE GREZELADE

  Frankrijk

  La Ferme de Grezelade is gelegen in een regio die bekend staat vanwege haar culinaire traditie: Quercy-Périgord. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in de productie van conserven op basis van foie gras. De onderneming produceert verse producten en eigen conserven. Het assortiment omvat foie gras ('bloc de foie gras', hele foie gras van eend en halfgare foie gras), eendenfilets, gekonfijte eend en kant-en-klare gerechten. Verder verkoopt de onderneming ook voorgerechten zoals rillettes van eend en paté op basis van foie gras, maar ook specialiteiten zoals gekonfijte eend met sinaasappel en cassoulet uit Lanzac. La Ferme de Grezelade biedt ook een uitgebreid assortiment koffertjes met streekproducten. De producten zijn te verkrijgen in de eigen winkels, delicatessenwinkels en restaurants. Er is een seminarruimte en een restaurantzaal in de aanbouw voor 2016.

 2. FOODHUB

  Frankrijk

  Food Hub gratis platform voor het leggen van contacten tussen agrovoedingsbedrijven uit de Regio Occitanië en de Franse en internationale inkopers. Voor de inkoper heeft dit platform de ambitie een sourcende rol te spelen door voor ieder aanbod de voornaamste criteria te verzamelen om het product te vinden dat past bij de zoekopdracht. Voor het regionale bedrijf geeft dit platform de mogelijkheid zijn producten op internet te presenteren. Zo helpt Sud de France développement deze bedrijven om zich te ontwikkelen op internationaal niveau en om markten te veroveren door individuele stappen structuur te geven, door nieuwe markten te verkennen en door de promotie van bedrijven, producten en know-how te verzekeren via het merk Sud de France. Dit B to B hulpmiddel verenigt op dit moment bijna 300 ondernemingen en meer dan 3000 producten. Meld u aan om de productbeschrijvingen, de commerciële informatie en gegevens van iedere producent te raadplegen.

 3. NIVO FINESS

  België

  Ganzenlever & Truffels Sinds 1994 verkoopt NIVO-finess’ topkwaliteit ganzenlever aan de professionele verbruiker. Topkwaliteit begint bij de strenge selectie van kwekers en slachthuizen, waarbij hoge ethische normen worden gehanteerd. Er is ook een eigen kweekprogramma, met ganzen die het grootste deel van hun leven doorbrengen in de buitenlucht, volle maïs eten en slechts matig worden bijgevoederd. Deze manier van werken zorgt voor ‘de perfecte ganzenlever’, die zijn structuur en vet houdt tijdens het bakken. Enkel een correcte en respectvolle kweekmethode kan resulteren in een absoluut topproduct. Naast foie gras is NIVO-finess’ gespecialiseerd in truffels. Om u het hele jaar de beste selectie te garanderen, werken wij samen met truffelleveranciers in Frankrijk en Italië.

 4. SPAASFOODS

  België

  Spaasfoods richt zich sinds jaren op het leveren van kwaliteitsvolle charcuterie en bereide gerechten naar centrales van de grootdistibutie en groothandelaars. Spaasfoods kiest bewust voor partners of fabrikanten die dezelfde passie voor gastronomie delen. Wij kiezen Partners die staan voor een uitmuntende kwaliteit, smaakvolle producten en scherpe prijzen. Onze partners voldoen vanzelfsprekend ook aan de hoogste normen (IFS, BRC, ISO, …). Onze merken : Paul Prédault de enige echte franse kookham, La Quercynoise de beste foie gras en magret, Prestige de la Sarthe de echte Rillettes en Langoise, Arcal het perfecte cocktail-spekrolletje (5 smaken) en voorgebakken gevogelte, Armor Plats Cuisinés specialist voor typische franse bereide gerechten Boeuf Bourguignon, Amand traiteur en gastronomie heerlijke visterrines uit Bretagne, Montagne noire Pur porc droge worsten en gedroogde ham uit Zuidwest Frankrijk 9 maanden Label Rouge…

 5. VERSO FOOD

  België

  Verso Food is een winkelorganisatie die via zijn winkelformules (De Beenhouwers, Vleesmeester en Ikana) in samenwerking met de distributie, slagerijen en traiteurshops uitbaat. Samen met onze 280 medewerkers, verspreid over Vlaanderen en Brussel, baten wij een zevenendertig winkels uit.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. PM WORLD TRADE KFT.

  Hongarije

 2. COURTIN HERVOUET

  Frankrijk

 3. LA COMBE DE JOB

  Frankrijk

 4. LA DROSERA GOURMANDE

  Frankrijk

 5. EUROVOLAILLES

  Frankrijk

 1. VALETTE FOIE GRAS

  Frankrijk

 2. ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX

  Frankrijk

 3. BARTHOUIL

  Frankrijk

 4. GRENIER DES GASTRONOMES

  Frankrijk

 5. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

  Frankrijk

 6. MAISON DUBERNET

  Frankrijk

 7. CHARCUTERIE ROUCH

  Frankrijk

 8. EURALIS GASTRONOMIE

  Frankrijk

 9. JEAN LARNAUDIE

  Frankrijk

 10. LAFITTE

  Frankrijk

 1. LA QUERCYNOISE FOIE GRAS

  Frankrijk

 2. FAMILLE DUMECQ

  Frankrijk

 3. ETABLISSEMENT JACK BLANC SA

  Frankrijk

 4. LA FERME D'ARTAGNAN

  België

 5. ARNABAR

  Frankrijk

 6. LA FERME UHARTIA

  Frankrijk

 7. ETABLISSEMENTS SUDREAU

  Frankrijk

 8. LA BASSE-COUR DE CASTELNAU

  Frankrijk

 9. SELECTOS DE CASTILLA SA

  Spanje

 10. CONSERVERIE DE PIGNOLS, VENTE DE FOIE GRAS

  Frankrijk