• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gasappendages

Resultaten voor

Gasappendages - Import export

 1. GNALI BOCIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  GNALI BOCIA in Lumezzane in de provincie Brescia, opgericht door de gebroeders Gnali aan het einde van de jaren ’70, is gespecialiseerd in de productie van regelaars, drukregelaars, kranen, veiligheidskleppen en aansluitstukken voor apparaten die werken op GPL, technische gassen en water. Wij produceren GPL-gasaansluitstukken, veilig en van kwaliteit, gemaakt in messing, koperlegering en zink. Dankzij zijn jarenlange ervaring en zijn knowhow geniet Gnali Bocia nu een positie als marktleider in zijn marktsegment, dat bestaat uit de belangrijkste fabrikanten en nationale en internationale distributeurs. De hoge kwaliteitsstandaarden en de continue inspanningen om de kwaliteit-prijsverhouding te optimaliseren, leiden ertoe dat de firma Gnali Bocia zich continu bezighoudt met technologische en personeelsinvesteringen, om de eigen posities te versterken, de eigen clientèle tevreden te stellen en nieuwe basissen te leggen voor de toekomst. ISO 9001: 2015 gecertificeerde onderneming. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 2. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GEMÜ is een toonaangevende fabrikant van kleppen, meet- en controlesystemen. Het mondiaal georiënteerde, onafhankelijke familiebedrijf dat meer dan 50 jaar geleden is opgericht door middel van innovatieve producten en oplossingen voor de bediening op maat van procesmedia in sleutelgebieden GEMÜ is wereldmarktleider in steriele toepassingen voor farmaceutica en biotechnologie. De groep heeft vandaag de dag 900 mensen in Duitsland in dienst, wereldwijd zijn er meer dan 1.600. Er wordt geproduceerd op zes productielocaties in Duitsland, Zwitserland, China, Brazilië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Een wereldwijd distributienet wordt uit Duitsland gecoördineerd met 27 dochterondernemingen.. Via een dicht netwerk van handelspartners in meer dan 50 landen is de groep van ondernemingen op alle continenten actief. Met een internationale groeistrategie zal GEMÜ zich op de markten van de toekomst richten.

 3. HPS SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HPS SOLUTIONS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gasappendages. Het is tevens aanwezig in de sectoren Manometers, afsluiters voor hoge druk, kogelventielen, terugslagkleppen, en Manometers. Het is gevestigd in Martinsried, Duitsland.

 4. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warm persen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, Legeringen - aluminium, Gasappendages, Loodgieterij - industrieel, Smeedijzer, Gesmede onderdelen van aluminium, Smeedstukken voor cadeaus van aluminium, Smeedstukken voor cadeaus van messing, en Gesmede onderdelen van messing. Het is gevestigd in Villingen-Schwenningen, Duitsland.

 5. FRIEDRICHSHÜTTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIEDRICHSHÜTTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasappendages. Het is gevestigd in Laubach, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HONEYWELL THERMAL SOLUTIONS

  Duitsland

  Elster GmbH, Kromschröder Osnabrück is een van de toonaangevende fabrikanten van topproducten en systeemoplossingen voor de bescherming, meting en regeling van gassen. Met huishoudelijke en commerciële gasmeters, veiligheidskranen en besturingscomponenten voor verwarmingsapparatuur en industriële toepassingen biedt het bedrijf een breed scala aan diensten die worden ondersteund door een wereldwijde verkoop- en serviceorganisatie. Elster GmbH bekleedt een leidende positie in de internationale concurrentie. De portefeuille omvat huishoudelijke en commerciële gasmeters, veiligheidskleppen en besturingscomponenten voor verwarmingssystemen en systemen voor het meten en regelen van industriële warmtebewerkingsprocessen. Met een groot aantal servicecentra, verkoopkantoren en productiesites over de hele wereld, zijn wij een betrouwbare partner voor onze industriële, commerciële en energieklanten.

 2. LE ROBINET FRIGORIFIQUE FRANÇAIS SAS

  Frankrijk

  Robinet frigorifique français ( RFF), geïnstalleerd in Domessin in Savoie, is gespecialiseerd in de productie van industriële afsluiters in staal en roestvrij staal voor koeling en biedt een reeks wereldwijd populaire producten voor koelinstallaties: Hoofdkraan, regelaar, keerklep, ventielklep, filter, aftapkraan met tegengewicht, handbediende of gemotoriseerde kogelkraan, PN25, PN65, staal of rvs, voor NH3, CO2 en andere koelmiddelen. Wij vervaardigen stalen kranen van het merk 'ANTONSANTI' voor aardgas, erkend door GDF, accessoires en 'Isolet'-kit. Om een veeleisende clientèle tevreden te stellen, zet de Robinet Frigorifique Français moderne productietechnieken in, synoniem voor kwaliteit en concurrentiekracht voor koelinstallaties. Onze producten worden gebruikt in koelinstallaties met ammoniak, CFK's, HCFK's, HFK's en andere koudemiddelen voor temperaturen van -50 ° C tot + 150 ° C.

 3. GROSS- UND EINZELHANDEL LUDWIG OBEREISENBUCHNER

  Duitsland

  Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van reserveonderdelen van alle grote fabrikanten in verwarming, evenals voor consumentenelektronica (CE) en huishoudelijke apparaten. Onze diensten zijn op dit moment niet alleen beperkt tot fabrikanten op de markt, maar wij leveren ook onderdelen voor fabrikanten die niet meer bestaan, zoals: GAMAT, HALLER MEURER, KOWA, VULKAN en anderen.Sinds 2001 zijn wij voor Strache Gasapperatevertriebs GmbH, de verkooppartner voor Bayern; sinds 2001 voor A.O.Smith Warmwassertechnik, de partner van reserveonderdelen voor Duitsland. Onze verkoop van apparaten met eigen voorraad is gericht op het leveren van professionele klanten en heeft de beschikking over gastoestellen - bassisassortiment van bedrijven zoals: A.O.Smith, DRU, Emax, Justus/Oranier, HM_Raumheizer, Strache en Wamsler. Met onze distributiepartners leveren wij in het hele stroomgebied en op korte termijn apparatuur en reserveonderdelen. Wij leveren reserveonderdelen van vele grote bedrijven.

 4. GAVILAR BV

  Nederland

  gAvilar is specialist in het ontwerpen, bouwen en installeren van gasdrukregel-en meetstations. En voor het corrigeren van het gasverbruik naar normaal temperatuur en druk leveren wij Volume Herleidingsinstrumenten (EVHI'S) en aanverwante communicatie apparatuur. Hiervoor zijn we ijkbevoegd zodat wij ook veldwerkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Voor levering van (aard)gas apparatuur hebben wij naast onze eigen produkten ook de Nederlandse vertegenwoordiging voor een groot deel van de porfolio’s van Sperryn, Madas, Itron en Flow Meter Group (FMG). Naast levering van losse componenten kunnen wij u van dienst zijn voor het leveren van complete gasdruk regel- en meetstations, de Groen Gas poortwachter en odorisatiesystemen die wij ook voor u in bedrijf kunnen stellen en onderhouden.

 5. AQUATECHNIK GROUP SPA

  Italië

  Aquatechnik vervaardigt en verkoopt systemen voor sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties, airconditionningsinstallaties en persluchtinstallaties voor civiele of industriële instellingen. Pers- en spuitgiettechnieken. Buizen en koppelstukken voor hydraulische installaties en voor verwarmingen.

 1. DEPERI SRL

  Italië

  Het bedrijf DEPERI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector KLEINE METAALWAREN. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasappendages, gedraaide metalen ijzerwaren, fittings van messing, en Gasappendages. Het is gevestigd in Lumezzane, Italië.

 2. EM-TECHNIK ITALIA SRL

  Italië

  Het bedrijf EM-TECHNIK ITALIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasappendages. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fittings - sanitair, snelfittingen, fittingen met klembevestiging, Fittings - sanitair, en verbindingen en kleppen voor industrieel gebruik. Het is gevestigd in Vimercate, Italië.

 1. WEGAS ARMATUREN GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf WEGAS ARMATUREN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gasappendages. Het is gevestigd in Klingnau, Zwitserland.

 2. ERCE ENERJI

  Turkije

  Het bedrijf ERCE ENERJI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasappendages. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties voor luchtdrukregeling, en stalen tanks. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. SOL KOHLENSÄURE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SOL KOHLENSÄURE GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gasappendages. Het is gevestigd in Burgbrohl, Duitsland.

 4. RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buisverbindingen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieterijen - koper, brons en messing, Gasappendages, warmsmeedwerk, Gieterijen - koper, brons en messing, vespaning non-ferrometalen en legeringen, en Gasappendages. Het is gevestigd in Sant Feliu De Llobregat, Spanje.

 5. KRAISS & FRIZ E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf KRAISS & FRIZ E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasappendages. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 6. EBRO ARMATUREN EST. & CO. KG

  Zwitserland

  Het bedrijf EBRO ARMATUREN EST. & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasappendages. Het is gevestigd in Cham, Zwitserland.

 7. ATM JACEK SZYMKOWIAK

  Polen

  Het bedrijf ATM JACEK SZYMKOWIAK, is een Multi-Category, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasappendages, diensten voor thermotechniek, Gasappendages, en thermische installaties. Het is gevestigd in Paczkowo, Polen.

 8. ZONAGAS.BG

  Bulgarije

  Het bedrijf ZONAGAS.BG, is een Distributeur, en actief in de sector Gasappendages. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasdetectie en -controleapparatuur, Gasfilters, Gasdetectie en -controleapparatuur, en Gasfilters. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 1. CHUCHU DECAYEUX SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf CHUCHU DECAYEUX SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasappendages, Gasappendages, en fittingen voor gas. Het is gevestigd in Woincourt, Frankrijk.

 2. WITT FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf WITT FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasappendages. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasproductie - installaties, Gasproductie - installaties, oximeter, lucht-gas mengers, en gasanalyses. Het is gevestigd in Morsang Sur Orge, Frankrijk.

 3. FLÜSSIGGAS - VERTRIEB WELKENBACH

  Duitsland

  Het bedrijf FLÜSSIGGAS - VERTRIEB WELKENBACH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gasappendages. Het is gevestigd in Wölfersheim, Duitsland.

 4. FOURNITURE ROBINETTERIE INDUSTRIELLE

  Frankrijk

  Het bedrijf FOURNITURE ROBINETTERIE INDUSTRIELLE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasappendages, Gasappendages, manometers, en waterfilters. Het is gevestigd in Bourg-De-Peage, Frankrijk.

 5. RKI ANALYTICAL INSTRUMENTS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RKI ANALYTICAL INSTRUMENTS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gasmeters. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektrische en elektronische signalisatiesystemen, Voertuigen - intelligente navigatiesystemen, Gasappendages, Radars en radionavigatiemateriaal, Elektrische en elektronische signalisatiesystemen, Voertuigen - intelligente navigatiesystemen, Gasappendages, en Radars en radionavigatiemateriaal. Het is gevestigd in Bad Homburg, Duitsland.

 6. VELAN SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf VELAN SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasappendages, loodgieterswerk, kraanwerk voor de bouwsector, kranenstelsels voor laboratoria, en Gasappendages. Het is gevestigd in Lyon Cedex 07, Frankrijk.

 7. KONTAKT LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf KONTAKT LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasappendages. Het is tevens aanwezig in de sectoren drukregelaars voor gas, Reduceerklep voor hoge druk, CNC-loonwerk en -bewerking, en regulatieklep. Het is gevestigd in Druzhkivka, Oekraïne.

 8. BANIDES & DEBEAURAIN

  Frankrijk

  Het bedrijf BANIDES & DEBEAURAIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasappendages. Het is gevestigd in Le Tréport, Frankrijk.

 9. SISTEM MUHENDISLIK

  Turkije

  Het bedrijf SISTEM MUHENDISLIK, is een Onderaannemer, en actief in de sector Gasappendages. Het is gevestigd in Sinop, Turkije.

 10. ESKA VALVE

  Turkije

  Het bedrijf ESKA VALVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasappendages. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasfilters, drukregelaars voor gas, en Gasfilters. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis