• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gedroogde kant-en-klaar gerechten

Resultaten voor

Gedroogde kant-en-klaar gerechten - Import export

 1. SEVAROME

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma Sévarome ontwerpt en vervaardigt zoete voedingsmiddelenaroma's (vanille, koffie, citroen, aardbeien, kruiden, vruchten, bloemen, specialiteiten), zoute smaak- en geurstoffen voor levensmiddelen (kookhulpjes), preparaten op basis van noten (pistache, hazelnoot, gearomatiseerde preparaten), andere ingrediënten (vanillestokjes, kleurstoffen voor voedingsmiddelen, stabilisatoren, textuuradditieven…). Voedingsaroma voor eerste kwaliteit levensmiddelen. Wij werken samen met grote chefkoks en brengen het best op de markt voor uw succes. Ons credo is hartstocht voor smaak en tevredenheid van de klant. SEVAROME: ontwerp en vervaardiging van Franse voedingsaroma's ijs, voedingsaromas sorbet, voedingsaroma's chocola, voedingsaroma's reformproducten, voedingsaroma's thee, voedingsaroma's koffie, voedingsaroma's kruidenthee, aroma's en natuurlijke aroma's, voedingskleurstoffen.

 2. FOODILAB S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FOODILAB S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pizza - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde kant-en-klaar gerechten, Diepvriesproducten, diepvriespizza's, diepgevroren levensmiddelen - productie, Gedroogde kant-en-klaar gerechten, diepvriesproducten groothandel, Diepvriesproducten, diepvriesproducten, en diepvries bakkerijproducten. Het is gevestigd in Pomezia, Italië.

 3. INTERAL SA

  Spanje

  bouillons, soepen, gedehydrateerde voedingsmiddelen. Tetra Brik product.

 4. CULINOR

  België

  Culinor, Convenience cuisine. In de snelgroeiende markt van kant-en-klaar gerechten wordt de vraag naar betere kwaliteit en een fijnere smaak steeds groter.

 5. FRUITOFOOD

  Frankrijk

  Het bedrijf FRUITOFOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is gevestigd in Fontaine-Simon, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INODRY

  Frankrijk

  Het bedrijf INODRY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is gevestigd in Colombelles, Frankrijk.

 2. LORA

  Oekraïne

  Het bedrijf LORA, is een Distributeur, en actief in de sector Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is tevens aanwezig in de sectoren pasteivormen, ovenschalen van keramiek, en gerechten aan huis. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 3. KUHOVAR LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf KUHOVAR LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 4. H. VOSSMANN & CO. GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf H. VOSSMANN & CO. GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtafval, Gastronomie - specialiteiten, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Gedroogde kant-en-klaar gerechten, Slachtafval, Gastronomie - specialiteiten, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, en Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is gevestigd in Wildeshausen, Duitsland.

 5. LUXAS

  Turkije

  Het bedrijf LUXAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde kant-en-klaar gerechten, gedroogde aromatische planten en kruiden, export van voedingsmiddelen, Gedroogde kant-en-klaar gerechten, en Meel voor de voeding. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. DOGAN TICARET ANTEP FISTIGI ITHALAT IHRACAT

  Turkije

  Het bedrijf DOGAN TICARET ANTEP FISTIGI ITHALAT IHRACAT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is tevens aanwezig in de sectoren pistaches, amandelen, en geroosterde pinda's. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 2. LYO EUROPA SRL

  Italië

  Het bedrijf LYO EUROPA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is tevens aanwezig in de sectoren gevriesdroogde levensmiddelen. Het is gevestigd in Fontanellato, Italië.

 1. DELMON FOODS

  India

  Het bedrijf DELMON FOODS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedroogde levensmiddelen, en ingrediënten voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Ahmedabad, India.

 2. XLARGE AGRIBUSINESS COMPANY SARL

  Marokko

  Het bedrijf XLARGE AGRIBUSINESS COMPANY SARL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is gevestigd in Casablanca, Marokko.

 3. AKDAGLAR APRICOT

  Turkije

  Het bedrijf AKDAGLAR APRICOT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is tevens aanwezig in de sectoren abrikozen. Het is gevestigd in Malatya, Turkije.

 4. LIODRY FOODS

  Italië

  Het bedrijf LIODRY FOODS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is gevestigd in Gattatico, Italië.

 5. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE ROLMAX SP Z O O

  Polen

  Het bedrijf PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE ROLMAX SP Z O O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diepvriesproducten, Gedroogde kant-en-klaar gerechten, Diepvriesproducten, en Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is gevestigd in Susz, Polen.

 6. SEVANATUR—PRODUKT

  Duitsland

  Het bedrijf SEVANATUR—PRODUKT, en actief in de sector Vruchtensappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde kant-en-klaar gerechten, Import-export - levensmiddelen, Gedroogde kant-en-klaar gerechten, Import-export - levensmiddelen, en Import export van appels. Het is gevestigd in Osnabrück, Duitsland.

 7. SA FRANCE CULINAIRE DEVELOPPEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf SA FRANCE CULINAIRE DEVELOPPEMENT, en actief in de sector Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten, en Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is gevestigd in Saint Gilles, Frankrijk.

 8. LE DELIZIE DI NEVIO

  Italië

  Het bedrijf LE DELIZIE DI NEVIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is gevestigd in Borgorose, Italië.

 1. VIF ARGENT

  Frankrijk

  Het bedrijf VIF ARGENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde kant-en-klaar gerechten, en Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is gevestigd in Saint Gilles Croix De Vie, Frankrijk.

 2. BROSS-WEINE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BROSS-WEINE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde kant-en-klaar gerechten, en Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is gevestigd in Appenweier, Duitsland.

 3. UNION REXI, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf UNION REXI, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde kant-en-klaar gerechten, en Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is gevestigd in Carlet, Spanje.

 4. IBIS TAHHUT INSAAT IHRACAT LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf IBIS TAHHUT INSAAT IHRACAT LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. EISBERG SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf EISBERG SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is gevestigd in Legnica, Polen.

 6. MARA DIORO IMPORT -EXPORT

  Spanje

  Het bedrijf MARA DIORO IMPORT -EXPORT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is tevens aanwezig in de sectoren normaal portland cement, en suikerfabrieken. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 7. STE ANGEVINE DES AIDES CULINAIRES SADAC

  Frankrijk

  Het bedrijf STE ANGEVINE DES AIDES CULINAIRES SADAC, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde kant-en-klaar gerechten, en Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is gevestigd in Maulèvrier, Frankrijk.

 8. PEMAP S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PEMAP S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde kant-en-klaar gerechten, en Gedroogde kant-en-klaar gerechten. Het is gevestigd in Prerov, Tsjechische Rep..

 9. ZO NOS PPP MILKAGRO A.S., PROVOZOVNA MASOKOMBINAT MARTINOV

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ZO NOS PPP MILKAGRO A.S., PROVOZOVNA MASOKOMBINAT MARTINOV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde kant-en-klaar gerechten, Vleeswaren, Gedroogde kant-en-klaar gerechten, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Ostrava-Martinov, Tsjechische Rep..

 10. DACHY SA

  Spanje

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis