• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • gereedschapsmachines voor knippen

Resultaten voor

Gereedschapsmachines voor knippen - Import export

 1. HG GRIMME SYSTECH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HG GRIMME SYSTECH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor knippen. Het is gevestigd in Wiedergeltingen, Duitsland.

 2. ARISTO CUTTING SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  ARISTO werd in 1862 opgericht als een fabriek voor wiskundige en landmeetkundige apparatuur.In de buitengewoon lang traditionele geschiedenis heeft ARISTO o.a. een internationale reputatie opgedaan als leverancier van rekenlatten en tekengereedschappen.Bovendien, is ARISTO, ook pionier in geometrische gegevensverwerking in Duitsland geweest.Vandaag de dag is ARISTO de toonaangevende Duitse fabrikant voor grote computergestuurde vlakbedmachines voor gebruik in Signmaking, digitale stanssnijwerkzaamheden en eveneens in de karton-, textiel- en lederindustrie.De voor de eerste keer in 1959 geïntroduceerde machinegeneratie van flatbed plotters ARISTOMAT werd al in het volgende jaar met zeer moderne spoorwegtechnieken gebouwd en aan verschillende veeleisende klanten geleverd.Na verloop van tijd werd de ARISTOMAT ontwikkeld - een lijn van zuivere plotters tot CNC-snijders.

 3. REMO BORDEAUX

  Frankrijk

  REMO, opgericht in 1979, is gespecialiseerd in de vervaardiging van priemen en matrijzen en beschikt over twee divisies REMO OUTILLAGES en REMO MACHINES. REMO Outillages vervaardigt priemen, matrijzen en messen maar verdeelt ook gereedschap zoals kernfrezen, magnetische boormachines, vouwmessen en kniptang, zaagbladen voor lintzagen en nog veel meer. REMO Machines importeert gereedschapsmachines zoals de 'GEKA'-ponsmachines, buigmachines, walsbuigmachines, persen, buigmachines, knipmachines, lintzagen, kettingzagen. Wij zijn actief in Europa en op internationaal vlak. Wij leveren de uitrustingen voor de grootste bouwwerken en metaalconstructies, plaatfabrieken, ketelbouwers, slotenmakerijen, de metaalbouw, de Franse spoorwegmaatschappij en het Parijs gemeentelijk vervoerbedrijf (SNCF en RATP), maar ook openbare instellingen (mbo-scholen) en andere collectiviteiten, de werkplaatsen van de Franse zeestrijdkrachten en van het Franse leger. Om onze klanten zo nabij mogelijk te zijn beschikken we over 3 kantoren: in Bordeaux, de Parijse regio en in de streek rond Lyon.

 4. KMT GMBH - KMT WATERJET SYSTEMS

  Duitsland

  Toen het snijden met water aan het begin van de jaren '70 zijn eerste stappen maakte, was KMT Waterjet Systems vanaf het begin erbij: In 1971 ontwikkelden wij de eerste commercieel toegepaste waterstraalsnij-installatie. Sindsdien is er veel gebeurd. Het waterstraalsnijden is uit de kinderschoenen gegroeid en heeft zich als aanvulling en alternatief op de conventionele snijmethoden een plaats verworven. Geavanceerde waterstraaltechnologie. Deze vooruitgang werd ten slotte ook door KMT Waterjet Systems gestimuleerd, en zo behoren wij door de consequente en innovatieve verdere ontwikkeling van onze producten al meer dan 40 jaar tot de toonaangevende technologische bedrijven in de branche. Daarbij hebben wij in deze tijd ons wereldwijde sales- en servicenetwerk voortdurend uitgebreid. Hierdoor kunnen wij u als klant wereldwijd gekwalificeerde ondersteuning ter plaatse bieden en vaak ook nog in uw eigen taal.

 5. CNC-MULTITOOL GMBH

  Duitsland

  cnc-multitool is een bedrijf van de Quepas Group.De wortels van het bedrijfsnetwerk gaan terug naar het jaar 1996.Quepas ontwikkelt niet alleen CNC-machines voor Styropor en Styrodur, maar ook software.Sinds 2006 produceren we 2D- en 3D-objecten gemaakt van EPS, XPS en EPP op onze eigen machines.Dit creëert een wederzijdse overdracht van knowhow, die constant de ontwikkeling bij cnc-multitool bevordert.Oprichter en CEO van zowel Quepas als cnc-multitool is gedipl.wetensch.-ing. Ingo Besinger. Als jonge ingenieur ontwikkelde hij aanvankelijk modulaire kits voor kleine snijmachines voor Stylopor.Overtuigd van de kwaliteit, wilden de klanten meer prestaties en nieuwe functies. Zo ontstond de meest innovatieve Duitse fabrikant van CNC-software en machines voor de verwerking van polystyreen, polypropyleen en andere thermische schuimen.Het predicaat "Made in Germany" maakt nog steeds deel uit van de bedrijfsfilosofie van cnc-multitool.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MECANUMERIC

  Frankrijk

  MECANUMERIC SA is gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van installaties en CNC snij-, graveer- en thermovormmachines van de merken MECANUMERIC, MECAMATIC, NORMAPROFIL en DIGITAL CONTROL (DCB) en moedermaatschappij van de groep. MECANUMERIC biedt een volledig assortiment freessnijmachines, lasersnijmachines, watersnijmachines, ultrasone snijmachines, messnijmachines, graveermachines en andere. Onze oplossingen worden op maat geproduceerd en wij verzekeren een volledige en reactieve reparatieservice bij u in de buurt.MECANUMERIC is een van de weinige bedrijven ter wereld die alle processen en technologieën beheerst die nodig zijn voor het ontwerp, de fabricage, de installatie en het onderhoud van deze machines. Dankzij de kwaliteit van onze producten hebben we het vertrouwen van professionals gewonnen, met name in de tandheelkundige, industriële en educatieve sector.

 2. BOHL LAGER- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Top adres in Duitsland voor gebruikte tapijt paternoster- en snijmachines. Het hoofddoel van Bohl Lager- und Systemtechnik GmbH is het leveren van rendabele, gebruikte, maar gereviseerde tapijtpatronennoster- en -tapmachinesnijmachines, die wij leveren met een uitgebreide garantie en nazorg in gebruik. Bohl Lager- und Systemtechnik GmbH is tevens een fabrikant van op maat gemaakte producten.Onze klanten moeten het hoofd bieden aan zeer scherpe concurrentie.Wij helpen u om de magazijnlogistiek en presentatie van uw goederen te optimaliseren met onze vraaggerichte systemen en om kostenvoordelen te realiseren.De basis van ons succesvolle bedrijf met gereviseerde gebruikte machines, is de constante aankoop van deze systemen tegen redelijke prijzen.

 3. SEDACTA

  België

  Uw partner voor industriële automatiserings projecten. SedActa is ontstaan uit de automatiseringsdivisie van Soenen. Een firma gespecialiseerd in de machinebouw voor de sheet metal industrie. Het ponsen van gaten in de liggers van vrachtwagens, het knippen en slitten van coils voor transformatoren en het perforeren van platen omvat onze corebusiness. Met klanten verspreid over de hele wereld kunnen we met trots zeggen dat ons team van dynamische ingenieurs garant staan voor een staaltje West-Vlaamse toptechnologie. Door onze jarenlange expertise en als bedrijf uit de Valtech Group, kunnen wij onze klanten een volledig aanbod aan oplossingen bieden. Kortom, SedActa is uw ideale partner voor zowel kleine opdrachten als voor turn key projecten in binnen en buitenland.

 4. ORIANCE

  Frankrijk

  ORIANCE verkoopt en installeert industrieel materiaal, voornamelijk op het gebied van plaatstaal.Met onze leveranciers hebben wij een assortiment gereedschapsmachines ontwikkeld voorzien van componenten van bekende merken en aangepast aan de huidige industriële behoeften.Onze deskundigheid, onze technische kennis en ons reactievermogen stellen ons in staat om snel te reageren op uw speciale eisen die het klassieke assortiment te buiten gaan.

 5. KJELLBERG VERTRIEB GMBH

  Duitsland

  Onze onderneming biedt producten en oplossingen voor thermische materiaalverwerking voor de industrie en de ambachtelijke sector. Het gaat hierbij om plasma- en lasersnijdwerk, laswerk, laselektroden, evenals installatie-en machinebouw. Sinds 1922 verricht Kjellberg Finsterwalde onderzoek en ontwikkelt het in de traditie van de uitvinder van gecoate laselektroden Oscar Kjellberg, en is vandaag actief in nauwe samenwerking met talrijke opleiding- en onderzoeksinstellingen.

 1. DIDRAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIDRAS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor knippen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kiezelaarde. Het is gevestigd in Sulz Am Neckar, Duitsland.

 2. MIRFO MACHINE TOOLS

  Roemenië

  Het bedrijf MIRFO MACHINE TOOLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en metaalverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Metalen skeletbouw, Gereedschapsmachines voor knippen, Industriebouw, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Metalen skeletbouw, Gereedschapsmachines voor knippen, en Industriebouw. Het is gevestigd in Targu Jiu, Roemenië.

 1. MULTICAM GERMANY

  Duitsland

  Het bedrijf MULTICAM GERMANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor knippen. Het is gevestigd in Butzbach, Duitsland.

 2. BAUMANN MASCHINENBAU SOLMS GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf BAUMANN MASCHINENBAU SOLMS GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor knippen. Het is tevens aanwezig in de sectoren drukwerk. Het is gevestigd in Solms, Duitsland.

 3. PHU YACHT CONSTRUCTIONS

  Polen

  Het bedrijf PHU YACHT CONSTRUCTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor knippen, Gereedschapsmachines voor knippen, profielen van staal, en Metaalbewerking. Het is gevestigd in Goszyn, Polen.

 4. BGMSAN MAKINA VE SANAYI BICAKLARI

  Turkije

  Het bedrijf BGMSAN MAKINA VE SANAYI BICAKLARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor knippen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. BRITISH REMA POWDER PROCCESSING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BRITISH REMA POWDER PROCCESSING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpen - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor knippen, Slijpen - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor knippen, slijpschijven, en mengsel. Het is gevestigd in Chesterfield, Verenigd Koninkrijk.

 6. MAQUINARIA GEKA, SLU

  Spanje

  Het bedrijf MAQUINARIA GEKA, SLU, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor knippen. Het is tevens aanwezig in de sectoren positioneerapparaten, drevels, gereedschapsmachines, en accessoires. Het is gevestigd in Oiartzun-Guipúzcoa, Spanje.

 7. TREIF MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TREIF MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de vleesindustrie, Gereedschapsmachines voor knippen, Kaasbereidingsmachines, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Gereedschapsmachines voor knippen, blokkensnijmachines, en Kaasbereidingsmachines. Het is gevestigd in Oberlahr, Duitsland.

 8. ALPHA MACHINE KNIFE CO. LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALPHA MACHINE KNIFE CO. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen voor papiersnijmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor knippen, snijmessen, industriële lemmetten, en Gereedschapsmachines voor knippen. Het is gevestigd in Rotherham, Verenigd Koninkrijk.

 1. MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Gereedschapsmachines voor knippen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Machines voor ijsstaven of ijsschilfers, en Gereedschapsmachines voor knippen. Het is gevestigd in Kehl, Duitsland.

 2. GFM - GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf GFM - GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smederijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor knippen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor knippen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, en Snijden - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Steyr, Oostenrijk.

 3. TAMA APS

  Denemarken

  Het bedrijf TAMA APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor industrieel snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor knippen, Gereedschapsmachines voor ponsen en stansen, Gereedschapsmachines voor het zagen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor knippen, Gereedschapsmachines voor ponsen en stansen, en Gereedschapsmachines voor het zagen. Het is gevestigd in Tarm, Denemarken.

 4. BOLETO APS, DANMARK

  Denemarken

  Het bedrijf BOLETO APS, DANMARK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het zagen, Gereedschapsmachines voor industrieel snijden, Gereedschapsmachines voor knippen, Gereedschapsmachines voor ponsen en stansen, Gereedschapsmachines voor het zagen, Gereedschapsmachines voor industrieel snijden, Gereedschapsmachines voor knippen, en Gereedschapsmachines voor ponsen en stansen. Het is gevestigd in Vamdrup, Denemarken.

 5. KTH TOOLS A/S

  Denemarken

  Het bedrijf KTH TOOLS A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor industrieel snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor knippen, Gereedschapsmachines voor ponsen en stansen, Gereedschapsmachines voor het zagen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor knippen, Gereedschapsmachines voor ponsen en stansen, en Gereedschapsmachines voor het zagen. Het is gevestigd in Struer, Denemarken.

 6. FUPONT MACHINEY CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf FUPONT MACHINEY CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor knippen. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 7. HYPERTHERM PLASMATECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HYPERTHERM PLASMATECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het snijden - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor knippen, en Gereedschapsmachines voor knippen. Het is gevestigd in Hanau, Duitsland.

 8. LVD FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf LVD FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor ponsen en stansen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor plooien, Gereedschapsmachines voor knippen, Ruimen - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor plooien, Gereedschapsmachines voor knippen, Ruimen - gereedschapsmachines, en gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Raismes, Frankrijk.

 9. FRITEK MASKINFABRIK A/S

  Denemarken

  Het bedrijf FRITEK MASKINFABRIK A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor knippen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor industrieel snijden, Gereedschapsmachines voor ponsen en stansen, Gereedschapsmachines voor het zagen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor industrieel snijden, Gereedschapsmachines voor ponsen en stansen, Gereedschapsmachines voor het zagen, en Snijden - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Aabenraa, Denemarken.

 10. DELTA BÄCKEREI-MASCHINEN WILHELM HÖLSCHER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DELTA BÄCKEREI-MASCHINEN WILHELM HÖLSCHER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Doseerapparatuur - machines en materiaal, Gereedschapsmachines voor knippen, Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, Doseerapparatuur - machines en materiaal, uitrusting voor banketbakkerijen, Gereedschapsmachines voor knippen, en Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Gütersloh, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis