• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gas en olie - exploitatie

Resultaten voor

Gas en olie - exploitatie - Import export

 1. PROFORM GMBH

  Duitsland

  De ProForm Kunststoffverarbeitung GmbH - in 1988 opgericht - houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van decoratieve en technische profielen voor de meubel- en vensterindustrie, alsmede speciale profielen op verzoek van de klant. De onderneming is gevestigd in het noordelijk deel van Oost-Westfalen, centrum van de kunststofverwerkende industrie in NRW. Onze onderneming heeft momenteel 20 medewerkers in dienst. Wij staan bekend als een flexibele en toegewijde partner van de meubel- en raamsector en worden gezien als een competente zakenpartner die aan de wensen van zijn klanten tegemoet komt. Profielen – rechtstreeks van de fabrikant. Onze producten: Sierprofielen; Vensterprofielen; Kunststofprofielen; Geëxtrudeerde kunststofprofielen; Kunststofprofielen voor de meubelindustrie; Extrusiebuizen en nog veel meer

 2. ROTOTEAM GMBH

  Duitsland

  Sinds 2005 helpen wij onze klanten om de energiekosten voor koelen, verwarmen en drogen merkbaar te verlagen. Onze diensten zijn specifiek gericht op onderhoud, reparatie en revisie van warmteterugwinningssystemen zoals roterende warmtewisselaars (RWT), platenwarmtewisselaars (PWT), gesloten circuitsystemen (KVS) en industriële adsorptieluchtdrogers en luchtbehandelingskasten. Wij richten ons op de reparatie en optimalisering van bestaande, verouderde installaties. Wij verbeteren uw warmteterugwinning of passen deze achteraf aan en bieden u zo een economische oplossing om de Co²-uitstoot te verminderen. Uw voordeel: Zo bespaart u geld! Dankzij moderne metingen kunnen wij regelmatig het rendement van uw apparatuur bepalen en zo nodig optimaliseren - zodat u altijd profiteert van het grootst mogelijke rendement van uw apparatuur. ROTOTEAM levert op betrouwbare wijze reserveonderdelen voor uw warmteterugwinnings-, ventilatie- en droogsystemen, desgewenst zelfs met 5 jaar garantie. Om de luchtkwaliteit van uw luchtbehandelingskast op peil te houden, moet u jaarlijks een hygiënische reiniging en onderhoud van uw ventilatiesysteem laten uitvoeren. Onze medewerkers zijn officieel opgeleid volgens VDI 6022 "Ruimteluchttechniek, ruimteluchtkwaliteit", voeren onderhoud uit volgens VDMA 24186 en adviseren u graag ter plaatse. Onze ervaren medewerkers controleren uw systemen op schade, corrosie en de staat van de filters.

 3. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Thermotec GmbH is een bedrijf dat in de apparaten- en machinebouw werkzaam is.Met name op het gebied van warmteterugwinning.Onze focus ligt op de ontwikkeling en productie van Platenwarmtewisselaar voor warmte-uitwisseling tussen twee gasstromen.Een andere focus ligt op de productie van 3-weg - luchtventilatie proces.Naast deze hoofdgebieden zijn er een hele reeks andere producten die door ons worden ontwikkeld, ontworpen en gemaakt.De productie vindt bijna uitsluitend plaats in roestvrij staal, bij voorkeur in de materialen 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, maar ook in overige roestvrijstaal kwaliteiten.Met een productie-oppervlakte van bijna 1740 m ² dat vandaag de dag ter beschikking staat, en waar gedeeltelijk machines staan met CNC-besturing, PC-werkstations, CAD-tekenstations en een kwaliteits standaard volgens ISO 9001, zijn wij de concurrentie altijd een slag voor.

 4. LACHMANN LÜFTUNGS- UND KLIMATECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. ACRITUDO SYSTEMS GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AUTOGLAS REIFENBERGER GMBH

  Duitsland

 2. HOOYBERGHS

  België

  Installatie van verwarming, ventilatie, koeling, onderhoud & hersteldienst, eigen studiedienst, automatische sturingen, energiekostenbesparing Een goede werksfeer begint met een efficiënte klimaatbeheersing, aangepast aan het gebouw en aan de activiteit van de gebruikers. Dat geldt op kantoor, in het magazijn, in het atelier en bij industriële productieprocessen waar koeling, verwarming of luchtbehandeling noodzakelijk is. Inzake klimaatbeheersing is vandaag een arsenaal aan instrumenten beschikbaar die allen eenzelfde doel begon: "optimale resultaten behalen met een minimum aan energie".

 3. ROOST OLIE

  Nederland

  Roost is een onafhankelijke leverancier van brandstoffen, smeermiddelen en technisch equipment. Wij leveren al ruim 80 jaar aan transportbedrijven, aannemerij, garagebedrijven, industrie, agrarische bedrijven en particulieren in zuid-oost Nederland. U kunt bij ons terecht voor een smeerolie advies voor vrijwel elke toepassing. Ook voor de aanschaf van garage-equipment en Kiwa gekeurde tankinstallaties op het gebied van brandstoffen en smeermiddelen bent u bij ons op het juiste adres.

 4. AIRKAN

  België

  Airkan is gespecialiseerd in rechthoekige en ronde luchtkanalen. Momenteel verzorgen wij leveringen aan meer dan 2500 klanten. Met een minimum productie van 55.000 m²/maand en een marktaandeel van 70% is NV. AIRKAN de absolute nummer één in zijn vakgebied.

 5. BOTHMANN + VOGLER GMBH

  Duitsland

 1. CALE DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 2. ÜRET MAKINA ISI TESISAT SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

 1. DENNERLEIN LÜFTUNGSBAU GMBH

  Duitsland

 2. ECOFINCONCEPT GMBH

  Duitsland

 3. INNOWATT24 GMBH & CO.KG

  Duitsland

 4. DIENSTLEISTER FÜR CHEMIE- UND MEDIZINTECHNIK BY INGENIEURBÜRO SEIFERT UG

  Duitsland

 5. TETHYS OIL SUPPLIES & SERVICES

  Malta

 6. VENTAFLEX GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. MESSDIENST FOCHLER GMBH

  Duitsland

 8. INNO SERVICE TEAM GMBH

  Duitsland

 1. RESPUR INTERNATIONAL

  Frankrijk

 2. ZUBER KUNSTSTOFF- INDUSTRIEMONTAGE GMBH

  Duitsland

 3. ZORKO GMBH

  Duitsland

 4. SCHICK TECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. DAMSTAHL MUNICH

  Duitsland

 6. PRO-PLAST KUNSTSTOFF GMBH

  Duitsland

 7. COOLTECC ENERGY GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. SCHICK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 9. VALLIER PRODUITS PETROLIERS

  Frankrijk

 10. GREEN-ECOPOWER GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Gas en olie - exploitatie - Import export

Aantal resultaten

32.871 bedrijven