• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gashaarden

Resultaten voor

Gashaarden - Import export

 1. G. VAN BOGAERT & ZOON

  België

  3 specialisaties Sierschouwen Een sierschouw kan elk type huiskamer gezellig en sfeervol maken. Wij plaatsen klassieke sierschouwen, maar doen ook veel meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een moderne sierschouw ingebouwd in een heuse multimediawand, TV-meubel of boekenkast? Haarden & Kachels Wij hebben een ruim aanbod haarden en kachels. Of u nu kiest voor het betoverende vlammenspel van een houtkachel of de milieuvriendelijkheid en het gebruiksgemak van een gashaard, een gezellige en warme sfeer is altijd verzekerd. Natuursteen Werkbladen in natuursteen geven uw keuken een stijlvol en authentiek uitzicht. Wij combineren een ruime keuze met verschillende afwerkingsmogelijkheden. Gootstenen en kookvuren worden netjes ingewerkt, waardoor alles één mooi geheel vormt in uw keuken.

 2. M-DESIGN

  België

  Onze haarden en kachels: ruime keuze in topdesign ! Kachels en haarden die garant staan voor betrouwbaarheid, efficiëntie, elegantie en gebruiksgemak? Dan zit u bij ons goed. Onze haarden brengen niet alleen sfeer in de ruimte, maar ze zorgen ook voor een lekker warme kamer. M-Design produceert verschillende types haarden zoals gashaarden, inbouwkachels en centrale haarden. Kachels en haarden van bovenstebeste kwaliteit De kachels en haarden van M-Design zijn allemaal van een bijzonder hoge kwaliteit én ze zien er visueel erg aantrekkelijk uit. Ze worden allemaal in-house ontworpen, geproduceerd en grondig gecontroleerd. Onze toestellen kennen een performant verbrandingssysteem en een ideaal luchtspoelsysteem. Daarnaast worden al onze schouwen en haarden gekenmerkt door een uitzonderlijk hoog gebruiksgemak en een oogstrelend design.

 3. NUOVO

  Nederland

  Met bijna 30 jaar praktijk ervaring in het bouwen voor zowel particulier als projectmatig Van alle soorten type haarden, gas en hout gestookt. Van en voor de meest gerenommeerde fabrikanten in haarden en kachels, Gespecialiseerd in het plaatsen van natuursteen schouwen van modern tot antiek. Heeft u zelf een ontwerp / foto van schouw, Geen probleem wij kunnen elke gewenst model altijd reproduceren in de standaard steensoorten Maar op verzoek ook meestal in de meeste exclusieve steensoorten, Wij kunnen ook het totaal concept van a- tot -z voor u verzorgen Maar ook voor opstellingen waarbij de haard geïntegreerd word in bv in een design kastenmeubel Wij streven ernaar alle wensen van de klant te mogen realiseren en streven naar een 100% teveredenheidsgarantie

 4. KAL-FIRE

  Nederland

  Bent u op zoek naar een gashaard, houthaard of open haard bij Kal-fire vindt u een ruim assortiment haarden met prachtig design en hoog rendement. De Kal-fire producten zijn CE gekeurd en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Doordat overal is gekozen voor de beste materialen en beproefde techniek kunt u erop rekenen dat u niet alleen morgen, maar ook in de toekomst, geniet van dit unieke product. Daar staat Kal-fire met haar expertise van jaren en haar vakmanschap garant voor.

 5. BOUDRIE KACHELS EN HAARDEN

  Nederland

  Boudrie Kachels en Haarden heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het adviseren, plaatsen en onderhouden van gashaarden, houtkachels, elektrische haarden, schouwen en plateaus. Wij monteren in de regio Twente, Overijssel en daarbuiten. Bezoek onze grote showroom!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. UWKACHEL.NL

  Nederland

  Specialist in sfeerverwarming. Van pelletkachels, gashaarden tot houtkachels. Met grote showroom waar meer dan 170 opstellingen aanwezig zijn. Advies, installatie en service door geheel Nederland. Levert ondermeer aan vele installatiebedrijven

 2. FERO

  België

  FERO, opgericht in 1988, is IMPORTEUR voor de BENELUX van kachels, haarden en accessoires op hout, pellets, gas, bio-ethanol en elektriciteit. Met de merken Austroflamm - Olympia - Aduro - Xeoos - Rocal - Sergio Leoni - Charnwood - Norsk Kleber - MCZ - RED - Quadra Fire - Cadel - Burley - Safretti & Zen Fires is FERO een van de meest toonaangevende bedrijven uit de sector.

 3. FOCOS HAARDENSPECIAALZAAK

  Nederland

  Focos Haardenspeciaalzaak is al 10 jaar de grootste webshop op het gebied van houtkachels, gashaarden en pelletkachels. Profiteer vandaag nog van ongekende webshop korting en de beste service. Wij leveren alle houtkachels, gashaarden en pelletkachels van de merken: Dru, Barbas, Beaufort, Bellfires, Bullerjan, Contura, Dik Geurts, Element4, Faber, Global Fires, Dovre en nog veel meer! Ons team staat elke dag voor u klaar om vrijblijvend advies te geven voor de juiste haard voor uw situatie.

 4. COSYFLAME

  België

  COSYFLAME gashaarden gekend voor z'n mooie vlammen , echt gloeiende houtblokken, XXL gashaarden.

 5. NEXUS SHOWROOM

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NEXUS SHOWROOM, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Meubelen en accessoires - badkamers. Het is tevens aanwezig in de sectoren moderne open haarden, verwarmingsradiatoren voor meubilering, en gashaarden. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

 1. CLIMART SNC

  Italië

  Het bedrijf CLIMART SNC, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gashaarden, voorzethaarden, vernevelaars, en installaties voor vloerverwarming. Het is gevestigd in Alcamo, Italië.

 2. RV DISTRIBUTION

  België

  Het bedrijf RV DISTRIBUTION, is een Distributeur, en actief in de sector Kachels. Het is tevens aanwezig in de sectoren kookfornuis op hout, steenkoolkachels, gashaarden, en pelletkachels. Het is gevestigd in Mariembourg, België.

 1. MARZIANO BV

  Nederland

  Het bedrijf MARZIANO BV, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren gashaarden, houtkachel, elektrische haarden, en nterieur. Het is gevestigd in Almere, Nederland.

 2. MABO OPENHAARDEN

  Nederland

  Het bouwen van openhaarden is voor ons dagelijks werk. Wij bouwen zowel gas openhaarden als hout openhaarden. Zelfs een combinatie is mogelijk.

 3. SCHORNSTEINWELT GMBH

  Duitsland

  Schornsteinwelt GmbH is een producent van waterhoudende haardinserts en roestvrijstalen schoorstenen.Groot- en detailhandel in haarden, kachels, zonnepanelen.Showroom van 500 m².Kachels direct van de fabrikant! In Gelsenkirchen vindt u onze exclusieve tentoonstellingsruimte, waar u een overzicht van ons volledige assortiment kunt zien.Geniet in alle rust van de sfeer die we hebben gecreëerd in een huiselijke omgeving.In onze showroom presenteren wij u constant meer dan 250 kachels en 50 permanente armaturen.Sommige van onze gashaarden, schoorsteenkits, tegelkachels en stalen kachels zijn ingeplugd en klaar om te branden, zodat u het echte vuur, de flikkerende vlammen en de rustgevende warmte in het echte kunt ervaren, waarbij u een ware indruk van een authentieke open haard kunt ervaren.Onze deskundige, vriendelijke medewerkers staan voor u klaar en helpen u in woord en daad.

 4. HARELGAS

  België

  Wij zorgen voor uw genot Doet u dat ook? Tijdens koude winterdagen gezellig binnenblijven? En de verwarming op volle toeren laten draaien? Of u verwarmen aan de open haard of gashaard? Puur genieten is het. En wie zorgt voor dat genot? Harelgas nv. De verwarmingsspecialist en erkend schoorsteenveger. Met meer dan 40 jaar ervaring weet Harelgas precies wat u nodig hebt. Wij houden u warm U bent toe aan een nieuwe verwarmingsinstallatie (cv-ketel of gashaard)? Bij Harelgas hebt u de keuze uit cv-ketels op gas en mazout, gaswandketels, waterverwarmers op gas en elektriciteit en luchtverhitters op gas. Harelgas werkt met topmerken zoals Bulex, Atlantic, Franco-Belge, ACV, Wellstraler e.a.. Laat uw verwarmingsinstallatie u in de steek? Geen nood. Onze geschoolde en gebrevetteerde medewerkers staan voor u klaar. En wij doen meer dan plaatsen en herstellen alleen. U kunt bij ons ook terecht voor het ontkalken van cv-ketels en waterverwarmers , het meten van CO-gehalte, het afstellen van branders (gas en mazout) met wettelijk attest enz. Wij vegen uw schoorsteen Harelgas is lid van de Federatie der Belgische Schoorsteenvegers. U verwarmt met hout, steenkool, gas of stookolie? Dan bent u volgens een KB verplicht om uw schoorsteen jaarlijks te laten reinigen. En dat bevordert alleen maar uw veiligheid. Worden de rookgasafvoerleidingen slecht onderhouden? Dan riskeert u brandgevaar of CO-vergiftiging. Houd het dus veilig en doe een beroep op Harelgas, de erkende schoorsteenveger.

 5. DRU BELGIE

  België

  Sinds 1754 heeft DRU veel uiteenlopende producten gemaakt. Van badkuipen tot potten en pannen en van lokale verwarming tot sfeerverwarming, al deze producten hebben één ding gemeen. Ze zijn gewoon de beste in de wereld, constant strevend naar de productie volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen en tevens oog voor detail en gebruik te maken van exclusieve designs. Het huidige assortiment van gashaarden en houtkachels zijn het resultaat van jarenlange ervaring en ontwikkeling op het hoogste niveau. De haarden van DRU worden ontwikkeld met een laag energieverbruik, hoge rendementen en zijn milieuvriendelijk, zonder afgifte van fijnstoffen.

 6. GASTRO MERCADO S.L.

  Duitsland

  Producten: Koelmeubel voor de gastronomie, pizza-ovens, roestvrij stalen tafels, werktafels, bakkerijbenodigdheden, bakoven, barbenodigdheden (gastronomie), broodbakovens, dispenser voor drank, elektrische döner kebab messen, roestvrij stalen installaties, espressomachines, etagebakovens, koelkasten voor flessen, slagerijbenodigdheden, vleesmolens, friteuses, gashaarden, gastronomiebenodigdheden (non-food artikelen), gastronomie-installaties, gastronomie-keukentechniek, installaties voor restaurants, en nog veel meer

 7. HASSOTEL

  België

  Welkom in Hassotel, welkom in het hotel met de hipste kamers in hetcentrum van Hasselt, vlakbij de gezellige winkelstraten. Hassotelvertegenwoordigt hier een stad met smaak en dat merkt u onmiddellijk. Eigen aan zijn omgeving groeit HASSOTEL uit tot het meest trendy hotel in Hasselt. Een uitgebalanceerde mix van ‘trends’ en ‘feelings’ vormen de ingrediënten voor een comfortabel verblijf en een culinaire beleving. Uniek in de streek zijn de Penthouses with a View met een privé buitenterras en een gashaard om vollop te kunnen genieten van de skyline van Hasselt. De aandacht voor detail & de persoonlijke touch geeft onze kamers de juiste harmonie. Chefkok Frank Treunen en zijn team combineren pure smaken tot culinaire sensaties. Zijn centrale ligging op de Groene Boulevard geeft u voeling met het stadsleven en laat u thuiskomen na een bruisend bezoek aan Hasselt. Kortom Hassotel is uw unieke locatie om te genieten van een citytrip, businessmeeting, seminarie, drink of diner.