• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gas en olie - exploitatie

Resultaten voor

Gas en olie - exploitatie - Import export

 1. ROTOTEAM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 2005 helpen wij onze klanten om de energiekosten voor koelen, verwarmen en drogen merkbaar te verlagen. Onze diensten zijn specifiek gericht op onderhoud, reparatie en revisie van warmteterugwinningssystemen zoals roterende warmtewisselaars (RWT), platenwarmtewisselaars (PWT), gesloten circuitsystemen (KVS) en industriële adsorptieluchtdrogers en luchtbehandelingskasten. Wij richten ons op de reparatie en optimalisering van bestaande, verouderde installaties. Wij verbeteren uw warmteterugwinning of passen deze achteraf aan en bieden u zo een economische oplossing om de Co²-uitstoot te verminderen. Uw voordeel: Zo bespaart u geld! Dankzij moderne metingen kunnen wij regelmatig het rendement van uw apparatuur bepalen en zo nodig optimaliseren - zodat u altijd profiteert van het grootst mogelijke rendement van uw apparatuur. ROTOTEAM levert op betrouwbare wijze reserveonderdelen voor uw warmteterugwinnings-, ventilatie- en droogsystemen, desgewenst zelfs met 5 jaar garantie. Om de luchtkwaliteit van uw luchtbehandelingskast op peil te houden, moet u jaarlijks een hygiënische reiniging en onderhoud van uw ventilatiesysteem laten uitvoeren. Onze medewerkers zijn officieel opgeleid volgens VDI 6022 "Ruimteluchttechniek, ruimteluchtkwaliteit", voeren onderhoud uit volgens VDMA 24186 en adviseren u graag ter plaatse. Onze ervaren medewerkers controleren uw systemen op schade, corrosie en de staat van de filters.

 2. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH is een bedrijf dat in de apparaten- en machinebouw werkzaam is.Met name op het gebied van warmteterugwinning.Onze focus ligt op de ontwikkeling en productie van Platenwarmtewisselaar voor warmte-uitwisseling tussen twee gasstromen.Een andere focus ligt op de productie van 3-weg - luchtventilatie proces.Naast deze hoofdgebieden zijn er een hele reeks andere producten die door ons worden ontwikkeld, ontworpen en gemaakt.De productie vindt bijna uitsluitend plaats in roestvrij staal, bij voorkeur in de materialen 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, maar ook in overige roestvrijstaal kwaliteiten.Met een productie-oppervlakte van bijna 1740 m ² dat vandaag de dag ter beschikking staat, en waar gedeeltelijk machines staan met CNC-besturing, PC-werkstations, CAD-tekenstations en een kwaliteits standaard volgens ISO 9001, zijn wij de concurrentie altijd een slag voor.

 3. ACRITUDO SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACRITUDO SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 4. HOOYBERGHS

  België

  Installatie van verwarming, ventilatie, koeling, onderhoud & hersteldienst, eigen studiedienst, automatische sturingen, energiekostenbesparing Een goede werksfeer begint met een efficiënte klimaatbeheersing, aangepast aan het gebouw en aan de activiteit van de gebruikers. Dat geldt op kantoor, in het magazijn, in het atelier en bij industriële productieprocessen waar koeling, verwarming of luchtbehandeling noodzakelijk is. Inzake klimaatbeheersing is vandaag een arsenaal aan instrumenten beschikbaar die allen eenzelfde doel begon: "optimale resultaten behalen met een minimum aan energie".

 5. DRIESMANS

  België

  Driesmans gerund door Dirk en Christine Driesmans installeert niet alleen meubilair en sanitair. Pleisterwerk, het vervangen van oude water of electriciteitsleidingen, de aanleg van nieuwe vloer: ook dit hoort bij het totaalconcept. Onze service begint bij een 3D-ontwerp en eindigt bij het opruimen na de werken. Ons team bestaat uit ontwerpers - werfleiders - electriciens - pleisteraars - tegelzetters - schrijnwerkers. Omdat deze mensen uitsluitend voor de firma werken kunnen wij alles perfect coôrdineren en moeten klanten niet bij verschillende bedrijven aankloppen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROOST OLIE

  Nederland

  Roost is een onafhankelijke leverancier van brandstoffen, smeermiddelen en technisch equipment. Wij leveren al ruim 80 jaar aan transportbedrijven, aannemerij, garagebedrijven, industrie, agrarische bedrijven en particulieren in zuid-oost Nederland. U kunt bij ons terecht voor een smeerolie advies voor vrijwel elke toepassing. Ook voor de aanschaf van garage-equipment en Kiwa gekeurde tankinstallaties op het gebied van brandstoffen en smeermiddelen bent u bij ons op het juiste adres.

 2. AIRKAN

  België

  Airkan is gespecialiseerd in rechthoekige en ronde luchtkanalen. Momenteel verzorgen wij leveringen aan meer dan 2500 klanten. Met een minimum productie van 55.000 m²/maand en een marktaandeel van 70% is NV. AIRKAN de absolute nummer één in zijn vakgebied.

 3. SOLER ET PALAU

  België

  Opgericht in 1951 door Eduard Soler en Josep Palau is sindsdien één van de vooraanstaande producenten van ventilatoren in Europa, S&P heeft een leidende positie op de wereldmarkt door onder andere kwalitieitsproducten, onderzoeks- ontwikkelings- en productiebeleid.

 4. TUBEX

  België

  In samenwerking met alle grote merken, staan wij garant voor de studie, het ontwerp en de uitvoering van de installatie die voor u de beste oplossing biedt met de energiekeuze die u wenst. Wij bezorgen u een gelijkvormigheidsattest en stellen u ons 'onderhoudscontract' voor. Zo kan u in alle rust en zekerheid, optimaal genieten van de prestatiesvan uw installatie.

 5. DNV GL BELGIUM

  België

  DNV en GL zijn gefuseerd tot DNV GL. We vormen nu 's werelds grootste schepen en offshore classificatiebureau, een toonaangevende technische adviseur van de wereldwijde olie- en gasindustrie, en een vooraanstaand expert voor de energie waardeketen, waaronder hernieuwbare energiebronnen en energie-efficiëntie. We zijn ook een van de top drie certificatie-instellingen in de wereld.

 1. HALLIBURTON ENERGY SERVICES

  België

  Halliburton is gespecialiseerd in dienstverlening en toelevering aan de gas- en olie-industrie

 2. OILTANKING GHENT

  België

  Olieën en gas.

 1. BOTHMANN + VOGLER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BOTHMANN + VOGLER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. ÜRET MAKINA ISI TESISAT SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf ÜRET MAKINA ISI TESISAT SAN.TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren brander, branders op natuurgas, branders voor industrieel gebruik, en branders voor de verwarming van gebouwen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. CALE DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CALE DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is gevestigd in Estorf, Duitsland.

 4. DENNERLEIN LÜFTUNGSBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DENNERLEIN LÜFTUNGSBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is gevestigd in Gräfenberg, Duitsland.

 5. ECOFINCONCEPT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ECOFINCONCEPT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Water - productie en distributie, Loodgieterswerk - sanitair, Alternatieve energie - installaties, Gas en olie - exploitatie, Water - productie en distributie, Loodgieterswerk - sanitair, en Alternatieve energie - installaties. Het is gevestigd in Hückelhoven, Duitsland.

 6. KRAMMER & MAHL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KRAMMER & MAHL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Energie en grondstoffen - diensten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Water - productie en distributie, Gas en olie - exploitatie, Water - productie en distributie, en Gas en olie - exploitatie. Het is gevestigd in Heidelberg, Duitsland.

 7. PRO-PLAST KUNSTSTOFF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PRO-PLAST KUNSTSTOFF GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteit - productie en distributie, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Ertsen - ferro en non-ferro, Vaste brandstoffen, Elektriciteit - productie en distributie, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Ertsen - ferro en non-ferro, en Vaste brandstoffen. Het is gevestigd in Griesheim, Duitsland.

 8. SCHICK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SCHICK GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Gas - winning en distributie, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Gas en olie - exploitatie, Gas - winning en distributie, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, en Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Vaihingen/enz, Duitsland.

 1. SCHICK TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHICK TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Water - productie en distributie, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Airconditioning - materiaal, Water - productie en distributie, Warmtewisselaars, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, en Airconditioning - materiaal. Het is gevestigd in Vaihingen/enz, Duitsland.

 2. VALLIER PRODUITS PETROLIERS

  Frankrijk

  Het bedrijf VALLIER PRODUITS PETROLIERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleum - distributie, en Petroleum - distributie. Het is gevestigd in Marignier, Frankrijk.

 3. SCHEFERLING RWA SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHEFERLING RWA SYSTEME GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Water - productie en distributie, Loodgieterswerk - sanitair, Brandbeveiliging - materialen en installaties, Kunststofproducten voor de industrie, Water - productie en distributie, Loodgieterswerk - sanitair, Brandbeveiliging - materialen en installaties, en Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Neuried, Duitsland.

 4. DAMSTAHL MUNICH

  Duitsland

  Het bedrijf DAMSTAHL MUNICH, is een Distributeur, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ertsen - ferro en non-ferro, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Staal, Staal - speciaal, Ertsen - ferro en non-ferro, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Staal, en Staal - speciaal. Het is gevestigd in Unterhaching Bei München, Duitsland.

 5. COOLTECC ENERGY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf COOLTECC ENERGY GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is gevestigd in Weil Der Stadt, Duitsland.

 6. UNTERGRUNDSPEICHER- UND GEOTECHNOLOGIE-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf UNTERGRUNDSPEICHER- UND GEOTECHNOLOGIE-SYSTEME GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, en Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in Mittenwalde, Duitsland.

 7. STE LEVEQUE FLUIDES

  Frankrijk

  Het bedrijf STE LEVEQUE FLUIDES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Water - productie en distributie, Energie en grondstoffen - diensten voor de industrie, Medisch materiaal, Laser - las- en snijmachines, Water - productie en distributie, Energie en grondstoffen - diensten voor de industrie, Medisch materiaal, en Laser - las- en snijmachines. Het is gevestigd in Lille, Frankrijk.

 8. INNO SERVICE TEAM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INNO SERVICE TEAM GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 9. MOBIL IN TIME GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf MOBIL IN TIME GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Water - productie en distributie, Loodgieterswerk - sanitair, Loodgieterswerk - installaties, Warmtewisselaars, Water - productie en distributie, Loodgieterswerk - sanitair, Loodgieterswerk - installaties, en Warmtewisselaars. Het is gevestigd in Wals-Siezenheim, Oostenrijk.

 10. DIENSTLEISTER FÜR CHEMIE- UND MEDIZINTECHNIK BY INGENIEURBÜRO SEIFERT UG

  Duitsland

  Het bedrijf DIENSTLEISTER FÜR CHEMIE- UND MEDIZINTECHNIK BY INGENIEURBÜRO SEIFERT UG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is gevestigd in Oberhaching, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Gas en olie - exploitatie - Import export

Aantal resultaten

32.844 Bedrijven