• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gastransport- en olieleidingen - installaties

Resultaten voor

Gastransport- en olieleidingen - installaties - Import export

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAYADERELI CONSTRUCTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Constructiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, Inerte bouwmaterialen, Pijpleidingen, Buisleidingen - industrieel, Gastransport- en olieleidingen - installaties, Additieven voor cement en mortel, Gedroogde vruchten, vers fruit, en verste groenten. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 2. PIPELINE EQUIPMENT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PIPELINE EQUIPMENT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Gladbeck, Duitsland.

 3. ELYON INDUSTRY CO., LTD

  Zuid Korea

  Elyon Industry Co Ltd werkt met metalen producten. We leveren koper, koperlegeringen, roestvrij staal, nikkellegeringen, zinklegeringen, titaan, staal van koolstof en speciale metalen in de vorm van strippen, vlechten, bladen/platen, kabel, stangen, extrusie, buis / pijp en enz. Al onze metalen producten worden geleverd vanuit een fabriek of via het toelevernetwerk wanneer noodzakelijk. Tijdig, precies en proactief is onze filosofie voor onze klanten. Snelle & tijdige levering, consistente & betrouwbare kwaliteit tegen scherpe prijzen.

 4. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Rusland

  Invention Production Center LLC (IPC) is een fabrikant van roestvrijstalen en ijzermetalen pijpen, industriële fittingen voor de bouw van gas- en oliepijpleidingen. De hoofdactiviteiten van IPC zijn de ontwikkeling en introductie van technologieën en uitrustingen voor de productie van pijpen en buizen gemaakt van staal met een inwendige et uitwendige anti-corrosie coating; de constructie van pijpleidingen en buizen met permanente gesmede fittingen voor pijpen; productie van non-ferro pijpfittingen en kleppen; productie van buizen met inwendige polyethyleencoating en inwendig gecoate fittings; productie en toelevering van hoge druk elektrisch isolerende inzetstukken ter bescherming tegen zwerfstromen en elektrochemische corrosie. De onderneming biedt gebruiksklare metalen buizen en pijpleidingen; aanpassing van het product aan het project van de klant; aanbrenging van anti-corrosie coating; installatie van toezichtapparatuur voor spanningsschommeling; advies en technische ondersteuning; inspectie voor conformiteit met lokale normen.

 5. TECHNICAL CENTER BELGIUM

  België

  Technical Center Belgium wil haar klanten totaalpolossingen bieden voor onderhoud, herstelling, constructie en belevering van industriële en particuliere gasinstallaties, LPG stations, gastankwagens en gastankopleggers, en dit ondersteund door een effectieve en efficiënte administratie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PUMP SERVICE AUTOMATIC

  België

  Wij zijn uw premium partner voor de realisatie en het onderhouden van uw tankinstallatie. Zowel commerciële tankstations als tankinstallaties voor eigen wagenpark op maat, zijn onze core business.

 2. HALLIBURTON ENERGY SERVICES

  België

  Halliburton is gespecialiseerd in dienstverlening en toelevering aan de gas- en olie-industrie

 3. CRIOMEC SA

  Roemenië

  Het bedrijf CRIOMEC SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Galati, Roemenië.

 4. KB UKRSPETSMASH, LTD.

  Oekraïne

  Het bedrijf KB UKRSPETSMASH, LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afdichtingen voor hoge druk, en mechansiche isolatie. Het is gevestigd in Sumy, Oekraïne.

 5. PROPIPE, SL

  Spanje

  Het bedrijf PROPIPE, SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 1. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Malta

  Het bedrijf PETRO GLOBE OIL SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastransport- en olieleidingen - installaties, Chemische en thermische oppervlaktebehandeling - machines, Aardolie - distributie van petro-brandstoffen, en Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Birkirkara, Malta.

 2. AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE

  Polen

  Het bedrijf AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Katowice, Polen.

 1. ALFA ENGINEERING S.C.

  Italië

  Het bedrijf ALFA ENGINEERING S.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 2. ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR

  Kroatië

  Het bedrijf ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanleg van aardse gasleidingen, beheer gaspijpleidingen, en advies m.b.t. veiligheid. Het is gevestigd in Bjelovar, Kroatië.

 3. ALMANHAL GENERAL TRADE

  Irak

  Het bedrijf ALMANHAL GENERAL TRADE, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastransport- en olieleidingen - installaties, horizontale en verticale centrifugaalpompen voor waterzuiveringsinstallaties, en Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Kirkuk, Irak.

 4. KTC SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KTC SYSTEMTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. ENERGOREM SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf ENERGOREM SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laswerk metalen, civiele en industriële constructies, prefab- en geïndustrialiseerde structuren, en bewerking van staal en metaal. Het is gevestigd in Gorzów Wielkopolski, Polen.

 6. ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO.

  Turkije

  Het bedrijf ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 7. ASTRA TL

  Roemenië

  Het bedrijf ASTRA TL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaalbewerkingen. Het is gevestigd in Valenii De Munte, Roemenië.

 8. SWEDPARTS HAMBURG

  Duitsland

  Het bedrijf SWEDPARTS HAMBURG, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Diensten voor petroleum en gaswinning, Gastransport- en olieleidingen - installaties, Petrochemische installaties en materialen, Gas en olie - exploitatie, Diensten voor petroleum en gaswinning, Gastransport- en olieleidingen - installaties, en Petrochemische installaties en materialen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 1. BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV

  Wit Rusland

  Het bedrijf BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drainagewerken, gaspijpleidingen, aanleg van aardse oliepijpleidingen, Drainagewerken, en installatie van gaspijpleidingen. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 2. T.D. WILLIAMSON

  België

  Het bedrijf T.D. WILLIAMSON, is een Dienstverlener, en actief in de sector Mijnbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastransport- en olieleidingen - installaties, en Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Nivelles, België.

 3. UNITED STEEL INDUSTRY GROUP

  Verenigde Staten

  Het bedrijf UNITED STEEL INDUSTRY GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren buizen van gelegeerd staal, buizen voor ketels, en buizen van messing. Het is gevestigd in Changsha, Verenigde Staten.

 4. OTTO FAHSIG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OTTO FAHSIG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastransport- en olieleidingen - installaties, en Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Ainring, Duitsland.

 5. SARL JCTP ZYTA

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL JCTP ZYTA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren en proefboren - installaties, boring van offshore oliebronnen, boring van terreinen voor openbare werken, Boren en proefboren - installaties, en mijnexploratieboringen. Het is gevestigd in Chargey Les Gray, Frankrijk.

 6. NIKSAM ENERGY AND OFFSHORE

  Singapore

  Het bedrijf NIKSAM ENERGY AND OFFSHORE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Singapore, Singapore.

 7. I.T.EX QUALITY SERVICES

  Italië

  Het bedrijf I.T.EX QUALITY SERVICES, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastransport- en olieleidingen - installaties, Aardolieraffinage - installaties en materiaal, installaties en uitrustingen voor aardolieraffinaderijen, installaties en gereedschap voor gaspijpleidingen, Gastransport- en olieleidingen - installaties, en Aardolieraffinage - installaties en materiaal. Het is gevestigd in San Donato Milanese, Italië.

 8. FABRICOM

  Noorwegen

  Het bedrijf FABRICOM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren machinebouw, onderzoeken van engineering en milieu-engineering, technische en werktuigbouwkundige onderzoeken voor elektrische centrales, en elektrotechniek, elektrische apparaten en elektronica. Het is gevestigd in Stavanger, Noorwegen.

 9. TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke - grote apparaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slangen, buizen en pijpen - kunststof, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, Gastransport- en olieleidingen - installaties, Gasappendages, Slangen, buizen en pijpen - kunststof, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, Gastransport- en olieleidingen - installaties, en Gasappendages. Het is gevestigd in Stenovice, Tsjechische Rep..

 10. SPIRE INDUSTRIAL EQUIPMENTS CO

  India

  Het bedrijf SPIRE INDUSTRIAL EQUIPMENTS CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële kleppen, en kogelkleppen voor hoge temperaturen. Het is gevestigd in Navi Mumbai-400705, India.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis