• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gassen - samengeperst en vloeibaar

Resultaten voor

Gassen - samengeperst en vloeibaar - Import export

 1. INGAS LLC

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INGAS LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas, medisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gassen - samengeperst en vloeibaar, Stikstof, Gas - winning en distributie, Gasmengsels, hogedrukgas, cryogeengas, Gas - speciaal en mengsels, speciale gassen, en laboratoriumgas. Het is gevestigd in Yuzhne, Oekraïne.

 2. AIR LIQUIDE DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AIR LIQUIDE DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 3. CE-O2 TROCKENEIS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CE-O2 TROCKENEIS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 4. CHEMOGAS

  België

  Chemogas is actief in vullen, mengen en wereldwijd vermarkten en distribueren van chemische gassen. Het bedrijf, opgericht in 1975, is actief in 60 landen op alle continenten. Chemogas levert een breed gamma van gassen, bijvoorbeeld voor de sterilisatie van medisch materiaal, het harden van metaal, of koelgassen voor diverse industrieën, maar ook producten voor de opwaardering van zetmeel in de voeding. Gasverpakking wordt geleverd zowel onder hoge of lage druk, in uiteenlopende verpakkingen, afhankelijk van het soort gas en de wensen van de klant.

 5. JSC MOZYR OIL REFINERY

  Wit Rusland

  Een strategische richting in de ontwikkeling van JSC Mozyr Refinery is de doelgerichte activiteit om het concurrentievermogen van het product te verhogen door verbetering van de kwaliteit. Alle benzinesoorten met hoog octaangehalte, diesel, stookolie, olie en bitumen geproduceerd door JSC Mozyr Refinery zijn in overeenstemming met de laatste Europese eisen. Het ontwikkelingsprogramma van de Raffinaderij voorziet de bouw van nieuwe eenheden en de invoer van technologie onder vergunning voor: totale motor benzine productie conform EN 228, Europese normeisen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ELME MESSER GAAS AS

  Estland

  Elme Messer Gaas AS is het leidende gasbedrijf van het Baltische gebied.Het bedrijf werd in 1999 opgericht en is een joint venture tussen de BLRT Groep AS (Estland) en de Messer Group GmbH (Duitsland). Als onderdeel van de Messer Group, biedt het bedrijf zijn klanten meer dan 110 jaar in ervaring op de gasmarkt voor het leveren, techniek, toevoer, geneeskunde, industrie, speciale gassen en gasinstallaties voor de volgende industrieën: metallurgie, chemische, farmaceutische, elektronica, automobielindustrie, voedingsmiddelenindustrie en talrijke wetenschappelijke industrieën.

 2. VOS INDUSTRIE

  België

  Vos Industrie BVBA (Beringen) is specialist in mastenbouw, industriële en huishoudelijke gassen zoals lasgassen, voedingsgassen, propaangas en butaangas. Bij Vos Industrie kan u tevens terecht voor alle lasapparaten en lasbenodigdheden.

 3. CRYOLOR

  Frankrijk

  Fabrikant van opslagtanks en transportmaterieel cryogene koeling van vloeibare gassen bij lage temperatuur. Onderhoud en reparatie opslagmaterieel voor cryogene vloeistof.

 4. GRAICHEN PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GRAICHEN PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is gevestigd in Bensheim, Duitsland.

 5. ACP DEUTSCHLAND C/O DEBELUX-HANDELSKAMMER

  Duitsland

  Het bedrijf ACP DEUTSCHLAND C/O DEBELUX-HANDELSKAMMER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 1. PURASOL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PURASOL GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzorgingsartikelen voor dieren, industriereiniger, speciale gassen, en speciale producten. Het is gevestigd in Landsberg, Duitsland.

 2. AL AIR LIQUIDE ESPAÑA SA

  Spanje

  Het bedrijf AL AIR LIQUIDE ESPAÑA SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren technische industriële gas, zuivere industriële gas, waterstof, en industrieel gas. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 1. CHROMALYTIC LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CHROMALYTIC LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stikstof, stikstof, Stikstof, generators van stikstof, en waterstofgenerators. Het is gevestigd in Fareham, Verenigd Koninkrijk.

 2. AIR PRODUCTS PLC

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AIR PRODUCTS PLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren industrieel gas, gasmengsel, tig lassen, en mig laswerk. Het is gevestigd in Crewe, Verenigd Koninkrijk.

 3. AEROBAL - INTERNATIONAL ORGANISATION OF ALUMINIUM AEROSOL CONTAINER MANUFACTURERS

  Duitsland

  Het bedrijf AEROBAL - INTERNATIONAL ORGANISATION OF ALUMINIUM AEROSOL CONTAINER MANUFACTURERS, is een Multi-Category, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren kantoor relaties met het publiek. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 4. S.I.A.D. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf S.I.A.D. S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, Lassen en solderen - machines en accessoires, Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, Lassen en solderen - machines en accessoires, technisch gas, en gassen voor de voedingsindustrie. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 5. GD APARATOS Y ACCESORIOS PARA GAS SL

  Spanje

  Het bedrijf GD APARATOS Y ACCESORIOS PARA GAS SL, is een Distributeur, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasbrander, heteluchtkanonnen voor slopingen, en gas voor laswerk. Het is gevestigd in Premià De Dalt, Spanje.

 6. S. E. DE CARBUROS METÁLICOS S.A.

  Spanje

  Het bedrijf S. E. DE CARBUROS METÁLICOS S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren acetyleen. Het is gevestigd in Cornellà De Llobregat (barcelona), Spanje.

 7. MOZYR OIL REFINERY JSC

  Wit Rusland

  Het bedrijf MOZYR OIL REFINERY JSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieselolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gassen - samengeperst en vloeibaar, Stookolie, vloeibaar gas, Gassen - samengeperst en vloeibaar, huisbrandolie brandstof, en Stookolie. Het is gevestigd in Mozyr-11, Gomel Region, Wit Rusland.

 8. DFG DEUTSCHE FLÜSSIGGAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DFG DEUTSCHE FLÜSSIGGAS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloeibare gassen, lpg, en Vloeibare gassen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 1. GHIACCIO SECCO PUGLIA SRLS

  Italië

  Het bedrijf GHIACCIO SECCO PUGLIA SRLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren koolzuurijs, en flessen voor koolzuurgas. Het is gevestigd in Altamura, Italië.

 2. IKAROS SRL

  Italië

  Het bedrijf IKAROS SRL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren flessen, afsluiters, en koolzuurijs. Het is gevestigd in Rimini, Italië.

 3. AMTROL - ALFA METALOMECANICA, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf AMTROL - ALFA METALOMECANICA, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Butaan, en Butaan. Het is gevestigd in Ec Guimarães, Portugal.

 4. DRY ICE PLUS

  Griekenland

  Het bedrijf DRY ICE PLUS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren koolzuurijs. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 5. C.O.A. DI ELIO RAPINO

  Italië

  Het bedrijf C.O.A. DI ELIO RAPINO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persgassen, en Persgassen. Het is gevestigd in Ortona, Italië.

 6. A.+ E. FISCHER-CHEMIE GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf A.+ E. FISCHER-CHEMIE GMBH & CO.KG, is een Distributeur, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biochemie - producten, Biochemie - producten, en industriële detergentia. Het is gevestigd in Wiesbaden, Duitsland.

 7. GLP IBERICA, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf GLP IBERICA, LDA., is een Distributeur, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Butaan, gasdistributie, levering aan huis, en Butaan. Het is gevestigd in Amadora, Portugal.

 8. AIR PRODUCTS SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf AIR PRODUCTS SAS, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Butaan, Butaan, en gassen voor de voedingsindustrie. Het is gevestigd in Aubervilliers, Frankrijk.

 9. SUDAC AIR SERVICE - SIEGE

  Frankrijk

  Het bedrijf SUDAC AIR SERVICE - SIEGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gassen - samengeperst en vloeibaar, Gassen - samengeperst en vloeibaar, schroefcompressoren, en zuigercompressoren. Het is gevestigd in Bonneuil-Sur-Marne, Frankrijk.

 10. CAMPER WORLD DI LEONARDO NICCOLI

  Italië

  Het bedrijf CAMPER WORLD DI LEONARDO NICCOLI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis