• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gasfilters

Resultaten voor

Gasfilters - Import export

 1. BEKO TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  BEKO TECHNOLOGIES betekent "persluchtbehandeling op zijn best". Al meer dan dertig jaar ontwikkelt, vervaardigt en distribueert BEKO TECHNOLOGIES producten en systemen voor perslucht- en condensaatbehandeling die zeer effectief, uiterst nauwkeurig en van zeer hoge kwaliteit zijn. BEKO TECHNOLOGIES biedt een compleet assortiment persluchtbehandeling. Aangevuld met deskundig advies en een gekwalificeerde servicedienst.

 2. PETROLE GAZ MAINTENANCE EQUIPEMENTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PGME is gespecialiseerd in het ontwerp, de vervaardiging, de installatie en het onderhoud van drukapparatuur voor het vervoer van gas en aardolie via pijpleidingen. De firma is gevestigd in Albi, in Frankrijk. De onderneming biedt een breed assortiment van hoogpresterende producten die gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn. PGME voldoet aan de eisen van de norm ISO 9001: 2015 en biedt producten die regelmatig worden geprezen door voorname internationale klanten. Ons team kan al zijn producten ontwikkelen en aanpassen aan de specifieke behoeftes van zijn klanten. PGME verzorgt tevens het onderhoud op locatie van de verkochte producten of allerlei andere apparatuur uit dezelfde productlijnen, met name: mangatdeuren en hun diafragma's, isolerende koppelstukken en externe harslaag, jaarlijkse onderhoudsbeurten van gasverwarmers en verbrandingsregelingen van de branders. De firma PGME heeft een Internationale ambitie. PGME, steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen, is een moderne onderneming met ervaring in internationale zaken en vol motivatie om deel te nemen aan nieuwe projecten of ontwikkelingen. Het beleid van de onderneming is gebaseerd op innovatie en bevoorrechte relaties met onze klanten. Dit leidt onder meer tot een flexibiliteit die ons in staat stelt producten de vervaardigen afhankelijk van de omstandigheden en van de uitgedrukte behoeftes. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 3. W-FILTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  W-FILTER staat sinds 1980 bekend om haar kwaliteit en oplossingen op het gebied van filtratie. De tweede generatie van het familiebedrijf trekt met succes de lijn door op de markt van industriefilters voor de machinebouw. Bij al deze werkzaamheden ligt de nadruk op een geringe stromingsweerstand en een daarmee samenhangend laag energieverbruik, waarbij de installatie zo min en zo snel mogelijk gereinigd hoeft te worden. Ervaar ook zelf de deskundigheid van W-FILTER op het gebied van zeven bij uw toekomstige projecten, zodat de installaties en het energieverbruik efficiënter worden. Wij geven u graag advies!

 4. DONAU CARBON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DONAU CARBON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasfilters. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 5. FILCOM UMWELTTECHNOLOGIE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FILCOM UMWELTTECHNOLOGIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasfilters. Het is gevestigd in Haid, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SIWATEC WASSERTECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIWATEC WASSERTECHNIK GMBH & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gasfilters. Het is gevestigd in Butzbach, Duitsland.

 2. FUHR GMBH FILTERTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FUHR GMBH FILTERTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasfilters. Het is gevestigd in Klein-Winternheim, Duitsland.

 3. ISP GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ISP GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasfilters. Het is gevestigd in Limburg, Duitsland.

 4. OTTO KLEIN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OTTO KLEIN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Gasfilters. Het is gevestigd in Niestetal, Duitsland.

 5. FELLOWES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FELLOWES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasfilters. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 1. LEHMANN SCHAUMSTOFFE & FILTERTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEHMANN SCHAUMSTOFFE & FILTERTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasfilters. Het is gevestigd in Unnau, Duitsland.

 2. SELECTA BIOENERGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SELECTA BIOENERGIE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasfilters, Waterbehandelingssystemen voor huishoudelijk gebruik, luchtfilters, actief kool, Onderdelen voor biogasinstallaties, en Gasfilters. Het is gevestigd in Krayenberggemeinde, Duitsland.

 1. HYDROTEC HANDELS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HYDROTEC HANDELS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasfilters. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. CARBOTECH AC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARBOTECH AC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasfilters. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 3. TROX HESCO SCHWEIZ AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TROX HESCO SCHWEIZ AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasfilters. Het is gevestigd in Rüti, Zwitserland.

 4. KLUGE-LUFTFILTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLUGE-LUFTFILTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasfilters. Het is gevestigd in Langen, Duitsland.

 5. GST - SCHAFFER E.KFM

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GST - SCHAFFER E.KFM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gasfilters. Het is gevestigd in Wetter, Duitsland.

 6. ETABLISSEMENTS L.LAIR

  Frankrijk

  L.LAIR, 1ste Franse fabrikant van branders voor luchtkanalen, is gespecialiseerd in industriële gasbranders, de regeling en gasbeveiliging, vlambeheer, installaties voor luchtverwarming. Van de automobielsector tot de luchtvaart, van de voedingsmiddelenindustrie tot de afvalbehandeling, L.LAIR beantwoordt aan alle industriële behoeften en maakt gebruik van het verwarmen van lucht met behulp van gas in Frankrijk en daarbuiten: van het ontwerp tot de ontwikkeling tot aan de reparatieservice, cursussen en losse onderdelen. De verschillende producten van L.LAIR strekken zich uit tot de industriële sectoren van luchtzuivering, uitgloeien, droogkamers, ovens, baden, vuilverbrandingsovens, gematigde ventilatie, thermische of luchtbehandelingen, drogers voor levensmiddelen voor granen, bladeren, vruchten, poeders, zand, glas, enz. L.LAIR, een gecertificeerde partner van SIEMENS SOLUTION PARTNER, is in staat optimale oplossingen te ontwikkelen voor industriële verbrandingstoepassingen.

 7. FRAD FILTERI

  Servië

  FRAD produceert luchtfilters, olie- en brandstoffilters voor alle types verbrandingsmotoren voor auto's, bussen, vrachtauto's, locomotieven, schepen, landbouw- en landbouwmachines, enz. Het programma omvat filters voor de airconditioning van bovenvermelde voertuigen en EKO filters. We produceren tevens hydraulische filters voor voertuigen en uiteenlopende industriële toepassingen. We zijn in staat filters te bieden voor het filteren van industriële filters voor speciale toepassingen en speciale vereisten: ontstoffen, waterfiltratie, enz.

 8. THIELMANN ENERGIETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Thielmann Energietechnik GmbH in Kassel is een wereldwijde specialist in componenten voor procestechniek voor de filtratie en voorverwarming van gassen. Wij maken uw gassystemen veilig en efficiënt. Met onze knowhow en de kwaliteit voor individuele en klantspecifieke oplossingen voldoen wij aan uw hoogste technische eisen. Hoge drukwaarden, lage en hoge temperaturen, evenals uitzonderlijke regels en specificaties zijn onze expertise. Onze diensten richten zich op het ontwerp en de productie van drukvaten.Deze omvatten stoffilters (gasfilters), stof-vloeistofafscheiders (aardgasafscheiders, coalescers), knock-out-vaten, cycloon- en multi-cycloonafscheiders, warmtewisselaars (warmtewisselaars, aardgasvoorverwarmers, aardgaswarmtewisselaars), waterbadverwarmers, condensaattanks en brandstofgasprestaties Verwarming, absorptiedempers, varkenssloten, gasmixers en bijbehorende accessoires voor monitoring en onderhoud.

