• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • geconserveerde groenten in olie

Resultaten voor

Geconserveerde groenten in olie - Import export

 1. OLIO CALVI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OLIO CALVI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, ingemaakt, Tafelzuur - conserven, Sauzen, Geconserveerde groenten in olie, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Olijven, breekmachines, Olijven, ingemaakt, en Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Imperia, Italië.

 2. VEC CHAMP

  Nederland

  VEC Champ. Heerlijke, gebruiksklare champignons & Delicatessen In het hart van de Europese champignonteelt verwerken wij deze eetbare paddenstoelen tot gebruiksklare producten voor de Groothandel, Industrie, Retail en Catering. Tijdwinst en gebruiksgemak zijn daarbij de sleutelwoorden voor onze klanten. Kwaliteit (met een grote K) is ons eigen sleutelwoord. Die benadering zorgt voor een alsmaar groeiende klantenkring. Daarnaast produceren we een breed assortiment van delicatessen, o.a. gegrild en gevuld, al of niet op basis van champignons. En we leveren ook nog diverse groenten voor grootgebruik, in emmers, glas en blik. Welkom bij VEC Champ.

 3. L'ARTIGIANA DEL FUNGO

  Italië

  Het bedrijf L'ARTIGIANA DEL FUNGO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Champignons, Champignons, sauzen en specerijen, en truffelpastei. Het is gevestigd in Sassello, Italië.

 4. CORADI CONSERVE ITALIA SRLS

  Italië

  Het bedrijf CORADI CONSERVE ITALIA SRLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is gevestigd in Ospitaletto, Brescia, Italië.

 5. S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL

  Italië

  Het bedrijf S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren champignons op olie, en sauzen op basis van groenten. Het is gevestigd in Vigevano, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CONSERVAS JUKER,S.L.

  Spanje

  Het bedrijf CONSERVAS JUKER,S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is gevestigd in Pradejon La Rioja, Spanje.

 2. AZIENDA AGRICOLA ANNESE

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA ANNESE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren conserven onder olie, en olijfolien eerste kwaliteit extra. Het is gevestigd in Monopoli, Italië.

 3. LARCIMBOLDO

  Italië

  Het bedrijf LARCIMBOLDO, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren groenten op olie. Het is gevestigd in Prato (po), Italië.

 4. LA REINESE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LA REINESE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren conserven onder olie. Het is gevestigd in Reino, Italië.

 5. OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA

  Italië

  Het bedrijf OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten voor de voeding, Olijfkoekenolie, olijfolien eerste kwaliteit extra, Oliën en vetten voor de voeding, en olijfolie. Het is gevestigd in Baldissero D'Alba (Cn), Italië.

 1. LAPERICANA DE MURO COOP. VAL.

  Spanje

  Het bedrijf LAPERICANA DE MURO COOP. VAL., en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunsthandwerker. Het is gevestigd in Muro Del Alcoy, Spanje.

 2. SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedroogde tomaten, en gedroogde tomaten in olijfolie. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 1. LE TRE TERRE DI SICILIA

  Italië

  Het bedrijf LE TRE TERRE DI SICILIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren conserven. Het is gevestigd in Moio Alcantara, Italië.

 2. LA CONTEA CONSERVE

  Italië

  Het bedrijf LA CONTEA CONSERVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is gevestigd in Modica, Italië.

 3. ALU MIXER SRL

  Italië

  Het bedrijf ALU MIXER SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kasplanten en kasbloemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor potcultuur, Geconserveerde groenten in olie, Materiaal voor potcultuur, Geconserveerde groenten in olie, en paddestoelen groothandel. Het is gevestigd in Aaaaaaaaaaaaaaa, Italië.

 4. LATO AS

  Noord-Macedonië

  Het bedrijf LATO AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren scherpe pepers. Het is gevestigd in Gorni Podlog, Kocani, Noord-Macedonië.

 5. CONSERVAS SAURA, S.L

  Spanje

  Het bedrijf CONSERVAS SAURA, S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingemaakte bereide groenten. Het is gevestigd in Almoradí, Spanje.

 6. LA SERRA S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf LA SERRA S.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren conserven in olie, en geconserveerde voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Crotone, Italië.

 7. GERVASIO CONSERVE D'AUTORE

  Italië

  Verified by europages badge

  Ons levensverhaal begint eind jaren zestig, toen onze grootouders een klein landbouwbedrijf oprichtten, gespecialiseerd in de teelt van artisjokken. Al tientallen jaren wordt ons belangrijkste product gevormd door de artisjok, heerlijk in zijn natuurlijke staat of geconserveerd in pekel of olie. In de loop der jaren hebben wij besloten ons ook met passie op andere producten toe te leggen: courgettes, aubergines, tomaten, champignons, olijven en andere groenten. Onze conserven vormen de oogst van gepassioneerd werk op de akker, de vaardigheid van boerenhanden die weten hoe zij u de smaak van heerlijke, altijd uiterst verse groenten, die binnen 24 uur na de oogst worden verwerkt, in een potje kunnen bieden.. Tegenwoordig hebben wij het voorrecht om aan belangrijke bedrijven in de sector te leveren en hen uitsluitend van kwaliteitsproducten te voorzien, die kunnen worden genoten dankzij traditionele, van generatie op generatie overgeleverde recepten. Recepten waarin onze liefde voor de akkers en lekker eten voortleeft.

 8. MUDRAC SRLS

  Italië

  Verified by europages badge

  Welkom bij Ipos, uw referentiepunt voor echte Italiaanse producten. Ipos is diep geworteld in de Italiaanse ambachtelijke tradities en zet zich in voor het behoud en de promotie van de authenticiteit van Italiaanse kwaliteitsproducten. We zijn een etalage voor duizenden kleine bedrijven die met onverminderde passie werken aan het in leven houden van traditionele praktijken en zich verzetten tegen wereldwijde standaardisatie. We bieden een zorgvuldig samengestelde selectie van gastronomische lekkernijen en handgemaakte producten. Een unieke ervaring die de Italiaanse levensstijl, synoniem met welzijn en smaak, weerspiegelt. Van het noorden tot het zuiden van Italië, elk product in onze catalogus is gekozen vanwege zijn geschiedenis, kwaliteit en band met het gebied. Onze catalogus bevat meer dan 4800 referenties en wordt voortdurend uitgebreid. Zo kunt u elke dag nieuwe uitmuntende producten en innovatieve creaties ontdekken. Wij bieden niet alleen producten van uitzonderlijke kwaliteit, maar willen ook een brug slaan tussen lokale producenten en een wereldwijd publiek. Dit komt ten goede aan het werk van de ambachtslieden en de authentiek Italiaanse producenten die het kloppende hart van het land vormen. Sluit u aan bij onze familie van internationale klanten en geniet van de luxe van Italiaans vakmanschap en specialiteiten. Elke aankoop bij Ipos ondersteunt de ambachtelijke praktijken die de Italiaanse cultuur definiëren. Ontdek samen met ons de echte smaak van Italië,

 1. AZIENDA AGRICOLA BARBUSCIA

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA BARBUSCIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastronomie - specialiteiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren groenten op olie, conserven onder olie, gedroogde tomaten in olijfolie, en met olie gegrilde groenten. Het is gevestigd in Mirabella Imbaccari, Italië.

 2. BORGOTARO FUNGHI & FUNGHI DI CARRETTA DANILO E C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf BORGOTARO FUNGHI & FUNGHI DI CARRETTA DANILO E C. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren behandelde paddestoelen, en groenten op olie. Het is gevestigd in Borgo Val Di Taro, Italië.

 3. CONSERVAS ALMANAQUE SL

  Spanje

  Het bedrijf CONSERVAS ALMANAQUE SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren geconserveerde voedingsmiddelen, en ingemaakte bereide groenten. Het is gevestigd in Andosilla, Spanje.

 4. HOTTLET INTERNATIONAL AGENCIES

  België

  Bedrijf gespecialiseerd in geconserveerd voedsel. Conserven van groenten, vruchten en vissen.

 5. SOC. TARTUFI E FUNGHI DI RONCUZZI TIBERIO E C. S.A.S.

  Italië

 6. PLANTIN SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf PLANTIN SAS, is een Distributeur, en actief in de sector Conserven - groenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren truffels, Zwarte truffels, olie met truffels, en Delicatessen. Het is gevestigd in Puymeras, Frankrijk.

 7. MEDITERRANEA BELFIORE SRL

  Italië

  Mediterranea Belfiore, een landbouwbedrijf dat gelegen is in Cecina, in de provincie van Livorno, in Italië.