• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gedistilleerde en alcoholhoudende dranken

Resultaten voor

Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken - Import export

 1. AURIAN SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  AURIAN SAS is distilleerder en handelaar in wijnen en Armagnac sinds 1880. Het huis AURIAN is fabrikant en handelaar in gearomatiseerde wijnen, likeuren en sterke dranken in het hart van Zuidwest Frankrijk. De oorsprong gaat terug tot 1880 toen Dhr. Dupeyron één van de grootste Armagnac en Wijnhandelaren uit Gascogne was. Enkele decennia later, specialiseert de kleinzoon van Dupeyron, Philippe Aurian, zich in de productie van ambachtelijk bereide gearomatiseerde wijnen, likeuren en sterke dranken naast de handel in Armagnac. Tegenwoordig verkoopt de onderneming meer dan 500.000 flessen per jaar in alle regio's van Frankrijk. Alle AURIAN producten worden met de hand vervaardigd op basis van thuisbereide fruitinfusies, natuurlijk gearomatiseerd en vaak gemengd. In september 2018 worden Florent en Isabella Soulhol eigenaars van het huis AURIAN en streven ernaar de ambachtelijke traditie die ingesteld was door Dhr. Aurian voort te zetten en tevens de specialiteiten van het huis AURIAN op de buitenlandse markt te introduceren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  SAS 007BUSINESS PRAGEN is een multi-service bedrijf opgericht in 2016, gevestigd in Parijs en geleid door "Prinses Aggeex HUTIN", President & Oprichter / Kunstenaar & Advocaat van opleiding. Met haar uitzonderlijke en zeldzame dynamiek en creativiteit heeft het negen nationale en internationale prijzen gewonnen.Een Uniek BUSINESS MODEL: DE VEREENVOUDIGDE FRANCHISES VAN PRAGEN zijn uitzonderlijk, zeldzaam en origineel en die van de PRAGEN-partners; Een "made in FRANCE" geïnspireerd door de deugdzame Afrikaanse planten, met een participatieve en ecologisch verantwoorde economische doelstelling, en een solidariteit van de burgers. Het is een bron van unieke oplossingen en mogelijkheden voor een betere sociale en professionele integratie en samenhang van gemeenschappen en volkeren, van WIN-WIN-partnerschappen en door zijn enorme potentieel voor zeldzame en baanbrekende toegevoegde waarden, door zijn diversiteit en complementaire veelzijdigheid. Daarom is het PRAGEN-experiment het beste risico voor elke visionaire investeerder. Van haar artistieke en culturele creaties, haar commerciële, administratieve en juridische ervaring, die haar contracten met partners inspireren rond de proeverijen van de Parijse en Champagne versies van Agrobusiness en Evenementen, Assistentie en Training, de verschillende PRAGEN diensten: Reizen, geldtransfers, enz: Dus het is meer dan 20 jaar en in Reizen, geldtransfers, enz: de horeca en voedselverwerkende sector, in Bio, en cosmetische creaties gebaseerd op dezelfde planten

 3. ELLUSTRIA LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Verrijk je drinkbelevenis via unieke, premium dranken met inspirerende merkverhalen. Ellustria werkt vanuit het centrum van Londen op internationale schaal. Het besteedt de meest grote zorg aan de productie, verdeling en marketing van de beste gedistilleerde dranken en overige dranken. Het huidig assortiment merken in handen van Ellustria omvat onder andere Snow Queen Wodka, Romanov Wodka, Belka & Strelka Wodka, IL Dottore Gin en tal van overige merken. Voor de selecte markten beheert Ellustria de verkoop van Amuerte Gin, Highclere Castle Gin, Moko Rum, Prunier Cognac en overige. We hebben de mogelijkheid om te importeren, te verdelen en groot- of detail verkoop te verzorgen voor klanten in het VK. Waitrose, Harrods, 5-sterrenhotels en overige premium en luxe klanten staan op onze klantenlijst.

 4. BALBINE SPIRITS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Balbine Spirits is het eerste merk dat in Frankrijk een assortiment top of the range kant-en-klare cocktails introduceerde en opende zo een heel nieuw marktsegment. De aanpak voor het creëren van de cocktails is echt uniek. Om de aromatische paletten van de cocktails te vangen wordt grondig onderzoek gedaan om de samenstelling van de sterkedranken te bewerken. In samenwerking met een producent van cognac, hadden een ervaren barman en een deskundige op het gebied van parfums talrijke tests nodig om de perfecte combinatie te vinden. Door geselecteerde planten in sterkedrank van topkwaliteit te laten trekken is Balbine Spirits er in geslaagd om deze cocktails opnieuw te creëren en zo hun parfum en essentiële kwaliteiten te bewaren. De onderneming exploreert allerlei combinaties om die formules te vinden die de meeste emoties opwekken. Dankzij de productielocatie in hartje Spirits Valley, in de buurt van Cognac, kan de onderneming ook de beste ingrediënten selecteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. LES ARRANGEURS FRANÇAIS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Les Arrangeurs Français is gespecialiseerd in de productie van buitengewoon biologisch gedistilleerd, met name rum en armagnac. Alle ingrediënten die gebruikt worden om deze dranken te vervaardigen zijn biologisch en van hoge kwaliteit. De onderneming hanteert ook een ecologische verantwoorde aanpak door verliezen te beperken en door bij voorkeur grondstoffen van Franse origine te gebruiken. De kwaliteit van de producten wordt gegarandeerd dankzij een ambachtelijk productieproces volgens het ritme van de seizoenen. Het vers fruit wordt zorgvuldig geselecteerd en verwerkt wanneer het perfect rijp is om alle aroma's vrij te geven. De recepten zijn 100% natuurlijk zonder toegevoegde aroma's of kleurstoffen. Het fruit wordt in fijne stukjes gesneden om optimaal van hun aroma's te profiteren en tegelijk een homogene productie te verzekeren. Het bottelen gebeurt ook handmatig, fles per fles. Onze biologische armagnac AOC, afkomstig uit de Landes, meer bepaald van een domein dat sinds 1860 in de regio Bas-Armagnac gevestigd is, de wijngaard die als eerste een biologisch label bemachtigde voor armagnac, weerspiegelt perfect het natuurlijk erfgoed van de regio. Onze biologische rum is ontwikkeld in samenwerking met de distilleerderij BOWS, gelegen bij Carcassonne, in het zuidwesten van Frankrijk. De distilleerderij BOWS is bekend voor zijn premium gedistilleerd en deelt dezelfde waarden met Les Arrangeurs Français wat betreft het respect voor de regionale kenmerken en producten. Raadpleeg onze catalogus en neem contact op met ons team !

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. 366 PUNCHS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Laat u verleiden door de betoverende exotische sfeer van 366 PUNCHS, een gedurfde creatie die zich kenmerkt door de combinatie van de heerlijkste tropische vruchten en agrarische bielle rum uit Guadeloupe. Elke slok voert u mee naar de zonovergoten stranden van tropische eilanden, waar bruisende smaken op elegante wijze uw smaakpapillen strelen. Wij bieden u een onvergetelijke smaakervaring, waar ambachtelijke methodes en hoogwaardige natuurlijke ingrediënten verweven worden om een uitzonderlijk premium product te creëren. Bij 366 PUNCHS, zetten wij ons om de beste vruchten en kruiden te combineren met agrarische bielle rum uit Guadeloupe, om u een cocktail te bieden die u meevoert op een culinaire droomreis naar exotische oorden. Voor een gezellige avond met vrienden, een speciale gelegenheid of om eenvoudig weg te ontspannen, dankzij onze punch waant u zich direct op zonovergoten stranden omgeven door bruisende geuren en kleuren. En voor extra plezier, kunt u dankzij onze snelle leveringsdienst, uw gewilde fles 366 PUNCHS ontvangen waar u maar wilt, in Frankrijk o het buitenland. Ontdek snel deze cocktail met een ongeëvenaarde smaak, een smaakvolle uitnodiging die u zeker niet af moet slaan.

 2. DISTILLERIE HEROULT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  DISTILLERIE HEROULT, een traditionele distilleerderij in Bretagne, biedt uitzonderlijke recepten voor gedistilleerde dranken die bekend staan om hun kwaliteit, met specifieke aroma's en smaken die een harmonieuze en krachtige smaakervaring creëren. Al onze originele recepten zijn ontwikkeld in ons eigen atelier. We hebben twee distilleerketels waardoor we bulkproducten van 100L tot 20.000L of kant-en-klare producten onder ons eigen of private label kunnen aanbieden. Ons assortiment bestaat uit: - 4 jeneverreferenties (in 70cl en 20cl), - 1 pastis, - 1 triple sec, - 2 graanbrandewijnen.Onze totale productiecapaciteit is ongeveer 250.000 flessen per jaar.We hebben talloze medailles en prijzen gewonnen voor de producten van onze distilleerderij, met name in Londen, Spanje en de World Gin Awards. We kunnen ook exclusieve ginrecepten naar uw beeld maken voor al uw privé- of professionele evenementen. We maken kant-en-klare limited editions volgens uw inspiratie voor de keuze van smaken en hoeveelheden. Ons team spreekt Engels, Pools, Nederlands en Duits. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om de specificaties van uw toekomstige spirit te bepalen. Let op, te veel alcohol is gevaarlijk voor uw gezondheid. Drink met mate.

 3. ALTITRADE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van eerstekeus wijnen uit de meest prestigieuze wijnstreken. Onze selectie omvat beroemde appellations zoals Saint-Émilion, Graves en Médoc alsook pareltjes zoals Morgon, Touraine en Mâcon. Wij bieden een uitgebreid assortiment rode wijnen, witte wijnen en roséwijnen voor ieders smaak en voor alle gelegenheden.

 4. EGIAZKI SPIRITUEUX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Ontdek Egiazki Spiritueux, een distilleerderij met een passie die zich inzet voor de creatie van uitzonderlijke gedistilleerde dranken. Onze onderneming geeft eeuwenoude tradities door en doet de natuurlijke ingrediënten van onze unieke regio goed tot hun recht komen. Elke druppel van onze gedistilleerde dranken vertelt een verhaal, prikkelt de zintuigen en nodigt uit tot een niet te vergeten smaakervaring. Ons uiterst nauwkeurig productieproces, vanaf het brouwen tot het distilleren, garandeert een onberispelijke kwaliteit. Wij geven voorrang aan plaatselijke producten en bevorderen duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ons gevarieerd assortiment omvat gins met complexe botanische smaken, delicate zoete likeuren en verfijnde eaux-de-vie. Elke fles is een eerbetoon aan onze regio en aan de expertise van onze meester-distilleerder. Egiazki Spiritueux nodigt u uit om een boeiende wereld te ontdekken, of u een kenner bent op zoek naar nieuwe sensaties of gewoon nieuwsgierig om nieuwe smaken te proeven, het doet er niet toe. Neem een duik in de wereld van onze unieke creaties en laat u meevoeren door de Egiazki spirit. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. HK TRADING GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Met meer dan tien jaar ervaring in het leveren van kwaliteitsproducten aan een enorme markt in Europa en het Verenigd Koninkrijk, hebben we sinds 2006, toen we begonnen, en 2010, toen het merk werd geconsolideerd, één doel voor ogen gehad: 's werelds grootste leverancier van gezonde noten, dranken, peulvruchten, specerijen en nog veel meer, die voldoen aan internationale normen. Voor ons gaat het niet alleen om de verkoop. Het opbouwen en onderhouden van gezonde relaties met onze klanten is een essentieel onderdeel van ons bestaan. We zetten ons in om de structuur van het fruittransport van bron tot koper te verbeteren. Dit doen we door verbeterde oplossingen voor marketing, levering en risicobeheer. We doen geen concessies aan kwaliteit, maar door unieke, dynamische strategieën toe te passen, stellen we iedereen tevreden. Onze holistische marketingfunctie omvat verzending, levering en betalingsregelingen, terwijl we een gezonde relatie onderhouden met dienstverleners in de toeleveringsketen van fruit. We bieden complexe diensten voor de export van olie, rijst, noten en suiker uit Thailand en een reeks logistieke diensten: - Vracht van schepen voor het transport van zaadolie, meel, graan; - Autotransport van olie, rijst, noten, suiker naar Europa, Azië; - Containertransporten van olie, rijst, noten, suiker; - Transport van zaadoliën met Flexitanks

 1. CFC ALCOOLS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma C.F.C verkoopt alle soorten alcoholische dranken, ruw of verfijnd, likeuren... op de Franse of Europese markten of voor export, in allerlei verpakkingen van alle maten. De firma C.F.C is tegenwoordig op drie plaatsen gevestigd. De vestiging van TILLOUX houdt zich bezig met de veroudering van Brandewijnen door opslag in kleine houten vaten. De vestiging van SAINT-CIERS verzorgt de opslag en verzending van alcoholische dranken die geen bijzonder verouderingsproces behoeven. Opslagruimte voor het rijpen van wijn, voornamelijk voor Cognacs en Brandy's, alleen samengesteld uit eikenhouten vaten e kantoren en de administratie van het bedrijf zijn gevestigd in COGNAC, in het hart van de streek die bekend staat om de knowhow van zijn handelaren.De installaties van de twee logistieke vestigingen bieden mogelijkheid voor de opslag en de levering aan onze kleine klanten maar ook aan groothandelaren.De installaties voor de assemblages zijn geschikt voor de bewaring van de kwaliteit van de verkochte producten. Gecertificeerd ISO 9001.

 2. ARDUENNA GIN

  België

  Verified by europages badge

  De geschiedenis van ARDUENNA GIN is begonnen met de wens van Martin en François, twee jonge inwoners uit de Ardennen, levensgenieters en liefhebbers van gin, om de prachtige Ardennen te distilleren en te bottelen. Wij hebben 100% biologische en voor onze streek karakteristieke aroma's in onze flessen Arduenna Gin Organic geconcentreerd. Wij nemen u mee op een ware reis door de bossen en valleien van de Ardennen. Ontdek de Arduenna en laat u meevoeren naar het hart van de natuur en uitgestrekte landschappen. Geniet van de Arduenna-gin on the rocks, in een cocktail of met een tonic. Onze cocktailkaart is geschikt voor alle gelegenheden. Op onze website vindt u nog andere manieren om van de Arduenna Gin te genieten dankzij onze talrijke cocktailrecepten. Laat de barman in u ontwaken en verras uw gasten! Neem gerust contact met ons op voor het organiseren van privé-evenementen, bedrijfsfeestjes of gewoon voor meer informatie! Wij zijn actief in de 10 provincies van België, zowel in Vlaanderen als in Wallonië.

 1. AIRMAIL COCKTAIL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Bij AIRMAIL COCKTAIL zijn we ervan overtuigd dat het genieten van heerlijke cocktails niet beperkt moet blijven tot bars. Op basis van onze ervaring en expertise hebben we de manier waarop cocktails worden gedronken opnieuw uitgedacht om u creatieve kenmerkende recepten te kunnen bieden. Gun uzelf de tijd voor de essentiële dingen en deel een unieke smaakervaring! Bij AIRMAIL COCKTAIL bieden we cocktails in flessen en vaten, bereid met natuurlijke ingrediënten, zonder bewaarmiddelen, in een doordachte aanpak. We zorgen ervoor dat elk aspect van onze productie in overeenstemming is met onze ethiek en waarden. Onze mixologen kunnen met alle soorten gedistilleerde dranken werken. Van cognac en gin tot armagnac en alles daartussenin. We bieden ook white label-oplossingen. Met andere woorden, we kunnen voor bedrijven unieke recepten, aangepaste flessen en vaten op maat ontwerpen.

 2. LES BIÈRES DE MONTMORILLON

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  LES BIERES DE MONTMORILLON is een brouwerij die sinds 1843 gespecialiseerd is in de ambachtelijke productie van bieren, limonades en cola. Onze producten zijn biologisch en 100% Made in France. Ze onderscheiden zich door onze vakkennis en de kwaliteit van de geselecteerd ingrediënten. Wij bieden een permanente reeks bieren aan: - Lager, - Wit, - Bruin, - Amber, - IPA. Maar tevens seizoensbieren: - Kerstbier, - Lentebier, - Zomerbier. Evenals eenmalig gebrouwen bieren. Onze producten worden in Frankrijk en het buitenland verkocht in cafés, hotels en restaurants evenals in delicatessenwinkels, slijterijen en supermarkten. Wij kunnen tevens dranken op maat vervaardigen. Onze dranken worden geproduceerd volgens een duurzame aanpak met respect voor het milieu. Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink met mate.

 3. SPIRIT BEAUTIES CONSULTING

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Alexis Vuong, ondernemer sinds 2020, heeft Spirit Beauties opgericht, na een internationale carrière van 26 jaar bij de groep Pernod Ricard. Bij Spirit Beauties, begrijpen wij de unieke uitdagingen van kleine en grote ondernemingen die handelen in gedistilleerde dranken als ze een plaats op de internationale markt willen bemachtigen. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren bij elke stap van uw traject voor het vinden van nieuwe markten of bij het versterken van uw positie op de internationale markt. Wij zetten ons in om u te begeleiden om tijd te winnen en efficiënter te zijn door u ons uitgebreide netwerk, onze expertise op het gebied van marketingstrategie en onze grondige kennis van de internationale markten te bieden. Wij zijn een ware partner. Het is onze taak om u te helpen uw klanten enthousiast te maken voor uw merken. Laten we samenwerken & en op uw succes klinken!

 4. COURVOISIER

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  COURVOISIER staat al eeuwenlang wereldwijd bekend voor de kwaliteit van zijn cognac. Deze reputatie is meer dan verdiend. Elke stap van de creatie tot de productie van Cognac COURVOISIER® wordt zorgvuldig gecontroleerd om te zorgen voor een hoog kwaliteitsniveau , die voor velen vergelijkbaar is met perfectie. Geproduceerd met in het diepste respect van knowhow en Franse tradities, kan de Cognac COURVOISIER® zich ook trots beroemen op beroemde samenvoegingen.

 5. TRILUXE B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  TRILUXE B.V. is een internationale, multi-product handelsonderneming gespecialiseerd in luxe en premium goederen, met een focus op de Europese markt. Wij worden geleid door een team met tientallen jaren ervaring in het opbouwen van relaties en bedrijven over de hele wereld, en streven ernaar om op lange termijn waarde op te bouwen voor onze zakenpartners, werknemers en dienstverlenende partners. Onze producten: - Verfijnde parfums - Wijnen en gedistilleerde dranken - Schoonheidsproducten - Horlogerie en accessoires - Autobanden. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 6. O.S.U.D. DISTILLERIE DE L'UBAYE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  OSUD Distillerie de l'Ubaye is een Franse ambachtelijke distilleerderij.We produceren likeuren uit de Provence en de Alpen, vruchtencrèmes, sterke dranken, aperitieven, gin, génépi des Alpes en limoncello. De planten die we gebruiken zijn met grote zorg geselecteerd en verzameld in onze prachtige regio. Onze likeuren zijn niet erg zoet om een stroperig gevoel in de mond te vermijden. We gebruiken biologische citroenen (gele en groene) voor de limoncello.Gedistilleerde dranken en producten op maat.

 7. COGNAC DEROUINEAU

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als Franse cognacproducent bieden we producten van hoge kwaliteit. Ons domein omvat 30 hectare wijngaarden, waarvan 25 hectare AOC cognac. Onze XO cognac komt uitsluitend van onze wijngaarden. Van het snoeien van de wijnstokken tot het bottelen, alles gebeurt ter plekke op ons landgoed volgens de hoogste normen. Waarschuwing: Alcoholmisbruik is schadelijk voor de gezondheid. Drink met mate.

 8. DOMAINE FLAGUERIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOMAINE FLAGUERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jenevers en brandewijn, calvados, Jenevers en brandewijn, perencider, knop, en aperitieven. Het is gevestigd in Ducy-Sainte-Marguerite, Frankrijk.

 1. MOSAIC BEVERAGE LTD

  Cyprus

  Verified by europages badge

  Mosaic Beverage Co. is een wijndistributeur in familiebezit, toegewijd aan het sourcen en exporteren van de beste wijnen uit Argentinië, Chili, Nieuw-Zeeland, Australië en Zuid-Afrika. Met een toewijding aan kwaliteit en authenticiteit brengen we een mozaïek van smaken en ervaringen naar wijnliefhebbers over de hele wereld. We voorzien klanten van selectieve wijnen en streven naar betrouwbare en winstgevende partnerschappen over de hele wereld op basis van ongeëvenaarde zorg voor de natuur. Neem vandaag nog contact op met ons team om onze wijnen te ontdekken!

 2. UNIVERS DRINK

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UNIVERS DRINK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cocktails, alcoholvrije aperitieven, dranken zonder alcohol, Cocktails, alcoholhoudende wijnen, Merlot, Chardonnay, dranken met prik, en niet-alcoholische dranken. Het is gevestigd in Liège, België.

 3. LES SAVEURS DE MAYA

  Martinique

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LES SAVEURS DE MAYA, is een Multi-Category, en actief in de sector Specerijen, extracten en kruiden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, cognac, peper, biologische oliën, armagnac, olien, kaneel, en mosterd. Het is gevestigd in Rivière-Pilote, Martinique.

 4. DIXVINS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIXVINS, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijn - Frankrijk, franse wijn, Wijn - Bordeaux, Wijn - Bourgogne, rosé wijn, rode wijnen, Franse rode wijn, en witte wijnen. Het is gevestigd in Auxerre, Frankrijk.

 5. CHAMPAGNE JOFFREY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CHAMPAGNE JOFFREY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren champagne, wijnbouw, champagne pinot noir, en likeuren. Het is gevestigd in Les Riceys Bas, Frankrijk.

 6. LA CAVE ÉCLAIRÉE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA CAVE ÉCLAIRÉE, is een Multi-Category, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, rum, champagne, en whisky. Het is gevestigd in Issy-Les-Moulineaux, Frankrijk.

 7. GIRLINGER & CO GES.M.B.H

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GIRLINGER & CO GES.M.B.H, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is gevestigd in Lembach, Oostenrijk.

 8. MAISON BRANDINI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAISON BRANDINI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren likeurachtige wijnen, ambachtelijke vervaardiging, Wijn - Jura en Savoie, en aperitieven. Het is gevestigd in Thonon-Les-Bains, Frankrijk.

 9. RENCHTALBRENNEREI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RENCHTALBRENNEREI GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is gevestigd in Bad Peterstal-Griesbach, Duitsland.

 10. SAKA SPIRITS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAKA SPIRITS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Exotisch drankje, cadeausetjes, en sterke drank. Het is gevestigd in Port Saint Père, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken - Import export

Aantal resultaten

7.783 Bedrijven