 1. SEPAGRIP BV

  Nederland

  Stoomfiltratie Techniek Uniek systeem t.b.v. filtratie van gassen, perslucht en stoom. Op basis van een zeer duurzame behuizing die decennia lang meegaat; alleen de metalen filters (hele dunne metalen schijven) worden vervangen. De milieubelasting is daardoor nihil t.o.v. filterkaarsen en andere systemen, waarbij veel plastic in het milieu belandt. Deze filters zijn zeer geschikt om in de voedingsindustrie te gebruiken en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Sepagrip is exclusief importeur van de filtersystemen van Südmo - Pentair in Nederland. Tankreinigers Wilt u de “downtime” verminderen, productiekosten verlagen, wasmiddel verbruik reduceren en afvalwater beperken? Dan is Sepagrip uw reinigingspartner! Met deze tankreinigers zetten wij een betaalbaar en kwalitatief hoogwaardige lijn in binnen de Nederlandse industrie. Deze reinigingstechnologie in combinatie met een gedegen advies van één van onze specialisten resulteren in de beste en meest efficiënte oplossing op het gebied van tankreiniging. Systemen zijn toepasbaar voor tanks tot een diameter van 30 meter. Steriele filtratie Een speciale lijn doceersystemen; injecteert en verstuift gas tijdens productie processen. Levert 100% steriele lucht, perslucht, CO2 (kooldioxide) en andere gassen.

 2. FILTRUM GMBH

  Duitsland

  Als door de eigenaar geleid familiebedrijf hebben we ons bedrijf Filtrum GmbH in Hemer in 2004 opgericht.Tegenwoordig leveren we onze spuitgegoten, gestanste en gegoten kunststof onderdelen enonze filters en spatlapinzetstukken aan heel Europa. Onze klanten komen uit de sectoren sanitair warm water, verwarmingstechniek, elektrotechniek enz. en we vertegenwoordigen hen al jaren als een betrouwbare leverancier. Als uitbreiding van onze portfolio bieden we ook langsnaad-/rolnaadlassen aan. Hierdoor kunnen we onze klanten grotere filters aanbieden met een diameter tot ongeveer200 mm en een lengte tot ongeveer750 mm. Wat is onze drijfveer sinds 2004? De ideeën van onze klanten omzetten in werkelijkheid: Alle artikelen worden op maat gemaakt en we produceren ze volgens uw tekeningen en specificaties.De volgende materiaalsoorten worden momenteel verwerkt: Spuitgieten van plastic: POM KTW-gecertificeerd, PP, PE, PU, ABS. gestanste & gegoten producten: messing, inox. Filter-& spatlap-inzetstukken: 1.4301 + 1.4401 in de draaddiktes 0, 0125 mm tot 4 mm en maaswijdten 20µm tot 4000µm

 3. SM-FILTER

  Polen

  We produceren luchtfilters. Wij bieden een breed productgamma aan accessoires voor HVAC-installaties. Ons aanbod omvat onder andere; patroonfilters, zakfilters, filterstoffen (hoge kwaliteit en doeltreffendheid). We gebruiken uitsluitend materialen van de beste Europese verkopers en de beste verkopers uit de hele wereld. Wij proberen om aan alle behoeften en verwachtingen van iedere klant te voldoen.

 4. KOCH-GLITSCH

  België

  Koch-Glitsch is een wereldleider in het ontwerp en de fabricage van mass-transfer, mist eliminatie, en liquid-liquid coalescerende apparatuur voor de raffinage, chemie, petrochemie en gas verwerkende industrie, en meer.

 5. AMIF

  België

  A.M.I.F biedt filters en afscheiders voor lucht, gas, olie, brandstof en watern, en voor alle motoren.

 6. UNIFIL AG FILTERTECHNIK

  Zwitserland

  Het bedrijf UNIFIL AG FILTERTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasfilters. Het is gevestigd in Niederlenz, Zwitserland.

 7. AQUA-TITAN UMWELTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AQUA-TITAN UMWELTTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gasfilters. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 8. HORNUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HORNUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasfilters, Stopkleppen, Gasfilters, drukregulateurs, en terugslagkleppen. Het is gevestigd in Neu-Isenburg, Duitsland.

 9. KMA UMWELTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KMA UMWELTTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasfilters. Het is gevestigd in Königswinter, Duitsland.

 10. WALPOL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WALPOL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasfilters. Het is gevestigd in Gelsenkirchen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis