• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gedistilleerde en alcoholhoudende dranken

Resultaten voor

Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken - Import export

 1. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Pfanner kan meer dan alleen vruchtensap maken! Onze klanten kennen en waarderen ons niet alleen als merkfabrikant, maar ook als professionele partner voor contractafvulling van dranken. In de co-packing sector bieden wij individuele oplossingen als loonafvuller voor vruchtensappen, vruchtensapdranken (standaard, biologische en directe sappen), wijnen, energiedranken, ijsthee, speciale dranken en andere frisdranken.Dankzij onze jarenlange ervaring als drankenproducent treden wij graag voor u op als DE competente partner voor contractvulling. Met ons als co-producent zijn er (bijna) geen grenzen aan uw visies. Pfanner productontwikkeling: Levendig en innovatief! U profiteert van internationale knowhow gebundeld met een speciaal opgericht professioneel team op het gebied van contractvulling. Samen met u maken wij er onze taak van een totaaloplossing op maat te realiseren, van ontwikkeling tot en met de levering van goederen!

  Website Open In New icon
 2. ELLUSTRIA LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Verrijk je drinkbelevenis via unieke, premium dranken met inspirerende merkverhalen. Ellustria werkt vanuit het centrum van Londen op internationale schaal. Het besteedt de meest grote zorg aan de productie, verdeling en marketing van de beste gedistilleerde dranken en overige dranken. Het huidig assortiment merken in handen van Ellustria omvat onder andere Snow Queen Wodka, Romanov Wodka, Belka & Strelka Wodka, IL Dottore Gin en tal van overige merken. Voor de selecte markten beheert Ellustria de verkoop van Amuerte Gin, Highclere Castle Gin, Moko Rum, Prunier Cognac en overige. We hebben de mogelijkheid om te importeren, te verdelen en groot- of detail verkoop te verzorgen voor klanten in het VK. Waitrose, Harrods, 5-sterrenhotels en overige premium en luxe klanten staan op onze klantenlijst.

  Website Open In New icon
 3. DRINKS & SPIRITS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Drinks & Spirits is een federatie van onafhankelijke producenten van gedistilleerde dranken die als schakel fungeert tussen de onafhankelijke producenten van gedistilleerde dranken en doorverkopers in heel Europa. Bij Drinks & Spirits zijn er geen tussenpersonen. De producten, prijzen en voorraden worden bepaald en beheerd door de producenten zelf, via hun webshops die 24/7 beschikbaar zijn. De door deze producenten aangeboden producten zijn bestemd voor kenners. Het concept Drinks & Spirits omvat een digitaal platform voor het noteren van bestellingen, een complete logistiek voor de leveringen en de afhandeling van alle douaneformaliteiten. Het platform stelt de onafhankelijke producenten van gedistilleerde dranken al deze tools ter beschikking om zelf hun producten te kunnen verkopen aan een breed netwerk van professionals. Tot de klanten van Drinks & Spirits behoren een groot aantal winkels die wijn en sterkedrank verkopen, cafés, hotels en restaurants en groothandelaren in Frankrijk en elders in Europa.

  Website Open In New icon
 4. AURIAN SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  AURIAN SAS is distilleerder en handelaar in wijnen en Armagnac sinds 1880. Het huis AURIAN is fabrikant en handelaar in gearomatiseerde wijnen, likeuren en sterke dranken in het hart van Zuidwest Frankrijk. De oorsprong gaat terug tot 1880 toen Dhr. Dupeyron één van de grootste Armagnac en Wijnhandelaren uit Gascogne was. Enkele decennia later, specialiseert de kleinzoon van Dupeyron, Philippe Aurian, zich in de productie van ambachtelijk bereide gearomatiseerde wijnen, likeuren en sterke dranken naast de handel in Armagnac. Tegenwoordig verkoopt de onderneming meer dan 500.000 flessen per jaar in alle regio's van Frankrijk. Alle AURIAN producten worden met de hand vervaardigd op basis van thuisbereide fruitinfusies, natuurlijk gearomatiseerd en vaak gemengd. In september 2018 worden Florent en Isabella Soulhol eigenaars van het huis AURIAN en streven ernaar de ambachtelijke traditie die ingesteld was door Dhr. Aurian voort te zetten en tevens de specialiteiten van het huis AURIAN op de buitenlandse markt te introduceren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 5. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  SAS 007BUSINESS PRAGEN is een multi-service bedrijf opgericht in 2016, gevestigd in Parijs en geleid door "Prinses Aggeex HUTIN", President & Oprichter / Kunstenaar & Advocaat van opleiding. Met haar uitzonderlijke en zeldzame dynamiek en creativiteit heeft het negen nationale en internationale prijzen gewonnen.Een Uniek BUSINESS MODEL: DE VEREENVOUDIGDE FRANCHISES VAN PRAGEN zijn uitzonderlijk, zeldzaam en origineel en die van de PRAGEN-partners; Een "made in FRANCE" geïnspireerd door de deugdzame Afrikaanse planten, met een participatieve en ecologisch verantwoorde economische doelstelling, en een solidariteit van de burgers. Het is een bron van unieke oplossingen en mogelijkheden voor een betere sociale en professionele integratie en samenhang van gemeenschappen en volkeren, van WIN-WIN-partnerschappen en door zijn enorme potentieel voor zeldzame en baanbrekende toegevoegde waarden, door zijn diversiteit en complementaire veelzijdigheid. Daarom is het PRAGEN-experiment het beste risico voor elke visionaire investeerder. Van haar artistieke en culturele creaties, haar commerciële, administratieve en juridische ervaring, die haar contracten met partners inspireren rond de proeverijen van de Parijse en Champagne versies van Agrobusiness en Evenementen, Assistentie en Training, de verschillende PRAGEN diensten: Reizen, geldtransfers, enz: Dus het is meer dan 20 jaar en in Reizen, geldtransfers, enz: de horeca en voedselverwerkende sector, in Bio, en cosmetische creaties gebaseerd op dezelfde planten

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Rusland

  Verified by europages badge

  De naamloze vennootschap "Yaroslavsky likero-vodochny zavod", opgericht in 1901, produceert alcoholische dranken zoals: wodka, wikke, rosolio, aperitieven, sterke likeuren. Het assortiment bestaat uit meer dan 30 dranken van verschillende merken. Het bedrijf produceert klassieke en originele likeuren en sterke dranken. In de nabije toekomst is het de bedoeling het assortiment uit te breiden en brandy, whisky, vruchtenalcohol, Scandinavische wodka aqua-vitae, grappa's, waaronder oude grappa, aromatische grappa, vruchtenwodka, moutdranken te produceren. Mout voor de drankenindustrie wordt aangekocht bij bekende Europese mouterijen. Activiteitensector: dranken - import-export. Mogelijke drankleveranciers voor restaurants. Wij verkopen ook benodigdheden voor de drankindustrie. De productie van de fabriek is gecertificeerd volgens de internationale eisen voor kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen FSSC.

  Website Open In New icon
 2. ARDUENNA GIN

  België

  Verified by europages badge

  De geschiedenis van ARDUENNA GIN start met het streven van Martin en François, twee jonge inwoners van de Ardennen, levensgenieters en liefhebbers van gin, om de fraaie Ardennen streek te distilleren en te bottelen. Wij hebben 100% biologische en voor onze streek karakteristieke aroma's in onze flessen Arduenna Gin Organic geconcentreerd. De subtiele melange van de ronde mirabellensmaak met de frisse noot van sparrenbomen en het vleugje milde en zoete vlierbessen biedt u een ongekend smaakbeleving. Wij bieden u een ware reis door de bossen en dalen van de Ardennen. Ontdek de Arduenna ervaring en laat u meevoeren naar het hart van de natuur en uitgestrekte ruimtes. Geniet van Arduenna op ijs, in cocktails of in een gin tonic. Onze cocktailkaart is geschikt voor alle gelegenheden. Op onze website vindt u overige manieren om van de Arduenna Gin te genieten dankzij onze talrijke cocktailrecepten. Laat de barman in u ontwaken en verras uw gasten! Neem gerust contact met ons op voor de organisatie van privé-evenementen, bedrijfsfeesten, enz. of voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 3. CFC ALCOOLS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma C.F.C verkoopt alle soorten alcoholische dranken, ruw of verfijnd, likeuren... op de Franse of Europese markten of voor export, in allerlei verpakkingen van alle maten. De firma C.F.C is tegenwoordig op drie plaatsen gevestigd. De vestiging van TILLOUX houdt zich bezig met de veroudering van Brandewijnen door opslag in kleine houten vaten. De vestiging van SAINT-CIERS verzorgt de opslag en verzending van alcoholische dranken die geen bijzonder verouderingsproces behoeven. Opslagruimte voor het rijpen van wijn, voornamelijk voor Cognacs en Brandy's, alleen samengesteld uit eikenhouten vaten e kantoren en de administratie van het bedrijf zijn gevestigd in COGNAC, in het hart van de streek die bekend staat om de knowhow van zijn handelaren.De installaties van de twee logistieke vestigingen bieden mogelijkheid voor de opslag en de levering aan onze kleine klanten maar ook aan groothandelaren.De installaties voor de assemblages zijn geschikt voor de bewaring van de kwaliteit van de verkochte producten. Gecertificeerd ISO 9001.

  Website Open In New icon
 4. LONDINEL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Likeuren en brandewijnen. Druivendrafbrandewijn, amberkleurige gedistilleerde dranken, kruidenlikeur, honinglikeur en koffielikeur, wij zijn pioniers in de bereiding van kastanjelikeur en queimada, en niet te vergeten onze crèmelikeur op basis van brandewijn. Overige recente creaties: koffiecrème en toffeecrème gecreëerd, een hemelse drank die een streling voor de tong van fijnproevers is, evenals de korianderlikeur.

  Website Open In New icon
 5. COURVOISIER

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  COURVOISIER staat al eeuwenlang wereldwijd bekend voor de kwaliteit van zijn cognac. Deze reputatie is meer dan verdiend. Elke stap van de creatie tot de productie van Cognac COURVOISIER® wordt zorgvuldig gecontroleerd om te zorgen voor een hoog kwaliteitsniveau , die voor velen vergelijkbaar is met perfectie. Geproduceerd met in het diepste respect van knowhow en Franse tradities, kan de Cognac COURVOISIER® zich ook trots beroemen op beroemde samenvoegingen.

  Website Open In New icon
 1. TRILUXE B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  TRILUXE B.V. is een internationale, multi-product handelsonderneming gespecialiseerd in luxe en premium goederen, met een focus op de Europese markt. Wij worden geleid door een team met tientallen jaren ervaring in het opbouwen van relaties en bedrijven over de hele wereld, en streven ernaar om op lange termijn waarde op te bouwen voor onze zakenpartners, werknemers en dienstverlenende partners. Onze producten: - Verfijnde parfums - Wijnen en gedistilleerde dranken - Schoonheidsproducten - Horlogerie en accessoires - Autobanden. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
 2. SPIRIGNAC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  SPIRIGNAC is gevestigd in Cognac, in het hart van de "Spirit Valley". Wij bieden alle soorten sterke drank aan voor de Franse, Europese en exportmarkten. Wij bieden zowel bulk als gebottelde producten aan. Wij kunnen de hele creatie, productie en verzending van uw sterke drank beheren. Ons team staat tot uw beschikking om productprofielen te ontwikkelen die aan uw eisen voldoen.

  Website Open In New icon
 3. UNIVERS DRINK

  België

  Verified by europages badge
 4. LA CAVE ÉCLAIRÉE

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 5. MXO - SPIRIT OF MIXOLOGY

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 6. GIRLINGER & CO GES.M.B.H

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 7. SPIRITUOSEN MANUFAKTUR BEELITZ INH. THOMAS HÄBERER

  Duitsland

  Verified by europages badge
 8. SPIRITS STATION

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 9. RENCHTALBRENNEREI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 10. SAKA SPIRITS

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 1. PETER JOBELIUS E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. WURTH ESSENZENFABRIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 3. PENTA CHEMICALS

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge
 4. ARMAGNAC CASTAREDE

  Frankrijk

  De firma CASTAREDE, opgericht in 1832, is de oudste handel in armagnacs in Frankrijk. Florence Castarède, 6de generatie, heeft in 2016 het label EPV (Entreprise du Patrimoine Vivant) verkregen, een label dat ambachtelijke bedrijven met zeldzame, vermaarde of voorvaderlijke vakkennis beloont. De firma Castarède produceert tegenwoordig haar armagnacs op haar domein Château de Maniban (Bas Armagnac). Het domein, beplant met 4 druivensoorten (colombard, baco, ugni blanc en folle blanche) heeft onlangs het label HVE (Exploitation de Haute Valeur Environnementale) in de wacht gesleept. De firma Castarède laat haar armagnacs langer rijpen dan de door de wet opgelegde periode om evenwichtige en zeer geraffineerde armagnacs te verkrijgen. De firma Castarède heeft 15 jaar geleden in hartje Parijs een showroom geopend. In deze boetiek kan men de aanduiding Armagnac en de producten beter leren kennen en de armagnacs proeven in een gezellige sfeer.

 5. CHÂTEAU LE BREZEGUET

  Frankrijk

  Het wijngoed CHÂTEAU LE BREZEGUET, overgenomen in 1999, produceert wijnen van Malbec-druiven uit wijngaarden die gemiddeld 25 jaar oud zijn. Het productieproces omvat een 'warme' vinificatie die ongeveer drie weken duurt waarop een rijpingsperiode volgt van ten minste 18 maanden. CHÂTEAU LE BREZEGUET produceert ook wijn met druiven afkomstig uit 35 à 40 jaar oude wijngaarden. Hiervoor worden alleen Malbec-druiven gebruikt, de vinificatie is lang en duurt 3 à 4 weken, eindigend op een 'warme' fase, de wijn wordt uitsluitend gerijpt in nieuwe eikenhouten vaten, gedurende ten minste 18 maanden. Tot slot produceert CHÂTEAU LE BREZEGUET ook wijn met druiven afkomstig uit jongere wijngaarden, de CHEMIN DE COMPOSTELLE genoemd. Hiervoor worden Malbec- en Merlot-druiven gebruikt. Het zijn dorstlessende wijnen met heel veel aroma, in de rode en roséversie. Dankzij het doorzettingsvermogen van de eigenaren slepen deze wijnen regelmatig prijzen in de wacht en het wijngoed groeit steeds verder: in 2015 hebben we de 12 hectaren grote wijngaard van CHÂTEAU GRAND CHÊNE overgenomen.

 6. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

  Frankrijk

  De DISTILLEERDERIJ LOUIS ROQUE is de specialist wat betreft de drank La Vieille Prune uit Souillac. De distilleerderij, distillerend van vader op zoon sinds 1835, houdt de traditie nog steeds in stand, de eaux-de-vie oftewel brandewijnen rijpen langzaam in oude eiken vaten, waarin de alcohol langzaam veroudert. Naast de beroemde Vieille Prune uit Souillac, biedt de distilleerderij ook andere eaux-de-vie op basis van vruchten, bijvoorbeeld peer, framboos, kwets, mirabel, kirsch. Wij bieden ook aperitiefdranken op basis van wijn, vruchten, noten, ratafia, noten-, kastanje-, framboos-, caramel-, chocolade-vanille- en pepermuntlikeuren, alsmede vruchten crèmes. Vruchten op alcohol, baba's, canelés, lekkernijen met chocolade en specerijen uit het Zuid-Westen en mosterd en azijn met truffel zijn ook beschikbaar. Onze producten zijn verkrijgbaar in wijnkelders en delicatessenwinkels zoals Hédiard en Fauchon, alsmede op de tafels van een groot aantal besterde restaurants in Frankrijk en in het buitenland.

 7. MOVING SPIRITS INTERNATIONAL

  Nederland

  The number 1 European online wholesaler for spirits. Moving Spirits supplies a wide range of spirits and Champagne to businesses throughout Europe and beyond. As our client, you will be able to order via our online sales portal, wherever and whenever you want, at your convenience. You will be also able to see our actual stock and our competitive prices in real time. At Moving Spirits the daily routines are based on the following values: to focus on long-term, to work in a team, to develop ourselves and to enjoy ourselves. This means that we place long-term relationships ahead of quick gains. Is your business looking to source international known top brands of spirits and Champagne? Take the first step and apply for an account on https: //movingspirits.eu/contact/ We are looking forward to get to know you!

 8. CAVES DES PRODUCTEURS DE JURANÇON

  Frankrijk

  Wijnkelder Gan-Jurançon, producent van Jurançon- en Béarn-wijnen, ligt midden in zuidwestelijke regio van Frankrijk en brengt alle AOC Jurançon-wijnen (zoet, droog en late oogst) en Béarn-wijnen (rood en rosé) samen. De 300 leden vertegenwoordigen twee derde van de Jurançon-wijngaarden (750 ha) en drie vierde van de Béarnais-wijngaarden (150 ha). De coöperatieve wijnkelder is ook eigenaar van een wijngaard van 40 ha die door zijn eigen team het hele jaar door onderhouden wordt. Dankzij de diverse terroirs, de geïntegreerde teelt, de beperking van het rendement, de handmatige oogst en de knowhow van onze keldermeesters maken wij kwaliteitswijnen die de tradities respecteren. Onze bottellijn die in 2011 voor het eerst gebruikt is, getuigt van de moderniteit van onze (ISO 9001, 14001 en FSSC 22000 gecertificeerde) installaties en maakt het ons mogelijk optimale opslagvoorwaarden een optimaal beheer van de bestellingen te garanderen. Winkel voor directe verkoop, gratis bezoek en proeverij, label toerisme & handicap.

 9. LOS LICORES DE MARIA

  Spanje

  Los Liquores de MARIA gebruikt - en dat lijkt heel logisch - brandewijn uit Galicië. Alle gebruikte kruiden voor de infusie zijn natuurlijk en seizoengebonden en daarom voeren wij kleine, gespreide leveringen uit. In het geven van een persoonlijk tintje aan onze producten ligt een echte toegevoegde waarde: persoonlijke bestellingen, relatiegeschenken, producten voor bijeenkomsten, uitvaartplechtigheden, bruiloften, verjaardagen, enz. Wij maken custom made kisten, labels en foto's en werken met zorg en professionalisme.

 10. ALBERT KINT

  België

  Hoewel gespecialiseerd in Franse wijnen en dranken biedt Albert Kint ook een competitief assortiment van internationale producten aan, ondermeer uit Italië, Spanje, Portugal, Chili, Argentinië en Zuid-Afrika. Daarenboven beschikt het bedrijf over enkele topallocaties in Bordeaux primeurs. Dankzij zijn een perfecte nationale dekking is Albert Kint een ideale partner voor de beste producenten. Dit laat het bedrijf toe in alle belangrijke marktsegmenten uitstekende producten in exclusiviteit aan te bieden en alzo een substantiële meerwaarde te creëren voor zijn klanten. Terecht claimt Albert Kint de titel van ‘best wine choice’ voor zijn klanten.

Filters

Resultaten voor

Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken - Import export

Aantal resultaten

8.742 bedrijven