• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gecondenseerde- en poedermelk

Resultaten voor

Gecondenseerde- en poedermelk - Import export

 1. HAITONAL

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAITONAL, is een Distributeur, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melk, Melkproducten, Dranken - concentraten en poeders, poedermelk, gepasteuriseerde melk ( uht ), lang houdbare melk (uht), koeienmelk, gecondenseerde melk, en melk van hoge kwaliteit. Het is gevestigd in Brussels, België.

 2. REGILAIT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Régilait, firma die meer dan 60 jaar geleden is ontstaan, is de marktleider in korrelachtige poedermelk soorten en is een belangrijke onderneming op de markten van gecondenseerde melk en babymelk. Régilait is aanwezig in meer dan 60 landen. Régilait commercialiseert tevens zoete drankjes en boterhampasta's. Régilait is een filiaal van de twee voornaamste ondernemingen Coopératives Laitières Françaises (Laïta en Sodiaal) die in Frankrijk de melk afhalen bij meer dan 14.000 melkveehouders, die van hun beroep houden.

 3. DANO FOOD-DELIBELGE®

  België

  Verified by europages badge

  Dano Food is een vertrouwd Belgische voedingsmiddelenonderneming gespecialiseerd in de export van grondstoffen uit de landbouw. Wij voorzien in de exportbehoeftes van een wereldwijde klantenkring, in Azië, Afrika, Europa en Noord-Amerika. Dankzij Dano's marktleiderspositie en brede ervaring op het gebied van export kan de onderneming de behoeftes van de klant gemakkelijk omzetten in perfect passende exportoplossingen. Het personeel van onze klantendienst heeft al veel gelijksoortige situaties behandeld en is goed bekend met de landspecifieke behoeftes.

 4. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsonderneming actief in de voedingsmiddelenindustrie.Wij zijn gespecialiseerd in de handel in zuivelproducten; plantaardige eiwitten: voedings- en diervoederadditieven.Aanbieding is gericht op bedrijven in de B2B-sector. Dankzij ons team heeft het bedrijf vele trouwe Business Partners verworven en breidt het verder uit. In 2019 hebben we de prestigieuze prijs gewonnen als het snelst groeiende bedrijf in de voedingsmiddelensector in Polen. Momenteel is het bedrijf geregistreerd in vier Europese landen: Polen, Duitsland, Nederland en Italië.

 5. GEBAS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEBAS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Bergheim, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DJAGADA B.V.

  Nederland

  Djagada is een import- en export bedrijf voor levensmiddelen in een reeks nichemarkten. Het is onze taak om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, en we bereiken dit door de beste service te bieden op alle niveaus van het bedrijf. In de hele supply chain gebruiken we onze kennis en ervaring om praktische oplossingen te ontwikkelen voor de dagelijkse uitdagingen van klanten. Wij treden op als een betrouwbare partner, nemen de taken van onze klanten over en werken actief met hen samen om hun ambities te realiseren. Maar welke service we ook bieden, ons doel blijft hetzelfde als toen we begonnen om klanten betrouwbare langetermijnoplossingen te bieden, terwijl we hun bedrijf en die van onszelf bleven laten groeien. Onze leveranciers werken met ons samen om een ​​aantal redenen, waaronder ons vermogen om diverse markten te penetreren, onze dekking van belastingvrije markten: producenten hebben toegang tot alle belastingvrije markten via Djagada, waardoor ze producten naar nieuwe gebieden, afgelegen gebieden brengen, en onaangeboorde markten en onze voortdurende expansie en onze overtuiging dat leveranciers met ons meegroeien. Onze Global Sourcing-afdeling is constant op zoek naar nieuwe leveranciers over de hele wereld.

 2. LACTALIS NUTRITION SANTE

  Frankrijk

  Lactalis Nutrition Santé is een filiaal van de Franse groep LACTALIS, wereldleider op de zuivelmarkt. Deze afdeling is met name gespecialiseerd in zuigelingenvoeding waaronder flesvoeding, zijn meest vermaarde product dat in het hart van één van de grootste melkveestreken van Frankrijk wordt geproduceerd. Lactalis Nutrition Santé is hoofdzakelijk bekend dankzij de merken zoals Picot en Celia en heeft daarnaast een aan de BtoB (Business to Business) gewijde activiteit ontwikkeld. Dankzij een breed assortiment flesvoeding (vloeibaar of in poedervorm) kunnen we specifieke oplossingen aanbieden die aansluiten op uw behoeften of die van de markt. Naast zuigelingenvoeding, stellen wij tevens onze expertise op het gebied van klinische voeding ter beschikking met een breed productaanbod gewijd aan het ondersteunen van ondervoeding. De flexibiliteit en het specifieke dienstenaanbod maken Lactalis Nutrition Santé tot de ideale partner voor het ontwikkelen van uw activiteit op de internationale voedingsmarkt.

 3. VAN LEE MELKPRODUKTEN BARNEVELD BV

  Nederland

  Van Lee Melkprodukten is een middelgrote trading-firma in melkpoeder, weipoeder en zuivelpoederderivaten met ruim 25 jaar ervaring. Wij werken al sinds lange tijd nauw samen met vooraanstaande Europese zuivelproducenten en logistieke partners in de zuivelindustrie. Hierdoor zijn wij in staat om vanuit de meest innovatieve productiefaciliteiten altijd de kwalitatief hoogwaardigste zuivelpoeders en blends te produceren voor en leveren aan de levensmiddelen- en diervoederindustrie. Deze toonaangevende faciliteiten voldoen aan de hoogste industrienormen en aan de meest recente wet- en regelgeving met betrekking tot hygiëne, toezicht, controle en tracking & tracing. Binnen de levensmiddelenindustrie leveren wij grondstoffen voor: bakkerijproducten, chocolade, confectionery, zuivel- & frisdranken, desserts & ijs, sauzen & kant-en-klaarmaaltijden en sport- & dieetvoeding. Binnen de diervoederindustrie leveren wij grondstoffen voor: kalvermelkvervanger-, pet-food en varkens- & pluimveevoeder

 4. THAI FOODS PRODUCT INTERNATIONAL CO., LTD

  Thailand

  Het bedrijf THAI FOODS PRODUCT INTERNATIONAL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Bangkok, Thailand.

 5. JOHANN KONRAD LANDGRAF KG

  Duitsland

  Het bedrijf JOHANN KONRAD LANDGRAF KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Weiden, Duitsland.

 1. DRINK O MAT VERPFLEGUNGS-AUTOMATENVERTRIEB GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DRINK O MAT VERPFLEGUNGS-AUTOMATENVERTRIEB GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Dettingen, Duitsland.

 2. COFFEEFREAK®, MARKUS EHRLACHER

  Duitsland

  Het bedrijf COFFEEFREAK®, MARKUS EHRLACHER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Offenburg, Duitsland.

 1. REVALA LTD

  Estland

  Het bedrijf REVALA LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roomijs en sorbets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gecondenseerde- en poedermelk, Import-export - levensmiddelen, Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs, Nagerechten - zuivel, Gecondenseerde- en poedermelk, Import-export - levensmiddelen, Machines en materialen voor de bereiding van consumptieijs, en Nagerechten - zuivel. Het is gevestigd in Keila, Estland.

 2. ICHNYA DRIED MILK AND BUTTER PLANT PJSC

  Oekraïne

  Het bedrijf ICHNYA DRIED MILK AND BUTTER PLANT PJSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkproducten, Melkproducten, boter, en gesmolten kaas. Het is gevestigd in Ichnya, Oekraïne.

 3. BRIMIN PARK PTY LTD T/A WISE FOODS

  Australië

  Het bedrijf BRIMIN PARK PTY LTD T/A WISE FOODS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren poedermelk. Het is gevestigd in Doncaster, Victoria,, Australië.

 4. TEHMOLPROM

  Oekraïne

  Het bedrijf TEHMOLPROM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren gecondenseerde melk, verdampte melk, en gecondenseerde melk. Het is gevestigd in Poltava, Oekraïne.

 5. TAM STERN GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf TAM STERN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren poedermelk, melk - distributie, en volle oplosmelk in poedervorm. Het is gevestigd in Vienna, Oostenrijk.

 6. INTER COOPERACIONES VALENCIA S.L

  Spanje

  Het bedrijf INTER COOPERACIONES VALENCIA S.L, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtensappen, Catering-diensten, Vruchtensappen, derivaten van melk, zonnebloemolien, en Catering-diensten. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 7. SCHNIEDERS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHNIEDERS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 8. PIERMEN

  Nederland

  Het bedrijf PIERMEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Kaatsheuvel, Nederland.

 1. SCHIECK AUTOMATEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHIECK AUTOMATEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Reichardtswerben, Duitsland.

 2. FASSKA

  België

  Het bedrijf FASSKA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedings supplementen, halfvolle-melkpoeder, en Voedings supplementen. Het is gevestigd in Louvain-La-Neuve, België.

 3. SAPLI SOLUTIONS

  Spanje

  Het bedrijf SAPLI SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren vastnieten, vulmachines van poeder, Verpakking - metaal, en blikken voor zuivelproducten. Het is gevestigd in Aiguaviva, Spanje.

 4. FOOD NORD INGREDIENTS APS

  Denemarken

  Het bedrijf FOOD NORD INGREDIENTS APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingrediënten voor de levensmiddelenindustrie, en gecondenseerde melk. Het is gevestigd in Christiansfeld, Denemarken.

 5. ECOSUR AMERICA

  Panama

  Het bedrijf ECOSUR AMERICA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Panama City, Panama.

 6. DAIRYCO LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf DAIRYCO LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Caseïne, Caseïne, melk en derivaten, zuurcaseïne, en caseïnaten. Het is gevestigd in Lutsk, Oekraïne.

 7. ALIMA-BIS PPHU SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf ALIMA-BIS PPHU SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Środa Wielkopolska, Polen.

 8. PSD NETWORK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PSD NETWORK LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is tevens aanwezig in de sectoren kaas en melkproducten, logistieke diensten, melkserum, en volle oplosmelk in poedervorm. Het is gevestigd in Romford, Verenigd Koninkrijk.

 9. PERSONAL

  Maleisië

  Het bedrijf PERSONAL, is een Multi-Category, en actief in de sector Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Kuala Lampur, Maleisië.

 10. IFT

  Frankrijk

  Het bedrijf IFT, is een Distributeur, en actief in de sector Melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gecondenseerde- en poedermelk, melk - distributie, Koeienmelk, en Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis