• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gastransport- en olieleidingen - installaties

Resultaten voor

Gastransport- en olieleidingen - installaties - Import export

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAYADERELI CONSTRUCTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Constructiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, Inerte bouwmaterialen, Pijpleidingen, Buisleidingen - industrieel, Gastransport- en olieleidingen - installaties, Additieven voor cement en mortel, Gedroogde vruchten, vers fruit, en verste groenten. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 2. PIPELINE EQUIPMENT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PIPELINE EQUIPMENT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Gladbeck, Duitsland.

 3. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Rusland

  Invention Production Center LLC (IPC) is een fabrikant van roestvrijstalen en ijzermetalen pijpen, industriële fittingen voor de bouw van gas- en oliepijpleidingen. De hoofdactiviteiten van IPC zijn de ontwikkeling en introductie van technologieën en uitrustingen voor de productie van pijpen en buizen gemaakt van staal met een inwendige et uitwendige anti-corrosie coating; de constructie van pijpleidingen en buizen met permanente gesmede fittingen voor pijpen; productie van non-ferro pijpfittingen en kleppen; productie van buizen met inwendige polyethyleencoating en inwendig gecoate fittings; productie en toelevering van hoge druk elektrisch isolerende inzetstukken ter bescherming tegen zwerfstromen en elektrochemische corrosie. De onderneming biedt gebruiksklare metalen buizen en pijpleidingen; aanpassing van het product aan het project van de klant; aanbrenging van anti-corrosie coating; installatie van toezichtapparatuur voor spanningsschommeling; advies en technische ondersteuning; inspectie voor conformiteit met lokale normen.

 4. TECHNICAL CENTER BELGIUM

  België

  Technical Center Belgium wil haar klanten totaalpolossingen bieden voor onderhoud, herstelling, constructie en belevering van industriële en particuliere gasinstallaties, LPG stations, gastankwagens en gastankopleggers, en dit ondersteund door een effectieve en efficiënte administratie.

 5. PUMP SERVICE AUTOMATIC

  België

  Wij zijn uw premium partner voor de realisatie en het onderhouden van uw tankinstallatie. Zowel commerciële tankstations als tankinstallaties voor eigen wagenpark op maat, zijn onze core business.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HALLIBURTON ENERGY SERVICES

  België

  Halliburton is gespecialiseerd in dienstverlening en toelevering aan de gas- en olie-industrie

 2. CRIOMEC SA

  Roemenië

  Het bedrijf CRIOMEC SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Galati, Roemenië.

 3. KB UKRSPETSMASH, LTD.

  Oekraïne

  Het bedrijf KB UKRSPETSMASH, LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afdichtingen voor hoge druk, en mechansiche isolatie. Het is gevestigd in Sumy, Oekraïne.

 4. ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR

  Kroatië

  Het bedrijf ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanleg van aardse gasleidingen, beheer gaspijpleidingen, en advies m.b.t. veiligheid. Het is gevestigd in Bjelovar, Kroatië.

 5. PROPIPE, SL

  Spanje

  Het bedrijf PROPIPE, SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 1. ASTRA TL

  Roemenië

  Het bedrijf ASTRA TL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaalbewerkingen. Het is gevestigd in Valenii De Munte, Roemenië.

 2. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Malta

  Het bedrijf PETRO GLOBE OIL SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastransport- en olieleidingen - installaties, Chemische en thermische oppervlaktebehandeling - machines, Aardolie - distributie van petro-brandstoffen, en Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Birkirkara, Malta.

 1. WELDFAB

  Polen

  Het bedrijf WELDFAB, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, laswerk, voedingsmiddelen, Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, en stalen constructies. Het is gevestigd in Chojnice, Polen.

 2. KTC SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KTC SYSTEMTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE

  Polen

  Het bedrijf AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Katowice, Polen.

 4. ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO.

  Turkije

  Het bedrijf ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 5. ENERGOREM SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf ENERGOREM SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laswerk metalen, civiele en industriële constructies, prefab- en geïndustrialiseerde structuren, en bewerking van staal en metaal. Het is gevestigd in Gorzów Wielkopolski, Polen.

 6. ALFA ENGINEERING S.C.

  Italië

  Het bedrijf ALFA ENGINEERING S.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 7. T.D. WILLIAMSON

  België

  Het bedrijf T.D. WILLIAMSON, is een Dienstverlener, en actief in de sector Mijnbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastransport- en olieleidingen - installaties, en Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Nivelles, België.

 8. FABRICOM

  Noorwegen

  Het bedrijf FABRICOM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren machinebouw, onderzoeken van engineering en milieu-engineering, technische en werktuigbouwkundige onderzoeken voor elektrische centrales, en elektrotechniek, elektrische apparaten en elektronica. Het is gevestigd in Stavanger, Noorwegen.

 1. SARL JCTP ZYTA

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL JCTP ZYTA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren en proefboren - installaties, boring van offshore oliebronnen, boring van terreinen voor openbare werken, Boren en proefboren - installaties, en mijnexploratieboringen. Het is gevestigd in Chargey Les Gray, Frankrijk.

 2. BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV

  Wit Rusland

  Het bedrijf BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drainagewerken, gaspijpleidingen, aanleg van aardse oliepijpleidingen, Drainagewerken, en installatie van gaspijpleidingen. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 3. SWEDPARTS HAMBURG

  Duitsland

  Het bedrijf SWEDPARTS HAMBURG, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Diensten voor petroleum en gaswinning, Gastransport- en olieleidingen - installaties, Petrochemische installaties en materialen, Gas en olie - exploitatie, Diensten voor petroleum en gaswinning, Gastransport- en olieleidingen - installaties, en Petrochemische installaties en materialen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke - grote apparaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slangen, buizen en pijpen - kunststof, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, Gastransport- en olieleidingen - installaties, Gasappendages, Slangen, buizen en pijpen - kunststof, Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik, Gastransport- en olieleidingen - installaties, en Gasappendages. Het is gevestigd in Stenovice, Tsjechische Rep..

 5. OTTO FAHSIG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OTTO FAHSIG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastransport- en olieleidingen - installaties, en Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Ainring, Duitsland.

 6. ASDAW

  Italië

  Het bedrijf ASDAW, is een Distributeur, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Santeramo In Cavolo, Italië.

 7. TRIADA PROD IMPEX S.R.L.

  Roemenië

  Het bedrijf TRIADA PROD IMPEX S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meetapparatuur en instrumenten - plaats- en afstandsbepaling, Gastransport- en olieleidingen - installaties, Meetapparatuur en instrumenten - plaats- en afstandsbepaling, en Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

 8. ELCAS PRODIMPEX

  Roemenië

  Het bedrijf ELCAS PRODIMPEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastransport- en olieleidingen - installaties, Elektriciteit - apparatuur, Gastransport- en olieleidingen - installaties, en Elektriciteit - apparatuur. Het is gevestigd in Ploiesti, Roemenië.

 9. CENTRONA GAS SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CENTRONA GAS SERVICES LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is gevestigd in Kent, Verenigd Koninkrijk.

 10. DENHOLM OILFIELD SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DENHOLM OILFIELD SERVICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastransport- en olieleidingen - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging van tanks en reservoirs, reiniging van reservoirs, en Reiniging van tanks en reservoirs. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis