• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • geconserveerde groenten in olie

Resultaten voor

Geconserveerde groenten in olie - Import export

 1. OLIO CALVI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OLIO CALVI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, ingemaakt, Tafelzuur - conserven, Sauzen, Geconserveerde groenten in olie, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Olijven, breekmachines, Olijven, ingemaakt, en Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Imperia, Italië.

 2. VEC CHAMP

  Nederland

  VEC Champ. Heerlijke, gebruiksklare champignons & Delicatessen In het hart van de Europese champignonteelt verwerken wij deze eetbare paddenstoelen tot gebruiksklare producten voor de Groothandel, Industrie, Retail en Catering. Tijdwinst en gebruiksgemak zijn daarbij de sleutelwoorden voor onze klanten. Kwaliteit (met een grote K) is ons eigen sleutelwoord. Die benadering zorgt voor een alsmaar groeiende klantenkring. Daarnaast produceren we een breed assortiment van delicatessen, o.a. gegrild en gevuld, al of niet op basis van champignons. En we leveren ook nog diverse groenten voor grootgebruik, in emmers, glas en blik. Welkom bij VEC Champ.

 3. SOCOMED (SIALA FOOD HOLDING)

  Tunesië

  Het bedrijf SOCOMED (SIALA FOOD HOLDING), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakte paprika’s, op smaak gebrachte gedroogde tomaten, artisjokken op olie, en olijven in pekelnat. Het is gevestigd in Manouba, Tunesië.

 4. LA CARLA ITALIA SRL

  Italië

  Het bedrijf LA CARLA ITALIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geconserveerde groenten in olie, conserven en voedingsextracten, artisjokken, Geconserveerde groenten in olie, en gedroogde tomaten. Het is gevestigd in San Vitaliano, Italië.

 5. L'ARTIGIANA DEL FUNGO

  Italië

  Het bedrijf L'ARTIGIANA DEL FUNGO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Champignons, Champignons, sauzen en specerijen, en truffelpastei. Het is gevestigd in Sassello, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AVEIRO MAROC

  Marokko

  Het bedrijf AVEIRO MAROC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jams. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geconserveerde groenten in olie, tonijn met olijfolie, Geconserveerde groenten in olie, productie van visconserven, en gemarineerde ansjovisfilets. Het is gevestigd in AGADIR, Marokko.

 2. CORADI CONSERVE ITALIA SRLS

  Italië

  Het bedrijf CORADI CONSERVE ITALIA SRLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is gevestigd in Ospitaletto, Brescia, Italië.

 3. OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA

  Italië

  Het bedrijf OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten voor de voeding, Olijfkoekenolie, olijfolien eerste kwaliteit extra, Oliën en vetten voor de voeding, en olijfolie. Het is gevestigd in Baldissero D'Alba (Cn), Italië.

 4. LA REINESE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LA REINESE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren conserven onder olie. Het is gevestigd in Reino, Italië.

 5. S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL

  Italië

  Het bedrijf S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren champignons op olie, en sauzen op basis van groenten. Het is gevestigd in Vigevano, Italië.

 1. LARCIMBOLDO

  Italië

  Het bedrijf LARCIMBOLDO, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren groenten op olie. Het is gevestigd in Prato (po), Italië.

 2. AZIENDA AGRICOLA ANNESE

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA ANNESE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren conserven onder olie, en olijfolien eerste kwaliteit extra. Het is gevestigd in Monopoli, Italië.

 1. ESHIP GINSENG CO.,LTD

  Vietnam

  Het bedrijf ESHIP GINSENG CO.,LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is gevestigd in Ha Noi, Vietnam.

 2. CONSERVAS JUKER,S.L.

  Spanje

  Het bedrijf CONSERVAS JUKER,S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is gevestigd in Pradejon La Rioja, Spanje.

 3. SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedroogde tomaten, en gedroogde tomaten in olijfolie. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 4. AKRANI MOGADOR

  Marokko

  Het bedrijf AKRANI MOGADOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is gevestigd in Essaouira, Marokko.

 5. LATO AS

  Noord-Macedonië

  Het bedrijf LATO AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren scherpe pepers. Het is gevestigd in Gorni Podlog, Kocani, Noord-Macedonië.

 6. LAPERICANA DE MURO COOP. VAL.

  Spanje

  Het bedrijf LAPERICANA DE MURO COOP. VAL., en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunsthandwerker. Het is gevestigd in Muro Del Alcoy, Spanje.

 7. LE TRE TERRE DI SICILIA

  Italië

  Het bedrijf LE TRE TERRE DI SICILIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren conserven. Het is gevestigd in Moio Alcantara, Italië.

 8. ALU MIXER SRL

  Italië

  Het bedrijf ALU MIXER SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kasplanten en kasbloemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor potcultuur, Geconserveerde groenten in olie, Materiaal voor potcultuur, Geconserveerde groenten in olie, en paddestoelen groothandel. Het is gevestigd in Aaaaaaaaaaaaaaa, Italië.

 1. CAOXIAN ZISHAN XINDE CANNED FOOD CO.,LTD

  China

  Het bedrijf CAOXIAN ZISHAN XINDE CANNED FOOD CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren conserven van levensmiddelen en groenten, en vruchten in blik. Het is gevestigd in Development Zone, China.

 2. CONSERVAS SAURA, S.L

  Spanje

  Het bedrijf CONSERVAS SAURA, S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingemaakte bereide groenten. Het is gevestigd in Almoradí, Spanje.

 3. LA CONTEA CONSERVE

  Italië

  Het bedrijf LA CONTEA CONSERVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is gevestigd in Modica, Italië.

 4. LA SERRA S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf LA SERRA S.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren conserven in olie, en geconserveerde voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Crotone, Italië.

 5. HANGZHOU YOZEN IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  China

  Het bedrijf HANGZHOU YOZEN IMPORT AND EXPORT CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Geconserveerde groenten in olie. Het is tevens aanwezig in de sectoren conserven van levensmiddelen en groenten. Het is gevestigd in Hangzhou, China.

 6. GERVASIO CONSERVE D'AUTORE

  Italië

  Verified by europages badge

  Ons levensverhaal begint eind jaren zestig, toen onze grootouders een klein landbouwbedrijf oprichtten, gespecialiseerd in de teelt van artisjokken. Al tientallen jaren wordt ons belangrijkste product gevormd door de artisjok, heerlijk in zijn natuurlijke staat of geconserveerd in pekel of olie. In de loop der jaren hebben wij besloten ons ook met passie op andere producten toe te leggen: courgettes, aubergines, tomaten, champignons, olijven en andere groenten. Onze conserven vormen de oogst van gepassioneerd werk op de akker, de vaardigheid van boerenhanden die weten hoe zij u de smaak van heerlijke, altijd uiterst verse groenten, die binnen 24 uur na de oogst worden verwerkt, in een potje kunnen bieden.. Tegenwoordig hebben wij het voorrecht om aan belangrijke bedrijven in de sector te leveren en hen uitsluitend van kwaliteitsproducten te voorzien, die kunnen worden genoten dankzij traditionele, van generatie op generatie overgeleverde recepten. Recepten waarin onze liefde voor de akkers en lekker eten voortleeft.

 7. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader is een expert in uien. Wij zijn gespecialiseerd in de uienteelt en zijn uitgerust met een specifieke sorteer- en verpakkingslijn. Wij kunnen 75 ton uien per uur sorteren. Hightech uitrustingen in combinatie met vakmanschap vormen de basis van de uitmuntende reputatie van de FlevoTrade uien wereldwijd. FlevoTrade biedt tevens een breed assortiment van 'schapklare' producten onder zijn eigen merknaam aan. Dankzij een jarenlange ervaring in de import en export, worden onze producten zorgvuldig geselecteerd en geëxporteerd naar 70 landen overal ter wereld. Wij zijn gevestigd in Flevoland, Nederland, en bieden hoogwaardige interne service en een uitgebreide opslagruimte. Dankzij ons internationale netwerk, beheren wij de logistiek van het veld tot aan de klant en garanderen topkwaliteit die aan de internationale eisen voldoet.

 8. BORGOTARO FUNGHI & FUNGHI DI CARRETTA DANILO E C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf BORGOTARO FUNGHI & FUNGHI DI CARRETTA DANILO E C. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren behandelde paddestoelen, en groenten op olie. Het is gevestigd in Borgo Val Di Taro, Italië.

 9. AZIENDA AGRICOLA BARBUSCIA

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA BARBUSCIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastronomie - specialiteiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren groenten op olie, conserven onder olie, gedroogde tomaten in olijfolie, en met olie gegrilde groenten. Het is gevestigd in Mirabella Imbaccari, Italië.

 10. HOTTLET INTERNATIONAL AGENCIES

  België

  Bedrijf gespecialiseerd in geconserveerd voedsel. Conserven van groenten, vruchten en vissen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis