• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gereedschap voor het trekken van staaldraad

Resultaten voor

Gereedschap voor het trekken van staaldraad - Import export

 1. WEXO PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  WEXO Präzisionswerkzeuge ondersteunt sinds 1971 de industrie en vakhandel met een uitgebreid product- en dienstenaanbod op het gebied van verspanende metaalbewerking. Tot onze kerncompetenties behoren het boren, frezen en draadsnijden, waarbij we onze klanten al meer dan veertig jaar met raad en daad terzijde staan bij planning, invoering en optimalisatie.

 2. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf levert uitgebreide diensten aan een gevarieerde klantenkring, variërend van individuele klanten tot grote pan-Europese bedrijven, en is gespecialiseerd in precisiebewerking en metaalvorming, waaronder draaien, frezen, slijpen, walsen, draadsnijden en buigen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Gniezno. Sinds onze oprichting in 1990 op de Poolse markt zijn we toegewijd gebleven aan het handhaven van de hoogste normen. Ons team bestaat uit doorgewinterde en uniek geschoolde professionals. We zijn trots op onze ambitie en creativiteit en zorgen ervoor dat onze diensten consequent de verwachtingen overtreffen en routine vermijden. We beschikken over meerassige frees- en draaibankmachines, wat de betrouwbare kwaliteit van onze producten garandeert. We kunnen onderdelen voor u produceren op basis van tekeningen of geselecteerde standaarden.We produceren consequent diverse onderdelen voor onze klanten, waaronder pennen, bussen, handgrepen, schroeven, moeren, assen en ringen in seriematige hoeveelheden. We bedienen bedrijven in sectoren zoals de auto-industrie, productie, spoorwegvervoer, maritiem transport en de productie van machines.

 3. DC SWISS SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DC SWISS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draadsnijden - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschap voor het trekken van staaldraad, Industrieel gereedschap, moerentapmachine, Gereedschap voor het trekken van staaldraad, en Industrieel gereedschap. Het is gevestigd in Rho, Italië.

 4. ARTYKUŁY TECHNICZNE GRZEGORZ PAWŁOWSKI

  Polen

  Het bedrijf ARTYKUŁY TECHNICZNE GRZEGORZ PAWŁOWSKI, is een Distributeur, en actief in de sector Gereedschap voor het trekken van staaldraad. Het is gevestigd in Opoczno, Polen.

 5. PAROLA MAKINA IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf PAROLA MAKINA IC VE DIS TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschap voor het trekken van staaldraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren staalplaatrollen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INSTALLHOME SELLS SRL

  Roemenië

  Het bedrijf INSTALLHOME SELLS SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Gereedschap voor het trekken van staaldraad. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 2. CMP DEI FRATELLI CROTTA & C SNC

  Italië

  Het bedrijf CMP DEI FRATELLI CROTTA & C SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren verspaning van staaldraad. Het is gevestigd in Ballabio, Italië.

 3. ISIL GROUP

  Italië

  Het bedrijf ISIL GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren dieptrekken van plaatstaal, en gereedschap. Het is gevestigd in Alpignano, Italië.

 4. SCOB - SILKE SCHAAF E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf SCOB - SILKE SCHAAF E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Trekken - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diamantgereedschap, Diamantgereedschap, en gereedschap van hard metaal. Het is gevestigd in Wetzlar, Duitsland.