• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gasmengsels

Resultaten voor

Gasmengsels - Import export

 1. ALL-IN-GAS E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Maatwerk gasmengsels van de hoogste kwaliteit! Het bedrijf All-in-Gas is uw competente partner voor alles wat te maken heeft met testgassen.Wij leveren betrouwbaar honderden gassen van de beste en hoogste kwaliteit in de kortst mogelijke tijd.U bent op zoek naar kalibratie- of testgassen en waardeert snelle levering tegen redelijke prijzen.Dan moet u uw testgassen hier online kopen - op All-in-Gas.com! U kunt een uitgebreide selectie verwachten waarin we honderden testgasconcentraties en verschillende flesgroottes voor u klaar hebben staan: Van A voor acetyleen (C2H2) of M voor methaan (CH4) tot P voor testgas voor gasdetectoren en Z voor tweegasmengsels. Onze testgassen - ook wel ijkgassen of nulgassen genoemd - zijn uiteraard CE-conform, voldoen aan de DIN EN-voorschriften en worden exact volgens uw specificaties gevuld en geleverd.

 2. BUSE KSW GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Uw specialist als het gaat om gassen. Voor onze klanten geven we gas! In elk opzicht.En dit al meer dan 130 jaar lang.Als een van de toonaangevende leveranciers in de segmenten technische gassen, speciale gassen en blusgassen, zijn we een ervaren partner. Daarnaast hechten we veel belang aan een hoge productkwaliteit voor alle gassen, de benodigde accessoires en onze service.Omdat precies dit gevoel van waarden de afgelopen jaren de succesfactor is geweest voor onze bedrijfsontwikkeling.Dit zal in de toekomst niet veranderen, omdat we precies weten hoe we overtuigen en we ons concentreren op wat we kunnen doen. Technische gassen, speciale gassen en brandblusgassen evenals uitgebreide accessoires zijn onze kerncompetentie. Het maakt niet uit of kleine hoeveelheden of grote dalingen. Wij leveren flexibel, snel en betrouwbaar. Onze strategische opslag en internationale oriëntatie zijn cruciaal voor dit vermogen om te handelen. Wij streven ernaar uw concurrentiepositie te vergroten.

 3. POFI-ENGINEERING

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Dankzij een brede ervaring in toegepast onderzoek en in de industrialisatie, heeft POFI-Engineering ervoor gekozen om zijn expertise in dienst te stellen op het gebied van het doseren, het mengen en de warmteregulatie van alle onderdelen, vloeistoffen, gassen en vaste stoffen. Wij hebben veel expertise opgedaan in de productie van onderdelen van polyurethaan, zoals sandwichpanelen of gegoten onderdelen. We zijn vertegenwoordigers van het merk DUT Korea voor de hoge druk spuitgietmachines.

 4. INGAS

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INGAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas, medisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gassen - samengeperst en vloeibaar, Stikstof, Gas - winning en distributie, Gasmengsels, hogedrukgas, cryogeengas, Gas - speciaal en mengsels, speciale gassen, en laboratoriumgas. Het is gevestigd in Yuzhne, Oekraïne.

 5. CHEMOGAS

  België

  Chemogas is actief in vullen, mengen en wereldwijd vermarkten en distribueren van chemische gassen. Het bedrijf, opgericht in 1975, is actief in 60 landen op alle continenten. Chemogas levert een breed gamma van gassen, bijvoorbeeld voor de sterilisatie van medisch materiaal, het harden van metaal, of koelgassen voor diverse industrieën, maar ook producten voor de opwaardering van zetmeel in de voeding. Gasverpakking wordt geleverd zowel onder hoge of lage druk, in uiteenlopende verpakkingen, afhankelijk van het soort gas en de wensen van de klant.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MESSER

  België

  Messer produceert en levert zuurstof, stikstof, argon, kooldioxide, waterstof, helium, lasbeschermgassen, speciale gassen, medicinale gassen en een uitgebreid gamma gasmengsels. Messer Belgium doet meer dan gewoonweg gas leveren. Met onze innovaties, onze know-how, ons hoge kwaliteitsmateriaal en onze jarenlange ervaring, werken wij met u op alle terreinen een professionele relatie uit. Uit deze inspirerende interactie ontstaan nieuwe oplossingen en de magie van Messer Belgium neemt hierdoor een duidelijke omvang aan.

 2. DAYAN GAS CO.

  Iran

  Het bedrijf DAYAN GAS CO., is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van gas. Het is tevens aanwezig in de sectoren zuivere industriële gas, gasmengsel, ultrazuiver gas, en helio. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 3. ITAC SPA

  Italië

  Het bedrijf ITAC SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasmengsels. Het is tevens aanwezig in de sectoren koolzuuranhydride, technisch gas, en hogedrukgas. Het is gevestigd in Laterina, Italië.

 4. GRUPA WEBA SP. Z O.O. SP. K.

  Polen

  Het bedrijf GRUPA WEBA SP. Z O.O. SP. K., is een Multi-Category, en actief in de sector Gasproductie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasmengsels, afstellings- en menginstallaties voor koolzuurhoudende vloeistoffen, pakkingen voor gasafsluiters, en Gasmengsels. Het is gevestigd in Paczkowo, Polen.

 5. AIR PRODUCTS PLC

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AIR PRODUCTS PLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren industrieel gas, gasmengsel, tig lassen, en mig laswerk. Het is gevestigd in Crewe, Verenigd Koninkrijk.

 1. OZAK GAZ TEKNOLOJILERI

  Turkije

  Het bedrijf OZAK GAZ TEKNOLOJILERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stikstof. Het is tevens aanwezig in de sectoren gasmengsel. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 2. FIRMA CRYOGENSERVICE LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf FIRMA CRYOGENSERVICE LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasmengsels. Het is gevestigd in Petrovskoe Village, Oekraïne.

 1. ENVIRONICS INC

  Verenigde Staten

  Het bedrijf ENVIRONICS INC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJkingsmateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren gasmengsel. Het is gevestigd in Tolland, Verenigde Staten.

 2. MEHRER COMPRESSION GMBH

  Duitsland

  Mehrer Kompressoren – Uw partner als het gaat om gas- en luchtverdichting. Met 1889 als oprichtingsjaar hoort Mehrer wereldwijd tot de oudste en traditierijkste compressorfabrikanten en hoort het tegenwoordig bij de leidende producenten van olievrije zuiger- en membraancompressoren voor technisch veeleisende taakstellingen. Als partner van de procestechniek- en procesgasindustrie hebben wij ons gespecialiseerd in gegarandeerd veilige, economische en absoluut olievrije verdichting van gassen, gasmengsels en lucht. Ons motto is: "Customized Compression".Wij maken individuele machines en kleine series voor u en passen de compressoren speciaal aan uw eisen aan. Daarmee kunnen wij garanderen dat u de geschikte machine heeft voor uw toepassing. Door die aanpak en door onze service management systemen zorgen wij ervoor dat onze machines de meeste draaiuren maken en u een optimale Customer Lifetime Value heeft.

 3. DEUSTE GAS SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Wij zijn uw specialist voor gassen, containers en fittingen.Ons dienstenpakket omvat de productie van: - Test- en kalibratiegassen evenals gasmengsels als gas- en vloeibaar-gasmengsels in aankoop-, verhuur- en eigendomsflessen - Test en reinig gassen in drukbussen en wegwerpbare drukgasflessen met 12, 34, 60 of 110 l Op verzoek kunt u al uw gassen en gasmengsels krijgen Gasfittingen op maat. Deuste Gas Solutions GmbH is een middelgroot bedrijf uit het noordelijke Zwarte Woud en is al meer dan 40 jaar actief op het gebied van de productie van test- en kalibratiegassen, evenals de verkoop van gasdrukhouders en gasfittingen onder druk.Tot medio 2016 produceerde het bedrijf onder de bedrijfsnaam Deuste Steininger GmbH in Mühlhausen/Kraichgau.