• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gasturbines

Resultaten voor

Gasturbines - Import export

 1. KOREMA® GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KOREMA® GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compensatoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisleidingen - industrieel, Gasturbines, buizen van ptfe, constructie buizen en buisleidingen, Weefselcompensatoren, Compensatoren uit zacht materiaal, Compensatoren in bijzondere uitvoering, Compensatoren voor rookgaskanalen, en Dilatatievoegen. Het is gevestigd in Weiterstadt, Duitsland.

 2. DEKOMTE BENELUX

  België

  DeKomTe staat voor hightech compensatoren en is wellicht de meeste gespecialiseerde firma op dit gebied. Wij bieden een volledig gamma compensatoren aan, vanaf de standaard manchetten tot de hoogtechnologische gasturbinecompensatoren. Hieruit werden een aantal nevenactiviteiten en diensten ontwikkeld. Tevens bieden wij u een gespecialiseerd montageteam aan en een service die 24 op 24 uur ter beschikking staat.

 3. ALTA INDUSTRIES SRL

  Italië

  Het bedrijf ALTA INDUSTRIES SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasturbines. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 4. SCANSONIC PGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCANSONIC PGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasturbines, stoomturbines, Gasturbines, afdichtingen, en industriele afdichtingen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 5. BROWN ENERGY GROUP

  Verenigde Staten

  Het bedrijf BROWN ENERGY GROUP, is een Multi-Category, en actief in de sector Gasturbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Generatoren, elektrisch, Elektriciteitsproductie, Generatoren, elektrisch, gasaggregaat, dieselgenerators, en Elektriciteitsproductie. Het is gevestigd in Sunrise, Verenigde Staten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INNCO

  Iran

  Het bedrijf INNCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stoomturbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren turbines, en gasturbines. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 2. SAFRAN POWER UNITS

  Frankrijk

  Het bedrijf SAFRAN POWER UNITS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasturbines. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 3. PELRINE & BUCHANANS MARITIME TRADING WORLDWIDE LTD.

  Canada

  Het bedrijf PELRINE & BUCHANANS MARITIME TRADING WORLDWIDE LTD., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Generatoraggregaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren gasturbines, dieselgenerators, en verkoop van generatoraggregaten. Het is gevestigd in Halifax, Canada.

 4. CRYOSTAR

  Frankrijk

  Het bedrijf CRYOSTAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren pompen voor gas, gasturbines, en cryogene installaties. Het is gevestigd in Hesingue, Frankrijk.

 5. TURBINE CONTROLS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TURBINE CONTROLS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasturbines. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

 1. GSK ENERGY

  India

  Het bedrijf GSK ENERGY, en actief in de sector Elektriciteitscentrales, kolengestookt - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren gasturbines, stoomturbines, en verwarmingsketel. Het is gevestigd in Vijayawada, India.

 2. TURBINE POWER SOLUTIONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TURBINE POWER SOLUTIONS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasturbines. Het is gevestigd in Barnsley, Verenigd Koninkrijk.

 1. DEUTSCHE TECHNOLOGIE MANUFAKTUREN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DEUTSCHE TECHNOLOGIE MANUFAKTUREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasturbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektrische warmte-krachtcentrale, en Biomassa-energiecentrales. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. DRESSER RAND SA

  Frankrijk

  Het bedrijf DRESSER RAND SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, Gasturbines, Stoomturbines, Compressoren, centrifuges, Gasturbines, en Stoomturbines. Het is gevestigd in Le Havre, Frankrijk.

 3. PJ DIESEL ENGINEERING A/S

  Denemarken

  Het bedrijf PJ DIESEL ENGINEERING A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasturbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbines, Stoomturbines, Turbines, en Stoomturbines. Het is gevestigd in Koebenhavn Oe, Denemarken.

 4. SMF HODONÍN S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf SMF HODONÍN S.R.O., en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, Gasturbines, Compressoren, en Gasturbines. Het is gevestigd in Hodonín , Tsjechische Rep..

 5. BEIJING ANDER TECHNOLOGIES CO., LTD

  China

  Het bedrijf BEIJING ANDER TECHNOLOGIES CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasturbines. Het is gevestigd in Beijing, China.

 6. MGD WORLDWIDE EXPERT SRL

  Roemenië

  Het bedrijf MGD WORLDWIDE EXPERT SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Diensten voor petroleum en gaswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbocompressoren, mechanische en elektromechanische afleesschermen voor controle-instrumenten, gasturbines, Turbocompressoren, en stoomturbines. Het is gevestigd in Brasov, Roemenië.

 7. ROLLS-ROYCE MARINE AS

  Noorwegen

  Het bedrijf ROLLS-ROYCE MARINE AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasturbines, en Gasturbines. Het is gevestigd in Ålesund, Noorwegen.

 8. OPRA TURBINES B.V.

  Nederland

  Het bedrijf OPRA TURBINES B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasturbines, en Gasturbines. Het is gevestigd in Hengelo Ov, Nederland.

 1. LETECKÉ OPRAVOVNE TRENCÍN, A.S.

  Slowakije

  Het bedrijf LETECKÉ OPRAVOVNE TRENCÍN, A.S., is een Multi-Category, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasturbines, en Gasturbines. Het is gevestigd in Trencin, Slowakije.

 2. AIR-TRANSPORT EUROPE SPOL. S R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf AIR-TRANSPORT EUROPE SPOL. S R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasturbines, en Gasturbines. Het is gevestigd in Poprad , Slowakije.

 3. HANS KJELLERUP A/S

  Denemarken

  Het bedrijf HANS KJELLERUP A/S, is een Dienstverlener, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasturbines, en Gasturbines. Het is gevestigd in Esbjerg V, Denemarken.

 4. SLOVINTEGRA ENERGY, S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf SLOVINTEGRA ENERGY, S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Gasturbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kapitaalbeleggingen, en Kapitaalbeleggingen. Het is gevestigd in Levice , Slowakije.

 5. BHT TURBO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BHT TURBO GMBH, en actief in de sector Stoomturbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasturbines, en Gasturbines. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 6. AERO OPERATIONS INC

  Verenigde Staten

  Het bedrijf AERO OPERATIONS INC, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Materieel voor zonne-energie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasturbines, Windkrachtcentrales, en Gasturbines. Het is gevestigd in Richmond Hill, Verenigde Staten.

 7. INTEK

  Oekraïne

  Het bedrijf INTEK, en actief in de sector Stoomturbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Gasturbines, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Gasturbines. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 8. METAL SANAYI MAMULLERI SANAYI VE TICARET A S

  Turkije

  Het bedrijf METAL SANAYI MAMULLERI SANAYI VE TICARET A S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasturbines, en Gasturbines. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 9. TURBOMACH DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TURBOMACH DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasturbines. Het is gevestigd in Griesheim, Duitsland.

 10. GE ENERGY PRODUCTS FRANCE SNC

  Frankrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis