• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ganzeleverpastei

Resultaten voor

Ganzeleverpastei - Import export

 1. MADJAROV 92

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MADJAROV 92, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruiden en planten - medicinaal, Champignons, Ganzeleverpastei, Houtwaren, Gedroogde vruchten, lavendel, saffraan, noten, en hazelnoten. Het is gevestigd in Kubrat, Bulgarije.

 2. FERME DE GREZELADE

  Frankrijk

  La Ferme de Grezelade is gelegen in een regio die bekend staat vanwege haar culinaire traditie: Quercy-Périgord. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in de productie van conserven op basis van foie gras. De onderneming produceert verse producten en eigen conserven. Het assortiment omvat foie gras ('bloc de foie gras', hele foie gras van eend en halfgare foie gras), eendenfilets, gekonfijte eend en kant-en-klare gerechten. Verder verkoopt de onderneming ook voorgerechten zoals rillettes van eend en paté op basis van foie gras, maar ook specialiteiten zoals gekonfijte eend met sinaasappel en cassoulet uit Lanzac. La Ferme de Grezelade biedt ook een uitgebreid assortiment koffertjes met streekproducten. De producten zijn te verkrijgen in de eigen winkels, delicatessenwinkels en restaurants. Er is een seminarruimte en een restaurantzaal in de aanbouw voor 2016.

 3. NIVO FINESS

  België

  Ganzenlever & Truffels Sinds 1994 verkoopt NIVO-finess’ topkwaliteit ganzenlever aan de professionele verbruiker. Topkwaliteit begint bij de strenge selectie van kwekers en slachthuizen, waarbij hoge ethische normen worden gehanteerd. Er is ook een eigen kweekprogramma, met ganzen die het grootste deel van hun leven doorbrengen in de buitenlucht, volle maïs eten en slechts matig worden bijgevoederd. Deze manier van werken zorgt voor ‘de perfecte ganzenlever’, die zijn structuur en vet houdt tijdens het bakken. Enkel een correcte en respectvolle kweekmethode kan resulteren in een absoluut topproduct. Naast foie gras is NIVO-finess’ gespecialiseerd in truffels. Om u het hele jaar de beste selectie te garanderen, werken wij samen met truffelleveranciers in Frankrijk en Italië.

 4. SPAASFOODS

  België

  Spaasfoods richt zich sinds jaren op het leveren van kwaliteitsvolle charcuterie en bereide gerechten naar centrales van de grootdistibutie en groothandelaars. Spaasfoods kiest bewust voor partners of fabrikanten die dezelfde passie voor gastronomie delen. Wij kiezen Partners die staan voor een uitmuntende kwaliteit, smaakvolle producten en scherpe prijzen. Onze partners voldoen vanzelfsprekend ook aan de hoogste normen (IFS, BRC, ISO, …). Onze merken : Paul Prédault de enige echte franse kookham, La Quercynoise de beste foie gras en magret, Prestige de la Sarthe de echte Rillettes en Langoise, Arcal het perfecte cocktail-spekrolletje (5 smaken) en voorgebakken gevogelte, Armor Plats Cuisinés specialist voor typische franse bereide gerechten Boeuf Bourguignon, Amand traiteur en gastronomie heerlijke visterrines uit Bretagne, Montagne noire Pur porc droge worsten en gedroogde ham uit Zuidwest Frankrijk 9 maanden Label Rouge…

 5. LA COMBE DE JOB

  Frankrijk

  Het bedrijf LA COMBE DE JOB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren Streekproducten, Relatiegeschenken, Bedrijfsgeschenken voor fijnproevers, en streekproducten. Het is gevestigd in Objat, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PM WORLD TRADE KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf PM WORLD TRADE KFT., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is gevestigd in Szeged, Hongarije.

 2. COURTIN HERVOUET

  Frankrijk

  Het bedrijf COURTIN HERVOUET, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren, Ganzeleverpastei, Vlees en vleeswaren, Vleeswaren, Ganzeleverpastei, halal-gecertificeerd, en Vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Rungis, Frankrijk.

 3. EUROVOLAILLES

  Frankrijk

  Het bedrijf EUROVOLAILLES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ganzeleverpastei, pluimvee, wild, en Ganzeleverpastei. Het is gevestigd in Rungis Cedex, Frankrijk.

 4. LA DROSERA GOURMANDE

  Frankrijk

  Het bedrijf LA DROSERA GOURMANDE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ganzeleverpastei, Relatiegeschenken, medailles, Ganzeleverpastei, Relatiegeschenken, en streekproducten. Het is gevestigd in Laguiole, Frankrijk.

 5. VALETTE FOIE GRAS

  Frankrijk

  Het bedrijf VALETTE FOIE GRAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Blok hele eendeleverpastei, leveranciers in eigen vet ingemaakt eendenvlees, zwarte truffels, en Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Gourdon, Frankrijk.

 1. ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX

  Frankrijk

  Het bedrijf ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, eendenbout, en Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Albi, Frankrijk.

 2. EURALIS GASTRONOMIE

  Frankrijk

  Het bedrijf EURALIS GASTRONOMIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ganzeleverpastei, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Ganzeleverpastei, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Blok hele eendeleverpastei, en leveranciers in eigen vet ingemaakt eendenvlees. Het is gevestigd in Lescar Cedex, Frankrijk.

 1. LAFITTE

  Frankrijk

  Het bedrijf LAFITTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastronomie - specialiteiten, Blok hele eendeleverpastei, leveranciers in eigen vet ingemaakt eendenvlees, en Gastronomie - specialiteiten. Het is gevestigd in Montaut, Frankrijk.

 2. LA BASSE-COUR DE CASTELNAU

  Frankrijk

  Het bedrijf LA BASSE-COUR DE CASTELNAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren Custom made relatie- en zakengeschenken, en cadeausetjes. Het is gevestigd in Castelnau-Chalosse, Frankrijk.

 3. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

  Frankrijk

  Het bedrijf GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paté. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, Ganzeleverpastei, Conserven - vlees en vleeswaren, Ganzeleverpastei, Blok hele eendeleverpastei, en leveranciers kant-en-klaargerechten. Het is gevestigd in Tournay, Frankrijk.

 4. TEDIMEX LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf TEDIMEX LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren eendenbout. Het is gevestigd in Haskovo, Bulgarije.

 5. JEAN LARNAUDIE

  Frankrijk

  Het bedrijf JEAN LARNAUDIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Blok hele eendeleverpastei, eendenvlees, regionale vleeswaren, en Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Figeac, Frankrijk.

 6. BARTHOUIL

  Frankrijk

  Het bedrijf BARTHOUIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastronomie - specialiteiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ganzeleverpastei, Steurkaviaar, Ganzeleverpastei, Blok hele eendeleverpastei, en gerookte zalm. Het is gevestigd in PEYREHORADE, Frankrijk.

 7. LA FERME D'ARTAGNAN

  België

  Het bedrijf LA FERME D'ARTAGNAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ganzeleverpastei, boerderijen, boomkwekerij kaasmakerij, Broeden van kippen, en Ganzeleverpastei. Het is gevestigd in Haccourt, België.

 8. ARNABAR

  Frankrijk

  Het bedrijf ARNABAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastronomie - specialiteiten, Blok hele eendeleverpastei, Gastronomie - specialiteiten, leveranciers in eigen vet ingemaakt eendenvlees, en Streekproducten. Het is gevestigd in OSSES, Frankrijk.

 1. FAMILLE DUMECQ

  Frankrijk

  Het bedrijf FAMILLE DUMECQ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren leveranciers in eigen vet ingemaakt eendenvlees, Blok hele eendeleverpastei, eendenvlees, en eendeleverpastei. Het is gevestigd in Pomarez, Frankrijk.

 2. GRENIER DES GASTRONOMES

  Frankrijk

  Het bedrijf GRENIER DES GASTRONOMES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren Blok hele eendeleverpastei, leveranciers in eigen vet ingemaakt eendenvlees, eendenvlees, en eendeleverpastei. Het is gevestigd in Hagetmau, Frankrijk.

 3. ETABLISSEMENT JACK BLANC SA

  Frankrijk

  Het bedrijf ETABLISSEMENT JACK BLANC SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is gevestigd in Terrasson Lavilledieu, Frankrijk.

 4. ETABLISSEMENTS SUDREAU

  Frankrijk

  Het bedrijf ETABLISSEMENTS SUDREAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren Blok hele eendeleverpastei, eendenvlees, leveranciers cassoulet, en leveranciers in eigen vet ingemaakt eendenvlees. Het is gevestigd in Cahors, Frankrijk.

 5. LA FERME UHARTIA

  Frankrijk

  Het bedrijf LA FERME UHARTIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren eendenvlees, Blok hele eendeleverpastei, cadeausetjes, en leveranciers in eigen vet ingemaakt eendenvlees. Het is gevestigd in Barcus, Frankrijk.

 6. SELECTOS DE CASTILLA SA

  Spanje

  Het bedrijf SELECTOS DE CASTILLA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren leveranciers in eigen vet ingemaakt eendenvlees, eendeleverpastei, Delicatessen, en foie gras. Het is gevestigd in Villamartín De Campos - Palencia, Spanje.

 7. CHARCUTERIE ROUCH

  Frankrijk

  Het bedrijf CHARCUTERIE ROUCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Worst, Paté, Ganzeleverpastei, Worst, Paté, en Ganzeleverpastei. Het is gevestigd in Foix, Frankrijk.

 8. DOMAINE DE BARBE

  Frankrijk

  Het bedrijf DOMAINE DE BARBE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren Blok hele eendeleverpastei, eendeleverpastei, en leveranciers in eigen vet ingemaakt eendenvlees. Het is gevestigd in Badefols Sur Dordogne, Frankrijk.

 9. MAISON GODARD

  Frankrijk

  Het bedrijf MAISON GODARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Blok hele eendeleverpastei, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, en zwarte truffels. Het is gevestigd in Gourdon, Frankrijk.

 10. BESSE FOIE GRAS

  Frankrijk

  Het bedrijf BESSE FOIE GRAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastronomie - specialiteiten, Blok hele eendeleverpastei, leveranciers cassoulet, Gastronomie - specialiteiten, en leveranciers in eigen vet ingemaakt eendenvlees. Het is gevestigd in Hagetmau, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis