• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • geneeskundige uitrustingen

Resultaten voor

Geneeskundige uitrustingen - Import export

 1. NETRACO & SERVICES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Netraco & Services is een internationale leverancier van medische materialen gevestigd in Villenave d'Ornon, Frankrijk. Met vele jaren ervaring op dit gebied biedt ons bedrijf u zijn verkoopservice voor medische apparatuur in Frankrijk en Europa. De producten in onze catalogus staan allemaal bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en lange levensduur. Ons hele assortiment voldoet aan de Europese normen en is ontworpen om de zwaarste medische omgevingen te weerstaan. Dankzij ons reactieve en professionele team kunnen we zo snel mogelijk op al uw verzoeken ingaan en overal in Europa en Afrika leveren. Onze specialisten ondersteunen en adviseren graag medische analyselaboratoria, tandheelkundige laboratoria, dierenartsen, ziekenhuizen, lokale overheden, apotheken, verpleeghuizen, enz. Neem vandaag nog contact met ons op om onze productcatalogus te ontdekken!

 2. AFTECH

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AFTECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Medisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Autoclaven, lassen, Ketelbouw, Plaatwalserij, en geneeskundige uitrustingen. Het is gevestigd in Ennery, Frankrijk.

 3. ARAM UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARAM UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Groothandelaar, en actief in de sector Veiligheidsmaskers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klinieken en ziekenhuizen, artikelen voor eenmalig gebruik, artikelen voor apotheken, Klinieken en ziekenhuizen, en geneeskundige uitrustingen. Het is gevestigd in Seelze, Duitsland.

 4. FIRST INTERNATIONAL CLAIMS FILING LTD

  Frankrijk

  De firma MASK CARE MEDICAL is gevestigd in Parijs. Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van medische disposables en in de distributie van beschermingsmiddelen zoals chirurgische maskers en overalls. Wij leveren onze producten wereldwijd. Wij zorgen voor de uitrusting van zowel grote ondernemingen (Vinci, ArcelorMittal, France Loisirs, enz.) als MKB of medische centra en ziekenhuizen. Onze teams zijn volledig gemobiliseerd om aan de groeiende vraag naar medische disposables te voldoen. Wij zetten ons uiteraard in om u zo snel mogelijk te leveren. Ons motto is reactiviteit. U kunt vertrouwen op onze betrouwbaarheid, onze producten ondergaan vóór verzending strenge controles. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

 5. SCHELLENBERGER BÜRSTENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHELLENBERGER BÜRSTENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegwerpartikelen - medisch en chirurgisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren geneeskundige uitrustingen, reinigingsborstels, reinigingsmiddelen voor het reinigen van wapens, en Borstels voor het reinigen van pijpen. Het is gevestigd in Bechhofen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MEDECOM

  Frankrijk

  Het bedrijf MEDECOM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiologie - wetenschappelijk materiaal, installaties medische scans, Radiologie - wetenschappelijk materiaal, geneeskundige uitrustingen, en Geneeskundige radiologieapparatuur. Het is gevestigd in Plougastel Daoulas, Frankrijk.

 2. NUOVA LARIS SRL

  Italië

  Het bedrijf NUOVA LARIS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektronica, medische apparatuur en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedden voor ziekenhuizen, Bedden voor ziekenhuizen, en geneeskundige uitrustingen. Het is gevestigd in Sarno, Italië.

 3. DANISH HEALTHCARE APS

  Denemarken

  Het bedrijf DANISH HEALTHCARE APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegwerpartikelen - medisch en chirurgisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren geneeskundige uitrustingen, chirurgie, en operatietafels. Het is gevestigd in Fjenneslev, Denemarken.

 4. KAZAMAENT CO., LTD.

  Zuid Korea

  Het bedrijf KAZAMAENT CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektronica, medische apparatuur en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur, Gas, medisch - apparaten en instrumenten, Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur, Gas, medisch - apparaten en instrumenten, geneeskundige uitrustingen, en elektrische medische apparatuur. Het is gevestigd in Paju, Zuid Korea.

 5. OPIA INNOVATION MEDICAL HEALTH

  Turkije

  Het bedrijf OPIA INNOVATION MEDICAL HEALTH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidsmaskers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ziekenhuizen en medische diensten, Ziekenhuizen en medische diensten, veiligheidswerkbroeken, geneeskundige artikelen voor eenmalig gebruik, en geneeskundige uitrustingen. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 1. OMNIMED AT HOME

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf OMNIMED AT HOME, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Medisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren geneeskundige uitrustingen. Het is gevestigd in Winchester, Verenigd Koninkrijk.

 2. IP FILIPPOV S.D.

  Wit Rusland

  Het bedrijf IP FILIPPOV S.D., is een Distributeur, en actief in de sector Gespecialiseerde medische praktijken en diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - tussenpersonen, geneeskundige apparaten, Import-export - tussenpersonen, geneeskundige uitrustingen, en medische vertaling. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 1. AYU DENTAL

  Singapore

  Het bedrijf AYU DENTAL, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren geneeskundige uitrustingen, laserapparatuur voor medisch gebruik, assemblage van medische en chirurgische instrumenten, en ontwerp van odontologische apparatuur. Het is gevestigd in Singapore, Singapore.

 2. MEDICSHOPPING.IT

  Italië

  Het bedrijf MEDICSHOPPING.IT, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Medisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren geneeskundige uitrustingen, geneeskundige artikelen, voedingssupplementen, en geneeskundige uitrustingen voor de sterilisatie en desinfectie. Het is gevestigd in Busto Arsizio (va), Italië.

 3. YEOLLIN SESANG CO.

  Zuid Korea

  Het bedrijf YEOLLIN SESANG CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren geneeskundige uitrustingen, uitrustingen en benodigdheden voor ziekenhuizen en voor geneeskundige laboratoria, meubels voor ziekenhuizen, en kantoorwagens. Het is gevestigd in Seoul, Zuid Korea.

 4. DMR MEDICAL

  Turkije

  Het bedrijf DMR MEDICAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Farmaceutische producten - im- en export, geneeskundige apparaten, farmaceutische testen voor diagnostiek, Farmaceutische producten - im- en export, en geneeskundige uitrustingen. Het is gevestigd in Fatih/istanbul, Turkije.

 5. ADVANCED HEALTHCARE

  Griekenland

  Het bedrijf ADVANCED HEALTHCARE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties, toestellen en benodigdheden voor de gezondheid, geneeskundige uitrustingen, geneeskundige artikelen voor eenmalig gebruik, en stetoscopen. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 6. ECOWIRE SA

  Zwitserland

  Het bedrijf ECOWIRE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veiligheidsmaskers. Het is tevens aanwezig in de sectoren geneeskundige artikelen voor eenmalig gebruik, geneeskundige apparaten, geneeskundige en gezondheidsartikelen, en geneeskundige uitrustingen. Het is gevestigd in Geneve, Zwitserland.

 7. BIOTEK TEKNIK SERVIS VE MEDIKAL SAN TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf BIOTEK TEKNIK SERVIS VE MEDIKAL SAN TIC LTD STI, is een Distributeur, en actief in de sector Biotechnologie. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten voor hemodyalise, desinfecterende middelen voor geneeskundig gebruik, en geneeskundige uitrustingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. ORYX HEALTHCARE

  Turkije

  Het bedrijf ORYX HEALTHCARE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Medisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparaten en benodigdheden voor neurologie, geneeskundige apparaten, en geneeskundige uitrustingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. CARDIMED ASIA MEDICAL

  Turkije

  Het bedrijf CARDIMED ASIA MEDICAL, is een Distributeur, en actief in de sector Medisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van medisch en chirurgisch materiaal, medisch-chirurgische artikelen, uitrustingen en benodigdheden voor ziekenhuizen en voor geneeskundige laboratoria, Import-export van medisch en chirurgisch materiaal, en geneeskundige uitrustingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. AKIN GLOBAL MEDICAL

  Turkije

  Het bedrijf AKIN GLOBAL MEDICAL, is een Distributeur, en actief in de sector Medische en chirurgische instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, geneeskundige apparaten, geneeskundige uitrustingen, medisch-chirurgische artikelen, en Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. MEDEKIP MEDICAL HOSPITAL EQUIPMENTS

  Turkije

  Het bedrijf MEDEKIP MEDICAL HOSPITAL EQUIPMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sterilisatie- en ontsmettingsapparatuur - medisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren operatietafels, en geneeskundige uitrustingen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. RA TURKIYE

  Turkije

  Het bedrijf RA TURKIYE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren geneeskundige uitrustingen, en maskers. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. AYDIN MEDICAL

  Turkije

  Het bedrijf AYDIN MEDICAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelen - ziekenhuis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ziekenhuizen en medische diensten, Kunststofproducten voor medische toepassingen, geneeskundige uitrustingen, Ziekenhuizen en medische diensten, Medisch meubilair, en Kunststofproducten voor medische toepassingen. Het is gevestigd in Shanliurfa, Turkije.

 6. ORIGINAL MEDICAL EQUIPMENT CO PVT LTD

  India

  Het bedrijf ORIGINAL MEDICAL EQUIPMENT CO PVT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelen - ziekenhuis, meubels voor ziekenhuizen, geneeskundige uitrustingen, Meubelen - ziekenhuis, en ziekenhuisbedden. Het is gevestigd in Delhi, India.

 7. PERSINUS TRADE CARE

  Verenigde Staten

  Het bedrijf PERSINUS TRADE CARE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Medisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handelsopleidingen, cosmetische producten, schoonheids- en hygieneproducten, geneeskundige uitrustingen, Handelsopleidingen, en industriële machines. Het is gevestigd in Los Angeles, Verenigde Staten.

 8. MUZAMEDICAL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MUZAMEDICAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Medisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren geneeskundige uitrustingen. Het is gevestigd in Hemel Hempstead, Verenigd Koninkrijk.

 9. POROD MEDIZINTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf POROD MEDIZINTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Medisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren reukverdrijvers, wegwerphandschoenen, en geneeskundige uitrustingen. Het is gevestigd in Frauenhofen, Oostenrijk.

 10. BALAMIR MEDICAL

  Turkije

  Het bedrijf BALAMIR MEDICAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Medisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren geneeskundige uitrustingen, veiligheidswerkbroeken, en nitril handschoenen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Geneeskundige uitrustingen - Import export

Aantal resultaten

253 Bedrijven