• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gasappendages

Resultaten voor

Gasappendages - Import export

 1. HONEYWELL THERMAL SOLUTIONS

  Duitsland

  Elster GmbH, Kromschröder Osnabrück is een van de toonaangevende fabrikanten van topproducten en systeemoplossingen voor de bescherming, meting en regeling van gassen. Met huishoudelijke en commerciële gasmeters, veiligheidskranen en besturingscomponenten voor verwarmingsapparatuur en industriële toepassingen biedt het bedrijf een breed scala aan diensten die worden ondersteund door een wereldwijde verkoop- en serviceorganisatie. Elster GmbH bekleedt een leidende positie in de internationale concurrentie. De portefeuille omvat huishoudelijke en commerciële gasmeters, veiligheidskleppen en besturingscomponenten voor verwarmingssystemen en systemen voor het meten en regelen van industriële warmtebewerkingsprocessen. Met een groot aantal servicecentra, verkoopkantoren en productiesites over de hele wereld, zijn wij een betrouwbare partner voor onze industriële, commerciële en energieklanten.

 2. GNALI BOCIA SRL

  Italië

  GNALI BOCIA in Lumezzane in de provincie Brescia, opgericht door de gebroeders Gnali aan het einde van de jaren ’70, is gespecialiseerd in de productie van regelaars, drukregelaars, kranen, veiligheidskleppen en aansluitstukken voor apparaten die werken op GPL, technische gassen en water. Wij produceren GPL-gasaansluitstukken, veilig en van kwaliteit, gemaakt in messing, koperlegering en zink. Dankzij zijn jarenlange ervaring en zijn knowhow geniet Gnali Bocia nu een positie als marktleider in zijn marktsegment, dat bestaat uit de belangrijkste fabrikanten en nationale en internationale distributeurs. De hoge kwaliteitsstandaarden en de continue inspanningen om de kwaliteit-prijsverhouding te optimaliseren, leiden ertoe dat de firma Gnali Bocia zich continu bezighoudt met technologische en personeelsinvesteringen, om de eigen posities te versterken, de eigen clientèle tevreden te stellen en nieuwe basissen te leggen voor de toekomst. ISO 9001: 2015 gecertificeerde onderneming. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 3. HPS SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

 4. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Duitsland

 5. FRIEDRICHSHÜTTE GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  De GEMÜ Group is een toonaangevende fabrikant van afsluiter-, meet- en regelsystemen voor vloeistoffen, stoom en gassen. Wereldwijd opererende familieonderneming in tweede generatie De wereldwijd opererende, onafhankelijke familieonderneming werd in 1964 door Fritz Müller opgericht en is met zijn innovatieve producten en klantspecifieke oplossingen overal ter wereld hét adres op het gebied van de besturing van procesmedia. GEMÜ wordt als familieonderneming in tweede generatie door de directeur-aandeelhouder Gert Müller en zijn neef Stephan Müller geleid. Innovaties en onderscheidingen aan de lopende band De beide directeuren Gert Müller en Stephan Müller maken zich sterk voor innovatie en slaan met GEMÜ de weg naar de toekomst in. In het licht hiervan heeft de onderneming in oktober 2018 met inevvo solutions een start-up-onderneming opgericht, die de kansen die de digitalisering biedt volledig benut en Industrie 4.0-oplossingen zoals het RFID-gebaseerde CONEXO-systeem verder ontwikkelt en op de markt brengt. Maar ook op productgebied getuigen onderscheidingen zoals de „ACHEMA Innovation Award“ evenzeer van de innovatiekracht van de onderneming als nieuwe opleidingsconcepten, waarbij een zelf ontwikkeld Virtuell Reality Training wordt toegepast.

 2. LE ROBINET FRIGORIFIQUE FRANÇAIS SAS

  Frankrijk

  Robinet frigorifique français ( RFF), geïnstalleerd in Domessin in Savoie, is gespecialiseerd in de productie van industriële afsluiters in staal en roestvrij staal voor koeling en biedt een reeks wereldwijd populaire producten voor koelinstallaties: Hoofdkraan, regelaar, keerklep, ventielklep, filter, aftapkraan met tegengewicht, handbediende of gemotoriseerde kogelkraan, PN25, PN65, staal of rvs, voor NH3, CO2 en andere koelmiddelen. Wij vervaardigen stalen kranen van het merk 'ANTONSANTI' voor aardgas, erkend door GDF, accessoires en 'Isolet'-kit. Om een veeleisende clientèle tevreden te stellen, zet de Robinet Frigorifique Français moderne productietechnieken in, synoniem voor kwaliteit en concurrentiekracht voor koelinstallaties. Onze producten worden gebruikt in koelinstallaties met ammoniak, CFK's, HCFK's, HFK's en andere koudemiddelen voor temperaturen van -50 ° C tot + 150 ° C.

 3. GROSS- UND EINZELHANDEL LUDWIG OBEREISENBUCHNER

  Duitsland

  Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van reserveonderdelen van alle grote fabrikanten in verwarming, evenals voor consumentenelektronica (CE) en huishoudelijke apparaten. Onze diensten zijn op dit moment niet alleen beperkt tot fabrikanten op de markt, maar wij leveren ook onderdelen voor fabrikanten die niet meer bestaan, zoals: GAMAT, HALLER MEURER, KOWA, VULKAN en anderen.Sinds 2001 zijn wij voor Strache Gasapperatevertriebs GmbH, de verkooppartner voor Bayern; sinds 2001 voor A.O.Smith Warmwassertechnik, de partner van reserveonderdelen voor Duitsland. Onze verkoop van apparaten met eigen voorraad is gericht op het leveren van professionele klanten en heeft de beschikking over gastoestellen - bassisassortiment van bedrijven zoals: A.O.Smith, DRU, Emax, Justus/Oranier, HM_Raumheizer, Strache en Wamsler. Met onze distributiepartners leveren wij in het hele stroomgebied en op korte termijn apparatuur en reserveonderdelen. Wij leveren reserveonderdelen van vele grote bedrijven.

 4. GAVILAR BV

  Nederland

  gAvilar is specialist in het ontwerpen, bouwen en installeren van gasdrukregel-en meetstations. En voor het corrigeren van het gasverbruik naar normaal temperatuur en druk leveren wij Volume Herleidingsinstrumenten (EVHI'S) en aanverwante communicatie apparatuur. Hiervoor zijn we ijkbevoegd zodat wij ook veldwerkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Voor levering van (aard)gas apparatuur hebben wij naast onze eigen produkten ook de Nederlandse vertegenwoordiging voor een groot deel van de porfolio’s van Sperryn, Madas, Itron en Flow Meter Group (FMG). Naast levering van losse componenten kunnen wij u van dienst zijn voor het leveren van complete gasdruk regel- en meetstations, de Groen Gas poortwachter en odorisatiesystemen die wij ook voor u in bedrijf kunnen stellen en onderhouden.

 5. AQUATECHNIK GROUP SPA

  Italië

  Aquatechnik vervaardigt en verkoopt systemen voor sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties, airconditionningsinstallaties en persluchtinstallaties voor civiele of industriële instellingen. Pers- en spuitgiettechnieken. Buizen en koppelstukken voor hydraulische installaties en voor verwarmingen.

 1. DEPERI SRL

  Italië

 2. WEGAS ARMATUREN GMBH

  Zwitserland

 1. ERCE ENERJI

  Turkije

 2. SOL KOHLENSÄURE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A.

  Spanje

 4. KRAISS & FRIZ E.K.

  Duitsland

 5. EBRO ARMATUREN EST. & CO. KG

  Zwitserland

 6. KONTAKT LLC

  Oekraïne

 7. WITT FRANCE

  Frankrijk

 8. ATM JACEK SZYMKOWIAK

  Polen

 1. TECHNIGROUP

  Griekenland

 2. VELAN SAS

  Frankrijk

 3. FLÜSSIGGAS - VERTRIEB WELKENBACH

  Duitsland

 4. ESKA VALVE

  Turkije

 5. ZONAGAS.BG

  Bulgarije

 6. RKI ANALYTICAL INSTRUMENTS GMBH

  Duitsland

 7. OVENTROP ROBINETTERIE

  Frankrijk

 8. SISTEM MUHENDISLIK

  Turkije

 9. FOURNITURE ROBINETTERIE INDUSTRIELLE

  Frankrijk

 10. CHUCHU DECAYEUX SAS

  Frankrijk